Yellow Diamond podle Versace je Floral vůně pro ženy. Yellow Diamond byl/a uveden/a v roce 2011. Vrchní tóny jsou Citron amalfi , Hruška, Bergamot a Neroli; střední tóny jsouMimóza, Frézie, Leknín a Květ afrického pomeranče ; základní tóny jsou Pižmo, Guajakové dřevo a Jantar (ambra).

Drahomíra
Tento parfém jsem zakoupila na základě kladných recenzí na IG. Je to můj první parfém, který jsem takto zakoupila.
Velké zklamání. Bohužel jí vůbec na sobě nesnesu ani v okolí :(

silverlocusts
Proboha, proč je na to tolik skeptických recenzí? Lidé by měli vyjít ven a sáhnout si na trávu nebo třeba pohladit psa, protože tolik nenávisti v srdci není zdravé. Každopádně se mi tahle vůně líbí! Je to příjemné pročištění patra po nošení mnoha odvážnějších vůní. Pro mě nejsou citrusy/ovoce až tak výrazné. Většinou cítím květiny, pižmo a jantar. Je slunečná a neokázale veselá, což je možná důvod, proč vzbuzuje tolik nenávisti. Neustále jsem na lovu parfémů s mimózou nebo hedvábnými květinami, takže jsem byla velmi ráda, že jsem našla tento. Má široký záběr, ale nemyslím si, že je to špatně. Haterky nalevo.

LadyIsabel
Hezká, příjemná, nevtíravá vůně - v létě jsem ji několikrát použila na sport, abych na sobě měla něco svěžího, citrusového a nevtíravého. Společnost vhodná pro rozverné chvíle - poctivá cena za její provedení, nabízí to, co slibuje, bez velkých iluzí. Nemluvíme o haute parfumerie ani o nezapomenutelných vůních, ale svůj účel plní a sklidila jsem za ni komplimenty i od přátel, kteří vyznávají, že jim je svět parfémů zcela lhostejný. Hra tenisu i na slunci, projížďka na kole: nastříkejte si ji na oblečení a budete mít svěžího společníka po značnou část dne. Ženský a letní. Hodí se i na chladnější období, i když po jeho skončení si ji znovu nekoupím, vidím ji spíš jako pomíjivého společníka.

fetacat
Touto vůní jsem posedlá už asi 5 let. Dvakrát se opakovala. Je to vůně mé svatby, líbánek, stěhování do nového bytu atd. Je dobrá, protože se dobře nosí, málokdy vidíte někoho, kdo ji nosí, nedusí vás. Přijde mi osvěžující, inspirativní.
Světle žlutá je jeho barva. Má příchuť snadných rozhodnutí, správnosti a jednoduchosti.
Květinová s hořkostí a kyselostí. Trvalá.

Darinetteb
Děvčata, také jsem měl období v mém životě, kdy jsem ohrnoval nos nad luxusními parfémy a chlubil se, že jsem se dotkl krásného výklenku)) Vždycky jsem měl rád poměrně těžké a věk. ale jednou v letadle jsem prostě nemohl dívat a dýchat na krásnou letušku a strávil 4 hodiny v letu chytat její opeření. Byl to žlutý diamant. Bylo to krásné. vůbec mi tato vůně nepřipadá plochá, kýčovitá a laciná. Versace mám moc ráda a upřímně si myslím, že tyto parfémy se vyznačují sofistikovaností a vůbec..... sexy. Momentálně ji nosím a sbírám komplimenty od mužů. nikdo na ni nereagoval. no, nebo jen výjimečně.

Ketiuli
Je stejně krásný jako jeho láhev! Je svěží, zářivá, zářivá, pro ty, kteří nemají rádi vlezle sladké parfémy, si tento parfém zamilujete, hodně na mně vydrží, po několika dnech jsem ho ucítila v autě, snažila jsem se najít vůni, protože jsem si ji nenasadila a ona se mi přilepila na bezpečnostní pás... Nevím, jak popsat tóny (jsem v tomto tématu nováček), ale určitě patří k mým nejoblíbenějším.

kizkad
Nejsem fanoušek letních vůní.. dát mi tlustý flakon Black Orchid každý den před jakýmkoli typem letního parfému.. s několika výjimkami.. jedna.. světle modrá od D&G a druhá.. Yellow Diamond od Versace. Můžu se jím stříkat v intenzivních vedrech a nijak mě neochudí ani nezatěžuje. Je naprosto nádherná a název se k ní dokonale hodí... kdyby měl žlutý diamant vůni... tohle by byla ona. Lehká, svěží, šťavnatá a s malým nádechem sladkosti. Třpytivá... více. Pokaždé, když mám na sobě tento parfém, dostávám tolik komplimentů... přesto recenze nejsou tak skvělé. Každému, co jeho jest, ale já ji zbožňuji.

skissinger
Pro ty, kdo znají Red Jeans, všimněte si její žlutavé reinterpretace v tomto Versace, je to jasná květinová a sladší než normálně, je lahodná, šťavnatá, úžasná. vydrží na mně asi 8, 9 hodin, vydechuje asi 2 hodiny a pak je znatelná a jemná, je to parfém manažerů, lékařů, kreativních mladých žen, ranní parfém, pracovní parfém, znáte to. milovala jsem ji!

Erinbath22
Myslela jsem, že by bylo dobré, kdybych zde uvedla, jak Yellow Diamond voní na někom jiném. Moje kolegyně si ji pořídila a několikrát si ji vzala na sebe do práce. Trápilo ji, že nevydrží a myslela si, že se nepromítá.
Ale ona se promítala jako nádherná šelma! Pokaždé, když šla kolem, zanechávala za sebou jiskřivou stopu. Kdyby ta stopa byla vidět ve spektru viditelném pro lidi, byla by zlatá!
Trvalo to celý den.
Vonělo to kouzelně, jako jiskřivý vílí prach, který po sobě zanechala víla Travnatá louka divokých květin.
Těšila jsem se, až budu v její blízkosti, abych mohla chytit závan- haha! Se svým začínajícím nosem jsem si myslela, že cítím tóny cedru, citronu, frézie, jasmínu, jablka a možná trochu pižma. Ukázalo se, že jsem se v několika z nich trefila! Můj nos byl ale mimo ohledně hrušky.
Každopádně jsem si poznamenala, že si musím pořídit vzorek této vůně, protože byla tak krásná, jiskřivá a příjemná. Je opravdu příjemné být v blízkosti někoho, kdo ji má na sobě, takže i já mám chuť zanechat za sebou stopu neviditelného vílího prachu. Uvidím, jestli je stejně krásná i zblízka.

Chamomilla
Tuto vůni bych definovala jako květinově žlutou. Citrusový úvod není jiskřivý ani bičující, protože je okamžitě zjemněn sladkostí hrušky, zatímco srdce charakterizuje leknín a mimóza s pudrovými, jemnými akcenty. Bohužel necítím živou, orosenou svěžest frézie ani základ, který by jí poskytl podporu a charakter! Výdrž je vynikající, siláž středně vysoká, ale je to jen flakón v tom nejreduktivnějším smyslu slova: je to vůně, která opravdu nemá na to, aby byla nesmrtelná.

Dario40
Výborně! Velmi lehký citrusový úvod, pak impozantní leknín a frézie. Velmi znatelný je také pomerančový květ a mimóza, esence, které dokonale evokují jaro a první květy... vůně je svěží a velmi příjemná, nikdy neomrzí a myslím, že se velmi dobře hodí pro všechny věkové kategorie a roční období. Vyloučila bych však teplo, to mi přijde pro tuto vůni rozhodně nevhodné...výborný poměr cena/výkon, roztomilé balení.

Yadorán d'Vinea
Vybrala jsem si Yellow Diamond z toho prostého důvodu, že mám ráda mimózový nádech (nemluvě o tom, že mi trochu připomíná stejnojmennou postavu ze Steven Universe...). Ale samozřejmě jen kvůli názvu).
Yellow Diamond začíná nestydatě svěží, čerstvě vymačkanou limonádovou vůní, vytvořenou z čerstvě vypěstovaných citronů; lehkou, citlivou, jemnou, příjemnou v celé své šíři, přesto velmi nenápadnou, nemluvě o tom, že nestydatý hruškový tón počáteční vůni "zkapalňuje", takže je trochu mýdlová a přehnaně limitovaná.
Srdce je bezpochyby to nejlepší, co mě k Yellow Diamond přivedlo, a to, že mimóza je tak výrazná, že by se dala dobře přirovnat k vánku za jarního rozbřesku; uklidňující, dojemná, liberální (ne v politickém či ideologickém smyslu) a osobně inspirující.
Základ je nanejvýš nepodstatný, ve skutečnosti je duch leknínu (svěží a vodní) mnohem delší než zmíněný základ, z něhož vnímám jen lehkou průzračnost pižma a jantaru.
Jarní vánek, okouzlující a nevinný, sotva vtíravý, snadno pochopitelný a nositelný, obávám se, že moje sympatie k Yellow Diamond by byly ještě větší, kdyby měla lepší fixaci a výdrž, ale vždycky se může najít vhodná chvíle k použití určité diskrétnosti.

Renata77
Miluji tento parfém! Je univerzální, veselá, hodí se k jakékoli teplotě, k jakékoli příležitosti nebo okamžiku, ve dne i v noci. I přes citrusové aroma je velmi příjemná a vůbec nepálí. Myslím, že ovoce je velmi dobře vyvážené s květinami. Všechno je tu perfektní... velmi chutná a vůbec ne hloupá. Nemyslím si, že je to jako J'Adore nebo jiná. Úhledné, lehké, svěží a jemné. Tento parfém mě nechává vonět a provoní mě na mnoho hodin, chci ho mít pořád!

oljik
Po přečtení komentářů k vůni jsem si všimla, že ji za prázdnou, osvěžující, vůni o ničem označují jen ti, kteří mají ve svých oblíbených..... Opium, Chanel No. 5, Paloma Picasso, Poisson a tak dále. Bravo dámy, že vás nebolí hlava a jste celý rok nadšené z parfémů, ze kterých ostatní často bolí hlava, ale pokud máte rády tzv. těžké vůně, nemusíte svou lásku vnucovat ostatním, posuzujte vůně objektivně, nesrovnávejte je s vůní jámy lvové (nevím, kam chodíte a co vám voní, že taková srovnání). Nebo napište, jaké máte osvěžovače s vůní parfému Versace, ráda si je koupím )))).

SeleneHdez
Naprosto souhlasím s Kirstach "Yellow Diamond voní jako začátek jara, je svěží, citronová, vodní, se svěžími květinami, jako je frézie, trochou aromatu (ne přehnaného) a pižmovým základem, který jí dodává určitou jemnost."
Doporučuji, i když se říká, že její výdrž není dobrá, v mém případě byla, dala jsem si ji večer a ráno ještě voněla.

Boy.Capel
Yellow Diamond voní jako začátek jara, je svěží, citronová, vodní, se svěžími květinami, jako je frézie, trochou aromatu (ne přehnaného) a pižmovým základem (mošusem), který jí dodává jistou jemnost. Blízkými příbuznými by pro mě byly Le champs elysees od Guerlainu, sensational od Celine Dion a Big Pony Amarillo.