Eros Eau de Parfum Versace pro muže

Eros Eau de Parfum Versace pro muže

zelený
gurmánský

Eros Eau de Parfum podle Versace je Orientální Woody vůně pro muže. Eros Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2020. Vrchní tóny jsou Máta, Sladké jablko, Citrón a Mandarinka; střední tóny jsouAmbroxan, Pelargónie a Šalvěj muškátová ; základní tóny jsou Vanilka, Cedr, Santalové dřevo, Hořký pomeranč, Pačuli a Kůže.

Máta

Hořký pomeranč
Pačuli
Kůže

SHURIKENN

Versace Eros, starší bratr mého oblíbeného Erose Flame. Je veselejší a v některých ohledech i "průkopnický". Vzala jsem si ji a ze zkušební verze na mě nefungovala, takže jsem o její koupi ani neuvažovala. Vlastně tady je celá recenze na Versace Eros. Ale náhodou jsem sehnala jeho flanelku v EDP koncentraci. Zdálo by se, že co čekat, kromě většího nádechu a sladkosti. Přesto je to rozumné. Více vytrvalosti, více plum a stejný známý charakter. V žádném případě. Něco se na něm změnilo a změnilo se všechno. Za prvé, začátek. Rozhodně se stal kulatějším a hladším. S výraznější hlubokou mátou a bez kyselinek. Ta byla dokonale vyvážena sladšími citrusy. Ze závěru se sladkost odstranila. Nyní je vše přísné, začátek trochu opadá a přidávají se trochu dřevité tóny a bylinky. Velmi pěkně se do něj vplétají květiny. Málo a nijak křiklavě. A jestliže se originál na pozadí své svěžesti dále plíživě přechází do vanilky a mění se v dívkami tolik oblíbený dortík, pak tady je vše trochu složitější. Základem je spíše Flame. Vanilka už není mazlavá, ale spíše podbarvená santalovým dřevem a cedrem. Je strohá. Drahá. Obecně jsou Versace dobré. Mají výjimečně správného nástupce. Pokud je EDT mladý a poněkud nezkušený. Není zdrženlivý a žhavý. Bezohledný a dokonce poněkud chaotický. Balamutí a balaganí. EDP je takový, jaký bude do čtyřiceti let, pokud to nebude hlupák. Není chaotický, to ne. Tam, kde to bude nutné, bude baladický a vtipálek, ale už je uvědomělý a vyrovnaný. Všechno má promyšlené v nastaveném cíli. Rozvážnost a přesnost zkušeností je již na místě. Tohle není mladý hochštapler. Tohle už je zkušený pokušitel;)

qwertyqwerty29

Tento parfém jsem dala tátovi k výročí a je s ním spokojený. :) samotná vůně je určena pro nenáročné spotřebitele a mně se líbí :) upřímně, začínám být unavená z všudypřítomných bois imperial, aventusopodobiya a mužské fascinace ženskými vůněmi jako Escentric 02, fleur narcotique nebo kirke ... plechové. Jsem pro jasné genderové rozdíly a ráda nazývám věci pravými jmény :)))).

DonnieDarko777

eros edp. velmi hravá, citrusově sladká aromatická balzamická vůně.
citron máta vanilka jablko lehké pozadí cedru. to jsou prvky tohoto parfému, které se neustále střetávají, honí a hrají si.
skvělá vůně na polovinu sezony, jaro je její silnou stránkou, ale nepohrdne ani letními večery, kde asi podá svůj nejlepší výkon. výkon? katastrofální.... a to je velká nevýhoda tohoto složení, i když se pořádně rozprašujete, nevydržíte déle než 3 hodiny. koupila bych si ji znovu? myslím, že ne... myslím, že bych si vybrala novou prada ocean edp (sice s jiným složením, ale podobným konceptem a ve srovnání s ní stratosférickým výkonem).
děkuji l'oreal příště přeformulujte tento c...

James Hayden

Mistrovské dílo Versace.
Co víc říct, co o tomto parfému ještě nebylo řečeno... pro mě je to nejúspěšnější Versaceho toaletní voda po muži... ještě jsem nenašla člověka, kterému by se nelíbila. Dokonalá rovnováha mezi sladkými a svěžími tóny. Řekla bych, že vznešená. Zdá se, že v tomto parfému se všechno dokonale snoubí.
Především je rozpoznatelná, což je podle mého názoru jedinečná vlastnost vůně. Tato edp verze je méně vzdušná, trochu hutnější s trochu více zelenými tóny než edt verze, elegantnější, trochu méně žoviální a mladistvá než edt verze. Ale rozdíl je opravdu minimální...
Bláznivý výkon.

Špičková vůně pro designovou kategorii, stane se klasikou. Hodnocení: 10/10

ntlzz

Připomíná EDT? Ano (hodně), ale není totožná.
V podstatě je to pro mě vyzrálejší Eros, méně sladký a trochu střízlivější.

Přesně jak řekl Danilo Perfumorista, i když je stále sladká, tato nemá přehnaný ambroxan, je svěžejší a kulatější.
Už se nemůžu dočkat, až si koupím lahvičku!

Jo a výkon je velmi uspokojivý, vydrží klidně 9 hodin a dobře se promítá 1 hodinu.

Jardel_lutti

Tato "parfémová voda" je přesně taková, jaká byla EDT v době svého uvedení na trh, kdy byla bombou. Teď ji uvádějí na trh, jako by to byla EDP lol. Nevidím důvod, proč mít obě, když jsou prakticky z 90% stejné. Mám raději Flame, což je jiný druh flakónu, ale samozřejmě bez odklonu od návrhu. Trvanlivost a projekce - nic moc odlišného od EDT.
Edit: je vidět, že ambroxan je v tomto lépe zpracován než v EDT.

gimomake

Mám ji ve své sbírce stejně jako Davidoff Cool Water Intense a mohu říct, že úvod je úplně stejný... bude to mandarinka, která je silná. Vývoj je lepší u Erose, protože ten tíhne k vanilce. U obou mohu říct, že pokud to s rozprašováním přeženete, jakkoli jsou sladké, začnou zvedat žaludek a dělat nevolnost. Ženám se hodně líbí, ale na můj osobní vkus je to příliš. Není to parfém, který bych na sobě cítila, ale udělala jsem tu blbost s nákupem naslepo a teď si ho nechám a budu ho občas používat...

Danilo Perfumorista

Eros Eau de Parfum je jedním z nejlepších příkladů toho, jak by měla vypadat vůně Flanker s vyšší koncentrací: odstraňuje vše špatné a zvýrazňuje to dobré.

Eros EDP odstraňuje zelené pozadí, přehnaný ambroxan, a zesiluje mátu. Kombinace sladké, krémové vanilky se svěží mátou nevoní jako čerstvé žvýkačky, ale vytváří kombinaci, která není příliš obvyklá, ale velmi příjemná. Doplňuje ji jablko, sladké, jemně šťavnaté a citrusové, které nejen rozbíjí sladkost vanilky, ale také dodává parfému hloubku. V pozadí se objevuje jemný živočišně-sladký nádech, který vůni provází od začátku až do konce. Je kulatá, dobře zakončená a nenechá vás přemýšlet o dalších tónech nebo o něčem dalším, co by se dalo přidat. Tak jak je, je dostačující.

Je to parfém na večírek? Ano, je to výhradně párty vůně? Vůbec ne. Nebýt našeho tropického podnebí, mohli byste Eros EDP nosit jako podpisovou vůni. Já bych ji bezpochyby nosila! Je sladká a krémová, ale zároveň dostatečně svěží a šťavnatá, aby se dala nosit i na jaře. Je to parfém, který se hodí jako ulitý do mírnějšího klimatu severní polokoule, ale ne sem na jih, kde se i slunce dotýká zimy. To však neznamená, že by se nedal koupit, protože na jeho nošení máme v podstatě celé tři roční období!

Ach ano, návštěvník večírků? Ano. Výhradně na večírky? Vůbec ne. Ano, čtete to znovu. Eros se dá nosit neformálně za všech okolností, i když působí velmi dobře, není vlezlý. Samozřejmě, že musí být mravenčí, protože je to svým způsobem sladký parfém na bázi vanilky. Opravdu zazáří večer, na rande, do barů, restaurací, na nákupy, do kina...

V tomto konkrétním případě stojí za zmínku flakon, zejména uzávěr: je úžasný a kýčovitý zároveň. Je to moje nejoblíbenější láhev, uzávěr je umělecké dílo, které se jednou stane šperkem.

nelson gil escano

Dnes za mnou přišla kolegyně a zeptala se mě, jak se jmenuje "ten parfém, který tak bohatě voní". Tak tohle byl švýcarský armádní nůž... EROS EAU DE PARFUM🍎 🍊 🍵 Vypadá jako náš milovaný Eros, ale remasterovaný. Úvod je ultra mátový a SVĚŽÍ s malými vlnkami jasných citrusů. Na vyschnutí vnímám lahodnou SLADKOU A KRÉMOVOU VANILKU. Naprosto svůdná, čtyřsezónní vůně, pro každou příležitost.

Poznámka: Pokud máte vintage EDT, pak tuto verzi, pokud není určena pro sběratelské účely, nepotřebujete.

Pokud si vůni Eros pořizujete poprvé nebo si pořizujete reformulovanou verzi EDT, pak doporučuji EDP.

Hazariel

Vyzkoušela jsem EDT a nyní vlastním EDP verzi. IMHO se ubírá jiným směrem. Představte si to. Když přivoníte k verzi EDT, je to jako když potkáte někoho, do koho se zamilujete a vaše srdce rychle buší, jste zvědaví, co bude dál. Zatímco přivonět si k verzi EDP je jako když potkáte svého s/y. Jste pár, který je spolu už nějakou dobu, a když se potkáte, cítíte se spokojení, uvolnění, šťastní a klidní.

Ano, EDP dostala vyzrálejší (ne starou) a uvolněnější atmosféru, což je dobré a pro mě vhodnější, protože chci, aby se holky cítily šťastné a uvolněné, když jsou se mnou 😁.

Nenechte se mýlit, EDP má stále drsňáckou a alfa samčí stránku, díky které stojí toto vydání za každý cent.

Vůně : 8/10 v prvních 2 hodinách
Projekce : 8/10 v prvních 2 hodinách
Dlouhá výdrž : 6-7 hodin
(Průměrná teplota v mé zemi je 28-30 stupňů Celsia)

Tady jsem si koupila EDP 100 ml za 70 dolarů, takže za mě solidních 9/10

Jediný parfém v mé sbírce, který překonal tento, je Sauvage, už jen proto, že voní podobně jako moje postava a doplňuje mě. Dívky mi ho hodně chválily a u mě si jsem jistý, že eros EDP bude mít také stejnou reakci.

Moje rada zní, kupujte si vůni, která se podobá vaší postavě, a nenechte se zaslepit recenzemi/recenzenty ☺️.

Eucalipto

Už vás nebaví poslouchat, jak váš oblíbený youtuber říká, že Eros je dobrý parfém, ale vy o tom nejste přesvědčeni? Chtěli byste být další, kdo má DNA Erose, pokaždé, když vyjdete na ulici, si ho všimnete, ale neuděláte krok, protože EDT se vám zdá příliš mladý?
Do vaší důvěryhodné parfumerie dorazil Eros EDP, stejně jako EDT, ale s nuancemi, takže můžete vonět jako všichni šestnáctiletí, aniž byste se kvůli tomu cítili špatně.

Žerty stranou, líbí se mi a vlastně ji mám.

Eros EDP se otevírá svěžími tóny máty a citrusů v doprovodu jablka, které doprovází poněkud sladká základní nóta pocházející z dvojice vanilka&ambroxan.

Máta zůstává zachována, a když se úvodní tóny stáhnou, objeví se kombinace vanilky a ambroxanu ve své nádheře ve stylu Eros, ale méně křehká, krémovější, ale bez gurmánské nebo dokonce bourbonské vanilky, prostě teplejší akord než v Eros EDT.

Tato směs se udržuje až do konce, kde nás máta nakonec opouští ve prospěch některých krémovějších, temnějších nuancí (kůže a santalové dřevo?), které jsou sotva znatelné, ale právě tolik, aby se tato vůně lišila od originálu, aniž by se změnila její DNA.

Stručně řečeno, vyzrálejší, krémová, dřevitá a zaoblená Eros EDT, s velmi dobrou výdrží a projekcí, která sice není ohromující od začátku, ale je správná, protože ji budeme vnímat poměrně dlouho, čímž se odlišuje od verze EDT, která byla ohromující a jaderná.

Je použitelná ve všech ročních obdobích, i když na 27 stupních ve 14:00 h není nejvhodnější, ale jinak, protože není příliš vtíravá, je poměrně univerzální.
Je vyzrálejší než originál, ale stále je to vůně s určitým hravým charakterem, takže si myslím, že se hodí spíše do neformálního prostředí a k běžnému oblečení.

Dobrá práce Versace, podařilo se jim rozšířit cílovou skupinu své stěžejní vůně, takže je univerzálnější, pro širší věkovou skupinu a s nadprůměrným výkonem, ale pokud nemáte rádi originál nebo ho už máte, nemá cenu: stejná DNA.

beto_ruiz

Parfémovaná voda Eros (EDP) je vůně s dřevitými, zelenými a kořeněnými vlastnostmi.

Její vůně je přibližně z 90 % podobná verzi Eau de Toilette (EDT), hlavním rozdílem je vyvážení tónů. V této verzi EDP jsou zelené tóny zachovány déle, úvod je velmi podobný s ovocným jablečným tónem a mátovým tónem, který už verzi EDT dělal velmi atraktivní, tato fáze patřila k mým oblíbeným, ale po několika minutách více vynikly tóny vanilky, tonky a ambroxanu, které mě někdy nudily. Nyní mátová nóta zůstává dlouho, vlastně u mě byla přítomna vždy, a tóny ambroxanu a vanilky jsou také vnímány, ale s menší intenzitou, také nyní přibyl kožený akord, který jí dodává "lehký nádech zralosti".

Tato nová verze se mi líbí o něco víc, i když obsahuje opravdu téměř stejné tóny, myslím, že tím, že se déle zachoval mátový tón a snížila se intenzita vanilky, se stala atraktivnější, v rebalanci se pro mě zlepšila.

Roční období, kdy bych zvažovala její použití, je jaro a podzim, trochu i v zimě. Pro ty, kteří hledají komplimenty, má stále stejnou přitažlivost jako původní vůně, ale s tím, že je o něco (ale jen o něco) méně mladistvá, a nemyslím si, že by měla být zaškatulkována jako vůně jen na noc nebo do nočních klubů a podniků, protože se dá použít ve více situacích, než jsou zmíněné.

Na mé kůži se projevuje méně než první verze EDT, kterou jsem měla (pro mě to bylo monstrum), ale na kůži vydrží minimálně 10 hodin.

Pokud se vám líbí EDT, bude se vám určitě líbit i EDP.

lechapelierfou

změnit složení vůně 4 roky po jejím prvním uvedení na trh.

lidé zapomínají, že to byla bestie.

znovu vydat první složení s některými vylepšeními a změněnými tóny.

"Parfém" se jmenuje, ale se stejným výkonem jako při prvním vydání.

Musím milovat kapitalismus.

Ne že bych tu vůni hanil, mohla by být dobrá.

lovetribe

obnovený a extrémně vylepšený, pro ty, kteří milují vysoký výkon jako já, je to vrchol.

mírné citrusy v úvodu: Italská mandarinka a citron, vynikající máta, která bude vždy přítomna, a kandované jablko, které ji činí velmi, velmi sladkou, ale příjemnou.
Pak lehká pelargonie, lehká šalvěj muškátová a dobrý ambermax (což je podle mě druh jantaru).
mezi závěrečnými tóny nádherná a sladká velmi silná vanilka a virginský cedr, vetiver Orpur®, pačuli Orpur®, santalové dřevo, kůže. Silný cedr, ale ne vetiver, pačuli a santalové dřevo.
Závěrem nárůst esenciálních olejů a ne skutečná změna, možná méně jablek, ale mnohem více balzámů.

Král klubů.

Výdrž více než 12 hodin, vysoká siláž.

hlasovat 9/10

Pouze pro klubaře.