My Shiny Vanilla Yves Rocher pro ženy

My Shiny Vanilla Yves Rocher pro ženy

balsamico

My Shiny Vanilla podle Yves Rocher je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Toto je nová vůně. My Shiny Vanilla byl/a uveden/a v roce 2022.

Vonné složky

Vanilkový květ

emeradora

Jednoduchá dřevitá vanilka, méně aromatická než Vanilla Woods od 7 Virtues a méně aromatická než Vanille Insensee od Atelier Cologne. Po prvním stříknutí cítím trochu zvláštní kandovaný citrus, který však po několika minutách vyprchá a ustálí se ve sladké vanilce s polibkem santalového dřeva. S pouhými třemi tóny je lineární, ale útulná a příjemná. Tato vůně má nízký parfém a 3-6hodinovou výdrž, ale za 100 ml ji nepřekonáte.

Thebookof_G

Velmi příjemná kombinace lahodné vanilky a mléčného santalového dřeva, vůně je gurmánská, ale jemná, nenáročná. Je v ní nějaký zvonivý tón, v popisu neuvedený, možná z dálky mandarinka a jablko, který vůni opravdu rozzáří. Na kůži bohužel vydrží asi hodinu až dvě, na oblečení asi 7 hodin. Koupila jsem ji v sadě s dalšími výrobky, občas ji aplikuji večer v posteli, takový parfém nedusí a myslím, že je doma k použití - to pravé! Žádné opary ani zvonění v hlavě, ale vůně upravené sladké ženy z parfému, která nepotřebuje větrat místnost ))))

adelika

Úspory na mě neudělaly dojem. Snažili se prodat všechen svůj okrový závoj, zřejmě nebylo mnoho milovníků upřímného santalového dřeva. Tak ho teď smíchali s vanilkou, naštěstí má Yves Rocher nádrže této náplně.....
Víte, chybí mi ty časy, kdy na Silvestra nabízeli Karamelové jablko nebo Mrazivý kaštan. Dokonce i brusinky a mandle bylo zábavné vyzkoušet. A teď už léta tlačí vanilku. ......

musya24111977

V letošním roce vyšla velmi cool vanilka. Souhlasím s předřečníkem, že je tam podobný tón z Ochre Veil, který mám moc ráda, plus tóny vanilky a ještě něco z mého mládí a dětství, báječné a velmi chutné. Jemná, sladká, sice dětská, ale pro mladé srdcem, to je to pravé. Vůbec tam nejsou citrusové tóny jako v loňské vanilce. Milovníci vanilky si ji mohou bez obav vzít bez testu.

dianartemisa

Je to krásná, lehce sladká, sametově teplá vanilka. Má více tónů, než je deklarováno, a velmi jemný pomerančový tón připomínající pečivo. Zůstává blízká, útulná a hřejivá. Opravdu uklidňující před spaním. Při větším množství střiků vydrží na kůži déle než 4 hodiny, jak se zahřívá, je cítit kašmírový nádech, který není vůbec mazlavý. Za tu cenu rozhodně stojí. Mějte na paměti, že se jedná o limitované edice.

LaBoheme84

Hledala jsem jednoduchou vanilkovou vůni pro dny, kdy jsem po ní prostě toužila. Chci trochu sladkosti, ale ne moc, a ne moc dalších tónů, které by to komplikovaly. Tato vůně to splňuje! Z testování v obchodě se mi zdá, že siláž a výdrž jsou tak akorát (ne však hrozné). Ale je to velmi levné, takže až si ji pořídím, nastříkám si jí tolik, kolik budu potřebovat!

Edit: Koupila jsem si ji a ještě jsem si k ní přičichla. Mám pocit, že má pomerančovou vrchní nótu - můj přítel ji ale nemá, go figure. Možná tak voní vanilkový květ? S postupem času je trochu méně pomerančová. Necítím moc santalového dřeva. Vůně mi připomíná něco z mého dětství; myslím, že je to jedna z voňavých bábovek, které jsem měla. Velmi uklidňující a útulná. Stříknu 5-6krát a získám slušnou siláž.

Edit 2: Myslím, že mi nejvíc připomíná ukončenou vůni z The Body Shop "Cosmic Candy", kterou jsem měla asi před dvaceti lety. Chyběla mi!

SeekerofHugs

Každý rok přicházejí s dražším a hůře fungujícím vanilkovým parfémem.

My Shiny Vanilla je lineární a základní vanilkový parfém. Na začátku má ovocný nádech a pak se objeví sametové vanilkové těsto. Osobně si santalového dřeva nevšímám, není na mé kůži.

Zkoušela jsem ji dnes ráno, 2 střiky na každé zápěstí, a když jsem přišla domů, nezbylo z ní nic, voněla hezky, ale nevydržela ani hodinu! Možná se v tom musí koupat nebo to musí macerovat. Na oblečení možná zůstane, ale na kůži ne. Vainille Bourbon vydržel mnohem déle, byl levnější a měl lepší kvalitu. Vůbec nic nechápu, taková zlodějina!

Doporučuji poslední vanilkové jednohubky ze supermarketu. Vanilka s více nuancemi a lepší trvanlivostí za čtyřikrát nižší cenu.