Lancome Ladies Tresor Midnight Rose ... (39.99 USD)
Trésor Midnight Rose podle Lancôme je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Trésor Midnight Rose byl/a uveden/a v roce 2011. Vrchní tóny jsou Maliny a Růže; střední tóny jsouČerný rybíz, Růžový pepř, Pivoňka a Jasmín ; základní tóny jsou Vanilka, Pižmo a Virginský cedr.
Violet soul
Jam je aristokrat! Pokud to tak mohu říci, moji milí přátelé🌹🤣 Maliny z černého rybízu a malin s cukrem a listy smíchané dohromady🔥a někdo pro focení vytříbeného kulinářského časopisu vyzdobil stůl, kde je tento dezert v křišťálové váze s květy pivoněk a růží s lístky pačuli !!!!!. Velmi znamenitá a svěží vůně všude kolem. Samotná vůně je tak vznešená, že se hodí k nikovým parfémům! Tenká luxusní stopa. Vůně mládí, sexuality, barvy šarlatové krve, která proudí v žilách, vůně svádění, večerních večírků, energie, vůně luxusu. Z každé ženy udělá královnu!
nordic.girl
Možná jsem zaujatá, protože miluji kombinaci růže s malinami (Rose Rouge od Van Cleef & Arpels, myslím na tebe 😍), ale tohle je opravdu krásný výtvor, který si zaslouží větší pozornost a popularitu, na úrovni různých Good Girl a Delina (které víceméně patří do stejné rodiny).
Na rozdíl od své sesterské vůně Trésor in Love, která po velmi krátké době beze stopy zmizí, má tato Midnight Rose velmi slušné, řekla bych výborné, trvání, na konci dne ji na sobě stále cítíte, a to i jako stopu a projekci.
Stačí pár stříknutí, ne víc, protože - zejména v létě - může intenzita obtěžovat ty, kteří tento žánr nemají rádi; lepší je používat ji v chladnějších měsících, a jak říká název, je skvělá i večer!

username21
Jaký nádherně ženský a sexy parfém, na mé kůži vydrží poměrně dost hodin, alespoň pro mě, musím dodat, že pro ty, kteří nemají rádi růžový pepř, by to nebyl váš parfém, pro mě je nádherný nádherný nádherný nádherný sladký velmi přátelský, opravdu nejsem příliš objektivní se svými názory, používám parfémy v době, kdy se mi to hodí, i když je drahý když ho chci použít i když jsem doma udělám to bez výčitek svědomí protože si myslím že šetřit si parfémy na zvláštní příležitosti nemá cenu když utratím peníze za tak lahodný doplněk který vám přináší tolik krásných emocí pro každého člověka jiná emoce a pocit AROMATERAPIE pánové z nejlepších , každý žije jiným způsobem parfémy a já to respektuji každý nos v jiném světě, ale žít s takovým omezením, že jeden parfém je na noc a že jiný je na den nebo na jaro, že škoda vidět tolik lidí žít s takovou omezující představou, která jim nenechává volnost v jejich malé hlavě, DNES je ten den, kdy to můžete použít, pokud to chcete, zítřek NEEXISTUJE, užívejte si své intenzivní, hladké, mazlavé, svěží vůně ty, které máte rádi, protože vám tolik záleží na tom, co si budou myslet ostatní, potěšení je osobní.
Metereopatica
Sladká, ale umírněná růže doprovázená malinami a povzbuzená pikantními tóny růžového pepře. Večerní vůně s výjimečnou výdrží a siláží. Luxusní a krásné balení. Není to úplně můj šálek čaje, ale uznávám, že je dobrá. Jako u všech Lancome stačí pár střiků, jinak hrozí, že omráčíte své okolí.
Тайфун
Jedná se o nejlepší rovnováhu sladkého a kyselého - voňavé venkovské maliny zabalené do křupavých rybízových listů. A tak krásné jemné růže, které zvládne jen Lancome! Lidé, kteří jsou štědří na komplimenty, jsou nadšeni, ostatní - mlčky tahají za nos, není lhostejných lidí.
Podzim a zima jsou nejlepším obdobím pro tuto ohromující, nekonečně dlouhou stopu absolutní ženské krásy. Jedna z nejlepších mezi bobulemi a mezi Tresor.

johnnyd57uk
Porovnávala jsem zde recenze na tento úžasný EDP (možná nejhezčí vůně na trhu). Pozitivní recenze jsou většinou jednoduché a krátké a negativní příliš dlouhé a samolibé.
Koupil jsem ji pro svou ženu. Byla to koupě naslepo. Nikdy jsem si o ní nic nemyslel. V její přítomnosti jsem neustále cítil tu nádhernou vůni růže (ano, pro mé nevytříbené čichové smysly jen růže). Samozřejmě se ukázalo, že je to Půlnoční růže. Řekla mi, že v práci a všude, kam přijde, se jí skoro každý ptá, co má na sobě. Podle mě to mluví za vše. Za ty roky jsem jí koupil asi 50 různých parfémů od Chanelu po Hermes. Konečně si po 40 letech našla svůj oblíbený. Včera jsem jí koupila další lahvičku.
Je dlouhotrvající .....Někteří tady nesouhlasí, ale já ji cítím ještě 24 hodin a dokonce i déle.
Pokud si někdo najde čas na přečtení tohoto článku, mohu jen ukončit, že nesnáším domýšlivost a snobství, které si člověk spojuje s dámskými parfémy. Tresor Midnight Rose je tak nenáročná, jak jen to jde. Je to klenot mezi tím vším humbukem.
Angelicax1
Tento parfém je pro mě výjimečný. Byl to první parfém, který jsem si koupila a díky kterému jsem si oblíbila vůně a začala sbírat. Bylo mi 19 let, měla jsem volné peníze na Vánoce a nakupovala jsem s mamkou v obchodním centru. Viděla jsem, že Lancome pořádá akci, při které, pokud utratíte alespoň 50 dolarů, vám dají zdarma kosmetickou taštičku plnou různých zkušebních přípravků na líčení a péči o pleť. Tak jsem si řekla: "Jak těžké může být utratit 50 dolarů u pultu Lancome?" A bez váhání jsem začala procházet různé lektvary a elixíry.
SA mě brzy zastavila a podržela mi krásnou fialovou lahvičku zdobenou hedvábnou tmavou růží. "Už jste si přivoněla k naší nejnovější verzi?" zeptala se a nastříkala ji na kartičku. "Tváří tohoto parfému je Emma Watsonová, myslím, že se vám bude líbit." "Aha," řekla jsem. Vzpomínám si, že jsem si k němu přivoněla na kartičce a říkala si, že voní docela dobře. Skutečný parfém jsem si nekoupila už snad celou věčnost a Emma Watsonová se mi přece jen *líbila*. "Eh, co už," pomyslela jsem si a řekla jsem SA, že si ho vezmu. O svém impulzivním nákupu jsem příliš nepřemýšlela, protože to byl v podstatě vánoční dárek.
Později večer jsem svůj nový parfém vytáhla z krabičky, chvíli jsem obdivovala jeho krásný flakon a hned jsem si ho nastříkala na zápěstí. Okamžitě mě zasáhla nádherná, šťavnatá, šťavnatá kombinace černého rybízu, malin a růže, která byla smyslná a omamná. Zhluboka jsem se nadechla, když se vůně začala měnit, přes marmeládové bobule a růži nakouklo trochu více vanilky a pižma. Překvapilo mě to. Nepamatovala jsem si, že by v obchodě voněla zdaleka tak nádherně, jako když jsem ji cítila na papíře. Tak dokonale splynula s mou pokožkou a když jsem ji vdechovala, zaplavily mě emoce. Nikdy předtím jsem necítila takovou vůni parfému!
Vím, že někteří z vás, znalců parfémů, si možná pomyslí: "Tohle je jen další typická marmeládová mainstreamová verze, co je na tom tak zvláštního?" A tak to pro některé lidi může být. Já sama jsem objevila jiné vůně, které mám raději než tuto, ale v té době byla Midnight Rose tou nejzvláštnější vůní, kterou jsem v životě cítila. Mějte na paměti, že jsem se nikdy předtím do světa parfémů doopravdy neodvážila a netušila jsem, co mě čeká, a to jak doslova, tak obrazně. Tento malý klenot však zasel semínko do mého srdce. Zbožňovala jsem ho tak moc, že jsem ho nenáviděla nosit, protože jsem nechtěla, aby skončil. Vyvolala ve mně hlad, dokonce hlad po objevování dalších podmanivých vůní, které mi celý život unikaly. Tak se zrodila moje láska k parfémům a už jsem se nikdy neohlédla zpět.
Stále mám právě tento flakon, první, který jsem si koupila, a občas ho vytáhnu a nastříkám a naplní mě tolik nostalgie a štěstí. Vždycky bude mít v mém srdci zvláštní místo a myslím, že už nikdy nebudu chtít být bez flakonku. Myslím, že si ji dneska vezmu na sebe, už kvůli starým časům :).
Kami_flower
To je skutečný parfém! Je vynikající! Opravdu cítím maliny, červený rybíz a velmi dospělou, smyslnou a sofistikovanou vanilku! Je to ten výjimečný parfém, který se hodí na večírek, baladu nebo romantickou večeři! K navození nálady stačí jedno, maximálně dvě stříknutí a rozhodně je to vůně, kterou je třeba vychutnávat, oceňovat, jako vzácný klenot! Stojí za každý cent!
Ferry74
Ženská a elegantní vůně, růže je obklopena vnímatelnými ovocnými tóny, které vytvářejí elegantní sladkost, ne násilnou a neobratnou jako v některých parfémech určených k zesměšnění ženy... vše je velmi slušné a podmanivé pro čich, lehce kořeněné, slyšené ze zvědavosti... Musím říct, že opravdu dobré. Velký Lancome! Pěkné a fne i balení, i když dává tušit, že není moc stabilní :) Vůbec se mi líbí.
Modadicta
Tato vůně je čistá láska: kdokoli k ní přivoní, nemůže si pomoct a musí se zamilovat. To v kombinaci s blížící se horečkou 14. února dělá své. Nikdy jsem nepatřila k těm, kteří by se tímto datem nějak zvlášť vzrušovali, takže své osobní poblouznění touto vůní přičítám právě tomu.
Midnight Rose je ovocně-květinové potěšení, v němž převládají maliny a vanilka spolu s pocitem vůně kytice čerstvých růží a jasmínu. Zajímavé je také pozadí dřevin a pepře, které vyvažuje sladkost, a nakonec krémové, elegantní pižmo.
Myslím, že je to velmi univerzální parfém, dá se používat od podzimu do jara, kdy jsou rána chladná, a večer už trochu hřeje. Může být na den, může být na večer, může být na něco formálního, neformálního. Myslím, že se hodí docela dobře téměř do každé situace.
Ve velmi horkém počasí, alespoň přes den, si nemyslím, že je to ideální vůně pro každého, protože je to sladký, krémový, trochu hutný parfém a citlivým nosům by mohl být nepříjemný. Ale je to parfém, který můžete nosit po většinu roku, to je jisté.
Projekce? Velmi dobrá, stačí málo, aby si někdo na druhém konci místnosti všiml, že máte na sobě dobrý parfém.
Dlouhá výdrž? Alespoň pro mě, která nenosím jen tak ledajaký parfém, je vynikající. Snadno 8 až 10 hodin.
Správné množství? Nepotřebujete ho příliš mnoho, maximálně 4 stříknutí jsou v pořádku.
Koupila bych si ho? Prosím, už jsem si ho zařadila na seznam naléhavých přání.
Ne, není určen výhradně pro lidi ve věku 20, 25, 30 let. Je to vůně, která sluší 15, 16leté teenagerce stejně jako starší ženě. Její vůně je žoviální, veselá, romantická a zároveň elegantní a sofistikovaná, aniž by byla něčím příliš složitá nebo skandální, nezůstává nepovšimnuta, zachovává si určitý nádech tajemna.
Nutno podotknout, že flakon je velmi pěkný, i když si obvykle nekupuji parfém podle flakonu, nic to neubírá na tom, že prezentace je velmi pěkná.
A na okraj, ačkoli parfémuju pro sebe a ne pro ostatní, je to generátor komplimentů, a to i od náročných kritiků, ha ha. Říkám vám to z vlastní zkušenosti.
Mám ji ráda, vřele doporučuji!
Yadorán d'Vinea
Do Tresor Midnight Rose jsem přišla hledat něco nočního, silného, sladkého, ale zároveň jednoduchého, protože jsem toho názoru, že jednoduchost je něco, co se má předvádět a využívat, stejně jako složitost.
Midnight Rose mě ani v nejmenším nezklamala, vlastně jste mě až do morku kostí okouzlila.
Extrémní sladkost je opojná a návyková, to je ta jednoduchá část Midnight Rose, ale protože mám špatný zvyk vyhledávat zbytečné, strnulé interpretace, Midnight Rose mi přinesla ovzduší jazzových zpěvaček, talentovaných a beznadějných, s chmurnýma očima, cigaretou v ruce a melancholickým duchem, které nabízejí své romantické a sexuální balady ve skromných barech, jež obývají velké a špinavé ulice New Yorku; to vše bylo založeno na malé kyselosti, z níž se Midnight Rose skládá.
Stopa je pro mě trochu nevyrovnaná, v některých momentech je skvělá, jindy zase slabá, takže jsem došel k závěru, že je velmi závislá na podmínkách prostředí (nejlépe na nízkých teplotách).
Na druhou stranu cena výrobku, ať jsem žvanila, jak jsem žvanila, že ji miluju, mi přijde dost drahá (I když bych měla zmínit, že vůně Lancome obecně jsou drahé tam, kde žiju).
Předchozí Tresor mě úplně neuchvátil, La Vie Est Belle mě taky úplně neuchvátila, ale u Midnight Rose můžu říct, že výrobek Lancome miluju.
Jernê Knowles
Jaká lahodná vůně! Je to dobře sestavená květinová vůně, která připomíná dobře oblečené ženy, které pracují ve skvělých zaměstnáních a žijí spíše spořádaně než nepořádně. Zároveň s tím, jak nám připomíná silné ženy, odhaluje také křehkost, něco ženského až extrémního, co nám připomíná tu nejčistší a nejcitlivější vnímavost, kterou může žena ve své podstatě projevit. Otevírá se velmi příjemně, čerstvým, sladkým červeným ovocem, z něhož se vám sbíhají sliny na ústa. Jsou v ní také tóny svěžích, orosených růží, které zaručují její ženskost, a tyto dva tóny rostou, rostou a rostou a nic je nedokáže zadržet. Brzy se z ní stává bílá květinová, ale nic špinavého nebo zapáchajícího, jemná, elegantní květinová, která je zároveň vysoce ženská, spolu se zelenkavou barvou a palčivostí lahodného pepře, který vyvažuje celkovou vůni Trésor Midnight Rose by Lancôme. Je to parfém tak grandiózní ve své jemnosti, že i když je zdrženlivý, absurdně dobře drží a nesleze ani při dalším sprchování, přísahám! Nakonec přechází ve velmi smyslné dřevité pižmo s ušlechtilou vznětlivostí cedrového dřeva a jedlou sladkostí vanilky, která není vůbec mazlavá, všechny jsou na svém místě a střídají se, čímž vytvářejí obdivuhodnou harmonii této vůně! Když cítím Trésor Midnight Rose na své kůži, vybaví se mi ženská rafinovanost a smyslnost.
Slovo dne: vděčnost... (80. den)
nadiavet
Myslím, že je to tak hezké!
Nenáročný, veselý, v tom nejlepším stylu "podzimní procházka v parku s přítelem". Je romantický.
První tón je čistá malina, ke které se postupně přidává růžový pepř, setkává se s růží a vanilkou a to je vlastně všechno.
Vydrží na mně asi 6 až 8 hodin a hodně vydechuje. Snadno se jí dostává komplimentů.
mozhzhevelnik
Debaty o této vůni vás opravdu přimějí přemýšlet o mistrovském díle)Názory jsou rozděleny a diagram "miluji, rád, ne" vypovídá o všem. Od vydání Hypnosis (I love) na výtvory Lancôme se blíže nepodíval, není to tak dávno, moje matka koupila In Love, líbila se, ale nějak zklamaný nasycení, chtěl jsem otestovat tento, samozřejmě, dostal se do číst recenze:)) Opět mě pobavily výroky typu "Tohle není Lancôme", stejně tak Chance "Not Chanel" o Tendre. Proč, když jsme si zvykli spojovat Lancôme s Klimou a klasickým Trezorem, nemá dům právo vydávat vůně určené mladým lidem a právě ženám, bez nároků na titul parfémového labužníka, které milují sladkosti a lahůdky, chtějí vonět hravě a žensky, a ne na sobě nosit hydrodorozchodné selektivní chipry, (ze kterých se běžným smrtelníkům v jejich okolí upřímně dělá špatně) valí oči při vědomí vlastní vyvolenosti? Já, například ve svých 25 letech, mám v paměti obrovskou sbírku vůní či pocitů, vyslechl jsem na sobě všechen luxus i masu a tvrdím, že to není nejhorší vůně! A už vůbec ne kompot, a už vůbec ne ji srovnávat s Britney! Která nepřežila nukleárně-sladký výbušný začátek a spěchala ji smýt, hodně ztratila! Zpočátku je to silný vařený černý čaj s malinovou marmeládou! Příjemný a lahodný! Úžasně se otevírá! Tady máte růži, tady máte cedr a nejkrásnější pepř, a dokonce jasmín a pivoňku, a maliny jen tak šeptají v pozadí! Dnes odpoledne jsme měli 35 ve stínu, dokonce i nezničitelný Richmond a téměř věčný Irresistible ze mě v tomhle horku letí. Midnight Rose dobře seděla od 13 hodin až do pozdního večera, pilně pýřila a těšila mě ve všech možných směrech. Neodolala jsem a koupila si třicetistupňové balení - myslím, že mi svou bohatostí a vytrvalostí vystačí na dlouhou dobu. Nedusí ani nositele, ani nikoho v okolí! Ano, je slyšet džem, ano, na začátku je ho hodně, ale základ, ten nejkrásnější, nejchladnější, nejdražší - to je jeho vrchol! Na koho nesedla v chladném období, ať si ji zkusí obléknout teď! Třeba si najdeš přátele!
Lt. Lasermind
- Tento parfém je určen mladým lidem (proto Emma Watson), takže bude vonět mladě. Smiřte se s tím a neočekávejte, že se budete cítit jako zralá sofistikovaná vůně.
- Ne, nevoní jako původní Tresor nebo In love. Protože je to jiný parfém. Kdyby voněla stejně/podobně, všichni byste si stěžovali, jak voní stejně/podobně. Je to jiný parfém, oceňte ho takový, jaký je, sám o sobě, nehleďte na jeho spojitost s ostatními parfémy Tresor.
- Ne, neměl by se jmenovat Midnight Rose. Růže je sotva znatelná. Pokud jste doufali ve vůni zralé růže, nebo vlastně v jakoukoli vůni růže, pak chápu, že jste naštvaní. Název je zavádějící a jsem zmatená, proč se jmenuje Midnight Rose. Ale hele jdeme dál.
- Ano, reklama je kýčovitá a divná.
Nicméně, ...
- Je to zábavná, sladká, teplá, ženská vůně. Je to zvláštní kombinace tónů a rozhodně se liší od ostatních vůní Lancome. A právě proto je skvělá. Je jiná.
- Je jiná, všichni ti lidé, kteří ji srovnávají s vůněmi Britney Spears a dalších "celebrit", jste úplně mimo. Midnight Rose je sice sladká, ale má úroveň.
- Vůně začíná sladce a dětsky, s malinami a černým rybízem. Jsou to zábavné a dobrodružné tóny smíchané se sotva rozeznatelnou růží, která dodává svrchním tónům jemnější nádech.
Asi po půl hodině/40 minutách začnete skutečně cítit květiny, jasmín, pivoňka a ještě trochu růže dodávají vůni třídu a ženskou sofistikovanost, která ji odlišuje od ostatních sladkých ovocných parfémů.
Na zaschnutí se opravdu vyplatí počkat. Je v něm ještě slabě cítit bobulovité ovoce a sladké okvětní lístky, ale vůně je spíše teplá pižmová vanilka smíchaná s růžovým pepřem a cedrem. Kořeněný dřevitý závěr dělá z tohoto parfému dobře vyvážený parfém s postojem.
-Jedná se o dobrodružnou, hřejivou, ženskou vůni se spoustou sladkosti a sebevědomí. A zaslouží si mnohem více lásky, než se jí dostává.