Wet Cherry Liquor Bohoboco pro ženy a muže

alkohol
karamel
ořechový
růže

Wet Cherry Liquor podle Bohoboco je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy a muže. Wet Cherry Liquor byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Třešeň a Likér; střední tóny jsouTřešeň, Jahoda, Karamel a Turecká růže ; základní tóny jsou Fazole tonka, Vanilka, Santalové dřevo a Vetiver.

Třešeň

ESXENCE 2025 - Parfémy a lidé

03/08/25 06:30
Láska na první pohled: Vůně, které nám ukradly srdce

Láska na první pohled: Vůně, které nám ukradly srdce

od Dariia Fessalonika, Anastasia Privalova, Iulia Halatz, Edie Smith, Markéta Rybínová, Elena Vosnaki, Yi Shang (怡 商), Jernê Knowles

02/15/24 08:04

01/02/23 05:23
Oblíbené parfémy editorů FRAGRANTICA roku 2022

Oblíbené parfémy editorů FRAGRANTICA roku 2022

12/07/22 01:22
Třešňové parfémy: Cherry Me Up in 2022!

Třešňové parfémy: Cherry Me Up in 2022!

od Sandra Raičević Petrović

11/22/22 08:05
Bohoboco uvádí na Esxence dvě nové vůně

Bohoboco uvádí na Esxence dvě nové vůně

od Nicola Thomis

06/27/22 02:18

HelgaK

Při testu mi TF velmi chutnala svou sladkou třešní, ale po chvíli po třešni nezbyla ani stopa. Hledala jsem dlouhodobější alternativu a tady je!
Na začátku mi jedno potáhnutí na zápěstí zaplní celou místnost, někteří spolubydlící se dokonce dusí sladkostí. Když se uklidní, vůně je sladká, omamná. Někde daleko je cítit vůně růže. Nemám ráda santalové dřevo na suché pokožce, ale asi po 6 hodinách už je vůně slabá a snesu ji.
Lust cherry se s Liqueur nedá srovnávat, co se týče výdrže a elegance. Cherry Lost je 30₽/litr třešňového džusu, který vůbec nevoní po třešních, ale po aromatu, zvětral a zůstal po něm laciný základ z vody a ještě něčeho podezřelého. A Cherry Liqueur je skutečně likér; třešňový likér, hustý v drahé tmavé láhvi. Jsou to jasně červené třešně z chalupy, které jsou mírně zkvašené (a to ho vůbec nekazí). Je to zapečený vanilkový clafoutis s třešněmi - rozhodně s peckami.
Jsem připravená se do nich namočit, ale ze santalového dřeva se mi dělá špatně a bojím se, abych to nepřehnala.

Aramis&Lola

Líbilo se mi zahájení Wet Cherry likéru.
Je suchý, alkoholický a dřevitý. Vyvolal ve mně představu půvabné upírky, která sedí u dřevěného baru ve staré hospodě, popíjí svůj fialově červený třešňový likér a vyhlíží kořist.
Bohužel se tato atmosféra Evy Greenové v Temných stínech s postupným vývojem vytrácí. Díky karamelu a jahodám je Whet cherry liquor až příliš sirupovitý a sladký, pomrkává na otrlé gurmány.
To je však osobní vkus; všimla jsem si, že mé oblíbené třešně jsou temné a hluboké, jako Cherry Punk a Crazy Cherry.
Tato od Bohoboco je někde na pomezí mezi desítkami sladších, nevinnějších interpretací tohoto ovoce, jako je Rouge Smoking, a hlubšími třešněmi, jako je Cherry Punk.
Celkově si myslím, že je to dobrý, zimní parfém s dobrým provedením.

Adelik@

Koupila jsem si láhev naslepo a hned po nastříkání jsem se přenesla do dětství, kdy můj oblíbený tatínek otevírá sklenici třešňového kompotu, který se v létě vyrábí ze šťavnatých třešní nasbíraných babičkou na vesnici.
Tatínek nalije sytý kompot třešňově vínové barvy do hrnku a ta lahodná, sladká, lákavá třešňová vůně mi připomene léto! Při prvním postřiku se mi vybavily ty nevýslovně něžné vzpomínky na dětství - právě ta vůně z mého dětství a upřímně řečeno je mi jedno, jestli je podobná TF, pro mě je Bohoboco samostatná jedinečná vůně a od toho je jedinečná a možná její jedinečnost spočívá v tom, že po jejím poslechu jsem TF nechtěla poslouchat. Ve vůni je cítit růže, podobná Exuma Rosa Profuno. Četla jsem zahraniční fragrantiku, kde ve vůni slyším "opilé" tóny, ale já je neslyším, vůně je sladká a zaujme, není "kompotová", je rozhodně s šmrncem, mnohotvárná a dokonce bych řekla, že za určitých okolností a image - je dost teskná a dokonce sexy.Vidím krásnou dívku u večeře se sklenkou červeného vína, v malých černých šatech, krajkovém prádle a ne křiklavé, ale šarlatové rtěnce - vůně večera, vůně počínajících citů, ale pokud máte skvělou náladu a chcete lehkost, pak šifonové šaty, kozačky s koženou bundou, rozpuštěné vlasy hrající si s prvními jarními paprsky a Bohobojko přivádí všechny kolemjdoucí k šílenství s každým závanem větru rozvírajícím vaše lesklé vlasy. Vůně mého jara....

se ustálila a stala se tesklivější, objevil se "likér", stala se jen lahodnější, vůně pro pozdní podzim, zimu, časné jaro, ve vlhkém počasí zní velmi krásně.

fanntonyoscar

Nevoní jako žádná jiná třešňová vůně, kterou jsem zkoušela. Je v ní silná dávka alkoholu, což by mě nemělo tak fascinovat vzhledem k tomu, jak opovrhuji chutí a vůní alkoholu, ale nemůžu ji přestat cítit!!! Má nějakou vlastnost, která mě prostě fascinuje. Radím vám, abyste si ji před rozhodnutím poctivě opotřebovali. Možná budete sami překvapeni!

violet666

Vyzkoušela jsem tento parfém, když byl ještě studený, a přesvědčil mě, pěkná trvalá třešeň, ne obvyklé mandlové ovoce, ale kulatá, pevná a plná.
Včera, 29. srpna, jsem si ji přivezla, panečku, to byl šok.
Vyšla z ní syntetická, gumová, plynná nóta, která parfému vzala půvab a ustoupila ostudě.
Parfém uložený ve tmě, při přijatelné teplotě, i když je venku čtyřicet stupňů, to znamená, že si nemyslím, že se vůně změnila.
Nemyslím si, že léto je její sezóna.
Zkusím ji znovu na podzim, abych ji otestovala.
V tuto chvíli zůstávám neutrální.

jassca99

Je velmi alkoholická s třešňovou příchutí a místy lehce léčivá. Voní jako nápoj. Lost Cherry od TF má v sobě nuance rumu, ale tohle je to s "2 panáky vodky". Pokud víte, víte... meme lol. Pro ty, kteří ne, tohle má v sobě celou láhev vodky lol to jsou ty "2 panáky". Nesrovnával bych je ani nestavěl na stejnou úroveň. Představte si, že jste to pili v místnosti, která byla postříkaná umělým jahodovým aerosolem. Tohle je levné a "kýčovité" v sexy dobrém slova smyslu lol opravdu vhodné jen na noc. Je to prostě velmi specifické. Minimálně u Lost Cherry bych to viděla na sexy a zároveň útulné. Tahle je prostě opravdu skandální.

bilbul

Vypadá to jako TF LC. Velmi podobné. Ale tato příchuť je stále lepší, pokud jde o kvalitu zvuku. Více mnohotvárná, jasně se projevuje chuť třešňového sirupu, bez kyselosti. Ve vrchních tónech je v ní citrusová šťavnatost dodávající likér, ale zároveň něco, co vás může unavit, a v základu je hřejivé santalové dřevo a právě tam se vůně otevírá nejlépe ze všech. Je to přesně vůně "druhého dne od šatů" Vytrvalost na vrcholu. Jednoznačné vítězství. Jak z hlediska kvality, tak ceny

MrLuca

Toto je moje první recenze na Fragrantice a chtěla jsem říct pár slov o této novince v domě Bohoboco (přítomna v mé sbírce)...I když nemám dar syntézy.
Před časem jsem vyzkoušela Lost Cherry od Toma Forda...a moje reakce byla Woooow!!!! Ale ten úžas trval asi 5 minut... možná i méně, protože hned poté přichází na scénu mandle a překryjí tu vůni třešňového likéru (přesněji Lo Cherry) a já jsem vždycky hledala parfém, který by měl tyto vůně, ale po celou dobu trvání vůně. Tady se to Wet Cherry Liquor podařilo, ale do jisté míry má ten třešňový nádech, ale celkově je vůně méně zralá a více sytá a ženská. Začátek Lost Cherry je mnohem temnější a chlastavější... a je čistě unisexový... v tvorbě Bohoboco se asi po půl hodině do hry dostává lehká jahodová vůně, která rozbíjí tu chlastavou část... a ubírá vůni velmi sladkým směrem (na můj vkus ne příliš sladkým). Podle mě je to 4 Seasons, která se nosí výhradně večer...i v létě (samozřejmě pokud není 40°C), výkon je více než dobrý...není to Megamarek...ale ani CK One. Pokud očekáváte stejnou otevřenost a stejnou kvalitu jako Tom Ford, není to ta pravá vůně... a myslím, že ještě nebyla vynalezena... ale je to velmi dobrá alternativa... Hodnocení 8