Bvlgari Man Wood Neroli Bvlgari pro muže

Bvlgari Man Wood Neroli Bvlgari pro muže

živočišný
svěží

Bvlgari Man Wood Neroli podle Bvlgari je Woody Floral Musk vůně pro muže. Bvlgari Man Wood Neroli byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Alberto Morillas. Vrchní tóny jsou Neroli a Bergamot; střední tóny jsouPomerančový květ, Virginský cedr a Cypriolový olej ; základní tóny jsou Dřevité tóny, Bílé pižmo, Ambra, Jantar (ambra) a Kůže.

Neroli

Bílé pižmo
Ambra
Kůže

samuelvictor7

Tento parfém jsem si koupila na blind, protože se mi kolekce líbí (s výjimkou terrae, která voní jako mraveniště). Nekupujte si ho na blind, protože je to jiná vůně, není to ten sauvage nebo bleu de Chanel parfém, po kterém ženy šílí a díky kterému se cítíte sebevědomě, ve skutečnosti má čajový, dřevitý, citrusový nádech.

Evoluce:
- Otevírá se silným, citrusovým, lahodným bergamotem. Jeden z těch dobře propracovaných, po kterém se vám sbíhají sliny, ale je to jen leknutí, po deseti minutách se zklidní a přejde v superpříjemné, lehce nasládlé neroli, dokonce ve mně probudí čichovou vzpomínku na některé hračky E.V.A., které jsem měla jako dítě - vím, že je to bizarní, ale já vždycky nacházím nesouvisející vůně tam, kde nejsou, ale v mém hipokampu to nakonec probudí určité vzpomínky, jako je zmíněná mravenčí vůně terrae esence.
- Nakonec je to klidná, uklidňující dřevitá vůně se stále přítomným neroli, velmi jemná a naprosto odlišná od toho, co mám ve své sbírce, která je mnohem komerčněji zaměřená. Moje nejodlišnější parfémy jsou z pánské řady Bvlgari a na to si nemohu stěžovat.

Pro koho je určena?
Pro ty, kteří už mají komerční parfémy, které oslovují masy, a chtějí citrusovější, uklidňující vůni pro nepříliš horké letní dny, jaro a začátek podzimu. Neumím si představit, že by se nosila na noc nebo v zimě, ale je to super parfém, vynikající.

Nedoporučovala bych s ní začínat sbírat parfémy.

Edit: Tento parfém mi připomněl vzpomínku na dobu, kdy mi bylo 10 let a naposledy jsem navštívila babičku před její smrtí. Voní jako stará paní, taková ta, co má bílé vlasy a v neděli ráno jde na mši a krásně voní. Je bizarní říkat, že něco takového je pánský parfém, ale automaticky se mi vybavila tato vzpomínka a ve skutečnosti je Neroli v několika kolínských vodách, které staré dámy rády nosí - tak ji nejdřív vyzkoušejte.

Marco Viola

Nesdílím názor těch, kteří ji označili za nehorázně syntetickou, hanlivě a téměř samoúčelně, a to ze dvou důvodů: za prvé, shledávám, že neroli i pomerančový květ jsou přítomny, dobře vyvážené, a že i z tohoto důvodu je interpretace, kterou tento parfém vytváří z hořkého pomerančového květu, jakkoli vzdálená realitě. Troufám si říct, že dokonce realističtější než Neroli Portofino (s nímž je srovnávána, ale s nímž nemá téměř nic společného). Za druhé, opět těm, kteří jí opovrhovali, doufám nevěřím, že se jiné parfémy mohou chlubit tím, že obsahují skutečnou silici neroli nebo pomerančový květ, když realističtější většina z nich bude obsahovat i jeho rekonstrukci. Každopádně při absenci jakéhokoli údaje od výrobce nám není známo, zda je surovina syntetická, nebo přírodní.

Citrusový úvod není přehnaný, parfém je okamžitě květinový a dřevitě balzamický, nikoliv ostrý, má příjemnou sladkost a neroli je dobře otupeno pomerančovým květem. Na sobě cítím spíše jantarové tóny jako základ.
V prvních minutách po aplikaci rozpoznávám "nedobrovolný" tón, který mi hodně připomíná mučenku, velmi svěží a lehce pikantní.

Moc se mi líbí a myslím, že je opravdu ocenitelná, pokud opustíte snobství těch, kteří si myslí, že značková parfumerie je stejně zajímavá jako čističe podlah.

Fernando Nogueira Coelho

I když nám Bvlgari Man Wood Neroli nepředstavuje nový aspekt, odlišnost na trhu parfémů s neroli, nezklame. Není tam jen v tom jediném podání neroli, které už všichni znají. Vážně, kolik parfémů založených na dobrém neroli jsme už vyzkoušeli?
Mnohé pro nás nejsou ani nové, a přesto je milujeme. Jdeme podle maison, podle nějaké další noty v jeho konstrukci, podle ceny, podle indicií. Neroli Bohème od Caroliny Herrery je ta nejdokonalejší, jakou jsem kdy zažila. Něco vznešeného. Ale zpět k Wood neroli, máme tu známé podání neroli a hned po této dobré fázi, která na mé kůži chvíli trvala, se stává horkou a dusnou. Možná kvůli jantaru, což je tón, který rozeznávám snadněji. Je trochu dřevitá a kontrastuje s její zelenou, mýdlovou stránkou. Je to dobrá koupě? - Víceméně ano.
Ve stejné cenové relaci najdete na trhu jiné možnosti, které jsou stejně dobré jako tato. Je lepší než Wood Essence.

Fedehart

Jednoduchý, ale velmi kvalitní, není to typický citrusový parfém, můžete si všimnout jeho kompoziční kvality, stojí za to ho mít. Má tělo mezi dřevitou / ambrou / pižmem, které nenechává bez ochrany, ale q doprovází akord velmi dobře. Je jemná, vydrží asi 6h a málo se promítá, ale značí dokonalost.

Rony Conceição

Další mistrovské dílo Alberta Morillase, tentokrát pro Bvlgari, s hedvábným, svěžím akordem typickým pro tohoto skvělého parfuméra. Jak rafinovaný a příjemný parfém! Vrchní akord je vynikajícím vstupním bodem, takovým, který vás donutí s potěšením obracet oči v sloup. Vůně je dobře vyvážená, lehká sladkost květin se mísí s mužností cedrového tónu, který se snoubí se sladkým pižmovým jantarovým pozadím, které je lehce nahnědlé. Výsledkem je skvělý čichový požitek!

rithacha

Koupila jsem si ji na místě po jednom přičichnutí k vrchním tónům. To byla chyba, protože zasychá bezvýrazně.

Ale ty vrchní tóny! Ty vrchní tóny jsou SKVĚLÉ! Pro mě voní jako pisklavě čisté neroli, podbarvené limetkově zeleným saponátem. Je to abstrakce neroli, jakoby rozjasněná a rozmazaná instagramovým filtrem. Má silné vibrace Neroli Portofino. Opravdu se mi líbí. Tato fáze mi na pleti vydrží 30 minut.

Ale zbytek nošení Wood Neroli (dalších asi šest hodin na mně) je naprosté zklamání. Zasychá do archetypální základní "svěží" pánské kolínské, ostré cedrové pižmové věci, což pro mě znamená, že jste pravděpodobně už někdy cítili tuto nebo podobnou vůni. Neurazí, ale taky to není něco, co bych chtěl cítit.

Pravděpodobně jí dám ještě jeden nebo dva pokusy, než se se svou lahvičkou rozloučím.

vostok5

Čekárna na obrovském letišti připomínala tropický prales s charakteristickými vůněmi stromů, květin a rostlin a se zvuky vodopádů.
Hlášení letištních dispečerů ho vrátilo do reality - nebyl v pralese, ale skutečně na kouzelném letišti v Singapuru... Vůně mu při setkání s ní připomněla lesní letiště, na kterém byl jen jednou, když přestupoval na jiný let. Ale vůně vlhkého lesa se mu navždy vryla do paměti. Krásné letiště a stejně krásná vůně....
Nenechte se zmást negativními recenzemi této vůně zde, protože většina z nich pochází od "super odborníků" před zahájením prodeje vůně. Bohužel je stále více takových lidí, kteří si myslí, že stačí zanechat na Vůni svou smradlavou stopu, aniž by samotnou vůni vyzkoušeli, ale po přečtení seznamu tónů. Vůni jsem dostala v únoru, když jsem byla v nemocnici. A hned od začátku se mi velmi líbila. Ale kvůli nemocničním pachům jsem se rozhodla přečíst si názory lidí na tento parfém. И... Hrůza. Tady se v tu chvíli vyjádřili všichni ti, kteří ještě neviděli flakonek v očích. Je to absurdní. Omlouvám se za spoustu písmenek, ale na ještě nedávno úžasné stránky Fragrantica chodím ve 2 případech: 1. Abych zjistila názory lidí před koupí vůně, pokud ji nemám kde vyzkoušet. 2. Abych zanechala recenzi na vůni, kterou mám, a pomohla tak lidem, kteří ji ještě nevyzkoušeli, ale váhají s výběrem. To je vše... Co se ... Hodnotit vůni podle marketingových lidí uvedených poznámek, aniž bych vůni samotnou vyzkoušel. Ti, kteří si myslí, že jsou z toho "paf" ve skutečnosti vydávají své neokoukané a nevzdělané. Tak nějak ... Už mi to leze na nervy.
Čím dál víc si v průběhu let Alberta Morillase vážím - mám ráda jím vytvořené vůně.
Výrazné krásné tóny stromů (různých druhů) doprovázené pižmem na pozadí květů hořkého pomerančovníku a..... denní mistrovské dílo pro muže každého věku a pro každou událost je připravena.
Vůně se mi líbila i v zimě. Na jaře zní ještě příjemněji a zajímavěji. Tuším, že v létě bude nejlépe znít dřevo neroli. Čistá, sexy, svěží a s velkou dávkou inteligence. Jsem ráda, že mám tuto vůni ve své sbírce......

Happy Turtle

Spolu s Prada L'Homme je to jedna z nejlepších moderních designových vůní pro práci a kancelář na současném trhu. Ultra mužná, svěží s čistou mýdlově dřevitou atmosférou. Zpočátku to nebyla moje oblíbená vůně, ale sklízí NEUVĚŘITELNÉ komplimenty. Dokonce i po více než 10 hodinách, kdy už ji nedokážu vnímat. Pokud toužíte po něčem složitějším s větším množstvím přírodních látek, existují lepší možnosti v oddělení niche, ale za tu cenu tato rozhodně stojí za přidání do arzenálu.

drakecito

Mně vůbec nepřipomíná Neroli Portofino.

Cítím jen jakousi citronovou trávu s dřevitým podtónem, kterou si spojuji spíše s cypřišem a jejíž identifikace vyžaduje hodně úsilí a představivosti. Neroli zde nejsem schopna ucítit a cítím typický laciný základ této doby.

Co se týče podobnosti, zdá se mi mnohem podobnější konceptu Eau d'Hadrien od Annick Goutal než Neroli Portofino od Toma Forda, jen s tím rozdílem, že vůně Bvlgari vydrží a promítá se neskonale méně než Eau d'Hadrien (ano, vím, nejsem si jistá...).

Víc k tomu není co říct, pravda je, že o moc víc toho neumí, a když už se k ní přičichne, nevoní špatně, ale je to prostě jen takový lehce dřevitý citron.

Výkon je směšný. Na kůži vydrží asi 1-2 hodiny a na oblečení asi 3 nebo 4 hodiny, pokud budeme při stříkání velkorysí. Co se týče probuzení, projekce atd... je to tak, že od první minuty neexistují. Zde není téměř cítit ani výstup.

Nový fail od ultravychvalovaného Morillase.

@Pplu, 4711, jak originál, tak některé jeho flanky jsou mnohem lepší než tohle.

Empririo

Rufraga jako vždy: zatímco vůně sbírá ovace a potlesk, na našich "nárazovkách" dostala vůně tyto známky: "ženská", "havířská voda poloviny 90. let", "chemotická"; někomu vyčuhuje jeden tón (pravděpodobně neroli, což říká i název vůně).
Ale to všechno jsou zvláštnosti.

O vůni samotné - dobře střižená, přiměřená, vytrvalá. Fanoušci citrusových vůní. na oblečení, jak už jsem si všiml, zůstává několik dní, voní mi po ní polštář (jen čtyři stříknutí na sebe den předtím ráno).
Cloumá, neustále se vrací nuance ve větru, uslyšíte ji jako malou proudící ozvěnu kolem sebe.
A to vše za takové, skromné peníze (koupil v jednom z IM, dal něco 2500 za 100 ml).

No, a když už jsme u té doby nošení - kdykoli a kdekoli, je taková politicky korektní, citrusová a splývavá, s příjemnými pižmovými a dřevitými podtóny, což ji činí univerzální. Jiná k lepšímu než její předchůdkyně. Jsem ráda, že jsem si ji pořídila; vzdáleně mi připomíná i Dior om colony z raných verzí, jen je silnější, objemnější a citrusy jsou vyzrálejší, s lehkou jemnou sladkostí.

Gipp1

Podle mého velmi skromného názoru se chtělo kopírovat Sculpture, která má na rozdíl od této velmi tupé neroli, které se již promítá do sladkosti. Tato na vás naopak zaútočí ostrým neroli, které zůstává solinota, dokud v určitém okamžiku nepřijde sladkost dřevin, které se však nikdy nespojí s bvlgarem pomerančových květů; ten mi připomíná slavné antikomikum, nevím, jestli umím jmenovat, které začíná na a a končí na utan. Dopíjím, ochutnávám a zapomínám.

beto_ruiz

U Bvlgari Man Wood Neroli souhlasím s komentáři několika kolegyň, líbí se mi víc než Wood Essence, její projekce je středně nízká (i když to bývá u většiny vůní Bvlgari), vůně je příjemná, ale myslím, že jsou jiné vůně na bázi neroli, které se mi líbí víc.

Vůně je citrusově květinová, lehce dřevitá, trochu mi připomíná Century od Dunhillu. Asi více vynikne při nošení po ránu nebo v teplých dnech a v délce trvání nebyla špatná, asi 8 h, a jak jsem zmínila, neprojevuje se silně, což také nemusí být na závadu.

Není špatná, vlastně se mi líbí, ale myslím, že kdybych chtěla vůni na bázi neroli, jsou jiné vůně, které se mi líbily víc.

Vados

Cíleně šel pro Dior Savage, Vstoupím do obchodu a hned na prvních regálech je zastoupen značkou Bulgari a já to respektovat, alespoň kvalitní a stabilní produkty, najednou hodně mleté Akva, jen seděl na to)))) v pořádku, rozptýlený, tady jsem byl okamžitě přitahován novou láhev, nebo spíše barva)) Beru pishikayu a úžasné,Takovou radost z vůní jsem už dlouho neměla, ano je to citace Solo od Laeve, ale jak byla aktualizována je to prostě BOMBA, více svěží, hravá a žádná chemie a když držíte ten mohutný flakon, který váží tunu, pochopíte, že výrobce udělal opravdu kvalitní vůni, i když na samotném obalu je silně zlevněná. Celkově BRAVO BULGARI vzalo klasickou vůni Solo a udělalo ji ještě lepší. Zapomněla jsem říct, že po procházce po prodejně, očichání všech možných novinek, včetně Savage, po které jsem se chystala, mi vše přišlo neosobní a nezajímavé.

Dario40

Dobrá vůně, ne sladká a s obrovskou stopou!
Líbí se mi, ale je cítit pouze a výhradně neroli, možná jsou s ním zformovány některé dřevité vůně, ale velmi nevýrazně... Například kůže neexistuje.
Velmi vytrvalá moderní kolínská nebo monotematická vůně? Nevím...

lovetribe

Začnu tím, že je to nádherný parfém.
velmi citrusová, ve skutečnosti bergamot tlumí klasickou vůni neroli a pomerančového květu, což z ní dělá jinou a méně mýdlovou vůni. čistou citrusovou mýdlovou vůni jsem nikdy předtím necítil.
cypřišový olej je cítit jen nepatrně, zatímco ostatní tóny jsou přehlušeny nádherným kontrastem mezi bergamotem, neroli a pomerančovým květem.
možná lehce bílé pižmo na dně a dotek jantaru, ale jiné tóny neslyším. ani dřevité. vlastně bych to nazvala citrusovým neroli.
hlasovat 9/10
Výdrž 12 h, siláž přes 3 metry.