Alberto MorillasHodnocení parfému 3.96 z 5 s 5,295 hlasy
Omnia Coral podle Bvlgari je Floral Fruity vůně pro ženy. Omnia Coral byl/a uveden/a v roce 2012. "Nosem" za touto vůní je Alberto Morillas. Vrchní tóny jsou Bergamot a Goji bobule; střední tóny jsouGranátové jablko, Ibišek a Leknín ; základní tóny jsou Pižmo a Virginský cedr.
Kolekce BVLGARI Omnia: Reveal Your Light kampaň a nové flakony Omnia
od Sandra Raičević Petrović
Mbarollo
Miluji tento parfém! Necítím žádné oddělené nebo převládající tóny, ale "celková" vůně, kterou cítím, je svěží, příjemná a ovocná. Také mi přišla velmi lineární (necítila jsem žádný vývoj, byla to stejná vůně od začátku do konce).
Na jaře je radost ji nosit, myslím, že má vše co do činění s teplými dny a modrou oblohou!
Projekce je na mé kůži nízká - fixace je průměrná, ale není to parfém, který by zůstal bez povšimnutí, protože vůně je velmi jedinečná a příjemná.
Fritz
Tato vůně je opravdu velmi příjemná, ne příliš ovocná, ne příliš květinová, ne příliš pižmová, ne příliš mýdlová, ne "příliš".
Opravdu vyvážená, jemná a svěží, jarně-letní, ale možná spíše letní, řekla bych. Hodí se pro každou příležitost, není vtíravá, neobtěžuje NIC se kolikrát zeptat, co to voní!!! Voní čistě, ale intimně čistě a ne drze. Stopa, kterou zanechává, je lehká, ideální stopa pro vůni v horkých dnech, vůbec ne dusivá.
Velmi dobrá vůně na vyzkoušení na kůži, doporučuji. Dle mého velmi skromného názoru dávám přednost tomuto skvostu Bulgari před ostatními, protože je méně nevyvážená... je na vás, abyste vyzkoušeli i jiné varianty, citrusovější, sladší, mastkové, květinové atd.

anselma
Tak známá a vzrušující)) To je vůně Jaderského moře, slunce, krabů a nadýchaných keřů s červenými květy) Černá Hora a Itálie) To není vůně, ale něco fantastického! Je to kůra granátového jablka, cákance šťávy a slané vody, je to mořské léto v lahvičce, celá ta atmosféra a vůně! Celá ta smršť emocí štěstí, klidu, rozkoše, něhy a pohody)!
д'Гравенок
Dlouho jsem s koupí tohoto parfému váhala kvůli četným recenzím o jeho nestálosti, ale ukázalo se, že to není pravda - vůně je velmi vytrvalá. Na sobě ji rychle neslyším, ale lidé v mém okolí říkají, že jsem navoněná k smrti. Proto se mi zdá nestabilní. Šla jsem na návštěvu k sestře, pověsila jsem si bundu do skříně a dala si tam šálu a klobouk navoněné Omnií Coral. Pak se šli ostatní hosté obléknout a sestra řekla, že mi ''smrdí'' všechny věci, které tam ležely s těmi mými:-). Věci po ní voněly ještě hodně dlouho. Samotná vůně je úžasná, velmi ženská a svěží, lehká, ale drahá - přesně taková, jakou u parfémů hledám. Úžasná vůně.
Искатель истинной Пудры
Nikdy jsem se nesetkal s Omnium. Ale... Můj šéf (téměř čtyřicetiletý) napustil všechny papíry, které mi přišly z kontroly, nějakým neskutečným parfémem. Ptala se: Omnia Coral. Pak jsem na ní začal pozorovat chování tohoto parfému. Kilometrová stopa, pižmová, ovocná, taková jablečná. Její kancelář voněla stejně. Jemná, mýdlová, šamponová, svěží. Koupila jsem si 40 ml. Nemohla jsem odolat! A ten nejúžasnější paradox. Zdá se, že je to svěží vůně, ale v zimním období je velmi organická. Velmi mi připomíná Chanel Chance Tendre. Ale Coral je kyselá a pižmová mnohokrát jasnější. U Tendre mi vždycky chyběla jasnost, i když mě ty tóny přiváděly k šílenství. V Omnia Coral jsem dostala tu pižmovou mýdlovost, ale jasnou, čistou, bez náznaků. Je to neuvěřitelně ženská vůně. Jsem spokojená!
Ohledně výdrže: 24 hodin klidně sedí na kůži a to i po aktivním sprchování. Na vlasech a oblečení ještě déle. Záludnost výdrže spočívá v pižmu, které je velmi často návykové a zcela anosmické.
Wolfrose_D
To je zázrak! Když jsem k němu poprvé přivoněla, moje reakce byla: "OMG, CO TO JE? POTŘEBUJU TO!" A to je u mě velmi vzácná reakce, protože pokud jde o parfémy, jsem dost nevrlá, obvykle - i když se mi líbí - jich na kůži snesu jen pár. Na mně jsou nejsilnějšími tóny granátové jablko, cedr a leknín, ibišek v něm nenacházím (možná proto, že stejně ani nevím, jak voní). Tuhle vůni miluju, určitě se stala mou nejoblíbenější a po tolika letech, kdy jsem byla zamilovaná do Trésor Midnight Rose, je teď tohle moje nová signature vůně. Miluji její dřevitou, ovocnou, květinovou tóninu, je ženská, sexy a docela dlouho na mně vydrží, cítím ji ještě druhý den. Nevadí mi, jak je oblíbená a kolik lidí ji používá, protože jsme pro sebe jako stvořené.
Dario40
Velmi přitažlivá vůně, která je téměř výhradně založena na červených květinových a ovocných tónech. Móda" bobulí Goji okamžitě uchvátila i ty největší nosy... a zde je vítězný výtvor s velmi intenzivními vrchními tóny a velmi jemným kontrastem citrusů. Zbytek se příjemně rozvíjí na koberci ibišku, jemné vodní lilie a vytrvalého granátového jablka. Mimořádně příjemná vůně, spíše pozdně jarní než letní, starší sestra Paraiby, ta je však mou nejoblíbenější!
MOKK
Předesílám, že jsem měl více než jednu Omnii a všechny se mi líbily, zejména v horkém období, protože i když jsou vytrvalé, nejsou přehnané.
Coral má velmi květinovou vůni, v níž jsou jasně vnímány tóny ibišku a leknínu, rozhodné, ale zároveň jemné.
Považuji ji za ideální na léto i během dne, protože zanechává pocit svěžesti.
geral07
Musím se přiznat, že tento parfém sklidil můj potlesk. Podle mého názoru má jednoduchou a dokonalou strukturu, protože správně kombinuje svěží, sladké, květinové a dřevité tóny. Pokud ji cítíte, je to parfém, který voní jemně, čistě a s nádechem sladkosti, ale nikoliv mazlavě. Zamilovala jsem si ji hned, jak jsem ji ucítila, ačkoli je zpočátku intenzivní, nejbohatší jsou tóny srdce a základu. Výborná volba na léto, doporučuji její použití na den.
vihri
V dívčích vůních jsem nováček, ale ráda některé testuji, abych získala nápady na dárky a jen tak pro zábavu. Mějte slitování s mými nedokonalými názory :)
Tohle je nebe v lahvičce! Můj nos není až tak zvyklý na svět ženských vůní, ale mně tato voní jako barva světle růžová/růžová, velmi výrazně ženská a jemná, až trochu křehká. Tohle si představuji jako skvělou vůni pro mladší dívky a ženy, má pro mě takovou tu lehounkou auru. Dokážu si také představit, že se do ní zamiluje dívka, která ji nosí v kanceláři, ale nedokážu si ji představit jako vůni na noční nošení.
Skvěle by se hodila pro jemnou dívku, typ baletky, když už ne v reálu, tak v srdci. Naprosto krásná.
Noty: Šťavnaté a velmi návykové granátové jablko s velmi živou, energickou atmosférou dělá z této věci kouzelnou věc na úvod (který podle mě trvá více než 30 minut a dokonce až hodinu). Pomalu se vytrácí do něčeho méně živého a více květinového, co už není tak návykové, ale stále velmi příjemné.
Vůně 10/10
Výdrž a projekce: nadprůměrná
Dlouhá výdrž: nemohu se k tomu vyjádřit.
Dym
Tato řada Omnia je neuvěřitelná pro zachování přímého spojení mezi jednotlivými složkami parfému. Musíte ji prostě cítit, abyste to poznali: je to Omnia.
Je to v podstatě květ ibišku s "bází" omnia, jinými slovy jemný, útulný parfém s květinovým nádechem. Mně přišla velmi dobrá, ale asi bych si ji nepořídila celou, právě proto, že mají určitou podobnost, ale pro ty, kdo ji nemají, bych ji doporučila koupit. Omnie si mne dobře získaly.
Moje návrhy do kolekce: tradiční Omnia, Crystalline (edt nebo edp, podle toho, co preferujete) a Amethyste nebo Coral.
Jade jsem zatím nezkoušela a Indian mi přišla velmi fádní.
Lilmonroe
Pěkný hybrid.
Nejsem příznivcem ovocných vůní, ale tento parfém se mi líbí, protože má tu pečeť bvlgari, která ho dělá jemným a elegantním.
Je ovocná, ale ne super tonizující (což tak nesnáším), velmi dobře se mísí, nazvala bych ji hybridem, napůl ovocná a napůl květinová, což má za následek velmi příjemnou vůni, které by málokdo řekl NE.
Mám nefritovou a určitě, myslím, že řada omnia je dobrá, zelená vážnější a dřevitá, korálová jiskřivá a krásná, bílá super svěží a růžová je sladce květinová, pokrývají rozmanitost chutí.
CokeChile
Je lahodně nevinné a velmi červené, trochu připomíná red delicious, ale bez trpkosti jablek. Ve skutečnosti je květinová, teplá a sladká. Dala jsem ji mamince jako dárek a na její kůži květy získávají sladkou, svěží hřejivost, docela sezónní. Ve skutečnosti ji nosí perfektně v zimě a vůně je mírná, nicméně na noze vydrží a je perfektně vnímatelná první 3 nebo 4 hodiny.

dhiagelev
Je to naprosto nádherná vůně, květinová, hřejivá a velmi dlouho vydrží. Včera jsem se navoněla a stále ji cítím, jak mi stoupá z výstřihu, přestože jsem se sprchovala a převlékala. Je ženská a ne příliš těžká, takže se hodí na noc i na den. Je to můj první parfém od Bvlgari a určitě vyzkouším další.
Jedinou výhradu mám k tomu, že flakon je velmi neobvyklý, ale najít si k němu cestu není zpočátku snadné a při mém prvním pokusu flakon letěl přes celou místnost. Mohla jsem o něj celý přijít ,a to by byla tragédie. Následně se děsím toho, že bych udělala totéž. Rozhodně bych dala přednost méně designu a více praktičnosti, aby byl můj parfém v bezpečí!
Ivanete
Vodnaté ovocné květinové?
Vodní, ještě trochu a je to jen voda.
Ne že by parfém sám o sobě byl špatný, naopak, líbil by se 99 % lidí, protože je jemný, takový, který nikomu nevadí, nebo ho ani necítíte.
Myslím, že je škoda, aby tak renomovaný dům, jako je Bvlgari, uvedl na trh tak "obyčejný" parfém. Cítila jsem ji i v osvěžovači vzduchu s citronovou trávou u nás doma a v mnoha dalších kolínských vodách, deodorantech atd.
Samozřejmě, brazilský spotřebitel musí mít velká očekávání, dovážené parfémy tu mají cenu zlata, prezentace výrobku vyvolává dojem, že kupujete něco velmi dobrého, a když ho použijete, nemá žádnou projekci a fixace je k smíchu.
Je to velmi jemná, vodová kolínská a měla by se prodávat alespoň v objemu 200 ml, abyste ji mohli používat na celé tělo a cítili se jemně provonění. Takže ano, svůj osud by splnila.
No, mám jen vzorek a miniaturu (originál), obojí jsem vyzkoušela, takže jsem klidná, ale kdybych si tento parfém koupila tady v Brazílii s úmyslem ho nosit, cítila bych se ošizená dvojnásob.
Bohužel nejsem první, kdo mluví o ekonomice značky v projekci a fixaci jejích parfémů.
Uvědomuji si, že tato recenze je o výrobku, nikoli o společenském manifestu, a tak se budu držet při zemi:
Vůně: vodní, velmi jemná a příjemná, jako říční koupel s citronovou trávou na okrajích, možná je cítit goji, což ani nevím, co to je, takže jsem nehlasovala pro žádný z tónů.
Projevila se pod nulou.
Fixace: maximálně jedna hodina.
Láhev: kreativní, výborný závěr.