Alberto MorillasHodnocení parfému 3.97 z 5 s 5,495 hlasy
Omnia Amethyste podle Bvlgari je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Omnia Amethyste byl/a uveden/a v roce 2006. "Nosem" za touto vůní je Alberto Morillas. Vrchní tóny jsou Zelené tóny a Růžový grapefruit; střední tóny jsouKosatec a Bulharská růže ; základní tóny jsou Otočník a Dřevité tóny.
Kolekce BVLGARI Omnia: Reveal Your Light kampaň a nové flakony Omnia
od Sandra Raičević Petrović
WhiteFlowerPrincess
I když to není můj obvyklý styl vůní, Omnia Amethyste od Bvlgari se mi docela líbí. Je velmi pudrová, sladká, ženská, květinová a jarní. Líbí se mi i flakonek v levandulové barvě. Je krásná.
Cítím v ní hlavně pudrově květinovou vůni kosatce a heliotropu s nádechem citrusů a lehce špinavě vonícího grapefruitu. Cítím i drobný náznak růže, ale obojího moc, to musím přiznat. Cítím také téměř gurmánskou vanilku, i když zde není uvedena.
Pocit, který ve mně tento parfém vyvolává, je jako z pohádkového háje plného fialových víl a heliotropových květů pokrytých krásnými motýly monarchy. Motýli jsou sami o sobě pudroví a z květů se stávají ještě pudrovější. Víly se vozí na zádech těchto motýlů a sbírají med z květů do svých malých nádobek.
Z Omnie Amethyste jsem měla střední siláž a také střední výdrž. Na mé kůži vydržela asi 5 hodin. Myslím, že tato vůně by byla ideální buď na jaro, nebo na léto během dne.
Proto bych tomuto krásnému skvostu dala 8/10!

PaniST
Ačkoliv se tato řada vůní vydala již dávno, nepřiblížila jsem se k nim, ani nevím proč, možná tvar flakonu nelákal, možná proto, že je jich velké množství nejrůznějších flanelů, ale tady jsem dostala vzorek a moc se mi líbil, je na jednu stranu docela jednoduchý, ale na druhou stranu okouzlí, pro mě je to vůně jara a začátku léta, je taková čistá lehká, svěží, zelená, nenamáhá, je vhodná do každé situace a hlavně má velmi dobrou výdrž.
MissElena07
Naprosto souhlasím s těmi, kterým tato vůně zní jako šeřík. Je mi dokonale povědomá vůně květů kosatce. Kde se nachází? Hledala jsem a hledala... Nemohla jsem ji najít )))) Ale zklamaná jsem nebyla, protože přesně takový zvuk šeříku a svěží jarní zeleně jsem dlouho hledala. A tohle je ono. Ta vůně je jarní. ALE!
Seznámila jsem se s ní přesně na jaře, a to přesně v období květu šeříku, a pak jasmínu, akátu a dalších voňavých květin..... Takže se stoprocentní jistotou řeknu, že v tomto ročním období se v žádném případě nehodí! Nejvhodnější dobou je konec zimy-začátek jara, kdy už na všechnu tu zeleň a květy čekáte, ale příroda s probuzením nespěchá. Tehdy je to ideální. Jako závan čerstvého vzduchu, závan svobody ...
Fiorliliana
Pro mě je tato vůně o šeříku, sice to v pyramidě není uvedeno, ale je to ,,šeřík šeřík ,,a je takový mokrý a těžký od kapek deště a vy si z toho mokrého keře utrhnete kytici a nesete si ji domů. Kosatec je cítit až na konci, kdy vůně začíná vyprchávat, bohužel vůně není na mé kůži vytrvalá několik hodin.
dabbinaus
V minulosti jsem tento parfém doslova zneužívala! Dokonce jsem si ho stříkala na balkon.
Když mi došla 40ml lahvička, koupila jsem si 90ml, ale nikdy se mi ji nepodařilo dopít, vlastně už několik let mám stále necelou polovinu. V určitém okamžiku se mi z ní začalo dělat doslova nevolno.
Před časem jsem ji začala znovu používat, a i když už nehoří tak jasně jako kdysi, zjistila jsem, že ji stále miluji.
Je to bývalý přítel, kterého po mnoha letech znovu uvidíte a uvědomíte si, že už ho nejen nenávidíte, ale dokonce je vám příjemné jít s ním na večeři, abyste se zasmáli a zavtipkovali o společně strávených chvílích.
Koneckonců, i když už to není váš muž, je stále milý, elegantní, kultivovaný a střízlivý. Není dost hezký na to, aby na sebe okamžitě upozornil, ale když kolem vás projde, zatočí se vám hlava. Hypnotizuje vás tak akorát, aby vás přibil k židli a vy jste ho poslouchala, ale pak, když dopijete láhev vína, jdete ráda domů sama.
Adriennne
Vzpomínám si, že to před lety nosil jeden můj kolega. Voněla božsky. Musela jsem znát název vůně. Po letech jsem si ji koupila a nyní mám už třetí lahvičku. Miluji ji. Voní jedinečně a nikdy jsem k něčemu takovému nevoněla. Voní jemně, květinově a dřevitě a dobře se promítá, aniž by vás dusila. Velmi ženská. Tato a Omnia Crystalline EDT jsou mé nejoblíbenější vůně Bvlgari pro ženy.
* Je pudrová, ale ne tak pudrová jako Narciso Rodrigues Poudree.
* Je zelená, ale ne tak zelená jako Chance Eau Fraiche.
* Voní po heliotropu, kosatci a dřevu.
* Má nejlepší výdrž z řady Omnia.
* Dobrá vůně do kanceláře.
Prostě ji miluju!
FerSiqueira
Děkuji Alberto Morillas za vaše výtvory, které miluji!!!
Včera jsem si musela koupit malou lahvičku jen pro sebe, i když je na mé pleti velmi intimní, stačí mi to!
Dnes jsem s ním přišla do práce a vůně po očistě ve vaně mi dělá dobře, příjemně a šik!
MILUJU TO!!!
MILUJU TO!!!
Miss-Tress
jaká je to Omnia podívaná,
Nosil jsem ji na střední škole. Koupil jsem si ji v Dubaji v Duty Free.
Voní čistě, ale zároveň je jako vůně velmi "mystická", aniž by vyvolávala kadidlo a myrhu. Je to rozhodně kombinace růže plus kosatec: 'duchovní' růže, kterou bych bez váhání nazvala 'mariánskou' růží. Ve skutečnosti je velmi podobná vůni františkánských růžových keřů v Assisi.
Elegantní vůně, ne dusivá, ne sladká, nesmírně "vzdušná".
Připomíná mi také nymfy, chápané jako polobožstva lesů. Je to ranní vůně, voní klidem a vyrovnaností, voní studiem a meditací, vážností a vyrovnaností. Dobře ji vidím na člověku, který je hloubavý, přemýšlivý a ano, skutečně "studijní".
Není to vůně "dívčí", není to vůně "vílí", není to vůně "bimbasová"... Je to svět sám pro sebe.
Je nemožné ji považovat za špatnou.
dfoamaral
Krásná šeříková kytice, čistá a útulná!
Vynikající parfém, jeden z parfémů, které mi dodávají pocit čistoty a pohodlí se zvláštním nádechem. Nejvíce cítím heliotrop a kosatec, působí na mě velmi lineárně od začátku do konce. Tato kytice smíchaná s kosatcem mi dodává neuvěřitelný komfort, je teplá, "měkká", a také ten pocit čistoty, který je zde velmi zvláštní, protože to není mýdlo ani šampon, ale vůně, jako by to byla vůně oblečení, které bylo vypráno velmi voňavým mýdlem nebo změkčovadlem a je na prádelní šňůře a vydává tuto vůni, Nebo spíš ta vůně čistoty velmi jemného a vyžehleného oblečení, takže se může zdát, že je to obyčejný prací prášek, ale představte si tu nejlahodnější vůni, jakou může mít čisté oblečení, opravdu mi dává pocit pohodlí, klidu, míru. Jediné mínus bych viděla v držení a projekci, kdyby byly lepší, bylo by to dokonalé! Myslím, že díky své čisté a příjemné atmosféře se hodí do každého ročního období. Nejraději ji nosím v létě nebo v mírně mírnějším podnebí, velmi denní, ležérní. Mám ji na sobě dnes, v deštivé 22stupňové noci, po sprše, s velmi pohodlným outfitem, miluju ji!
Henriette
Heliotrop a kosatec: pro mě je to nádherná kombinace.
Melancholická, trochu retro, ale nádherná.
Nevytvořila by Bulgari se svými šperky jiskřícími drahými kameny stejně zářivé parfémy?
Pokud je tedy nádhera ametystu, fialky, jemná a trochu smutná, nemůže neokouzlit.
Stará legenda vypráví, že Marie Nazaretská dostala od Josefa malý prsten osázený malým ametystem; tuto historku mi vyprávěla moje babička a já jí vždycky věřila.
A ametyst Omnia je krásný, zářivý, jemný a křehký jako renesanční madona. Je to dobrý parfém, lehký, velmi rafinovaný, ale ne tak náročný, jak by se mohlo zdát.
Ráda ji nosím i v chladném počasí: je tak zářivá, že uklidňuje a dodává energii. Ten nádech citronu dodává jiskřivý nádech, který byl potřeba.
Nevím, jestli mám věřit zprávám, že bude stažena z výroby, spíš se mi tomu nechce věřit a doufám, že se tak nestane, protože tahle Omnia je prostě
SPLENDID

1Madeleine2
Dostal jsem ji jako dárek a pomyslel jsem si: "Ale ne". Nikdy jsem o ní neslyšela a na vůně jsem náročná. Čekalo mě velké, příjemné překvapení, protože je tak krásná. Nosila jsem ji až do smrti a VŽDY jsem v obchodech nebo kavárnách dostávala komentáře a ptala se, co je to za krásnou vůni.
Někdo řekl, že kdyby měl ametyst vůni, tak by to byla tahle, naprosto souhlasím, jemně květinová, hebká, elegantní.
Má dlouhou výdrž a nekysne ani po několika hodinách nošení.
Daiane Muricy
Vůně je úžasná, ale Bvlgari s tímto parfémem trefilo břevno a netrefilo branku.
Omnia Amethyste je nepochybně velmi elegantní, jemný, dospělý, čistý parfém. Květinová, vůbec ne sladká, s dřevitým nádechem. Myslím, že Clair Underwood, postava ze seriálu House of Cards, by takovou vůni nosila.
Byl by to pro mě dokonalý parfém, kdyby nebylo:
1) Fixace se blíží nule: je to jako kolínská po koupeli, za 2 hodiny po ní na mé kůži není ani stopy.
2) Téměř nulová projekce.
3) Odvážný design lahvičky, ale strašně se otevírá, mám pocit, že se rozbije.
4) Nesmyslná cena, vzhledem k bodům 1, 2 a 3.
Hledám parfém s touto vůní a body 1 až 4 náležitě opravuji.
Haruna
Tato vůně od Alberta Morillase je jednoduchý, ale příjemný parfém, který lze s potěšením používat v horkém ročním období, má málo tónů a nenasytí nos. Citrusové tóny jsou lehké, květinové tóny jsou poměrně jemné a dřeviny velmi jemné. Nevrací mě k pojetí napodobujícímu polodrahokam, jako je "ametyst", protože na můj vkus postrádá intenzitu, nicméně mi přijde více než přijatelná a s přirozenou vůní, což se cení. Mám jen jednu výhradu: její trvání je nejisté a její stopa je velmi slabá. Pro ženy, které mají rády diskrétnost.
Modadicta
Když jsem dnes poprvé přivoněla k tomuto parfému, pocítila jsem Déja Vu, protože jsem ho už dříve cítila na několika známých i neznámých lidech.
Musím uznat, že je to velmi bohatý parfém, převažují v něm tóny heliotropu, kosatce a dřevin. Nejvíce však heliotrop.
Neodpovídá mému vkusu, nikdy bych si ho nekoupila (nebo si to alespoň myslím), ale je to parfém, který sice nepovažuji například za vhodný k nošení na black tie ceremoniál, ale vnímám ho jako elegantní. Pro ženy, které umí skloubit neformálnost s elegancí, je velmi dobrá. Nezáleží na věku, pokud umíte tyto dvě věci spojit, pak si parfém zasloužíte, nic víc, žádné výmluvy. Tečka.
Považuji ji za velmi jarní vůni. Pravdou je, že už jen při přivonění mě toto slovo napadlo. Nemyslím si, že je určena výhradně na den, je velmi harmonická i večer. Většinou si totiž silnější, smyslnější vůně necháváte na večer. Ale Amethyste vnímám jako hodnou noci.
Amethyste čeká na to, až se stane celoživotní společnicí ženy, která má potřebné vlastnosti k tomu, aby si ji užívala, protože je to jedna z těch vůní, které se dobře snoubí s ph dotyčné osoby, což z ní dělá parfém, který si můžete spojit s určitými lidmi, které znáte (tento parfém voní jako osoba x), protože ho nosí. Nemůžete oddělit jednu od druhé.
Dobrá vůně, zrovna mám nějakou na zápěstí a cítím se. Trvanlivost je velmi dobrá, hodí se kamkoli během dne.
Doufám, že se od Bvlgari brzy dočkám dalších vůní!
icontreras
Tento parfém jsem objevila teprve nedávno a moc se mi líbí, ale od parfému Bvlgari jsem samozřejmě nic jiného nečekala. Je to takzvaný "flanďák" řady omnia od bvlgari a je to elegantní a svěží parfém jako ostatní z této řady. Mně voní po fialkách a šeříku, které kupodivu ve složení nejsou... i přes tuto převážně květinovou vůni je to vůně velmi krémová a pudrová, opravdu elegantní a nositelná, vůbec nevoní jako stará dáma, ale svěže a mladistvě. Na pokožce a oblečení vydrží velmi dlouho.... Řekla bych, že je to ideální parfém na denní venkovní svatbu. Doporučuji ho na 100%.