Parfémy: 121K

Hodnocení uživatelů
Hodnocení

Kdy nosit

Hodnocení parfému 3.93 z 5 s 1,240 hlasy

Love Chopard podle Chopard je Orientální Floral vůně pro ženy. Love Chopard byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Alberto Morillas. Vrchní tóny jsou Damašská růže, Růže, Taif růže, Skořice, Růžový pepř, Fialka a Mandarinka; střední tóny jsouBulharská růže, Růže, Marocká růže, Jasmín Sambac a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Turecká růže, Pačuli, Med, Santalové dřevo, Cedr, Kakao, Vanilka, Hnědý cukr a Fazole tonka.

Parfumér

Výkon
Demografie a hodnota

Přeložené recenze

MarinaEtoile

Ach, Morillasi, jak jsi skvělý! Tuto vůni jsem si koupila naslepo, protože miluji růže a protože miluji styl Morillas. Pro jistotu jsem se však rozhodla vzít si jen 50 ml, zklamání z nákupů naslepo už jsem nasbírala dost. Dočetla jsem se, že je trochu mužná, ostrá a vůbec ne. Je to opravdový požitek a klenot, jak evokuje její červená lahvička, luxusní a jemná. Je to óda na růži v její nejlepší podobě, ale ne pudrovou nebo krémovou, nýbrž suchou růži, kde kombinace s jasmínem a pomerančovým květem z pomerančovníku dává vyniknout a přivádí ji k elegantnímu výrazu. Nepovažuji ji za nijak zvlášť hřejivou ani kořeněnou, ani vanilkovou, téměř žádný z těchto tónů není jasně vnímán, cítím sice santalové dřevo, cedr a kakao, ale pouze poskytují základ pro udržení kompozice, zde je růže hlavním hrdinou. Je prostě elegantní, sofistikovaná, nenápadná a patří k mým nejlepším nákupům poslední doby. Vychází silná, zaplaví místnost na 2 hodiny, ale pak najednou docela vyprchá a zůstává na úrovni kůže, což mě osobně baví. Nemám ráda přeplácané parfémy. Musím ji vyzkoušet déle, abych zjistila, jestli vyvolává komplimenty, nedávno jsem ji dostala a byla jsem prostě fascinovaná. Pokud máte rádi růži, v její nejelegantnější a nejrafinovanější podobě, pochybuji, že se vám tento parfém nebude líbit. Pokud se však chcete promítat celé hodiny, asi to nebude vůně pro vás.

Anna Zimerer

Královna Blízkého východu, obklopená svými komornými, které jí pomáhají z nádherné koupele plné růží a koření v olejích... a zahalují ji do čistého hedvábí, barevného hedvábí lásky.

To je můj ideální obraz pro Love Chopard, parfém pro ty, kteří se odváží nosit RED.

Červenou rtěnku.
Červené šaty.
Červené podpatky.

Odvážná.
Provokativní.

Vyvolává chtíč a smyslnost.

Doporučuji poslechnout si skladbu "Seduces me" od Celine Dion, abyste se naladili na to, co přináší.

Není to "romantizovaná láska".
Je to spíš "devět a půl týdne lásky"... kdo si to pamatuje? lol

Úvod je extrémně pudrový a pro můj čich dokonce dusivý, ale stačí počkat pár minut, abyste objevili VŠECHNY TĚCHNOU SÍLU.

Alchymie růží okořeněná jemným kořením z Orientu, která se na kůži vynořuje s hřejivou, lascivní sladkostí.

Ne příliš sladká, ne příliš kořeněná.
Tančí v dokonalé rovnováze někoho, kdo ví, pro co si přišel.

A je tu proto, aby na ni nezapomněli ti, kteří ji cítí!

Love Chopard je rozhodně skrytý klenot!
A už se stala oblíbenou v mé rozsáhlé sbírce.

Jako by nestačil obsah, lahvička je kapitolou sama o sobě, těžká a opulentní.

Přes všechny její atributy bych ji nosila nejen za výjimečných chladných nocí, ale i za chladných odpolední.

Vyzařuje z ní totiž VLASTNÍ LÁSKA.

Chci ji navždy.
@perfuma.i

DarkRoseNoir

Podle mého názoru je to parfém na červený koberec. Opakuji, že nejsem odborník (je to cítit 😁), takže mohu napsat jen svůj skromný názor. Mám moc ráda růžové vůně, jak už jsem mnohokrát říkala, takže tahle nemohla nevzbudit mou zvědavost (co se týče parfémů, protože v životě nejsem zvědavý člověk), o flakonku pak ani nemluvě 😍😍Krásný ten 30 ml 😍Začnu hned tím, že hned jak jsem se nastříkala, tak mě odrovnal.... To je ale knokaut! Z rozprašovače se vysypalo 3000 růží! Tolik růží, co dělá jedna a jaká růže! Zpočátku silná, kořeněná, pepřová s podtónem mastkové fialky. Pak se přidá jasmín sambac (ten je tvrdý) a pomerančový květ, ale to, co cítím, je velmi temná, temná růže, zakončená tóny kakaa, fazole tonka, medu, pačuli a cukru. Základ je sladký, ale ne gurmánský nebo žaludek zvedající. Cítím hodně pačuli, kakaa, fazole tonka, zkrátka všechny tóny, které tvoří základ vůně. Není to jednoduchý parfém, doporučuji ho na večer a pro zvláštní příležitosti. Jak jsem psala na začátku, pro mě je to červený koberec. Okamžitě jsem si představila slavnou herečku, jak vystupuje z luxusního auta (takový Lincoln minimálně 9 metrů 😁 přehánějme 😁) oblečená do dlouhých červených saténových šatů (jak efektní!) se sexy, ale ne vulgárním výstřihem. S láskou nemá můj popis nic společného 😁. Protože Love Chopard považuji za skvostný, okouzlující, sexy a grand soire. Také mi připomínala, Senjora od Ajmal, ale mnohem strukturovanější. Fanynky růžových vůní, sem s ní! Výdrž a siláž vynikající, určitě za sebou zanechá dlouhou stopu, kamkoli půjdete! Za mě povýšeno!
***********************************
Počkejte, až budu aktualizovat 😁

MellyHelly

Chvíli jsem tento parfém očichávala a byla jsem přesvědčená, že si k němu zajdu do obchodu, abych si k němu přivoněla z testeru, ale když jsem tam přišla, byl pryč. OK, koupě naslepo... Začínám být z nákupu naslepo otrávená.
Tuhle Love od Chopardu, kdybych si ji předtím vyzkoušela, bych si nekoupila. Musím být upřímná.
Vůně se mi líbí a je určitě zajímavá, ale ve své sbírce ji považuji za trochu zbytečnou a příliš kořeněnou. Hledala jsem silnou růži, růže Heliogabalus, koncentrovanou deli růži s nádechem skořice..... Bohužel.
Dobrá je dobrá, nedá se říct jinak. Přijde mi to jako fajn komerční cvičení výborné Morillas, trochu růže trochu koření, ale soudě podle pyramidy zde musela proběhnout malá imploze.
Příliš mnoho růžové? To nevím.
V úvodu je trochu svěží, sotva citrusová růže, možná vlivem růžového pepře.
Já bych sem růžový pepř nedával.
V nesladké verzi je cítit i skořice, přesně to, co jsem hledala, ale zdá se mi, že ji růžový pepř přebíjí.
V této fázi Love okamžitě začíná trochu omračovat mozek, také proto, že je pod ní cítit jakýsi silný spodní proud, řeka růží, která se snaží dostat ven, ale vnímáte, že tam je, i když trochu přidušená ostatními tóny, mezi nimiž vynikají silné fazole tonka, kakao a med.
Naštěstí to není žádná velká sladkost!
Toho jsem se mezi medem, vanilkou a cukrem obávala... ale je to zachráněno!
Není to obvyklá gurmánská nebo zmrzlá nebo kandovaná nebo marshmallowed růže, která je už tak nějak rozbitá, zvlášť pokud nemáte rádi takovou tu pálivou, chemickou sladkost.
Tahle Love je změť růží, které nebyly upraveny moderními triky ve snaze použít jich méně, a přesto to není ten nejklasičtější růžový parfém, ten, který trochu připomíná dobré mýdlo a není příliš mastný.
Zůstává skvostným a hřejivým, elegantním a okouzlujícím růžovým parfémem.
Přála bych si, aby zůstala méně implozovaná, aby se na kůži více otevřela, také proto, že nanést jí příliš mnoho by byla chyba.
Připomíná mi krásnou kopii neohrabanější Senory od Ajmala a také alkoholovou verzi nějakého koncentrovaného orientálního růžového oleje.
Lahvička je moc hezká, zvlášť ta 30ml.

Tsukimoon

Jaký krásný parfém! Zdá se, že je to popis zrodu lásky: jiskřivý začátek s růžovým pepřem, růží a mandarinkou, (láska ještě nezralá), pak trojrozměrná růže složená z různých růžových esencí s pomocí jasmínu, (láska si začíná být vědomá), pak hloubka pačuli, santalového dřeva a cedru, (vášeň lásky)... a nakonec dry down, který dílo zcela uzavírá, kakao, cukr a med, sladkost idyly, dokonalý závěr!

Kalenda

Úžasný parfém! Zamilovala jsem se do něj na první stříknutí! Kořeněná vůně růžového pepře mi připomněla Bouquet Ideal od Xerjoffu, explozi kořeněných růží, velmi hřejivou. Cítím červenou růži, s nádechem skořice. Je lehce sladká, dobře vyvážená a vůbec ne mazlavá. Velmi výrazná, smyslná a tajemná. Na mé kůži vydržela jen 4 hodiny, ale stojí za to ji nosit v kabelce a znovu aplikovat. Parfém femme fatale, svůdné ženy, cikánky, holubice, tanečnice flamenca. Dovedu si představit noc plnou dechberoucí vášně s tímto parfémem.

SanjuktaB

Pro každého, kdo pochází z Indie nebo tam byl, tento parfém voní jako velmi drahý Banarasi paan se sladkou, mentolově kořeněnou růží.
Je úžasné, jak přirozeně složky voní . Je velmi orientální, sladká a dřevitá a vůbec se nedá srovnat se západními interpretacemi orientálních vůní, jako je Oud Bouquet od Lancome nebo L'Extase Rose Absolue od Niny Ricci. A není to ani turecká rozkoš, takže před koupí určitě ochutnejte. myslím, že lidé z jižní Asie a Blízkého východu tuto vůni opravdu ocení, protože je v naší kultuře tak známá. Výdrž a projekce je dobrá a poměr cena/výkon je úžasný . Zatím můj nejlepší letošní nákup naslepo.

ICL

Velmi dobře! Kdybych to zkusil, aniž bych to věděl, přísahal bych, že je to Rose Oud od Alexandra J. Mám je ve své sbírce, a i když když je člověk zkouší z ruky do ruky, začne si všímat některých rozdílů, jsou si velmi podobné a nechce se mi věřit, že tahle od Chopardu nemá Oud, ale to je jedno, stejně se mi líbí, i když pokud máte jednu, druhou nepotřebujete, Tento parfém je trochu jednodušší na nošení, pokud nejste fanouškem Oud nebo vám přijde velmi ostrý, zkrátka je to růžová vůně velmi odlišná od růží, pižmových a super sladkých, které jsou v módě, tyhle jsou prostě sladké, když vůně zaschne na kůži, ale přijdou mi elegantní a s velkým charakterem. Nemyslím si, že je to dobrý dárek, pokud si nejste jisti, že se obdarovanému tato kombinace tónů líbí, na mé kůži má mírnou stopu a trvání.

Julia_shinshila

Jsem tak rád, že jsem si koupil castivate! Je to bulharský růžový olej, který nesnáším, je tam šípek, nějaký šafrán, ale všechno je to tak..... retro, je to "stará" růže. Vedle Epic Amouge nebo Lady Malle to neobstálo - ani jednu vůni nemám ráda, ale jsou solidní a zajímavé. Další nájezd "perf-blogerek", které chválí fujtajbly.

Сованашлахвост

To je ale kytice! Nejdřív je to, ó, jaká kytice, Instagram 101 růží, jenže ne květ na květ, ale obrovská kompozice různých druhů růží - jsou tu pevná tmavě bordó poupata na dlouhých stoncích a malé keřové růže a velké, spanilé, plně otevřené čajové růže.
A pak je to ouvej, jaké překvapení: sotva jsem byla zklamaná, proč jsem si koupila "jen květiny", objeví se kakao. Štědře mi ho nadělili. Nebo spíš nasypali. Vůně se neustále mění a v tom připomíná Iris Ganache od Guerlainu z prvního vydání - to je také vagabundská vůně - kráčí od kořene kosatce k horké čokoládě a zase zpátky. Je tu také cesta od růží ke kakau s cukrem a mlékem, zpět k růžím a zpět ke stolu, kde na vás čeká šálek z jemného porcelánu a marshmallow na podšálku. Na této krásné cestě mě čas od času škrábne nějaká hořkost. A přesto...
"Pojď do zahrady, ukážu ti růže." A tak jsem si říkala, že to je to, co jsem si přála.

Singabera

Otevírá se lehce nakyslou rudou růží, ne extra přeslazenou a do obličeje (jako například Montale Intense Cafe).
Za pár minut se stane trochu krémovou a připomíná mi mléčný koktejl nebo zmrzlinu, jako by byla vyrobena z růží :).
Za 10 minut se zapne naplno a vy cítíte krásné růže ve fázi pozdního květu - sladké, ale ne příliš, svůdné a omamné. Má pro mě podobné vibrace jako Lush Rose Jam.
Vývoj je lineární a výdrž nic moc - kolem 3-4 hodin v horkém dni.
Celkově se mi líbí, přestože nejsem milovnice růží.
Je to přírodní, velmi příjemný parfém, který vás přenese do zahrady s růžovými keři :)

melikaofpersia

Podle mého nosu je velmi podobná vůni Gucci Oud, o něco jemnější v oudu a drsnější v růži (proto je více ženská než Gucci Oud). Kdybych si měla vybrat mezi Love Chopard a Gucci Oud, určitě bych si vybrala Love Chopard.
Jelikož jsem orientální žena, připomíná mi tato vůně bohaté orientální ženy ze Středního východu. Taifská růže je velmi oblíbenou nótou v autentických orientálních parfémech a olejích, takže mě vždy potěší, když je západní parfumérské firmy používají.
Možná je to nostalgie, možná stesk po domově, ale každopádně se mi tato vůně velmi líbí. Je bohatá, veselá, nadčasová a tóny jsou imo dobře namíchané.

Jsem zvyklá ji cítit po celý rok, dokonce i v horku, takže si myslím, že se dá nosit bez ohledu na počasí. Přesto také chápu, proč ji lidé raději nosí v chladnějších měsících.

Jediné, co řeknu, je, že pro můj nos to zřejmě není příliš jedinečná vůně. Přesto si myslím, že pokud hledáte příjemnou růžovou orientální vůni, je to velmi dobrá volba.

IanaM

...wow, je to určitě moje, neuvěřitelně útulné, krásné, nenápadné, Love.
Vůně je klasická: žádné stonky shnilé ve vodě, žádné trny, žádné růžové vodičky, žádný jód, žádná vlezlá sladkost nebo naopak gotika, žádná drzost nebo vulgarita. Konkurence růže a santalového dřeva (v dešti převládá více růže, pod sluncem santalové dřevo), zřetelně různě odhalená a na kůži různých lidí je vůně neodbytná, ale ne dusivá. Červený kašmírový kabát ve dvou pixelech se stal dvakrát dražším (kašmír, samet, tmavě červené těžké hedvábí, něco z poloviny 30. let).
Tady sedím, nos přilepený na zápěstí, nemůžu se dostat mimo)))). Lituji, že jsem se bála naslepo vzít stovku.

Parfémy 121K

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

od Voňavé čtení Voňavé čtení
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

od Xeryuz Xeryuz
Šťastné a veselé Vánoce 2023!

Šťastné a veselé Vánoce 2023!

20. narozeniny ELNINO

20. narozeniny ELNINO