Loubimar Eau de Parfum Légère Christian Louboutin pro ženy a muže

tuberóza
slaný
mořský
živočišný

Loubimar Eau de Parfum Légère podle Christian Louboutin je vůně pro ženy a muže. Loubimar Eau de Parfum Légère byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Caroline Dumur. Vrchní tóny jsou Mořská sůl a Citrón; střední tón jeTuberóza ; základní tón je Pižmo.

Mořská sůl
Citrón

Tuberóza

Jabouba

Nemyslím si, že je to cítit jako Alien, jako někteří.
Lidé říkali. Podle mě je to spíš rodina chypre než florale. Nejsem z ní nadšená, ale ani ji nesnáším. Asi si ji koupím jen kvůli flakonu, protože mám loubikiss z první kolekce a loubicharme z druhé kolekce.

Happyolia

Je radikálně odlišný od směru svých červených protějšků. Asi proto udělali láhev jiné barvy.
Otevírá se velmi příjemným svěžím mořsko-citrusovým začátkem. Pak se ozve tuberóza a sůl. Krásná, jasná, svěží. Svěží není úplně můj směr, ale líbila se mi. Tuberóza ji drží od toho, aby úplně přešla do citrusově mléčné kategorie, a to se mi líbí. Cena je vysoká, jako u všech ostatních od této značky. A to je jediná nevýhoda. Vůně je ideální na léto.

P.S. Skvrna přinesená domů o pár hodin později mi opravdu připomíná Aliena, kupodivu.

Spencemonster

Přišlo! Konečně po zpoždění, které Saks musel dostat, mám Loubimar!

Vlastním ještě jeden Loubiworld (Loubiraj) a musím říct, že tohle je nádherný lehký květinový doplněk. Většina dosavadní kolekce byla kořeněně dřevitě kožnatá. Dokonce i jemnější vůně měly stále kořeněný nebo kožený či tmavý dřevitý nádech.

Loubimar je všechno. Citronová, tuberóza, citrusové vodní pižmo. Nemluvě o tom, že když se to všechno smíchá, získáte pro vůni úder POW. Tohle NENÍ vůně pro krotké povahy. Pokud máte rádi, když si vás někdo všimne a vycítí vás. Tohle je přesně ta vůně. Je tak silná. Stačí pár střiků na hrudník a po pažích a rukou a je to vůně na úrovni RADIACE. Takže pokud chcete trvalou tuberózu se svěžím citronem, tohle je ta vůně.

Miluju ten začátek, jak je citronově pikantní s kousnutím (sůl), pak se změní v krásnou tuberózu a pižmo. Když zasychá, je tam ještě trochu kousnutí od soli, ale v podstatě je to krásný květinový citrus. Málokterá vůně se takhle dobře mísí. Buď jsou nakonec příliš citronové, jako byste se v nich koupali, nebo jsou slabé a vyprchají. Tahle má za sebou UMPH, které velí 300 dolarů, a zasychání vás nutí chtít víc (ale bez nutnosti znovu se nanášet).

Lahvička je z čirého skla, ne z typického červeného, a luxusní vršek, který je z korunní kotvy a páru bot Loubi, není NIKDE tak těžký jako jedinečné postavy se stříbrným vrškem. Takže. Pokud je vlastníte, víte, jak jsou objemné a těžké. Loubimar je mnohem méně objemný a těžký. Přesto. Krásný s jemným růžovým průzračným zlatým tónem. Dokonce i na tekutinu.

Vlastním spoustu vůní a mluvím o všem od nálezů za 10 dolarů až po tyto niche krásky za 300 dolarů a nikdy mě žádná vůně na první přičichnutí a nastříkání tak nenadchla. Rozhodně stojí za tu cenu a pro Loubimar solidních 10/10!

Versace
Eros Flame