Acqua di Gioia Intense Giorgio Armani pro ženy

Acqua di Gioia Intense Giorgio Armani pro ženy

svěží
růže

Acqua di Gioia Intense podle Giorgio Armani je Floral Fruity vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Acqua di Gioia Intense byl/a uveden/a v roce 2024. Vrchní tóny jsou Citrusy a Červené ovoce; střední tóny jsouJasmín a Damašská růže ; základní tóny jsou Pižmo a Dřevité tóny.

Citrusy
Červené ovoce

Jasmín
Damašská růže

Dřevité tóny

Treachaseff

Jako milovnice Acqua di Gioia jsem se těšila na verzi, která opravdu vydrží. Pokud vám to zní podobně, připravím vás na zklamání: tato vůně se originálu příliš nepodobá. Při prvním stříknutí je tu krátká podobnost, ale poměrně rychle se začnou dost lišit. To, co to je, je většinou ovocná růže s trochou dřevitého, statného prádlového pižma.
Den poté, co jsem ji dostala, jsem ji nosila celý den samotnou. Stále jsem si léčila zklamání z toho, že nemám silnou AdG, takže jsem byla ráda, že jsem si koupila cestovní velikost místo větší lahvičky. Byla dost příjemná, což je tak trochu zatracování slabou chválou. Dostala jsem podobnost s Very Good Girl (ale svěžejší, bez vanilky) a nádech Si Passione se stejným druhem pižma, který se nachází v řadě Born in Roma.

Pak se stalo něco zvláštního. Chtěla jsem ji nosit víc. Ten večer jsem přišla domů a nastříkala ji znovu. Manžel řekl, že mi voní opravdu krásně, a on má také rád originál, takže je tu možná větší podobnost, než jsem si myslela.
Druhý den jsem ji chtěla nosit ještě jednou.
Ještě jsem se nerozhodla, jestli budu chtít plnou lahvičku, ale jestli to takhle půjde dál, možná ji budu potřebovat.

KaliKay26

Úvod je tak šťavnatý, ovocný a citronový. Po zaschnutí je čistá citronově pudrová růže. Na
Dry down mi silně připomíná Yellow Dream od Valentino Donna Born In Roma, ale s více citrusy a méně pudru. Určitě je to čistá letní vůně. Perfektní načasování vydání. Mám ji na sobě už 7,5 hodiny a stále ji cítím na ruce.

Erianwyn

Dostala jsem vzorek od Armaniho, protože mám ráda řadu Di Gioia, a vyzvedla jsem si lahvičku Ocean z jejich webových stránek za výhodnou cenu. Každopádně jsem s ní šla trigger happy kolem krku a čekala jsem obvyklou vodovou vůni a zarazila jsem se - je mnohem silnější a líbí se mi. Hodně. Rozhodně to nebylo to, co jsem čekala, že ucítím - žádná máta? Tolik ovoce. Myslela jsem, že jsem si spletla vzorek. Mám pocit, že jsem na území Givenchy Irresistible, a ne Armani Di Gioia, ale zatím je to dobré.

Později budu aktualizovat informace ohledně výdrže atd., ale zatím se mi to líbí.

Aktualizace po 4 hodinách: Stále tam je, ale jsme u svěží a čisté vůně kůže, jednotlivé tóny už pro mě nejsou rozeznatelné, ale na košili jsou zřetelně rozpoznatelné. Stále si vůni užívám. Příjemná, ale nejedná se o jedinečný profil.