Terra di Gioia Giorgio Armani pro ženy

Terra di Gioia Giorgio Armani pro ženy

mandle

Terra di Gioia podle Giorgio Armani je Orientální Floral vůně pro ženy. Terra di Gioia byl/a uveden/a v roce 2021. Terra di Gioia byl/a vytvořen/a Fabrice Pellegrin, Nathalie Lorson a Honorine Blanc. Vrchní tóny jsou Hruška, Mandarinka a Bergamot; střední tóny jsouMandlový květ a Jasmín ; základní tóny jsou Jantarové dřevo a Pižmo.

Hruška
Mandarinka

Mandlový květ
Jasmín

Jantarové dřevo

barbiegirl

Jsem tak šťastná, že to mám! Koupila jsem si ho před mnoha týdny naslepo a zpočátku se mi líbil, ale nebyla jsem si jistá. Pravidelně jsem ho stříkala, časem jsem si na něj zvykla a teď ho MILUJU. Je hřejivá a uklidňující a cítím se v ní jako doma. Dává mi ten pocit, který zažíváte za chladného jarního nebo podzimního dne, kdy najdete na terase nejteplejší sluneční paprsek a lehnete si přes něj, vstřebávajíce teplo z kamene pod ním stejně jako paprsky shora. Možná tuto představu vyvolává název a barva stejně jako vůně... což asi jen potvrzuje sílu dobrého marketingového obalu, který doplňuje vůni! Na mě to zabralo :) V komentářích níže je zmíněn plastový a/nebo rtěnkový nádech, možná koketující s efektem play-doh, a to chápu taky. Je trochu vosková v tom nejlepším slova smyslu. Je klidná, mírumilovná, hřejivá a tichá. Není to vůně na večírek nebo na rozloučení... spíš vůně na zamyšlený rozhovor na terase se sklenkou vína. Vřele doporučuji nosit ji vícekrát, abyste ji poznali. Zjistila jsem, že s trochou času se z "líbí" stala opravdová "láska"!

saramc

Je to parfém se středně intenzivním projevem a krátkým trváním. Přesto má intenzivní, mazlavou vůni mandlí, velmi sladkých mandlí. Je to opravdu zemitý parfém, ale je příliš horký. Protože nemá dobrou projekci, zdá se mi, že je celá o mně a stává se velmi mazlavá. Po pár hodinách se mi vůně nezprotiví, ale pak je velmi jemná. Vůbec nepatří mezi mé oblíbené.

Katya Rush

Horká kůže. Hledala jsem krémovou, neparfémovanou vůni pro teplé roční období. Terra mi přišla jako nejoptimálnější a nejjemnější parfém. Nebudu tvrdit, že je to lehká vůně na léto, ale s počasím si hraje velmi zajímavým způsobem. Na mé kůži začíná parfém zpočátku hořce oříškově a jasmínově, ale hořkost rychle mizí. Dlouho je cítit vůně jemného mandlového pečujícího krému a jiskřivého jasmínu, a poté přechází v základu do sladkého jantaru. Zkoušela jsem ji v horku - velmi rychle přejde do základu a jasmín není téměř cítit, je sotva znatelná vůně krému a jantaru, vůně jako by nebyla slyšet, ale pokud půjdete do obchodu, kde je místnost ochlazená klimatizací, bude hrát velmi jasně s květinou a začne divoce zářit. Nejvíce se mi zvuk líbil za vlhkého počasí (deště). Z parfému se stává jeden celistvý, mnohotvárný, nadýchaný, jemný a zahalující kokon, který nechcete oddělovat podle tónů, ale jen si ho vychutnávat, a také v dešti můžete slyšet pudrově-pomádové tóny. Na zimu je slabá, v horkém létě nepochopitelná, ale docela nositelná (nijak zvlášť dusivá), ale ve vlhkém jaru a na podzim - její sezóna.

Creme

Hned zpočátku cítím hodně jantaru s pozadím mandlí, ale není to ta příjemná dětská vůně, spíš je to vůně čistého mandlového oleje. Obvykle mi velmi jantarové vůně už připomínají silnou likérovou mandlovou vůni, a to mi vadí. Tady je to umocněné, přesně tak, jak to nemám ráda. Nejsou si podobné, ale připomněla mi jeden z parfémů, který mi způsoboval největší nevolnost, Amber Romance od V&S. Vůně mi připomíná vůni Amber Romance.
I přes citrusové tóny, které mi připomínají spíše "pomerančový" parfém, je teplá a květinová, s veselým jasmínem, ale není lehká, přijde mi intenzivní a pryskyřičná.

senorajoselina

Zaplnila jsem tím mezeru ve svém šatníku - někdy mě nudí jasné, svěží a ostré letní vůně a chybí mi jantarová hloubka mých oblíbených vůní pro chladné počasí. Tohle je krásná jantarová květinová vůně do teplejšího počasí. Hruškový tón je lahodný, aniž by se dostal do oblasti jedlého gurmánství. Miluji tón mandlového květu a je mi jedno, že je to květina z říše fantazie. Byla to koupě naslepo, která dobře dopadla.

alliesunshine

Mmmm!!! 10/10! Nádherná letní vůně a líbí se mi, že v ní nedominuje kokos ani citrusy! Je tak krémová a sladká, aniž by byla ohromující, a doslova voní jako luxusní dovolená, jako bronzová zářivá pleť... jestli to dává smysl. V srpnu se chystám do Španělska a tohle bude moje vůně, jestli to někomu pomůže pochopit, o jaký typ vůně se jedná :)

Алексей Мосин

Řadu di Gioia neznám, Terra di Gioia jsem dostala jako dárek za to, že jsem si ji objednala na oficiálních stránkách spolu s dalšími dvěma vůněmi (My Way, Acqua di gio Profondo) s využitím promo kódu.
K flanďákům luxusních vůní jsem ze své podstaty skeptická, zejména k těm, které jsou raženy jako na běžícím pásu. Ale vůně mě příjemně překvapila.
Poměrně jemná, hřejivá, útulná a svůdná vůně.
Začíná hřejivým jantarem a zářivou šťávou zralé a šťavnaté hrušky. Toto duo balancuje na pozadí jemných květů mandloně a jasmínu a přechází do jantarově-dřevitého základu.
Nádherné mandle, hruška a ambra a pižmo se splétají do jemné a smyslné harmonie, která zprostředkovává náladu země prohřáté letním žárem.
Na kůži vydrží 3-4 hodiny, na oblečení je základ slyšet déle než den.
Jako vůně na večerní promenádu při průměrné teplotě 18-22 stupňů.

Elenalean❤️

Nečekala jsem zde na názory na novou vůni a objednala jsem si ji, aniž bych ji vyzkoušela. Ke koupi mě přiměla moje šílená láska k natočené Sun di Gioia. Samozřejmě je spojuje jen barva flakonku, ale rozhodla jsem se ji vyzkoušet) Vůně je nejjemnější a nejobalovější z celé řady. Na mé studené kůži se zpočátku ozve hruška, ale rychle ji vystřídá mandle. Vůně se rychle usadí v blízkosti pokožky a celá zní orámovaná pižmem. Nevidím důvod, proč ji srovnávat s vůní Baccarat. Jantar dodává vůni "přízemnější" zvuk. Brala jsem ji jako každodenní vůni na léto, ale myslím, že je ještě večerní.

Montblanc
Individuel