Giorgio Armani Ladies My Way Intense... (37.99 USD)
My Way Intense podle Giorgio Armani je Orientální Floral vůně pro ženy. My Way Intense byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Carlos Benaïm. Vrchní tóny jsou Pomerančový květ a Hořký pomeranč; střední tóny jsouIndická tuberóza a Tuberóza ; základní tóny jsou Madagaskarská vanilka a Santalové dřevo.

WhiteFlowerPrincess
Tento parfém se mi líbí a je mnohem lepší než původní parfém My Way od Giorgia Armaniho, ale stále pro mě není hoden plné lahvičky.
My Way Intense je pro můj nos o něco méně pomerančovými květy zatížená verze Armani Code Pour Femme a cítím v ní trochu tuberózy, ale pro můj nos je to spíš parfém s pomerančovými květy. Pomerančové květy ve vůních miluji, ale mám pocit, že Armani Code to zvládá o něco lépe a voní realističtěji a více jako pomerančový květ. V Armani Code se mi také líbí zázvorový tón a jeho lehká kořenitost a osobně si myslím, že My Way Intense je na můj vkus ještě trochu moc sladká a syntetická.
Na druhou stranu je My Way Intense hezká vůně a mému nosu nevoní zdaleka tak sacharinově sladce a synteticky jako původní My Way. Mám pocit, že tento parfém je mnohem vyváženější a méně ovocně květinový než ten. Tento parfém byl také méně pižmový než původní My Way, což si myslím, že zde určitě funguje. Tato vůně je pro mě o něco více opravdovým květinovým parfémem.
Siláž tohoto parfému je o něco lepší než u původní My Way a stejně tak i jeho výdrž. Ze vzorku My Way Intense, který jsem dostala s druhým nákupem Giorgio Armani Vert Malachite (bohužel se brzy přestane prodávat, takže jsem si musela tento parfém znovu pořídit! Vert Malachite je rozhodně kvalitní tuberózová vůně Giorgio Armani, přestože v ní žádná tuberóza není) a My Way Intense mi vydržela dobrých 5 a půl hodiny, zatímco původní My Way mi vydržela jen 4 a půl hodiny.
Celkově je pro mě tato vůně za 7/10 a svůj vzorek bych spotřebovala. Také bych ji nosila, kdyby mi ji někdo dal, a koupila bych ji jako dárek dalším ženám, které znám ve svém životě. Není vůbec špatná, zvlášť na to, že jde o vůni z masového obchodního domu!

giorgialbressan
Jak je to s intenzivní cestou My Way? Mám ji už několik měsíců a předtím se mi líbila víc než teď. Myslím, že jsem cestou objevila jiné lásky a nakonec se dostala na vedlejší kolej, chudák.
Je to exploze tuberózy, veselá, pořád má tu bublinkovou vůni originálu, ale je temnější (?), nevím, jestli je to to správné slovo. Moc nevyprchává a dokonce i zůstává (hlavně na oblečení), ale nemám problém s tím, že bych ji potřebovala znovu nanést.
Mám v hlavě chronologické pořadí parfémů, které jsem měla s nejzřetelnějším tuberózovým nádechem a které si byly nejpodobnější, a vypadá to nějak takhle:
Scandal je tedy tuberóza pro dospívající, mladá, veselá a dokonce i bezvýznamná.
My Way je ta mladá. Ani dospělá, ani dospívající, ale někde mezi nimi.
My Way Intense je ta dospělá, trochu uzavřenější a zodpovědnější.
L'interdit je dáma, zralá, elegantní, odměřená květina, která se v životě hodně naučila!
Žádné stereotypy o tom, kdo nosí parfém, nosila jsem je všechny, je to jen o tom, jak vidím květinu, její fáze a způsoby, které byly zpracovány do různých parfémů ❤️.
Tenhle parfém nakonec nosím méně, protože pokaždé, když přemýšlím o jeho nošení, nakonec ho vyměním za jinou variantu, která se mi líbí víc, ale je to krásný parfém!
EDIT: Dávám ho pryč, kdyby měl někdo zájem, napište mi sem na stránky nebo na insta (tam se jmenuje stejně).

Gh4odist
Jakmile jsem k ní přivoněla, zamilovala jsem si krásný začátek, který mi nevím proč připadal jako maracuja, a pak ten krémový a sladký dryown.
Cítila jsem ji na lidech kolem sebe, i když nechápu, proč se říká, že nevydrží.
Tato vůně mi vydržela až do druhého dne
Na jaře a v teplejších podzimních dnech je perfektní, když je trochu chladněji, tak se tolik nepředvede.
Je to krásná vůně, i když někteří lidé říkají, že je to moc velký vtip (což se stalo i u My Way), vyzkoušejte ji na vlastní kůži a nenechte se těmito komentáři unést.

flavismor
PERFUME tisíckrát lepší než tradiční, ze kterého mě bolí hlava. Tato intenzivní verze má kromě sladší vanilky také dva druhy tuberózy, přičemž indická tuberóza je ta, kterou cítím nejvíc. Tento parfém je narkotický, mám chuť vystříkat celý flakon, když ho nosím. Jediným problémem je, že je to intenzivní vůně, která moc nevynikne a zůstává velmi blízko pokožky, což vás nutí stříkat víc. Výdrž je dobrá, ale protože není dřevitá v pozadí, nepůsobí těžce. Je těžké nosit parfém, kde je hlavní hvězdou tuberóza, a neomrzet se jí, jako je l'interdit, fracas, madonna atd.

Ruth33
první "My way" jsem definoval jako změkčené "L'interdit", nyní tuto intenzivní verzi definuji jako změkčené a vylepšené "L'interdit".
"L'interdit" jsem nezvládla, protože v každé verzi byl nějaký tón, který mi vadil, připadají mi jako křečovité, otravné a obtěžující vůně, které nakonec přesytí můj čich a způsobí mi bolest hlavy (měla jsem EDP, EDT, Couture a Intense, všechny 4 jsem prodala a zkusila jsem i Rouge, ale ta mi připadala mnohem obtěžující než všechny ostatní, ), ale z "L'interdit" se mi vždycky líbila sladká vůně tuberózy, jak v "My way", tak v "My way intense" rozeznávám příjemnou vůni tuberózy, kterou má i "L'interdit", ale bez otravných tónů.
"My way intense" je sametová a velmi příjemná vůně tuberózy doprovázená sladkými citrusy, které jí dodávají svěžest a více sladkosti než v první verzi, vanilka je také přítomna více než v tradiční verzi, což ji činí mnohem krémovější, líbí se mi mnohem více než tradiční a doporučuji ji lidem, kteří mají rádi tuberózu, ale nelíbila se jim "L'interdit".

Taurien
Když pomineme polemiku o nadužívání označení "intenzivní" v poslední době, kdy se vytahují flakóny, které jsme my spotřebitelé někdy očekávali na začátku pilířové vůně, patřím k těm lidem, kterým se My Way Intense také líbí víc než originál.
Je pravda, že její vrchní tóny, ačkoli jsou lahodně citrusové a s velmi příjemným pomerančovým nádechem, nejsou tak lahodné, radostné a ovocné jako u My Way. Ale v pozdějším vývoji se mi velmi líbí. Ale s jejím vývojem se mi líbí mnohem víc.
My Way se na mé kůži stává poněkud nakyslou a ostrou při vysychání, zatímco My Way Intense vysychá jako krémová, tělnatá, sladká tuberóza, tónovanější a vyváženější než originál. Stále je to však zářivá tuberóza, navzdory dřevu ne příliš těžká, temná a noční, s nálepkou "jarní" jako svou vlajkou. Po několika hodinách, v pozdním sušení, se květinová část zjemňuje, aniž by zmizela, a ustupuje příjemnému závěru ze santalového dřeva s vanilkou.
Má středně výraznou stopu a na mé kůži vydrží 11-12 hodin. Ráda bych vyzdvihla její výbornou přilnavost k oblečení a příjemný způsob, jakým na nás během dne vrhá výbuchy, kdykoli se pohneme.
Co se týče srovnání, ačkoli momentálně nemám vedle sebe svou sbírku, abych mohla porovnávat vedle sebe, připomíná mi L'Interdit bez jeho důležité části ambroxanu, která mu dává zajímavou pointu pro můj nos a větší eleganci, mnohem méně ovocný So Scandal nebo Gucci Bloom snížený v tuberóze.
Abych to shrnula, pro mě je to parfém, který voní velmi, velmi dobře, ale který bych v tuto chvíli do své sbírky nepřidala, protože ve stejné řadě je tolik vůní. Aniž by to bylo něco převratného, může to být výborná koupě pro ty, kteří ještě žádný podobný parfém nemají a hledají vůni na každodenní nošení na jaře. Myslím, že pro plný požitek je důležité mít rád tuberózový tón.
Vůně 7/10
Výdrž 10/10
Probuzení 8,5/10
Cena/kvalita 7,5/10
Všestrannost 9/10
Balení 6,5/10
Koupil bych si znovu? Nekoupil jsem si ji

Marma
Rozdávání malého vzorku. Je to samozřejmě mučení. Po jiskřivé, třpytivé klasice My Way, takovém dusivém příběhu o tak těžkém "my way". Ne, tahle cesta rozhodně není moje cesta. Tuberóza s pižmem (které v pyramidě zřejmě není, ale ve vnímání je kupodivu přítomno), ne, tak ne, akridní tuberóza s upoceným živočišným pižmem. Dovedu si ji představit jen v chladu s větrem, možná by byla velmi dobrá, věřím, že i v krásné stopě, ale v chladu a v interiéru ještě víc - je to nějaký jed a dusno. To se nedá smýt! Myslím, že si najde obdivovatele u příznivců tuberóz a animalit s dlouhým oparem, ale to já nejsem, to si nechám ujít.

Dellago
My Way Intense: teplý, sytě růžový parfém
My Way Intense splňuje přesně to, co by podle mě měl dobrý flanďák splňovat - sdílí většinu rozpoznatelných motivů původní vůně a zároveň má snadno rozpoznatelné rozdíly, a to i pro nezkušený nos. Název Intense zde odpovídá tomu, že je to plnější, hlubší a déle trvající vůně, a přitom není o nic expanzivnější než její pilíř! V kostce bych řekla, že se jedná o "ženštější" My Way.
V této verzi se mi dostává přemíry tuberózy, a to ji ještě více přibližuje parfémům jako L'Interdit a Gucci Bloom, ale její struktura je velmi podobná Si Passione Intense! Některé složky, které jsou podle mého názoru nejvýraznější, nejsou uvedeny v pyramidě, například hruška, červený rybíz, kašmeran, ambra a pižmo.
Jakmile ji nastříkám na pokožku, dostanu šťavnaté akordy kasis a hrušky, ovocné a sladké, téměř vinné. Brzy se objeví tuberóza v celé své nádheře; čistá a moderní, nepůsobí ploše, ale spíše mléčně; v tomto květinovém buketu ji doprovází také jasmín a pomerančový květ a kašmeran pomáhá vše zaoblit a zkrémovat. Jasná kyselost červeného rybízu, který obklopuje toto bílé srdce, mu dodává růžovou, čistou a sytou auru! Když zasychá, do popředí se dostává ambra, která v tomto perleťovém srdci vrhá teplejší, pikantnější tóny. Vanilka je velmi diskrétní a cítím pouze její hloubku. Vysychání je sušší, jantarové a lehce pižmové.
Na mé pleti působí velmi dobře, vydrží přes sedm hodin. Pokud ji aplikuji na noc, cítím její jantarové nuance ještě ráno. Intenzivní, ale krátkodobá projekce; je to vůně, která zahalí a zanechá stopy. Na oblečení vydrží několik dní.
PS; My Way Intense se na mé kůži vyvíjí velmi rychle, ale při testování na lince je úplně jiná! Nehřeje a v podstatě vyzařuje ovocnou vůni bílého hroznového vína a jahodového džemu s tuberózou.
Velkou předností této vůně je její všestrannost a také to, že při svém vývoji ukazuje více tváří. V úvodu nacházím spoustu mladistvosti, lehkosti a radosti, bílé srdce, které mi připomíná elegantní, čistou a rafinovanou ženu, zatímco v sušení ji vidím smyslnější a dobyvačnější... romantické, rafinované a okouzlující potěšení.
My Way Intense je nádherná vůně vytvořená super parfumérem, kterého si velmi vážím! Je dostatečně rafinovaná, aby se dala nosit při formálních příležitostech, a ideální na romantickou večeři. Kromě toho, že má mystický a krásný flakon, se také hlásí k šetrnosti k životnímu prostředí ... Ti z nás, kteří znají práci Natury, vědí, jak vypadá firma, které opravdu záleží na ochraně životního prostředí, ale obdivuji, že i když je ve svém malém My Way, snaží se udělat svůj díl práce.
Děkuji za přečtení, objímám a přeji všem hezkou neděli. S2

La Luna
V případě této vůně nejde v intenzivní verzi o hlasitost a větší sytost. Je spíše o hloubce a objemu, postavení a sebevědomí. Silní lidé nekřičí, protože jsou slyšet a vidět (a obecně se podle mě chovají mnohem inteligentněji). Stejné je to i s tímto parfémem.
Je klidnější, není tak vlezlá jako originál, nesnaží se zabrat veškerý prostor. Je jemnější, a proto působí sladčeji. Ale podle mého názoru je to iluze, čichový klam.
Sice nerada dělím vůně podle ročních období, ale My Way Intense je přece jen chladný podzim, začátek zimy nebo jaro před táním.
Ano, na zimu se bude hodit.

cherie97
To je to, co mi v původním My Way chybělo.
Před několika měsíci jsem si pořídila My Way a myslela jsem si, že je to ta nejúžasnější vůně. Byla to bublinková, lahodná, šťavnatá, šťastná vůně. Žvýkačkově květinová, tak nějak dostatečně elegantní, aby se dala nosit kdykoli.
Jenže léto pomalu končí a já potřebovala něco *hlubšího*. Intenzivní verze mě přivedla na myšlenku, že jsem neudělala dobře, když jsem si koupila stejný parfém v jiném flakonku (modrou verzi mám přece jen radši 💙) .
Protože to otevírání je skoro úplně stejné!
Ale po chvíli, zatímco originál je na kůži stále jako letní ovocně květinový nápoj, verze Intense se mění na temnější (trochu), více sexy a útulnou vůni.
Jsem do ní zamilovaná.
Chápu, proč někteří lidé říkají, že možná není nejoriginálnější, ale koho to zajímá - je tak ženská a krásná. A šťastná. Originální je doslova brunch s nejlepšími kamarádkami nebo nejlepší jarní/letní denní chvíle.
Verze Intense je jako sklenka prosecca na zahradě. Pohodová a šťastná chvíle. Ale místo obnošeného trička jste oblečeni do něčeho jako saténové šaty. Nebo v košili vašeho partnera.
Tato verze mi přijde intenzivnější, krémovější a hřejivější.
Vyzkoušejte ji však na vlastní kůži.
Na papíře a v prvních okamžicích jsou si obě tak podobné.
Dávám přednost této verzi před originálem, ale přesto mám ráda obě.
Vždycky jsem si myslela, že mám nejraději růžové parfémy, ale tuberóza... kde jsi byla celý můj život? 😍

fonty_o
Ačkoli má tato hra některé podobnosti s původní My Way, rozhodně není stejná! Původní vůně je jemnější, čistší, zatímco tato je silnější, ostřejší a má lehkou krémovost, připomínající krémovost Deliny Exclusif. Ve středním a suchém tónu můžu zachytit ostřejší dřevité tóny. Trocha ambroxanu zesiluje ostrý, ale krémový dřevitý tón.
U původní vůně lidé říkají: "Krásně voníš!", u této vůně lidé říkají: "Jé, ty voníš skvěle!".
Lidé, kteří říkají, že tato vůně je úplně stejná jako OG, tak to opravdu není.
Je to podobné, jako když Delina a Delina Exclusif voní podobně, ale jinak. Jako Angel a Angel Muse voní podobně, ale jinak. Jako Narciso for Her EDP voní podobně jako Narciso for Her EDT, ale jinak.
Je to krásná, sladká, lehce pikantní dřevitá, bublinková tuberóza a je naprosto nádherná! Na mně vydrží celý den, na oblečení déle.
10/10, vřele doporučuji! Pokud vám OG nestačila, určitě zkuste tuhle!
Perfektní pro všechna roční období, ale myslím, že na jaře zazáří 😍😍😍😍.

Dofedo
Verzi Intens používám už hodinu a půl (dva střiky na krk). Docela jemná, decentní vůně, nic bojovného, nic přehnaného, myslím, že se dá později ještě vylepšit, a pak ještě trochu víc, možná za to může chlad, který navštívil Moskvu, čekala jsem oslnivé tuberózově-zemité příšery, ale tady je vše jemné, hladké a průzračné. Procházím Krasnopresněnským parkem a připadám si jako asijská princezna/princ s dokonale opálenou pletí a úzkýma očima s jasně azurovými brýlemi. Je to nádherná vůně. Vytrvalá