Irresistible Givenchy podle Givenchy je Floral Fruity vůně pro ženy. Irresistible Givenchy byl/a uveden/a v roce 2020. Irresistible Givenchy byl/a vytvořen/a Fanny Bal, Dominique Ropion a Anne Flipo. Vrchní tóny jsou Hruška a Ambrette (přírodní pižmo); střední tóny jsouRůže a Kosatec ; základní tóny jsou Pižmo a Virginský cedr.

Andrea1301
Slovo NUDNÝ bych si vyhradil ne pro parfém, ale pro takové řeči (jako by parfém byl životní problém). A hlavně, jak je špatné nazvat ženu, která chce prostě vonět zcela jednoduše nebo obyčejně (ale přesto se zviditelní), skřítkem, pak neříkejme, že neexistují stereotypy. Každopádně je velmi dobrá, svěží a veselá ovocně-květinová, až sladká, ale velmi dobře nositelná. Je ideální na den a na jaro, má nesmírně veselou a mladistvou auru. Možná není inovativní, ale mezi těmi z této olfaktorické rodiny patří k těm nejlepším, pokud máte tento žánr rádi. Osobně v ní cítím nezmíněné ovocné tóny, jako je granátové jablko, červený rybíz nebo něco kyselého. Přítomnost růže a hlavně kosatce (obojí je cítit, ale ne přehnaně) mi ji příliš nezamlouvá, jsou to dva tóny, které nemám ráda. Takže bych si ji nekoupila také proto, že hledám něco hutnějšího a plnějšího, ale rozhodně je k sežrání, protože na svůj žánr je asi nejlepší.

thefaeriequeene
Připadá mi neodolatelný, lahodná cukrová exploze, která se pak mění v drahý prášek. Je to půvab v láhvi. Báječný: Zpočátku je ovocná (chutná po jahodách), super sladká, nádherná sladkost, připomněla mi parfémy, které jsem používala jako dítě (ty Barbie a Winx), rozesmála mě, cítila jsem se v ní dobře, čím víc jsem k ní čichala, tím jsem byla šťastnější; ve fázi sušení se změnila ve stejně nádhernou vůni, ale čistší, pižmovou, pudrovou, jemnou, tóny, které jsem zpočátku tolik cítila, vyprchaly a ustoupily této slušivé a rafinované kombinaci, kosmetické vůni. Je to nesmírně jasná, radostná a harmonická vůně, která zaplní místnost a zanechá stopu. Jedna z mých nejoblíbenějších.

Sarapippi80
Vždycky jsem milovala Chloé, poslední tři roky jsem zkoušela všechno, v poslední době trochu chápu rozdíly mezi vůněmi a uvědomila jsem si, že miluji růži, cedrové dřevo a liči. Když se vrátím k Irresistible, tóny cítím přesně podle pyramidy, otevírá ji taková šťavnatá, svěží a jemná hruška, sléz skoro vůbec, následuje výrazně růže a kosatec, pak se krásně uzavře pižmem a cedrovým dřevem. Pak hruška a pižmo následují na mé kůži jako v harmonickém tanci. Tato sladkost a svěžest mě provází po mnoho hodin. V těchto letech výzkumu se stává mou nejoblíbenější. 👍

Ила
Zapoya))) Givenchy děkuji! Když jsem ji na jaře vyzkoušela v Rive Gauche a přišla domů a spontánně ji otestovala, velmi mě překvapila. Myslela jsem, že to půjde pryč. Teď už jsem si ji vědomě koupila, Love))))).
Útulná a klidná v ní. Svůdné, ženské, letící broskvové šaty a pozdní jaro, dokonalé!!!
Hruška je přezrálá, šťavnatá, medová, klasická vůně rtěnky. Tak jdou pro mě vedle sebe ruku v ruce, přátelské. Do akordu rtěnky se mísí růžový marshmallow.
Hlásí se neodbytně, ale nedusí. Svůdná, rtěnková, ženská... Stopa je nezapomenutelná, mužům se líbí))).

Paula Hackbart
Věřím, že lidé, kteří tvrdí, že má jahodový nádech, nevěnují čas tomu, aby parfém poznali! Není na něm nic syntetického! Je to tak ovocné na nose, že to ty lidi mate! Na nose je dost sladká, ale to vyprchá asi po 40 minutách, pak se stane velmi příjemnou s tím čistým/svěžím pocitem z pižma! Vynikající na denní nošení při mírné teplotě! Je velmi veselá!!! Pokud jste venku na sluníčku, tak se rozvoní! Ovoce zkysne a kosatec se stane dusivým talkem! Proto ji používejte v chladných dnech! Nepotřebuje mnoho postřiků!
Shrnuto: denní, slunečná, veselá, sladká díky ovoci, příjemná a dlouhotrvající!
Zamilovala jsem si ji natolik, že už jsem si koupila další 80ml lahvičku.

Tunes
No, jen pronásledoval chudáka, zejména na začátku))) Udělala jsem něco, co jsem už dlouho neudělala: zašla jsem do velkého řetězce parfumerií, očichala všechen luxus a odešla, spokojená, s nákupem, s tímto Irresistible. A taky jsem se s ní navoněla, což se mi skoro vůbec nestává. Mladistvá, trochu pudrová, sladká, zní mi s jemným jahodovým podtónem. Velmi výrazná, vytrvalá a lesklá, doslova jsem ji nasála. Zní draze, decentně, hned je cítit kvalita, základ Givenchy. No, celkově jste pochopili, že se mi moc líbí, doufám, že se kvůli ní nestanu bez chuti a bez tváře a podobná všem a všemu))).

Edu Lezana
Jeden z nejlepších, které byly letos uvedeny na trh pro mladé, přátelské a moderní ženy.
Šla jsem do parfumerie a říkala jsem si, bach! Další růžová vůně pro teenagery, a když jsem ji položila na karton, její začátek mě donutil zamyslet se a no.....
Představuje evoluci, sladký začátek až po výrazné červené ovoce, které za pár minut přechází do růžové vůně s tóny čokoládového pudrového kosatce a ambrette.
Výborný výkon, silná stopa a velmi dobrá cena.
Dominique Ropion zvládá květinové tóny růže (Francouzi tuto květinu ve svých parfémech milují...) jako nikdo jiný. Podle mého skromného názoru je to parfumér, který nejlépe ví, jak sladit růžové esence s ostatními vůněmi.
Ušlechtilý parfém. Pro ženské a extrovertní ženy a velmi dobře se nosí během dne. Pozor! Je silná. Stačí pár stříknutí, abyste si ho všimli.
Dobrá vůně!

Dellago
Ráda bych sem přišla plná nadšení, že jsem našla svou kvintesenci, ale není tomu tak, nicméně nepodceňuji tuto vůni, která, přestože není nijak převratná (Forever by Laura Biagiotti, Idole a bla, bla, bla), se pro mě stala velmi příjemným překvapením a získává si mě každým dnem víc a víc.
V klidu domova mohu v klidu sledovat její vývoj, oddělovat její tóny a snažit se odhalit její tajemství, ale teprve venku, ve větru, se tento parfém odhaluje a vydává ze sebe to nejlepší, dostojí svému jménu a zaslouží si titul nového favorita.
V úvodu na mě dýchne krásná, šťavnatá, zářivá, svěží hruška s nádechem zelené! Jak se vůně rozvíjí, stává se trochu plnější a sladší, jako když grilujeme hrušky a jejich šťáva se dotýká rozpáleného roštu... Vydává tu lákavou vůni, ale nečekejte nic gurmánského nebo sladkého, má ovocnou sladkost, která není vůbec mazlavá.
Zdá se být lehká, ale hloubka, kterou jí dodává ambrette, je velmi znatelná, díky ní je základ velmi konzistentní a pomáhá zdůraznit ostatní tóny, jako je růže, kosatec s lehkými doteky dehtu a pižma. Drydown je čistá pohoda založená na pižmových, sladkých a lehce růžových nuancích. Na mé pokožce vydrží při mírném rozptylu přibližně sedm hodin.
Tento parfém mi připomíná čistou, přirozeně krásnou ženu, takovou, která se probouzí krásná, která se nepotřebuje přehnaně líčit ani nosit červený nebo černý tuba top, aby vynikla její krása; diskrétní, jemnou ženu, která mluví tiše a pomalu... Irresitible je takový parfém, bezpečný a je nepravděpodobné, že by někoho rozrušil nebo znechutil. Má v sobě tu správnou dávku jemnosti, elegance a romantiky, je univerzální a ideální pro nejrůznější příležitosti; vyzařuje pozitivní, sladkou a veselou auru, která potěší (téměř) každého; vysloužila si už mnoho komplimentů, včetně komplimentu od dítěte, které se na mě podívalo a s úsměvem řeklo, že krásně voním; to pro mě byla velká věc S2.
Lahvička dokonale odpovídá svému účelu! Na první pohled může vypadat jednoduše, ale když se pozorně podíváte na detaily, uvědomíte si, jak je krásná, rafinovaná a vkusná. Abych to shrnula, jsem s touto vůní velmi spokojená a vkládám velké naděje do budoucích flakónů, které budou brzy součástí této řady. Hodně štěstí :-)

mayciann
Bože, nesnáším hrušky. Jsem si jistá, že bych na prstech jedné ruky spočítala, kolikrát v životě jsem hrušky jedla; jejich konzistence se mi naprosto hnusí, jako tvrdší gala jablko. A protože jsem se vyhýbala konzumaci hrušek, nikdy jsem neocenila, jak vlastně chutnají/voní.
Šťavnaté otevření hrušky si opravdu užívám! Je sladká a svěží, taky trochu světlá. Necítím na sobě žádnou růži, což mě trochu mrzí, protože růže jsou moje absolutně nejoblíbenější květina, ale nijak mi to nevadí. To samo o sobě však nestačilo k tomu, aby mě přesvědčilo ke koupi Irresistible, a byla jsem připravena bez rozmýšlení přejít na další. Ale pak, o pár minut později, jsem si znovu přičichla a vůně se změnila v ten nejlahodnější marshmallow, PŘESNĚ jako marshmallow z Kilian's Princess, ale bez koření.
Miluju, když parfém nepolarizuje. Vždycky se najdou lidé, kteří nebudou fanoušky Irresistible, ale nemyslím si, že by kolem vás někdo prošel, když ji máte na sobě, a řekl si "fuj, hnus". Lidem bude buď připadat nudná, nebo se jim bude líbit! Nesouhlasím s komentářem pode mnou, který srovnává Irresistible s Good Girl... žádné podobné tóny tam opravdu nejsou. Taky nechápu, proč někdo hledá chybu ve flakonu - nemusí být extravagantní, je to roztomilý flakon pro roztomilý parfém.

Maiori
Myslím, že stárnu, když žiji světem parfémů a stále se ohlížím do minulosti. Všechny novinky, které jsem v poslední době vyzkoušela, mi připadají umělé, dětinské, jednoduché a nekvalitní. Nejsem schopná tyto sladké vůně ocenit, připomínají mi sladkosti, připadají mi příliš nedospělé a nezajímavé? Irrestible tyto dojmy dokonale naplňuje.
Chci, aby bylo jasné, že nezavrhuji gurmánské vůně, mám extra sladké parfémy, které zbožňuji, ale tento parfém je dětinský, nepodstatný a postrádá osobitost.
Chci jasně říct, že je to první dojem a že moje pleť je trochu vrtkavá, možná by za jiných okolností a na jiné pleti mohla být zajímavá.

salcedovanesa
Zdá se, že se mi opět líbí parfém, kterého si lidé neváží. Zejména pro mě je to nádherná vůně. Je ženská, sladká, jemná, svěží, je v ní cítit růže a hruška, ale dobře zkombinovaná a moderní, žádná růže z parfému pro staré dámy. Zpočátku jsem ji tolik neocenila, voněla hezky, ale velmi obyčejně, bylo to jako cítit make-up a krém... ale postupem času se na mé kůži vyvinula návyková a rafinovaná vůně. U mě platí, že parfémy dlouho nevydrží a tento byl výjimkou, vyzkoušela jsem ho na kůži ve tři odpoledne a v noci v posteli jsem ho ještě vnímala. Usínala jsem s úsměvem na tváři.

Perfairy999
Během karantény jsem nakoupila mnoho věcí naslepo a toto je první parfém, který jsem vyzkoušela po ukončení karantény. Obvykle nemám ráda růžové akordy v parfémech, ani ty pižmové, ale TOHLE. Impulzivně jsem si koupila 35ml lahvičku, aniž bych ji nejdřív vyzkoušela na kůži. Miluju ho. Je v ní něco, co mi připomíná dětství, možná proto mám tento pižmový pudrový parfém ráda. Má také vintage atmosféru

Luiza Cortez
Naprosto souhlasím s recenzemi. Růžový parfém. Není pudrová, ale spíše trpká. Voní jako jemné hydratační mýdlo. Nezdála se mi jako Idôle, která je zářivá a veselá. Tahle je klidná, vyrovnaná, nevyčnívá a dá se v ní i spát. Je velmi příjemná. Malá brazilská v této atmosféře: Love Lily. Ty, které mají Love Lily, tuto nepotřebují a hydratační krém Love Lily by se měl velmi dobře hodit k Irresistible. Zkrátka dobrý parfém, který se snadno líbí, ale není příliš kreativní.

auroramaria
Testováno v Sephora Itálie a miloval to.Je to jemná sladká elegantní a velmi ženská vůně ideální pro jaro a léto.Je to velmi dobře projektuje a dlouhověkost je zvíře, velmi dobře zpracované, moderní a přesto elegantní kromě hrušky to obsahuje syrawberry v horních tónech, je to vlastně docela komplexní vůně, je to sladké, ale velmi elegantním způsobem Krásné!

Evelnight
Dnes jsem dostala vzorek, vůně je sladká, v duchu posledních děl Givenchy, ale zároveň docela jemná. Cítím v ní růži a ovocnou dřeň, které si vzájemně neodporují a působí zcela přirozeně. Hodí se na každý den, takže ji můžete poslouchat sami a nikoho neškrtit. Jsem ráda, že se Givenchy podařilo najít rovnováhu sladkosti, protože jejich předchozí vlajková loď L'Interdit byla pro mě příliš vtíravá. A jsem také velmi ráda, že se v ní neobjevují kyselé a pižmové tóny, typické pro nejnovější luxusní vůně. Celkově je podle mého názoru novinka obstojná.