L'Interdit Eau de Parfum Intense podle Givenchy je Orientální Floral vůně pro ženy. L'Interdit Eau de Parfum Intense byl/a uveden/a v roce 2020. L'Interdit Eau de Parfum Intense byl/a vytvořen/a Dominique Ropion, Anne Flipo a Fanny Bal. Vrchní tón je Černý pepř ; střední tóny jsouTuberóza, Sezam a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Madagaskarská vanilka, Pačuli a Vetiver.

linecarlin
pokud váháte mezi tímto a edp:
V edp: vyniká tuberóza, voní jako hroznová žvýkačka, vydrží a má obrovskou projekci, je intenzivnější než intenzivní, pro někoho voní jako stará žena.
intense: má více vanilky, je krémovější, více "teplá" a lehce bíle květinová, dobré trvání a projekce, ale méně než edp. nevoní jako stará žena

GiuliaM
Tento flakón od Interditu naprosto odpovídá flakonu, který ho obsahuje: je to noční, krémová, svůdná a komplexní vůně.
Vidím ji jako vhodnou večerní alternativu pro zvláštní příležitosti a rande, protože by bylo zbytečné a možná i nevhodné ji používat v každodenním životě, protože je velmi přítomná a "vtíravá" (dva střiky na správných místech jsou více než dostatečné). Nejvíce mě asi zaujala ta její "krémová" a zahalující stránka, je to skoro jako když vás pokropí sezamem okořeněný mléčný krém, je to velmi zvláštní pocit.
Je to parfém, který si člověk vychutná se zavřenýma očima, v malých dávkách.

gggpassionparfum
Interdit intense je nádherný. Těžko mě nějaký parfém při prvním stříknutí ohromí. Tato vůně mě nejen ohromila, ale také značně okouzlila při sušení. Její proměna je neuvěřitelná, velmi příjemná a v následujících hodinách se, alespoň na mé kůži, projevuje skvěle. Mému nosu se zrcadlí čichová pyramida přesně tak, jak má být, a na kůži je závěr sladký, ale nikoli vtíravý, právě proto, že je zjemněn vetiverem a pačuli. Co mě však okouzlilo, je onen nádech "hořkosti" (dokážu ho definovat jen takto), který dokonale ladí se sladkostí vanilky. Myslím, že právě sezam a pepř zanechávají tuto lehkou vůni a dělají z tohoto parfému mistrovské dílo. Považuji ji za nositelnou při každodenním nošení, ale jen s několika málo stříknutími, protože je velmi vytrvalá, alespoň na mně je velmi vytrvalá. Nebo mi přijde ideální pro významnou příležitost třeba s několika dalšími střiky. Okamžitě se dostala prozatím na první místo v mé sbírce parfémů a myslím, že ještě dlouho bude.

EminDav
Ahoj! Na začátku jsem si koupil verzi Rouge. O pár dní později jsem si koupila Intens. A opět jsem si uvědomila, že v žádném případě nelze spoléhat na názory popsané zde!!!!. Absolutně žádná náhoda. Vůně je krásná bez jakéhokoliv ALE!!!!. Nedejte na to, co se tu píše, můžete si to přečíst jen tak pro radost. Chvílemi je intens lepší a sytější než růžová verze!!! Spokojená jako nikdy předtím!!!!

Aromanta
A je to: moje duše odešla do nebe :) Koupil jsem si ji. Uvědomila jsem si, co rozezpívá mou pleť a duši - všechny druhy paprik! Nikdy by mě nenapadlo, že přítomnost pepře v parfému může být tak krásná. A není to poprvé - a zřejmě ani naposledy)))) - můj parfém, který má ve vrchních tónech papriku. Jsem v jakémsi oblaku kořeněného blaha...... Co ovšem v těch obyčejných květinových nenajdete - vůně by měla být přesně s orientálním příklonem, aby vytvářela opar jemného objetí koření jižních zemí, nebo jak jinak by to mohlo být napsáno v reklamním bookletu?))))). O flakonu nebudu nic říkat - je nejlepší. S tlustým dnem. Pouncy stylová :)

alvarodominguez
Myslela jsem si, že tuberózu nemám ráda, dokud jsem nevyzkoušela L'Interdit Intense. Je to velmi smyslná vůně s dobrou délkou kolem 8-10 hodin a pozoruhodnou projekcí po dobu prvních 2-3 hodin. Myslím, že ji mohou nosit i muži. Sezamový tón jí dodává velmi jedinečný charakter.

rafa2rafa
Překvapilo mě, když jsem si uvědomila, že je to parfém, který mohou perfektně nosit i muži (aniž bych se zabývala tím, zda v parfumerii existuje pohlaví...).
A co víc, je mi s ním příjemněji než s tolik opěvovanou "unisex" (pro někoho dokonce "mužskou") Black Orchid od Toma Forda. Co je to ta vanilka na konci? Perfektní!
L'Interdit EDP Intense je zkrátka mimořádně hluboká, uzavřená, temná, hutná, ale přesto velmi lákavá svou nádhernou vůní. Opakuji: co je to za vanilku?
Tuberóza je nesmírně elegantní a přesně zapadá do návrhu. Nevím, co do ní dát a co z ní ubrat!
Muži a ženy, vyzkoušejte ji!
Vůně: 9/10
Fixace: 10/10
Projekce: vysoká
Exkluzivita: 7/10
Přijetí širokou veřejností: 9/10
Věkové rozpětí: +25 let
Lze podepsat?: ne
Hodí se: večer, v něčem elegantním a sebevědomě.
Nehodí se: v horku během dne nebo k neformálnímu oblečení

LEKA1977
Tento parfém byl láskou na první pohled. Kdybyste mě k němu nechali přivonět naslepo, řekla bych, že pochází z niche segmentu, je to ženská vůně, necítím v ní žádnou mužnost.
V úvodním rozprašovači je cítit tmavá vanilka, sezam a jemná tuberóza. Vanilka je opravdu hřejivá a lahodná, zatímco černý pepř zabraňuje tomu, aby byla cítit. Smyslný a temný parfém, prostě zamilovaný.

Taurien
L'Interdit Intense se mi velmi líbila, byla to smyslná a smyslná vůně, parfém, který mi připomínal ženu jako Marilyn Monroe, veselou, sexy a plnou křivek, která by takovou vůni nosila tak přirozeně, že by působila jako vůně její kůže.
Svrchní tóny jsou peprné, ale velmi vyvážené, bez přemíry pikantnosti, letmý kořeněný dotek, který nás uvede do zbytku vůně. Pak se objeví tuberóza, která je nejpřevládajícím tónem celého parfému, sladká, ale ne v nadbytku díky sezamu, který mi připomíná sezamový olej, který doma občas používáme na asijskou kuchyni. Sladkost tuberózy mi zpočátku připomíná vůni jahodové žvýkačky, kterou jsem v jiných vůních s tuberózovými tóny nezažila, ale četla jsem ji v recenzích jiných recenzentů. Později sezam slábne a nastupuje vanilka, díky níž je tuberóza ještě teplejší, sladší a krémovější.
Stopa tohoto parfému je středně vysoká a na mé kůži vydrží asi 10 hodin.
Je to vůně, která se mi opravdu líbila a kterou momentálně nehodlám zařadit do své sbírky z toho prostého důvodu, že mám příliš mnoho vůní na bázi tuberózy, které musím dokončit, než tak učiním. Myslím, že tato vůně je ideální na večery, večeře, koketní schůzky...
Vůně 8,5/10
Trvanlivost 9/10
Probuzení 8/10
Kvalita/cena 7/10
Všestrannost 6/10
Balení 8,5/10
Koupil bych si znovu? Pravděpodobně

Florence27
L' interdit intense byl skutečným zjevením.
Tento parfém je přesně to, co jsem hledala, aniž bych o tom věděla.
Úvod mi trochu připomíná parfémovou vodu. Je to kytice bílých květů, opulentního pomerančového květu a tělové tuberózy. Po několika minutách se ozve opojná, kouřová, kožnatá vanilka. Je to odvážná a svůdná vanilka, sametová, ale ne sladká. Černý sezam dodává kouřovou atmosféru a vetiver a jemné pačuli poskytují temnější akordy, které završují toto mistrovské dílo.
Kdybych si měla vybrat mezi parfémovanou vodou L' interdit a L' interdit Intense, rozhodně bych volila Intense. Obě sdílejí stejnou DNA, obě jsou bestie, co se týče výdrže a siláže.
Parfémová voda je zářivá, okouzlující a hřejivá. Intense je gotická, temná a sexy, což odráží její název.
Je tajemná, téměř mystická. Strašidelně krásná. Zakázaná.

GabyNery
Per-fu-maço! Dobře se usazuje, dobře se promítá, je dospělá, nápadná a není cítit jídlem.
Pro mě jeden z nejlepších startů roku 2020. (Vážně, vyzkoušela jsem už skoro všechny...).
Nemá tu hroznovou vůni, kterou má EDP, kterou nemám ráda. Nekoupila jsem si ji, protože si s tuberózou nerozumím, ale pokud máte tuto notu rádi, zkuste tento parfém! Givenchy si zaslouží pochvalu.
Edit: Nemohla jsem tenhle parfém dostat z hlavy, tak jsem si ho šla koupit! Držte mi palce, ať mám tuhle tuberózu na kůži kkkkk.

isabelmmorais
Myslím, že tohle je materiál pro podpis vůně. Když jsem viděla tóny, věděla jsem, že si ji musím koupit (nákup naslepo). Nezklamala mě! Cítím krémovou vanilku, tuberózu a něco, co si myslím, že musí být sezam (pepř necítím).
Má dno EdP, ale je krémovější a jemnější. Vlastním EdT a zatímco tahle na mě ke konci dne trochu zkysne (možná to pižmo?), intenzivní zůstává krémová po celou dobu, myslím, že ji můžu (budu) nosit celý rok, ve dne i v noci!
Je to sexy, elegantní a návykové. Une oeuvre d'art.
Edit: když ji nosím, připadám si jako šlechtična z rodu Atreidů, která se chystá na cestu na Arrakis, aby bojovala o vládu nad kořením.

nouvellevague
Nová intenzivní parfémová voda z rodiny 'Interdit' značky Givenchy mě okouzlila na první přičichnutí. Velmi vzácné je, že se mi téměř nikdy nestalo, že by se mi nějaký parfém zalíbil tak instinktivně. Je jasné, že požitek z parfému je subjektivní a často si mě jiné vůně, trochu jako pomíjivé lásky, získají okamžitě na "první přičichnutí", aby mě o pár dní později zklamaly.
Teď už ji používám několik dní a zamilovávám se do ní čím dál víc. To se mi teď stává velmi zřídka, je to láska, která má trvat dlouho? Kdo ví.
Zatím se opájím jejími tóny pepře, tuberózy, sezamového vetiveru, pačuli a vanilky, smyslnými a tajemnými. Městská temná dámská vůně.
Mně osobně se ta první, (parfémová voda), tolik nelíbila, protože jsem v ní našla celkově podmanivé tóny, zatímco tato i toaletní voda mi přijdou velmi dobré, asi proto, že jsou více kořeněné a méně ovocné.
Doba trvání je velmi dobrá.
Tajemná a fascinující

Hastro
Chtěl jsem dát své ženě dárek a nevěděl jsem, jaký parfém vzít, a tak jsem viděl, že brzy vyjde L'interdit intense.
Nikdy jsem k originálu ani k flakónkům nepřičichl, ale ten elegantní flakon mě oslovil.
Moje žena má ráda parfémy jako; Mon guerlain, La petite Robe noire, Dior j'adore, Midnight Rose, atd .... Takže jsem nevěděl, jaká bude její reakce.
Po vyzkoušení v obchodě to byla láska na první pohled! Velmi intenzivní vůně, ale ne otravná. Velmi převládají tóny vanilky a pomerančového květu ... Nádherná.
Ale celková vůně je pro mě sladká a krémová makronka. Připomíná mi dětství ... Kdy jsme chtěli jíst pořád (nepotravinové) výrobky, které krásně voněly.
Někdy si ji dávám na zápěstí, abych ji cítila po celý den.
Milovala ji a už se bez ní neobejde.
Krásná výdrž, vynikající siláž, ... dámy, my muži tuto vůni milujeme!

katiakaterina
Páni, to je ale fešák!!!! páni!!! nos si nemůžeš sundat ze zápěstí! Určitě je to Givenchy, ne Laurent Mazzone, Moresque, Xerjoff a další "těžké" nicky?
Je tu velmi zřetelná skluzavka spojení se zdrojovým materiálem z roku 2018. První L'Interdit je lehčí a sladší. Tato je stejným monolitem tuberózy pačuli a vetiveru. Sezamové tóny, říkáte? možná... jako pepř a vanilka. tolik nuancí všelijakého těžko rozpustitelného koření. Bože, to je nádhera!
Občas mi připomíná první Ange ou Demon.
Kdo ví, ale rok 2020 byl pro mě parfémově skvělý! Každá novinka mě potěší!
Zvláštní pochvala za flakon. no prostě dokonalý flakon pro parfém! žádné kudrlinky, jednoduchý, stručný a nesmírně elegantní!
100% všech možných parfémových cen by měla dostat tato novinka. a to vůbec nepřeháním :) stane se naprosto klasickou. 120 dolarů není cena za takové mistrovské dílo.