Prada Paradoxe Intense podle Prada je Orientální Floral vůně pro ženy. Prada Paradoxe Intense byl/a uveden/a v roce 2023. Prada Paradoxe Intense byl/a vytvořen/a Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu a Antoine Maisondieu. Vrchní tóny jsou Hruška, Neroli a Bergamot; střední tóny jsouJasmín, Mech a Esence neroli ; základní tóny jsou Bourbonská vanilka, Vanilka, Jantar (ambra), Ambrofix™ a Serenolide.

Vzpomínka na Rosie For Autograph jako vlajkový stožár pro bujné růže, než Baccarat Rouge změnil hru
od Eddie Bulliqi

Jak Les Infusions de Prada Collection odráží dekonstruovanou eleganci značky
od Anastasia Privalova

lunachanel10
Naprosto souhlasím s carolptavares, právě jsem ji vyzkoušela, ale uvědomila jsem si, že jsem ji cítila v parfému, který už mám, a spojila jsem si to a viděla, že má atmosféru i want choo... je to velmi chutné, právě jsem ji cítila na stuze a později ji vyzkouším na kůži, abych viděla, jak se vyvíjí. A chci vyzkoušet i ten tradiční, abych zjistila, jestli je dobrý.

carolptavares
Pro mě je to směs I Want Choo předtím, než jsem se rozhodla pro hodnou holku, s vanilkou Libre Intense.
Je to hezké. Pro mě není vůbec sladká a hraničí s mužností. Přijde mi velmi sdílná.
Vychází úžasně, s pusou dokořán, ale pak se změní na směs, kterou jsem zmínila výše.

Jardel_lutti
Nepřišla mi sladší než tradiční vůně a vanilku tolik necítím. Svrchní tóny jsou svěží a ovocné, ale brzy se z nich stane extrémně mechová, bílá květinová, pižmová a jantarová vůně. Má nádech vůně Libre Le Parfum, ale nejsou si podobné. K představení se ještě vrátím.
Edit: mírná projekce a dlouhá fixace (+10h). Pozadí vůně je téměř mužné, cítím hodně mechu a lehce slaný tón, který musí být ambrofix. Přišla mi odvážnější než ta tradiční, která je přízemnější, ale líbí se mi obě.
Je v souladu s Chloé Nomade, která má tuto mechovou stránku velmi přítomnou a sdílnější.

Himmel
Prada odvedla skvělou práci, už dlouho se mi nestalo, že by mě v oblasti luxusu něco zaujalo. Serenolide, Ambrofix, něco nového. Možná právě tyto molekuly dodaly zvuku hloubku a zajímavost. Cítím sladkou hrušku, vanilku, jemné květinové vsuvky. Sladká, vytrvalá, šťavnatá. Skvěle se hodí k vánočním a novoročním svátkům. Plánuji koupit v nejbližších dnech jako vánoční dárek pro kamarádku, určitě se jí bude líbit.

cat1994
Tento parfém mě naprosto uchvátil. Obvykle se vyhýbám sladkým květinám, protože si myslím, že nehrají dobře s obrazem, který o sobě chci světu sdělit (a já, stejně jako mnoho dalších zde, věřím parfémům, že to udělají). Chci předávat silnou ženskou energii, ne-jsem-jsem, přivoň si ke mně a mysli na tu vůni po zbytek dne. Tohle je všechno, co jsem neměla mít ráda. Ale já ji miluju. Je to všechno z výše uvedeného. Je silná, a přesto sladká, květinová, a přesto jantarová, neurážející, a přesto s neuvěřitelnou siláží. Směs OG mi voní naprosto nevýrazně, ale tohle hraničí s tím, co bych cítila z niche parfumerie. Pokud se vám nelíbí, ale ani ji nesnášíte, dejte jí šanci. Vyvíjí se opravdu zajímavě. Pokud vás osloví, muži mě už několikrát zastavili na ulici a ptali se, jaký parfém mám na sobě. Jeden ho dokonce popsal jako "uhrančivý" a myslím, že to dokonale vystihuje. 10/10.

courtneyyyyyyyyyyy
špatné recenze mě matou , tento vzorek znovu zažehl mou lásku k parfému. je to jedna z nejlepších vůní, které jsem kdy cítila. pro můj nos je to krásná pudrová jantarová vanilka , velmi lehké ovocně květinové pozadí - spousta podobných parfémů, ale jako by to tento dělal nejlépe. vydrží navždy opravdu jsem se nemohla přestat vonět. dokonce i můj partner, který si myslí, že většina parfémů voní jako babička, ji miluje. rozhodně je spíš na noc nebo alespoň do chladného počasí, na horko je moc mazlavá, ale kdybych mohla, voněla bych se jí každý den. možná jsem ještě necítila dost parfémů, abych si myslela, že je špatná 😂prostě miluju jantar a vanilku

jannochka
Na začátku wow, téměř chytil, jasný, šťavnatý, ale v základu slyším velmi lehké a sladké lékařské obvazy, něco vydává tuto lékařskou poznámku, nechápu, jaké poznámky mohou znít takhle. A slyším je za chvíli, pak už jen příjemná sladkost, pak výrazně sladké obvazy. A zároveň je mi ta vůně až bolestně povědomá, jako by se velmi podobala Jimmy Choo I want choo. Poslechnu si ji znovu.
PS. Po téměř 4 hodinách jsou obvazy pryč a nezůstává sladká jantarová teplá vanilka.

Tapsis
Jasné, šťavnaté, hlasité, sladké. Ve stylu paradoxu, ale není tam ta vrtavá tuberóza (omlouvám se, fanoušci). Ano, je to cítit, takhle neuroly dabují, ale kompozice je učesanější. Shleifit z mé kůže je slušný. Lahvičku si brát nebudu a budu si hrát se značkovým testerem.
P.s. po 3 hodinách unavující. Ambra a vanilka jsou krásné, ale tuberóza neuroly vše kazí.

Paula80
@Jabouba, včera jsem tu nechal svůj komentář, který vysvětloval tuto směšnou akci "připomíná mi to". Z nějakého důvodu byl však odstraněn. Nejspíš je tu 1 člověk se 4 účty, který pro zábavu nebo protože je prostě zlý, rád uvádí ostatní v omyl těmito hloupými přirovnáními! Členové fragrantica by měli vědět, že někdy je lepší se na návrhy nedívat. Je to pravděpodobně ta samá osoba, která například přirovnávala Z&V This is Her Undressed k jiným vůním, které měly v názvu slova jako: nahá, nahý, kočička atd. Místo toho, aby admini fragranticy sledovali tyto TROLLY, raději mažou komentáře lidí jako jsem já, kteří jsou si toho BS vědomi!