Hareem Al Sultan Gold podle Khadlaj Perfumes je Floral vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Hareem Al Sultan Gold byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Bergamot, Jasmín a Pivoňka; střední tóny jsouAnanas, Broskev a Švestka ; základní tóny jsou Pižmo, Santalové dřevo a Pačuli.

ScenterelIa
Ano, naletěl jsem na ten humbuk, hanba mi. Mám velmi silný pocit, že se jedná o případ císařových nových šatů. Mám originál. První přičichnutí je velmi, velmi silný a sladký bergamot, citrusy a pro můj nos hlavně pomeranč. Jako confit d'orange. Poté, co ji nechám chvíli odstát, je jemnější a svěžejší (ano, jako pěna do koupele), s trochou pačuli a jantaru. Vůbec jsem nezaznamenala santalové nebo kořeněné dřevo, ani agarové dřevo. Zůstává pro mě příliš sladká a pomerančová. Kupodivu mě ale stále přitahuje a znovu ji nanáším. Líbí se mi, jen to není můj styl. Příliš sladká, příliš pubertální, příliš mi připomíná osvěžovač vzduchu na toaletě. A taky vůbec dlouho nevydrží. Nevím, proč to všichni pořád říkají. Na jedné ruce ještě cítím svůj včerejší Gallivant, ale Hareem Al Sultan zmizí za pouhých pár hodin. Také velmi slabá vůně. A pak ten flakon.... může být ještě víc nevkusný? Můj bože, to je ale obluda. Vypadá jako něco, co byste vyhráli u stánku s házením kroužků na místní pouti. Ale stejně. Takže ne, žádná tiková reakce ode mě. Dávám tomu 6/10. Ale je to cenově dostupné, zábavné na vyzkoušení, neodpuzující, takže žádná velká ztráta. Teď se chystám vyzkoušet stříbrnou. Protože jsem tak hloupá.

ThatGothBBW
Chcete-li začít tuto recenzi, Amazon prodává legální láhve tohoto, ale budete muset věnovat zvláštní pozornost krabici, detaily a samotnou láhev. Aroma alchemy - na Amazonu, prodává legální lahvičky, kde jsem zakoupil můj.
K vůni. Pro mě splnila to, co se o ní říkalo. Tahle věc je SEXXXXXY! je sladká, ovocná, dusná, opojná a stále vyzrálá, aniž by byla příliš komplikovaná nebo zastaralá. Tohle podle mého názoru voní jako nějaký bougie bonbón. Jako třeba luxusní gumoví medvídci nebo tak něco. Je to opravdu krásné, a prostě tak dobré!
Profil vůně se v průběhu celé vůně mění jen nepatrně, je stále dusnější a méně ovocná/sladká. Sladká, cukrkandlová ovocnost však přetrvává až do samého konce.
Uvedené tóny moc nechápu, je mnohem více ovocná a sladká, než jsem čekala. Myslím, že konkrétně tato vůně by se mohla líbit každému, pokud se vám náhodou líbí i vůně od Brittney Spears, Jessicy Simpson, Rihanny, juicy couture atd.
Pro mě je tato vůně masově přitažlivá, ale přesto je sexy a docela zvláštní. Byla by tak ideální na večerní schůzku nebo na rande. Budete vonět tak, že se budete moci najíst! Myslím, že chlapi si to zamilují.
Celkově jsem s tímto nákupem velmi spokojená. A někdy v budoucnu si koupím i ten stříbrný 😊.
Jediná moje opravdová výtka je, že na mém těle sedí poměrně blízko kůže. Výdrž a projekce jsou podle mě dost průměrné, ale to může být jen chemií mého těla.
Stálo to za každou korunu, s nákupem jsem velmi spokojená.
EDIT: Tuto vůni jsem NALÍČILA na jednu z mých nejlepších kamarádek a voněla úplně jinak. Byla mnohem více vanilková a pižmová. Byla jsem v šoku, jak moc se na její kůži lišila.

MsSpidey
Stejně jako u nás. Nepovažuji se za "oběť marketingu" (sakra, pracuji v marketingu už sedm let, takže bych to měl vědět lépe), ale v tomto případě jsem neodolal.
Prostě příjemný pižmově bergamotovo-květinový olej. Výdrž mohla být lepší. Není špatná, ale za ten humbuk nestojí.