Cédrat Céruse L'Artisan Parfumeur pro ženy a muže

Cédrat Céruse L'Artisan Parfumeur pro ženy a muže

jemně pikantní
svěží
anis

Cédrat Céruse podle L'Artisan Parfumeur je Aromatic Spicy vůně pro ženy a muže. Cédrat Céruse byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Quentin Bisch.

Parfumér

Vonné složky

Fenykl
Citrón
Růžový pepř

Isabelle

Cítím, v sestupném pořadí podle intenzity: fenykl, citron (dobře, citron, pokud na tom trváte), růžový pepř. Vůně fenyklu je velmi příjemná, moc se mi líbí ten svěží zelený úvod. Bohužel by jí prospělo, kdyby byla o něco intenzivnější a hlavně kdyby měla delší výdrž ...

Původní recenze od Fragrantica.fr

zhiang0113

Předem chci říct, že nemám ráda anýzové tóny, jako je fenykl, takže bych ho nikdy nenosila, ale tady je zkombinovaný s třpytivým citronem, který ho dělá opravdu osvěžujícím.

Citrusové bylinné vůně jsou tu s námi už od vzniku prvního parfému, takže není snadné přijít s něčím originálním, ale díky této kombinaci vyniká mezi svými kolegy. Je to takový bratranec citronovo-bazalkových vůní, jako je Citron Citron (Miller Harris), ale s téměř krystalickou svěžestí, na rozdíl od oříškového, teplejšího nádechu bazalky.

Pokud chcete neobvyklý pohled na vůně ve stylu kolínské vody, vyzkoušejte tuto.

Existential rouge

"Nejbezpečnější" z celé řady, pro retrogrády, protože vydává květinové tóny kvetoucích apatykářských bylin. Samotný fenykl je kořeněný a bylinný. S růžovým pepřem ve spojenectví je to stoprocentní hit. Vůně je velmi lehká, mazlavá, příjemná, designově "nejnudnější". Ale abych byla upřímná, je to jediná vůně, kterou bych nosila mezi lidi. Pokud si troufnu přivonět k zeleninové zahrádce, pak jedině k apatyce. Okamžitě se mi vybaví středověké klášterní zahrady, a takové mám ráda.

Gyda12

můj druhý nejoblíbenější z řady "veg". Ten je k mému vlastnímu překvapení opravdu příjemný. Začíná spíše bergamotově štiplavým citronem, který se poměrně rychle vytratí. Pak se ozve závan čerstvého fenyklu a anýzu, jako když si uvaříte čaj z čerstvé rostliny a semínek. Takže asi tak: tyto dva tóny se vám opravdu musí líbit, pokud je nemáte rádi, tuto vůni vynechte.
Pokud je máte rádi, jako já, opravdu jsem si užívala to, co následuje, což je krémový, bílý pižmový tón mísící se s fenyklem a anýzem. Zní to zvláštně, ale je to překvapivě harmonické a během následujících 1-2 hodin se to stále zjemňuje a zpříjemňuje.
I když je v pozadí pižmově krémová, je zároveň osvěžující díky výrazným rostlinným tónům.
Nečekala jsem to, ale opravdu jsem si ji užila, když jsem ji měla na sobě už dvakrát.
Okamžitě mi připomněla pobyt na józe nebo třeba víkendovou meditaci.

Vitodito

Otevírá se velmi silnou vůní citronové zástavy, která je naprosto nudná.

Myslela jsem si, že je to ono, ale naštěstí je citronový olej velmi těkavý, a v tu chvíli se děje kouzlo. Absolutně vynikne fenykl. Já est hodně syrový fenykl a voní to tak. Svěží, balzamický, téměř anýzový / lékořicový.

Je to velmi zajímavé a jiné. Nosila bych ji? Nejsem si jistá, možná ji zkusím podruhé na krku a na oblečení, ale předpokládám, že jde o uměleckou parfumerii, takže má smysl vytvářet zvláštní/odlišné vůně.

Jsou tam také tóny anýzových semínek a růžového pepře, jak se píše na kartonu se vzorky. Doufám, že je někdo na frgrtc přidá na stránku.

Versace
Eros Flame