Lattafa Unisex Sheikh Al Shuyukh Lux... (19.99 USD)
FragranceNet.com 1 product for 17.49 USD
FragranceX.com 1 product for 19.99 USD
Jomashop.com 1 product for 19.99 USD
Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition podle Lattafa Perfumes je Orientální Spicy vůně pro ženy a muže. Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition byl/a uveden/a v roce 2015. Vrchní tóny jsou Růže, Skořice a Šafrán; střední tóny jsouKaramel a Pačuli ; základní tóny jsou Dřevité tóny, Vanilka, Jantar (ambra) a Ambroxan.

kubik113
Prvá skúsenosť s Arabským svetom vôní ako aj prvá skúsenosť so zn. Lattafa... Kúpil som ju v podstate na slepo, len mierne čo som si prečítal zopár minirecenzií alebo odporučení na internete? Konkrétne na Sheikh nieje moc videí po webe (YT, Insta....) ako na iné veľmi hypované modely od Lattafy.. Ale môžem povedať, že tento ,,Blind Buy,, sa mi celkom vyplatil... S počiatku sa mi moc ani nepáčila, ale po dni - dvoch som ju celkom prijal a rád sa ňou navoniam... Cítim v nej ja osobne hlavne zo začiatku škoricu, no neškôr keď už sa usadí tak ju mám naozaj rád a cítim hlavne sladkosť vanilky, príjemú, jemnú nie moc úplne vtieravú, s kúskom drevitosti v pozadí... Čiže suma sumárum, nakoľko práve tento model od Lattafy nieje tak všade chválený a odpoorúčaný inernetom, tak som siahol po celkom vydarenej vôni.. Taktiež v neposlednom rade, veľmi kvalitné prevedenie flakónu ako aj balenia, kt. ma neustále uchvacuje u týchto orientálnych vôní, sú krásne, zaujímavé a mnohokrát už len samotné fľašky a balenia stoja za to si ich vystaviť a kochať sa.....A tým sa pre mňa aj by som povedal otvorili dvere do sveta Arabských značiek a vôní...

DarkRoseNoir
Tuto recenzi bych napsal jako milostný dopis, protože. Můj drahý a milovaný šejku, díky tobě jsem se bláznivě zamilovala a už bez tebe nemůžu být 😍😍😍💖💖Tvá vůně je tak uklidňující, je jako objetí 🤗 ❤️ Sladké vůně, které vyzařuješ, mě nutí zavřít oči a dodávají mi pohodlí, optimismus a tolik radosti 🥰🤗 Mezi tvými tóny nenacházím žádné trhání, protože vše je tak dobře vyvážené, že mi připomínáš harmonii slavné symfonie. Tvoje sladkost je harmonie, nikdy ne nostalgie. S tebou všechno zapadá na své místo. Stačí otevřít tvou skříňku a kouzlo začíná. Tvá barva je barvou zářivého zlata 🥰 Světlo, které vyzařuješ, připomíná nádheru dávných civilizací a míst jejich vzniku. Růže, karamel, pačuli, jantar, ambroxan, koření. Jsi pro mě snová vůně 💖🥰😍.
**********************************
Tuto vůni mi také doporučila Mimipari. Milá Mimi, tohle je tvoje práce! 😻 ❤️Grazie moje drahá! ❤️

mimipari
Lattafa Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition
Její tóny mě zaujaly, byla jsem zvědavá, jak ji poznám, možná proto, že byla popisována jako téměř podobná Shaghaf Oud S.A., kterou jsem před časem nosila, je pravda, že je tam neurčitá podobnost, ale pak se hodně mění ve vývoji.
Složení vůně Sheikh Al Shuyukh Luxe se otevírá plnou vůní skořicové kůry, květu růže a šafránu a dosahuje srdce, v němž se projevuje směs karamelu a pačuli.
Základ je odměněn vůní vanilky, která se mísí se vzácnými dřevitými akordy, jantarem a ambroxanem, které vůni dodávají sametovou hebkost a hřejivost.
Mohu také rozlišovat, Sheikh by Lattafa je umírněnější a nositelnější verzí zlaté cihly, protože postrádá těžkost oudu a šafránová nóta je zde možná o něco propracovanější.
Myslím, že se mi tento Sheikh líbí víc než S.O., který na mě působí trochu moc dusně a hodí se jen na chladné období.
Také podotýkám, že má dobrou výdrž a siláž - ne tak silnou nebo narkotickou - ale docela znatelnou a také vhodnější pro člověka, ehm jaká to pěkná vůně.
Řekla bych, že minimálně pět a více hodin výdrže tam je, pak také záleží na nositeli a různém ph pokožky.
Je snadno identifikovatelná jako arabská vůně... je cítit minimálně na metr, tak výrazná, ale zároveň tak oblíbená okolím, že se dá nosit v různých souvislostech.
Viděla jsem, že se líbí, sklízí komplimenty, je považována za unisex, dokonce se mě ptali, jaký parfém mám na sobě, protože je opravdu dobrý, poděkovala jsem a odpověděla "je to arabský". Opravdu? Ale jak se jmenuje? Lattafa Sheikh Al Shuykh atd. atd. (zní to skoro jako jazykolam).
Pokaždé, když ho stříknu do vzduchu, představím si slunečné UAE..... pláže... palmy... a kadidlo hořící na bazarech... vydávám se na výlet se svou fantazií, čichám ke kořeněnému souboru tohoto parfému!
Oceňuji tento krásný čtvercový flakon se zlatým zdobením, tak opulentní a těžký, typický pro arabské parfémy, a... panečku, taky se mi líbí jeho skvělá cena!!!
Pokud hledáte sladké a bohaté vůně... trochu zasněné, plné typických exotických směsí, s jejich smyslnými a okouzlujícími tóny, tady je, připravená srovnat vám náladu a vykouzlit úsměv na tváři. 😁😃😉
Takže bych vám doporučila (ale jen pokud máte chuť), abyste tuto Sheikh Al Shuyukh Luxe vyzkoušeli, zaslouží si to a je vynikající !!!

rita_letich
Koupil jsem ho naslepo. Koupil jsem si Raghbu (mistrovské dílo, mistrovské dílo, mám ho moc rád) a chybělo mi doručení zdarma. Na Šejka byla velká sleva, takže se dostali na částku s dopravou zdarma. Nebudu říkat, že jsem zklamaná, to ne. Je velmi vytrvalá, velmi cítit, světlá, orientální. Růže, dřevo, fondánové odstíny, koření. Ale pro mě, mlsouna, je to málo sladké. Oud je kyselý. Uvítala bych více karamelu a vanilky.
Nosím ji zřídka, komplimenty slýchám hlavně od orientálních žen.
Moji arménští sousedé si se mnou vyměnili telefonní čísla, abych jim mohla poslat název a fotografii tohoto parfému.
Teď, když vcházím do vchodu, si uvědomím, že Gayane nedávno prošla kolem. Mohu tedy s jistotou říci, že její stopa je velmi ocasatá a vyplňující prostor.

hysteria88
Růže se koupou v karamelu s trochou skořice a vanilky v základu, nádhera. Jako by Oud bouquet a Roses vanille měly dítě, protože je méně intenzivní než u Lancome, ale o něco "drsnější" než u Mancera. Považuji ji za velmi elegantní a jemnou, i když by se dala nosit i denně a vždy utíkat před horkem. Považuji ji za velmi elegantní a jemnou, i když by se dala nosit i denně, vždycky utíká před horkem. Přijde mi možná ženštější než všechny podobné sladké vůně oud + růže na trhu. Není vůbec originální, protože je to hodně napodobovaná vůně, ale za tu cenu (mezi 20 - 30 € za 100 ml) a elegantní prezentaci (mohli by se učit od komerčních domů... Fame of PR I'm looking at you) to rozhodně stojí. Je to luxus v dosahu každého, ale doporučuji ji nejdříve vyzkoušet, pokud jste s výše zmíněnými parfémy nepřišli do styku.

prince64
Pokud jste také lehkomyslní jako já a čtete mé dojmy, měli byste vědět, že nakupuji naslepo, protože mám rád překvapení a vzrušení z neznámého. Jistě, ne úplně naslepo, ale často se spoléhám na noty a akordy a pak se spoléhám na svůj instinkt. Pozitivní recenze zde a na YouTube mě přilákaly, a když jsem viděl nízkou cenu, nemohl jsem si pomoct a objednal jsem si ji online. Lattafa má několik vůní s názvem Sheikh Al Shuyukh, které si ještě musím pořídit, a tahle je Luxe, která obsahuje bohatou a lahodnou karamelovou omáčku. Překvapí vás, jak voní po přírodním karamelu z kvalitního másla, opečeného a rozpuštěného bílého cukru, špetky smetany a zdravého množství soli. A chci zdůraznit bílý cukr, protože hnědý cukr a melasa se používají pro výrobu máslového karamelu a karamelu. Obyčejný bílý cukr sám o sobě nemá výraznou vůni, ale to pravé kouzlo nastane, když se zahřeje. Dost zvláštní je, že karamel zřejmě není čistě americkou cukrovinkou, protože existují názory, že karamel objevili Arabové kolem roku 1000 n. l.; říkali mu "kurat al milh", tedy sladká slaná koule. Co je tedy lepší než arabská vůně s nádechem karamelu?
Sheikh Al Shuyukh Luxe je typická vůně blízkovýchodního stylu, pevná a hladká, dobře zakulacená a nikdy ne štiplavá. V úvodu je omamná, jako alkoholický nápoj, ochucený armagnac s krémovým jantarem a kořeněnými nuancemi. Zpočátku se line závan sladké, růžové a pikantní skořice. Následuje znatelná růže, kterou vyvažuje krásný, senu podobný svěží květ šafránu. Tmavě červený kořeněný prášek není tak léčivý jako v jiných blízkovýchodních vůních. Spolu s růží cítím spoustu oudové mízy nebo čehokoli, co voní jako oud, protože tento tón se nikde neprojevuje. Není to však typická kombinace růže a oudu. Je tu zvrat; zemitý oud je výrazný, zatímco květiny a koření kráčejí několik kroků za ním. První minuty jsou o sladké chlácholivosti s medovým, voskovým nádechem, příjemné a ne protivné. Někteří lidé přirovnávají počáteční vůni k vůni voskového salonu, protože se v něm používá včelí vosk s pryskyřicí. Růže zde vede, není příliš ženská, i když musíte mít rádi růže, abyste vůni ocenili.
Jestliže úvodní akt je poutavý, ten prostřední je ještě lepší. Zmínila jsem se o růžovo-hnědé dvojici se zvratem, a to kvůli karamelu, kouřovému a zažehlenému karamelu, opečenému a nezaměnitelnému se spáleným cukrem. Musíte si k němu přivonět, abyste pochopili, jak dobře a krásně působí tmavý oud ve spojení se slaným karamelem. Vůně začíná rozvíjet komplexnost, pokud jde o vůni, stejně jako granulovaný cukr, který se při zvýšení teploty rozpouští a uvolňuje oříškovou vůni. Kouřovost a sladkost získají větší hloubku, když se do nich zapojí špinavé pačuli. Vůně se promítá a mé tělo zahaluje jakési tajemné teplo.
A pak přichází poslední dějství, kdy se vůně zjemní do dřevitého a jantarového závoje. Cedrové dřevo přidává ke krémovosti světlého santalového dřeva vibrace hoblinek tužky. Vanilka nabývá na hutnosti a její prašnost se rozšiřuje a připojuje se k oudu a dřevu. Krásný základ plný pudrové ambry a sladkosti s kouřovým pozadím oudu. Téměř čokoládový karamel přechází ve spálený cukr. Nyní je na řadě pačuli, které vede; je velmi zemité a sladké, takže abyste vůni ocenili, musíte mít rádi i pačuli. A co ambra a ambroxan? No, ten první je čistý, o tom není pochyb. Naopak druhý se projevuje slanými a pižmovými aspekty, které nejsou dominantní a nevyrovnají se #Sauvage a všem ostatním moderním vydáním.
Sheikh Al Shuyukh Luxe má stejnou intenzitu a sílu jako parfémy Montale, aniž by byla jejich kopií. Je to hluboká, hutná vůně do chladného počasí, kterou budu nosit po celou dobu řezání chladných nocí venku tady v Itálii. V létě ji nedoporučuji, protože by mohla být nepříjemná. Snadno se promítá několik hodin a jako vůně na kůži vydrží mnoho hodin. Před spaním jsem si ji nastříkala na záda a polštář a hřejivý jantarový nádech přetrvával ještě druhý den. Zdá se, že je nejsilnější a nejlépe fungující ze všech výrobků Lattafa, které jsem testovala. Sladkost v ní z ní dělá vůni s lehce ženským nádechem. Užijte si tento skvělý, zasněný klenot, pokud jste muž se zálibou ve sladkých, útulných a gurmánských kolínských vodách.
Své pocity a názor zakládám na flakonu, který vlastním od prosince 2022 (BC M81.0301291, PD 03.2022).

CreativamenteElena
Testuji tuto arabskou značku a musím říct, že mě tento malý klenot opravdu zaujal. V úvodu se dokonale snoubí růže, skořice a šafrán v rafinovanou a smyslnou explozi. Poté přicházejí sladké a dřevité tóny, které nejsou vůbec těžké díky přítomnosti pačuli. Nádherná vůně. Takříkajíc na vlně sametové růže a oudu od Jo Malone. Doporučuji koupit naslepo.

Chinello23
Musel jsem smazat svou starou recenzi, protože jsem cítil, že to nedělá tuto krásu spravedlnosti. Byla to pro mě láska na první pohled a vůně na věky věků! Ten nejúžasnější, žvýkavý karamel na záhonu růží - a ne těch trapných, růžových - myslím svěží, džemovité růže. Sheik Al Shuyukh je TAK hladká! Ale jen pokud jste lehce na spoušti. Držte se jednoho nebo dvou stříknutí, v tom je ta krása.
Dostane se mi každého jednotlivého tónu, což je jedna z mých nejoblíbenějších věcí na vůni - když můžete vyzdvihnout každý zamýšlený tón v jejím složení. Tahle věc je opravdu nádherná.
Jinak k vůni Shaghaf Oud: pohrdám jimi, mnozí je označují za zaměnitelné. Rozhodně voní podobně a sdílejí stejnou DNA, ale v téhle je něco groteskního, příliš syntetického a uřvaného, co tahle prostě nemá. Tohle je její lehčí, lépe namíchaná verze.
Láska láska láska. Miluju tě, šejku Al Šujku.

Amarilisbelladona
Miluji arabské parfémy s tak okázalou prezentací, detaily jsou tak pečlivé, jako by šlo o exkluzivní výrobek, že z okamžiku parfémování dělají potěšení.
Je z nich cítit orientální luxus, kontrasty zlata, třpyt, krabičky s nejoriginálnějšími vzory, ta arabská písmena, která jsou tak krásná, že to vypadá, jako by je tam někdo dal jen na ozdobu.
Lahvičky a dokonce i uzávěry jsou tak dobře prozkoumané a navržené, všechny jsou tak odlišné, originální, nápadné, luxusní, bujné, z kvalitních materiálů, každý parfém je ozdobný kousek stvořený k tomu, aby zdobil váš toaletní stolek a těšil vaše oči.
Jsou to opulentní, exotické, bohaté, velkorysé vůně, plýtvání květinami, dřevem, kořením, vysoce kvalitní s vynikajícím provedením, které nemají co závidět mnohem dražším a slavnějším parfémům, ve skutečnosti většinu z nich zastiňují a některé z nich zdaleka předčí.
Parfém byl v historii vždy luxusním zbožím, lahůdkou, krásným doplňkem určeným k předvádění a svádění.
V prostém aktu navonění se je krása, od krabičky po flakon a samotný parfém musí být krásný, luxusní a poutavý, aby potěšil vaše smysly.
Pro mě je parfémování sebe sama intimním okamžikem, kdy se daruji a hýčkám vzácným flakonkem, který obsahuje krásnou vůni pro osobní potěšení, pro potěšení druhých, pro svádění a dokonce i pro útěchu a doprovod, je to jakýsi kouzelný lektvar, který dokonce řídí mé vzpomínky, pocity a pocity.
Přemýšlím o kráse okamžiku, kdy se žena navoní, a vybaví se mi obraz z černobílého filmu odehrávajícího se ve třicátých letech minulého století, kde hlavní hrdinka, úspěšná herečka, sedí ve své šatně před zrcadlem toaletního stolku, jemně natáčí hlavu a naklání vlasy, aby jemným, ženským a smyslným pohybem odhalila svůdná ramena a dlouhou elegantní šíji; jednou bílou, štíhlou rukou s dlouhými prsty drží luxusní lahvičku z bakarátového skla a druhou zátku napuštěnou nádherným parfémem, který jí přivezl nějaký milenec z daleké země, a rafinovaným, téměř studovaným pohybem si pomalu a jemně hladí zátkou svou porcelánovou pleť v téměř erotickém gestu.
Tyto jednoduché pohyby dokonale vystihují krásu, svůdnost, luxus, smyslnost a potěšení z okamžiku, kdy se parfémuje, protože od té doby, co parfém existuje, je to luxusní zboží, vytvořené k potěšení a podmanění.
Parfém si mě musí podmanit, od krabičky až po flakon a jeho obsah, aby vzniklo kouzlo a já si mohla vychutnat okamžik parfémování se, aby stimuloval mé smysly, dojal mě a já se na pár vteřin cítila jako Diva, tehdy si parfém opravdu užívám.
Parfémy Lattafa v tomto smyslu splňují všechna má očekávání a mají působivý poměr ceny a kvality, myslím, že tenhle mě stál 15 €, neuvěřitelné!
Nepochybně jsou to parfémy k dobývání, nejprve nositele a pak jeho společníka, protože někdy chceme dobývat, svádět nebo být sváděni, být žádoucí a potřebujeme tu jistotu, kterou nám dává neodolatelně krásná vůně, cítit se s tou silou a tou vášní vzkvétat.
Tento parfém jsem si naprosto zamilovala, je to šampion, pokud máte rádi parfémy tohoto stylu, tento si zamilujete, je hřejivý a smyslný, zanechá stopu všude, kam přijde, nezapomíná se na něj, vryje se do čichové paměti, dobývá, je návykový, ti, kteří vás obklopují, si vaši vůni užijí; moje zkušenost je taková, že se mi velmi líbí.
Koupila jsem si ji naslepo a byl to pro mě skutečný objev, je to nádhera, elegantní, intenzivní a jemná, jak jen může být. Má DNA Lattafy, je to prototyp současného arabského parfému, harmonická a znamenitá kombinace tónů, které jsou doplněny a obohaceny o luxusní a exotický vzduch, pokud máte rádi arabské parfémy, je to bezpečná koupě.
Oud je čistý, intenzivní, aromatický a rafinovaný, dávkovaný tak akorát, takže vůně je velmi dobře nositelná a zcela unisexová, užijete si ji od začátku a koexistuje s ostatními tóny po celou dobu životnosti parfému na kůži.
Otevírá se velmi silným tónem šafránu a skořice, který miluji; ale přiznávám, že pokud na něj nejste zvyklí, může být docela obtížný, i když s přibývajícími hodinami sestupuje jako znamenitá, moderní, svěží, jemná, sametová, kořeněná růže se skořicí a vanilkou a koexistuje s oudem.
Má sladký nádech karamelu, tak akorát sladkosti, lehká, velmi jemná a příjemná, vůbec ne mazlavá, potěší.
V sušení má pořádnou dávku pačuli a ambroxanu, které jí dodávají tělo a onen hřejivý, ambrový a útulný pocit, tak charakteristický.
Na můj vkus je to velmi veselá a zároveň moderní a elegantní kombinace.
Má širokou a dlouhotrvající stopu, přitahuje pozornost všude, kam přijdete, vydrží nejméně dvanáct hodin, po dvanácti hodinách je méně květinová, více dřevitá, teplá a ambrová, cítíte oud spolu s vanilkou a tato vůně zůstává na vaší pokožce až do sprchy.
Touto bohatou a návykovou vůní provoníte všechno, oblečení, povlečení, kabáty, skříně, naprosto si mě získala.
Je poměrně univerzální, nosím ji, kdykoli se mi zachce, protože mi přináší obrovské uspokojení, že tak krásně voním; ano, na léto ji nedoporučuji, pokud to není ve velmi chladném večeru na akci, na které chcete být nápadní, nebo na romantickém rande, nebo když se chcete cítit jako Diva nebo neodolatelný Galán, zkrátka když si ji chcete opravdu užít.

Swanny
Oh, první dojem z tohoto šejka...je to taková bomba v ruce, můžete zabít, rozbíjení na hlavě))) krabice v polovině krabice, po otevření, ruce zůstávají ve zlatém třpytu. Stačí jedno stříknutí a je slyšet oud a pižmo, růže a jantar jsou jasně slyšet, k ostatním tónům jsem se ještě nedostala)))) silná věc, není pro slabé nosy))) manžel řekl, dej mi ji na poličku)) aha, sshaaas))))

ivaylops
Bral bych to před švýcarským arabským Shaghaf Oudem (ve skutečnosti jsem prodal svůj SA SO poté, co jsem to dostal a několikrát jsem to měl na sobě). I když je levnější, kvalita a výkon jsou stejně dobré. Latexový šafránový tón tu není tak dominantní, je jemnější a imho nositelnější. Vůbec neuráží, bublinka vůně působí, jako byste se zabalili do příjemné teplé deky. Lattafa to poslední dobou totálně tluče do živého, skvělé releasy s neuvěřitelně nízkými cenami.
Mám také Safeer Al Oud od Ard Al Zaafaran, která voní také velmi podobně. Zařadil bych je do žebříčku:
1. Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition
2. Shaghaf Oud
3. Safeer Al Oud

aulita
Lattafa se ukázala být velmi jasnou vůní. Pokračuje v tématu kadidla a vodní dýmky, které bylo započato ve vůni Raghba a které zaujalo mnoho lidí. Směřují stejným směrem a dá se dokonce říci, že jsou si podobné, ale pouze v základních složkách, v intenzitě a v hlavním motivu. A pokud se někomu líbí Raghba nebo Xerjoff Bouqet Ideale, vřele doporučuji vyzkoušet i tuto vůni.
Zde parfémový dům rozvíjí téma vodní dýmky do mírně pikantnější podoby, kterou zjemňuje již kořeněná skořice a chladivý, olejovitý šafrán v aromatickém pylu. A to nejdůležitější a nejneobvyklejší v úvodu je slaný karamel, ano, ano, je to tak! Je to opravdu nová gurmánská droga, velmi neobvyklá a zajímavě podbarvená kouřovými tóny sladkého karamelu a slaným a lehce mravenčivým pocitem zrnek soli. Líbilo se mi to, překvapilo mě to, WOW!
Arabští parfuméři mají samozřejmě nepopsatelně atmosférické vůně. A pokud je téma o vodní dýmce a Orientu, nemají konkurenci. Vůně je prostě kokon omamného oblaku z vodní dýmky, zahalí vás a obejme, pronikne do každé buňky. Vytrvalost asi ani není třeba říkat, že zakázaná. Prostě dar z nebes.

Darkbeat
Tento parfém je velmi podobný parfému Oud Mood (OM) ze stejného domu, jediný znatelný rozdíl je, že tento parfém mění oud za dřevité tóny a přidává ambroxan a skořici. Celkově je OM zdrženlivější, smyslnější a snadno nositelný.
Vrchní nóta je šafránová a vanilková růže s karamelovými nuancemi, krásná. Tato svrchní nóta není tak intenzivní jako v OM, zde je zdrženlivější, sladší a ne tak agresivní, působí jako sladká růže s kořeněnými nuancemi, velmi pěkná. Poté se od této vrchní nóty parfém stává lineárním, kompaktním a ukazuje nám celek, vanilkový karamel s karamelovými a zemitými nuancemi, na pozadí teplých a krémových ambrových dřev, které rozvoní ústa i tomu největšímu mlsounovi, a navzdory sladkým tónům to není parfém vlezlý, ani ohromující, naopak, je smyslný, přívětivý a arabsky exotický, krásný. Osobně ji miluji, a to nejsem příliš odkázaná na klamavost, ale zacházení se sladkostí v parfémech tohoto domu je tak vytříbené, že by ji bez problémů mohl nosit i ten nejodolnější mlsoun. Pro bližší představu o vůni bych mohla říct, že by to byla jako EDT verze OM s nádechem skořice a bez hloubky oudu, ale s provedením daleko převyšujícím běžné EDT.
Výkon se s EDT nedá srovnávat, pokud se nejedná o velmi speciální EDT, protože tento kouzelný elixír zůstává na kůži více než 10 hodin, přičemž prvních několik hodin je stopa velmi vysoká, pak postupně klesá na mírnou. O něco nižší výkon než OM, ale přesto jde o dílo mistrů.
Noční vůně, chladné a mírné podnebí, a pokud možno se vyhněte horku, protože nechci ani pomyslet, jaké to musí být v horku, moje dobrota.....
Pokud máte rádi sladké a pryskyřičné orientální vůně s květinovým nádechem, je to parfém, který byste měli vzít v úvahu, s vynikajícím poměrem kvalita/cena. Stoprocentně doporučuji.