Scherzo Miller Harris pro ženy a muže

oud
růže
pačuli
bylinný

Scherzo podle Miller Harris je Chypre Floral vůně pro ženy a muže. Scherzo byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Mathieu Nardin. Vrchní tóny jsou Mandarinka a Pelyněk; střední tóny jsouRůže, Olibanum, Narcis a Slizoplod ; základní tóny jsou Agarové dřevo (oud), Sladké tóny, Pačuli a Vanilka.

Mandarinka

Slizoplod

Agarové dřevo (oud)
Sladké tóny

Eugeniafremo

Nevím, co tam mají... nějakou návykovou látku. Koupila jsem si to dítě na jejich webových stránkách, naslepo, podlehla jsem tomu humbuku. A hned se mi nelíbila - no všechno je jako v recenzích tady, nějaký typický arabský parfém s oudem. Ale.... Jelikož je hodně vytrvalá, musela jsem s ní chodit ještě den a během toho dne jsem v ní něco cítila..... speciální.
Výsledkem je, že teď se s ní chci neustále parfémovat, ten oud mi nějak dodává sílu, je jako brnění. Zpoza této oudové bariéry s bujným keřem vykukuje růže jemná a křehká. Nesouhlasím s tou sladkostí - pro mě není příliš sladká.

Zkrátka je to jedna z těch vůní, které by se neměly hodnotit na první dojem.

Leila22920

Před šesti měsíci jsem prožívala počáteční depresi, která znamenala začátek mých třicátin a ztrátu opory ve světě. Díky youtuberovi jménem Jus de Rose jsem se stala posedlou vůněmi. Přísahala na tuto vůni a v její holčičí nátuře bylo něco, co mě odpuzovalo ("to prostě nejsem já, nejsem holčička").

A pak jsem si nastříkala vzorek na zápěstí a všechna ta radost a barva se mi vrátila. Ucítila jsem růže, cukr a oud. Scherzo voní po zamilovanosti. Voní po cukrovém opojení a intenzivní zamilovanosti, které se oddáváte. Je těžké popsat její kouzlo, ale je to magická kouzelná vůně, která mi pokaždé, když jsem ji měla na sobě, dala zapomenout na mé neštěstí.

Teď v létě se mi daří lépe a nosím ji na každé večerní rande a cítím se sexy a krásná bez ohledu na to, jak vypadám. Výborně Mathieu Nardin a Miller Harris, vytvořili jste to nejkrásnější umělecké dílo.

szimancsi

AKTUALIZOVANÁ RECENZE:

Oh. Můj. Goodness. Tuhle vůni mám tak ráda, že se stala mým novým podpisem! Když jsem si ji poprvé nastříkala, z nějakého důvodu mi připomněla Shalimar EDT? Myslím, že to bylo proto, že jsem tehdy oud příliš neznala a můj mozek se snažil dát jí smysl. Jakmile se však můj nos přizpůsobil, všechno mi došlo. Tohle se vůbec nepodobá Shalimaru. Tento parfém je přesně takový, jaký jsem hledala: jasný a třpytivý, ale s hlubší, nesmírně svůdnou páteří. Po nanesení osvěží smysly a během zasychání se stává opojnou a koketní, přičemž nikdy neztrácí jiskru. Je to jediný parfém, který mám a který mohu nosit, když je mi špatně... vlastně mi pomáhá nevolnost zmírnit, místo aby ji zhoršoval! Co je to za kouzlo?

Tento parfém je krásný a čistý, ale vůbec se nepodobá typickému "osvěžovači" - je tak neuvěřitelně vyvážený. Sladkost, která se časem rozvine, není přeslazená... je tak akorát. I když je krásně ženská, pro můj nos má i chlapeckou nebo mužskou stránku, pokud to dává smysl (je to přece jen unisex vůně). Scherzo ve mně vyvolává pozitivní, energické, šťastné a hravé pocity. Připomíná mi mé mladší, bezstarostnější (a chlapecké) já a zároveň zahrnuje ženu, kterou jsem se stala. Je to jediný parfém, který jsem kdy nosila a díky kterému se cítím jako nejlepší a nejpravdivější verze sebe sama, propojující minulost a přítomnost.

Děkuji Miller Harris za váš nádherný výtvor - nikdy nechci být bez flakonku tohoto parfému, je to prostě čiré kouzlo! Obal mluví za vše:

"Jsi jediná dívka, kterou jsem za poslední dobu viděl a která skutečně vypadala jako něco kvetoucího." -F. Scott Fitzgerald, Něžná je noc

Edit: Právě jsem v komentářích viděla, že někdo jiný také řekl, že tento parfém přináší jejich nejlepší já! To je ten nejlepší způsob, jak ho popsat :)

MrAbbas

Úžasná ženská vůně Innocent Oud. Tato vůně je velmi úchvatná a podmanivá, voní jako vřelé objetí starostlivé dámy. Tato dáma nekřičí, nežvýká žvýkačku a je dobře naladěná. Je jako dokonalá manželka nebo matka. Být to je velmi všestranná a skvělá umělkyně. Komplimenty jsou s tímto parfémem zaručeny. Podle mého názoru velmi nedoceněná a zaslouží si větší humbuk. BIG BIG Love from me <3

Notahoney

Nyní je v mé sbírce vůní scherzo rozhodně oblíbené, dokonce jsem odložila stranou svou oblíbenou baccaru 540. Koupila jsem si ji bez testů a očekávání, ale když jsem přišla domů a nanesla vůni na kůži, byla jsem opravdu nadšená, byla to švestková, bohatá esence, sexy a sugestivní, velmi doplňující. Nosím ji přes den i večer, nemůžu se jí nabažit, i když v poslední době mě z vůní nic neoslovilo.

Versace
Eros Flame