Sadonaso Nasomatto pro ženy a muže

Sadonaso Nasomatto pro ženy a muže

živočišný
káva
tabák

Sadonaso podle Nasomatto je vůně pro ženy a muže. Sadonaso byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Alessandro Gualtieri. Vrchní tón je Káva ; střední tóny jsouPižmo, Tabák a Santalové dřevo ; základní tóny jsou Vanilka, Zvířecí tóny, Jantar (ambra) a Fazole tonka.

Káva

Tabák

Zvířecí tóny
Jantar (ambra)
Fazole tonka

jerry drake

Obvykle nekomentuji vnímání svých kolegů parfumérů, ale strávil jsem 20 let života na diskotéce (jako zákazník i jako zaměstnanec) a nevoní to tam jako na záchodě.

Nikdy, jako v tomto případě, není vhodné oddělovat vzhled od skutečnosti, obal a obsah.

Musíte uznat, že Gualtieri je velmi chytrý a marketingově geniální, vypráví příběh o otroctví a neobvyklých praktikách, zve publikum na sadomasochistický večírek, aby vůni představil.
Dokonce jde tak daleko, že prodává edici se speciálním falickým uzávěrem.

Když to stojí víc, tak to samozřejmě stojí víc, myslí si každý.

A těmito obrazy nechává své fanoušky zmatené a zaujaté s jasným výsledkem: mozek přebírá a interpretuje vůni téměř vizuálně.

Gualtieriho návrhy obecně nemají v podstatě žádný postup tónů, ale je to jako velmi hustá linie, která je plná různých čichových vjemů, ale zůstává se zjevnými podobnostmi od začátku do konce.

Máme tu poněkud syntetickou vůni, sladkou s lehce plastickým karamelem, citrusy a nádechem kůže, ale ne kouřovou ani hutnou, spíše poměrně průzračnou.

Za ostatními tóny se nesměle skrývá cosi jemně špinavého, s poměrně znatelnou přítomností pižma, na mé kůži převládá silný sladký, medový tón.

Med je sladký, ale divoký, živočišný až... lidský, znepokojivý.

Žádné nohy obalené kilometrovými botami a bičované v čistém stylu Bena Hura, tady nemáme propustku do žádného fetišistického klubu, kam byste museli poslat uklízečku z místa činu.

Vlastně se mi to líbí, ale nezapomeňte, že Alessandro netvoří parfémy, ale vůně, vjemy, které rozdělují publikum.

A tento neodbytný lektvar není pro každého.

LiquidSword

Uzávěr lahvičky z limitované edice vypovídá o této vůni vše. Obecně jsou uzávěry Nasomatto samostatným druhem umění, přesně a výstižně definují podstatu. Dobře, a co Sadonaso? Je to moč. Moč a káva. Káva, pižmo a moč. Tři v jedné lodi, nepočítaje psa. Ten pes je Gualtieri, jestli se ptáš mě. Pravá moč, mužská moč, ne, mužská moč, mužská moč, abych tak řekl. Sám Alessandro se asi zalekl vůně své (a čí?) moči v parfému a dal do něj kávu. Přičichl si k ní. Dal si dalšího šluka kávy. Potáhl z jointa a přidal poslední špetku kávy. Moč začala vonět po kávě. Kávová moč. A pak do sebe natloukl jointa, snědl trochu pohankové kaše a šel do té klubovny v náhledovém klipu. Když se vrátil z klubovny, sundal si kalhoty a vymačkal je do esence. A pro větší efekt a zastrašení si do esence namočil slona.

To je tak provokativní, že smekám klobouk. Jak jsem tak kráčel omočený, střídavě jsem cítil moč a kávu, moč a kávu. Je to tak absurdní, až je to geniální, a to natolik, že i když jsem to ze sebe odfoukl, okamžitě jsem se vysmrkal, zakvákal a pak se rozesmál. Poradce významně ukázal na můj mokrý ubrousek. "Ne," odpověděla jsem, "to byste neměla." "Ne," odpověděla jsem.

Ale nosit ji pravidelně, to už je moc, promiňte. A ano, i po 28 hodinách je to z kůže slyšet, ale to je jen káva. Ale to je úplně jiná... A ano, tahle věc je lepší než Fantomas a Bergamask.

Je toho víc! Mějte na paměti, že tenhle strejda bude brzy prodávat své bobky, má na to chytráky, PŘEDEVŠÍM se drží zpátky, ale hráz se brzy protrhne.....

Hukumka

Smrdí jako nemytý zadek. Když jedete veřejnou dopravou nebo jdete do obchodu, můžete občas potkat někoho, kdo takhle smrdí, zejména v létě. Není na tom nic sexy. Popravdě mě tenhle trend u Alessandra už unavuje, v tuhle chvíli si myslím, že se lidem, kteří si to kupují, jen směje.

Naxitrall

Koncem března se parfémářská komunita rozdělila na dva tábory: první hýkal a chrochtal obdivem k odvaze a otevřenosti, zatímco ti, kteří se přidali k druhému, nevrle vypouštěli jed, chrlili svěcenou vodu a proklínali "bezduchý Západ". Důvodem bylo promo nové chuti projektu Nasomatto Sadonaso. Je úžasné, jak moc dokáže reklama člověka motivovat, jakou může mít sílu. První influenceři dostali své vzorky až téměř po měsíci, ale debata o vůni vřela denně ještě několik týdnů.
Video splnilo svou funkci. Každý si vyfantazíroval svou vlastní vůni, přisoudil jí vlastní vlastnosti a rysy a..... zapomněl.
Představení signora Alessandra působí dojmem, je jasné a zajímavé, výrazně se liší od všeho toho nablýskaného a okázalého pozlátka luxusních a niche značek. Nemají však žádný význam, kromě vizuálního a čistě reklamního. Projekt Nasomatto se vždy vyznačoval uměřeností, na rozdíl od osobnějšího a hlubšího Orto Parisi. Hodnotu parfémového výrobku však určuje to, co je uvnitř flakonu. A u Gualtieriho to tam bylo vždy zajímavé.
Propagační video vypráví o jedné noci v nejšpinavějším maďarském podzemním doupěti na přelomu tisíciletí. Polonazí lidé roztržitě dělají špinavé věci a odvádějí tělesné tekutiny železnými žlaby kamsi do odtokového otvoru uprostřed místnosti. Evropské uzavřené kluby, půlnoční seance "The Night Porter", "Salo aneb 120 dní Sodomy", "Blade", nespočet amatérských videoklipů, abstraktní house konce 90. let, make-up, divoce vulgární parfémy z téže doby, experimenty s návykovými látkami, svoboda volby a nesvoboda z této permisivity a závislosti - to vše se slévá v jednu bzučící bujnou tělesnou aromatickou hroudu vzpomínek a pocitů. O čem je Sadonaso? O tomhle. Sadonaso je do jisté míry nostalgická vůně.
Začíná sladce, zářivě, medově nektarově se zjevným močovým aspektem. Medovost podbarvená střevními nuancemi mě okamžitě odkazuje na velmi provokativní Mamluk Xerjoff. Ale jestliže ten má výrazně fekální oud, Sadonaso zůstává balancovat na lehčím akordu, který jsem zmínil výše. Má pocit karamelového prášku, jako by byl karamel rozdrcený na drobky, téměř texturálně definovaný zvuk. Zřejmě žádné parfumérské dílo signora Gualtieriho se neobejde bez steroidního pižma a super-ambry. To nás již asociativně přivádí k Seminalis. Mléčný a dřevitý odvar s přemírou jakési záměrně syntetické sladkosti připomínající sypké sušenky. Podobná věc se částečně nedávno projevila i u Tero Nishane.
Stylově má parfém blíže k Fantomasovi než k jakékoli jiné vůni Nasomatto. Syntetika, zdůrazněná v neúspěšné snaze vypadat jako něco skutečného. Jako mýdlo ve tvaru jablka nebo žvýkačka, která zoufale voní po chemickém melounu. Má to své kouzlo, vůně je dokonce svým způsobem znamenitá. Co se týče nechvalně proslulé latexové poznámky...... Nemůžu ji najít, nesouhlasím. Spíše cítím vůni aromatizovaného vinylu, takže pokud se nějaký sexuální nástroj z tohoto materiálu polije kvalitním sladkým lubrikantem, možná se tento mistrovsky provedený akord ozve.
Vůně je hřejivá, nepopiratelně sexy. Je v ní lidské teplo, teplo kůže mírně vlhké v dusné uzavřené místnosti, a vůbec není nepříjemná. Sadonaso je celkově velmi harmonicky provedená a jako taková i vnímaná. Je také ironické. Seňor Alessandro s vážným pohledem na kameru, jak nalévá nasbírané fyziologické tekutiny do lahve, se při skládání kompozice jistě válel smíchy. Protože tady je nejvulgárnější ethylmaltolový parfém, jehož základem je božský Anděl, jehož ozvěny jsou patrné i v Sadonaso, tady je nevkusný luxus planoucího a mizejícího tisíciletí, tady je vulgární ztráta cti s koutkem úst roztaženým kávou Chupa Chupa Chupa, tady je šílenství raveu a oslepující blesky neonů a laserových paprsků, tady je nezávazný sex v záchodové kabince a sladká vůně pudru..... A je to mistrovsky provedené. Jako byste za hrubě odrbaným trupem začali rozeznávat řezbářskou práci. Takže u každé vůně Nasomatto najde pozorný člověk myšlenku, nebo dokonce několik myšlenek, které se skrývají v pozadí každé kompozice.
Parfémování je mnohem jemnější záležitost než kontemplace nebo dotek. Dokáže v okamžiku oživit minulost, zvuk, vůni, chuť, náladu, věk, nebo vás naopak přiměje představit si něco, co ve vašem životě nejenže nebylo, ale vůbec nikdy neexistovalo. Sadonaso se nemůže stát východiskem sebepoznání, nemá za cíl převrátit vaše vnímání světa vzhůru nohama, ba dokonce ani světa parfémů. Je to hračka, dovedně vytvořená jedním z nejtalentovanějších umělců naší doby. Má snad nějaký jiný význam? Ne, je to jen parfém. Docela dobře použitelný. Není na něm nic přehnaně provokativního, kromě propagačních materiálů. Hladká, profesionální práce, další v autorově kaleidoskopickém portfoliu. Je potřeba okamžitě běžet a hledat setkání? Myslím, že ne. Pokud tedy nejste přesvědčenými fanoušky této značky. Ale ani já, oddaný fanoušek Gualtieriho talentu, jsem v očekávání brzkého seznámení se Sadonasem netruchlil.
K technickým vlastnostem. Vůně v obvyklé koncentraci extraitu, vytrvalost na kůži více než 8-10 hodin, na oblečení směřuje k nekonečnu. Stopa je zcela korektní a nepřesahuje vzdálenost natažené ruky. Na kompletní sadu. Černá krabička, cestovní obal. Limitovaná edice. Samotný falomorfní uzávěr se zdá být vyroben z keramiky a je stejně těžký jako ten v bílé barvě China White. Flakon je v šedočerném gradientu. Na spodní straně je rytina Nasomatto. Vše je známé. Sadonaso se nestal zjevením, nestal se skandálem, nestane se legendou. Ale seznámení s ním se může stát příjemným a snad ani ne letmým. A pro fanoušky a sběratele je také estetickým potěšením mít na poličce neobvyklou láhev.
Nessuna opera d`arte erotica è sporca se è artisticamente significativa; si trasforma in sporcizia solo attraverso chi la guarda,se è sporco" - Egon Schiele
PS ještě jednou spousta písmenek, ale formát článků Fragrantica nepředpokládá a já se chci konečně vyjádřit.

MellyHelly

Mohl jsem si to ušetřit.
Místo toho jsem ji otestoval v "niche" parfumerii a přidal další kousek k mému přesvědčení, že Gualtieri není skutečný parfumér, ale ten, kdo prodává vynikající provokace za loupežné ceny.
Komu prodává? Myslím, že jen málokomu. Opravdu nevěřím, že všichni lidé, kteří napíší recenzi na Nasopazzo/Ortisporchi, si koupili lahvičku.
Také docela souhlasím s těmi, kteří říkají, že jde o výtvory s cílem oslovit provokatéry, kteří se podle mě, možná omezeně, ale vcelku dost uvědoměle o lidském životě, překládají do radikálně-šikových srágor, které si dovolí vonět "jinak", protože mohou, a pak dělají závěry o IQ ostatních, tedy těch, kteří už na sobě mají vůně zadarmo a pokud si parfém koupí, tak proto, aby si přivoněli ke květinám a kráse. Chudáci.
Místo toho věřím, že se pod Gualtieri baví se svými kupujícími: Uvidíme, kam až můžu zajít.
Uvidíme, co jsou ochotni zaplatit a nosit, aby se odlišili od "masy ovcí podmíněné jedinou myšlenkou hlavního proudu".
Osobně, pokud jsem ovce, chci mít své rouno luxusně podmíněné vintage Guerlainem.

Je tu však jedna věc, na kterou málokdo upozorňuje a na kterou obecně upozorňuji já: vnímání vůní je subjektivní a je spíše fyziologické než psychologické.
Žijeme ve společnosti nemocné psychologismem, v níž se i těm, kteří jdou k lékaři se slovy "bolí mě koleno", dostává odpovědi "MOŽNÁ je to stres a pak po psychologickém efektu pandemických omezení...".
Aha, dobře, pane doktore, tak to si přece neudělám rentgen, ne?
Ne ne, co rentgen, který má dopad na SSN, i když zaplatíte spoluúčast, udělám vám recept, že vydělám 7 eur a na koleno už nemyslíte...

Místo toho jsou někdy skutečnosti mnohem banálnější a podstatnější: máme různé čichové receptory.
Ne každý, kdo si přivoní ke stejnému parfému, cítí totéž.
POINT.
To také vysvětluje, proč na každé stránce týkající se notoricky "špinavého" parfému někteří lidé cítí špínu a jiní dokonce "čistotu" s řadou mezipoloh a všechny jsou pravdivé, protože to mluví nosy!
Na italském fóru se to stává u Gualtieriho, ale na mezinárodních stránkách se to stává u mnoha jiných parfémů, dokonce i méně špinavých, možná proto, že tradice špinavých parfémů je živější a trvá už déle.

Nakonec Sadonaso (hloupý název podle mého velmi osobního názoru) chutná jako co?
Chutná jako lidská špína, má tendenci být dospělá, ne přehnaně senzační. Děti také smrdí, ale jiným způsobem.
Na muillette a na kůži je mi nepříjemný od začátku do konce, ale chová se jinak.
Na kůži má vývoj.
To je vlastnost parfémů, kterou lze stále považovat za zajímavou v parfémové krajině, v níž většina parfémů nevede dialog s biologií nositele a kterou lze velmi dobře nosit na oblečení a mít stejný účinek.
Sadonaso je jiný druh špíny než ostatní Gualtieriho výtvory.
Experimentuje s nimi se všemi.
V Sadonaso nejsou žádná podpaží, hnojené zeleninové zahrádky ani páchnoucí pisoáry (možná trochu), ale já subjektivně cítím onen smíšený lidský pach, který se tvoří na přelidněných místech a který má "únikový" účinek na můj nervový systém.
Dabbinausova recenze mě zaujala, protože je to popis, který se nejvíce blíží mému subjektivnímu vnímání Sadonasa: Přelidněný otevřený prostor, ve kterém tráví poměrně čistí lidé mnoho hodin a chtěně či nechtěně se v něm tvoří nepříjemné pachy, ani ne tak potu z podpaží, protože ta mohou být různě deodorizována, ale vše ostatní vnímám jako jednohubku pachů epidermis a jejích metabolitů, oblečení, výparů, nevydrhnuté boty a podlahy, pach nasládlého prachu z deskvamace epitelu, podobně jako onen nasládlý pach, který v mírnější míře cítíme při vstupu do cizího domu a který je jistě přítomen i ve vlastním domě, možná i ono spláchnutí záchodu, které prochází zavřenými dveřmi, jak je tomu i v mnoha restauracích atd. atd...
Tento zápach je také ten, který mě přepadá v nákupních centrech, v obchodech s oblečením uvnitř takových nákupních center, o nichž mám vždy podezření, že ventilační systémy nefungují správně a že podlahy je obtížné udržovat v neustálé čistotě, jako je tomu na letišti Indiry Gándhíové v Novém Dehlí (mimo zemi nikoho) a kde mi maska sice poskytuje jakousi filtrovanou úlevu, ale je tam nedostatek kyslíku, ne v masce, ale ve vzduchu.
Přítomní lidé to už nevnímají, ale kupodivu jsou nervózní, unavení a pociťují bolesti hlavy.
V Sadomaso samozřejmě žádný nedostatek kyslíku není a celá věc je samozřejmě velmi umělá a nakonec není tak silná jako výše popsané reálné situace, ale má "fyziologický poplašný" účinek.
Gualtieri si své drahocenné pyramidy může nechat pro sebe. Mně jsou jeho pyramidy ukradené.
Různé efekty lze vytvořit také mícháním obvyklých tónů.
Sexy? Jako rána lopatou do obličeje hadicí od vysavače.
Geniální? Ale ne.
Dobře, bravo Gualtieri, reprodukovali jste vůni poměrně realisticky, i když je stále umělá a vymyšlená, ale můžete teď vytvořit skutečný parfém?

likesleet

cítil jsem to v parfumerii s dalšími 4 cizinci, kteří se také hrnuli, aby si přivoněli k Sadonaso. nikdo neměl stejnou zkušenost. někdo říkal, že to vonělo jako nahota v gotických klubech, kde předešlou noc dýdžejovala. jiný měl směs koupelny a kávy. osobně jsem byl šokován tím, jak sladké to bylo. Váhala jsem, jestli si ji mám nastříkat na kůži, protože jsem nechtěla na veřejnosti smrdět jako zpocená, ale poté, co mi z testeru vyšla čistá vanilka, jsem si ji nastříkala na zápěstí....a vůbec to nebylo šílené. vanilka v mléčném prášku. sladká, klasická, předvídatelná a něco, co už jste někdy cítili. paradoxně jsem na papírku (ne na kůži) dostala trochu zvířecího podtónu z veřejných záchodků, ale nebylo to nějak nepříjemné nebo odbyté.

myslím, že většina lidí by o konceptu vůně neměla ani tušení, pokud by ji nehledali. zaměstnanec v obchodě říkal, že musel lidi neustále upozorňovat na popis, protože spousta zákazníků si ji chtěla koupit kvůli sladké vanilkové vůni, aniž by věděli o údajném potním akordu.

Ukázala jsem ji několika lidem a všem se líbila, ale mysleli si, že je jen sladce cítit a nezachytili nic ostrého nebo voňavého.

Takže nejvíc šokující na této vůni je to, že vůbec není šokující.

Cherry

Vstoupí dovnitř, aby unikla ohlušujícímu hluku reproduktorů a hluku davu.
Namlouvala si, že se tam bude cítit méně udušená, chudák naivní holka!
Nechodí na diskotéky, neví, že toalety jsou něco jiného než místa občerstvení.
Na ní se díky odsuzujícím očím cítí ještě víc nepatřičně.
Úsměvy zdeformované silikonem vytvářejí zlomyslné škleby, které ji zaskočí.
Kvintály rtěnky, řasy inkrustované několika vrstvami řasenky, oblečení s menším krytím než pět uncí opalovacího krému, havraní černá barva a plastové nástavce, rekonstruované nehty s leopardím vzorem.
Taková vulgarita ji obklopuje a pronásleduje jako jehně ponechané o samotě s vlky.
"Co ti chybí, ty? Ao, mluvím s tebou! Čeho se bojíš? Copak jsi nikdy neviděla pumu? Sněhová vločka! Dovol, abych ti představil jednoho svého roztomilého přítele!"
Zastrašeně se vrhne na první volný záchod za hlasitého smíchu přítomných.
Dveře se zabouchnou a ona se necítí bezpečně.
Podlaha je špinavá, stejně jako záchody.
Je tu cítit silný zápach moči, vrstvený s nasládle páchnoucí špínou, která stříká ty tam.
Stoupá v ní splín.
Chce odejít, tohle není místo pro ni.

Sadonaso je
bída jistých diskotékových koupelen.

Není to nic jiného než počůraný kelímek smíchaný se sladkými pachy tisíce tupých děvek.

Gualtieriho obdivuji, považuji ho za génia a chápu jeho neuctivý způsob parfémování, dokonce s dávkou výsměchu vůči snobům.
Tady se zachoval mazaně.
Bere si nás všechny na paškál, jsme v jeho experimentu.
Chce ukázat, jak se radikální elegán může postříkat sladkou kočičí močí a udělat z toho trendy, jen aby byl cool.
Zesměšňuje svou klientelu, která mu jde na nervy. Protože na kočičí parfémy kašle a leze mu na nervy, když se jeho vůně dostanou do rukou kočičkám.
Proto vytvořil vůni speciálně pro kočičky, oběti sebe sama a jejich nošení všeho cool.
Jděte a vonějte jako kočičí moč!

Chápu tě, Gualtiè, jsi blázen.

Mně osobně ta vůně vadila, ve vůni i v mysli. Vykresluje obskurní situaci, v níž je člověk zvířetem, ztrácí důstojnost a stává se opět zvířetem.
Skvadra mě neoslovuje, pryč ode mě. Ribrezzo.

Deset z deseti za ten šílený nápad.

Eddy Leguizamon

Představte si zápach veřejného pisoáru v rušné části města. Je konec dne, dlouho po půlnoci. Moč stovek bezcílných mužů, kteří prošli kolem, už stačila zaschnout a teď jsou z ní medové, nažloutlé skvrny, koncentrovaně ulpívající na studené desce, z níž vyzařují vůně evokující intimitu druhých. Tehdy si položíte otázku, co je to ten viskózní zbytek, který zůstane, když se moč odpaří?
Levou rukou si rozepínáte poklopec a druhou se radíte s Googlem. Dočtete se, že 96 % moči se odpaří jako voda a že zbývající 4 % tvoří různé formy a látky, především odumřelé buňky z ledvinových kalichů a močové trubice. Močovina, amonné soli, degradační tělíska ketosteroidů, kreatinin, krystalky kyseliny močové a chloridy, oxaláty a fosfáty. Dočtete se také, že pokud jíte hodně zeleniny, může nárůst fosfátových krystalů moč zakalit a že z normálních složek je urobilin, odvozený od urobilinogenu, tím, co barví moč do žluta.
Strčíš telefon do kapsy, vytáhneš bleskovku, vyhrneš předkožku a tvůj proud narazí na deodorační tabletu spočívající na terči. Po třech vteřinách se začne objevovat vůně tablety, kterou svou močí erodujete. Není to typická pilulka s vůní borovice nebo levandulového pole, ne, tohle je ten drahý druh, takový, který voní po fazolích tonka, vanilce, pižmu, kakau, kávě? Chvíli předtím, než setřepete poslední kapky a strčíte si čínského kyklopa do kalhotek, se sami sebe zeptáte: byl by někdo ochoten zaplatit 130 eur za 30 ml konjunkce vonných kompozic, kterou právě vnímám?

TŘI JISTOTY:

Gualtieri je zatracený génius, ať se nám to líbí nebo ne.

Není to nejhorší vůně, jakou kdy Alessandro složil, protože China White, postrádající jakoukoli sladkost, je ještě horší: stébelnatost China White mi připomíná kalhotky osmdesátníka s těžkou močovou inkontinencí.

Každý, kdo vám řekne, že Sadonasso je snadný parfém, vám buď lže, nebo se prostě mýlí.

Memorias

Sadonaso je vůně, kterou jsem dostala z první ruky spolu s pěkným vzorkem Seminalis od Orto Parisi. Musím říct, že jako správný zvědavec jsem neodolala a pořídila si flakónek a vyzkoušela tento nový koncept od Alessandra Gualtieriho, možná z mé strany trochu předčasně, ale s chutí jsem se podělila o svůj pohled.

Hlouběji se do vůně ponořím až po několika týdnech a událostech.

Sadonaso je podle mého názoru spíše gurmánský parfém s výrazným medovým nádechem v úvodu, což je možná prvek, který Alessandro zamýšlí reflektovat "potem rozkoše". V parfému cítím přetrvávající tón pudrového kakaa. Na druhé straně mého prvního nosu může někdo zaznamenat poněkud znepokojivou vůni, jakousi kombinaci tónů, která mému nosu vytváří vůni jako použité nebo močí potřísněné spodní prádlo; která je však velmi dobře skryta v gurmánském profilu.

Mně osobně se při prvním přičichnutí nelíbí, ale jak se vůně usazuje a postupuje, charakteristická vůně použitého spodního prádla mizí, respektive je zcela překryta gurmánskými tóny parfému.

Kromě medu, který se s vysycháním zakouří spíše do "můřího" profilu Zoologist (právě tmavý kouřový medový profil můry), kakaa a plastické vanilky, která mi jen připomíná latex hrající v pozadí, je pižmo poslední notou, kterou v době psaní této recenze v parfému zřejmě vnímám.

Podle mého názoru je velmi snadné si ji oblíbit, myslím, že je to jedna z nejsnadnějších z projektu Nasomatto. Na můj nos působí unisexově, což mě těší, protože jsem se obávala, že vůně bude pro ženu příliš mužná.

Díky silně nočnímu profilu si myslím, že veškerý marketing neonových barev, tajných speakeasy uprostřed noci a hříšných úmyslů v kombinaci se spoustou latexu a řetězů velmi jednoduše vypovídá o zamýšleném použití této vůně. Hodně štěstí tento víkend ve vašem místním podniku s touto vůní.

Jednoznačně spíše na běžné nošení, ale kdybych měla nějakou elegantní příležitost, slibuji, že ji vyzkouším a poté sdělím své názory.

Svou recenzi zakončím tím, že krabička je geniální a je něčím, co se odlišuje od ostatních od Nasomatto, existují dvě edice této vůně, jedna s uzávěrem ve tvaru falu a druhá s normálním uzávěrem.

Až s ní budu experimentovat, budu moci podat další svědectví o jejím trvání, projekci a některých dalších pozoruhodných tónech parfému. Děkuji vám za přečtení těchto prvních přiblížení tohoto nového návrhu.

Atrópa Belladónna

Koncept a myšlenka jsou v pohodě, pokud se někomu nelíbí kvůli jeho vlastním komplexům a projekcím, tak proč mínusovat vůni, která ještě nebyla vydána? stačí se nedívat na své spouštěče a je to).

už jsem mínusovala recenzi, ale není to pro mě složité, nechám to opět pro ty, kteří jsou obzvlášť citliví. zajímalo by mě, co bolí prostý názor jiný než ty, kteří omdlévají při pohledu na falusovitý uzávěr?

DovrebbeEssereStevie

Ale vážně, existují ve světě parfémů klávesnicoví haterové?
Jaký skvělý Gualtieri, který tu dokáže lidi rozpovídat, aniž by vůbec vydal produkt!

Tři čtvrtiny lidí tu Megamare srovnávají s Dior Sauvage, festival IQ.
Jdu si připravit popcorn na další komentáře a hlasy ad cazzum.

Montblanc
Individuel