Luna Rossa Sport Prada pro muže

Luna Rossa Sport Prada pro muže

levandule

Luna Rossa Sport podle Prada je Orientální Spicy vůně pro muže. Luna Rossa Sport byl/a uveden/a v roce 2015. "Nosem" za touto vůní je Daniela Andrier. Vrchní tóny jsou Jalovcové bobulky a Zázvor; střední tón jeLevandule ; základní tóny jsou Vanilka a Fazole tonka.

Jalovcové bobulky
Zázvor

Levandule

Fazole tonka

Scent Grail

S touto vůní se známe už dlouho a je to vůně, která je mi drahá, i když jsem si celou lahvičku poprvé pořídila teprve před pár měsíci. Vůně, kterou si snadno zamilujete, skvěle voní ve vzduchu a většina lidí kolem vás si tuto krásnou vůni stejně užije, když se ji rozhodnete nosit. Toto „kouzlo“ je důvodem, proč jsem se konečně rozhodla pořídit si tento flanker Luna Rossa, a proto je to můj nejoblíbenější produkt od této značky už více než 10 let.

VRCHNÍ TÓNY

Neobvyklá kombinace jalovcových bobulí v kombinaci s pikantní náplní zázvoru je důvodem, proč Prada tuto vůni nazývá „explozivním úvodem“, což odpovídá mé zkušenosti. V prvních několika minutách jsou přítomny i citrusové prvky, ale tento pocit pochází ze zázvoru. Celkově je tento počáteční výbuch odvážný a povzbuzující a udává vůni aktivní tón.

SRDCE
Po odeznění ohňostroje úvodu se Luna Rossa usadí v čistém levandulovém srdci. Naštěstí levandule není ta levná varianta vonící po saponátu, ale realistická reprezentace této byliny. Pravda je, že tato levandule není na úrovni té, kterou najdete v Caron Pour Un Homme de Caron, ale toto srovnání by nebylo daleko. Žádná vůně na této planetě nemá kvalitu levandulového oleje jako Caron.

ZÁKLADNÍ TÓNY
Vůně nakonec schne do prašného, polosladkého a teplého základu. Na internetu se základní tóny značně liší, ale já v nich nacházím vanilku a tonka boby. Vanilka je hladká, uklidňující a lehce pudrová, zatímco tonka (kumarin) dodává sladkou mandlovou a sennou vůni. Tento základ působí útulně a gurmánsky, jako teplý dezertní akord, ale díky vynalézavosti Prady se nepouští do úplně gurmánského teritoria a zůstává jako barbershop.

CELKEM
Závěrem lze říci, že Sport je skvělá, dobře zaoblená aromatická orientální fougère od Prady. Vůně, která je pravděpodobně trochu předražená, ale zároveň parfém, který vám zanechá vzpomínky a jakmile se pro ni rozhodnete, nepochybuji, že toho budete litovat. 100% doporučuji!

Celou recenzi si můžete přečíst na scentgrail (.) com

mpierre89

Psal se rok 2015. Měli jsme nového šéfa. Uhlazené vlasy na zádech, opálená zářivá pleť, vždycky se hezky oblékal a měl rád značkové věci. Spona na pásku Hermes, boty LV, messenger bag Coach, myslím, že tenhle chlap je chodící reklama na značkové věci lol, nicméně je nosí. A ještě jedna věc na něm je, že vždycky SKVĚLE voní. Z firmy odešel už po pár měsících a já jsem neměla šanci ho pořádně poznat a zeptala jsem se, jakou vůni nosí. A celé ty roky (neprobouzím se každý den a nemyslím na to, ale jednou za čas mi to vytane na mysli) jsem zůstala přemýšlet, co je to za vůni. Z toho, co si můj nos pamatuje, má takový výrazný levandulový nádech. Nejdřív jsem si myslela, že je to Le Male, mám Le Male, je to blízko, ale rozhodně to není ono. Le Male je levandule, máta a pudr. Ta je jako nejluxusnější levandulové mýdlo v pětihvězdičkovém hotelu (ne že bych v pětihvězdičkovém hotelu byla, ale takhle bych si to představovala) nebo levandulový esenciální olej z luxusních lázní (protože mám pocit klidu/relaxace, kdykoli k němu přivoním), rychle se posuneme do roku 2020 a já objevila Beau de Jour od Toma Forda. Má silnou levanduli, ale z bazalky, pelargonie a rozmarýnu se stává příliš zralá a zelená. Přísahám, že jsem se snažila sama sebe přesvědčit, že je to ono, jen abych mohla jít dál a říct si, že jsem konečně našla tu správnou vůni. Ale ať se snažím přesvědčit sebevíc, pořád to není ono. Znovu rychle vpřed do současnosti. Nudila jsem se a rozhodla se vyhledat na fragrantice levandulové vůně a vedle Le Male se objevila Prada Luna Rossa Sport. Podívala jsem se na tóny a nadchla se, pořídila si vzorek, přišel, nastříkala ho a..... Okamžitě se mi rozzářil obličej a doslova jsem skákala radostí, protože, to je ono!!! Ta krásná mýdlová levandulová vůně, kterou jsem celou dobu hledala!!! Nastříkala jsem si ji ještě ten večer před spaním a představovala si, že jsem právě prožila tu nejrelaxativnější lázeňskou proceduru v pětihvězdičkovém hotelu. Druhý den jsem se probudila s velkým úsměvem na tváři, párkrát jsem se před odchodem do práce postříkala a šla jsem jako šéfka;).

Gleisson

Srovnání s Le Male je oprávněné. Testoval jsem to tak, že jsem na každou ruku nastříkal jeden. Oba mají stejný pocit, ale tento je lehčí a sladší než Le Male.
Luna Rossa Sport je jako modernější verze, bez máty, s menší výdrží a menší projekcí. Dávám přednost Le Male.

sentpimp

Jednoho rána nastoupí do mého autobusu chlapík. Byl dobře oblečený a úžasně voněl. Nechtěla jsem se ho tedy ptát, co má na sobě, protože vypadal nepřístupně. Ta vůně mě ale pořád fascinovala. Tak jsem se ho zeptala, že je jako Prada. Řekla bych, že mi to nechtěl říct. Žádné podrobnosti, jen Prada. Říkám si Prada co? Tak jsem skončila v obchodním domě a narazila na ni. Tak to je to, co to je. Tak jsem si objednala vzorek, který jsem chtěla nosit jako první. Jakmile jsem ho nastříkal, moje žena se zeptala, co to je? Tak jsem poznal, že je to pecka. Nikdy se jí nic nelíbí. Ale když to okomentuje, je to skutečná věc. Takže stojím ve frontě u pokladny v obchodě a ta paní se ke mně pořád přibližuje. Jako v mém osobním prostoru. Snažila se mě očichat. Těsně předtím se mě jedna paní zeptala, co mám na sobě. Odpověděl jsem Prada Luna rossa sport 😎 Chlapi, neváhejte se vzdát omáčky. Všichni můžeme dobře vonět. Ženy tohle poslání milují a prostě to funguje. Hladká, lákavá, máslová.

Poznámka na okraj: nosila jsem JPG. Nemohl jsem ji strávit. Prostě příliš sladká vanilka a máta mi byla odporná. Nemohla jsem ji vystát. Chápu to srovnání, ale tahle je lepší. Lepší zaslaná. Lépe se mísí. IMO kvalitnější. Trochu mi to připomíná Burberry Touch.

drakecito

Vážená @Adry_slim

Odpovídám vám na vaše podmínky.

Osobně nemám s Pradou žádný problém, kromě toho, že jejich parfémy považuji zpravidla za sračky (osobní názor). Myslím, že za to docela dost může Puig, který stáčí plast do lahví, jako by to byl parfém.

Prosím, nebuďte fanboy a přestaňte lidem lhát a takhle hypeovat značky a výrobky, kvůli některým recenzím se najdou uživatelé, kteří si takové parfémy slepě koupí a pak jsou naštvaní a frustrovaní.

Myslím, že 91 uživatelů, kteří hlasovali pro jemnou vůni, nazýváte lháři.

Kromě toho si nemyslím, že je tolik hlupáků, aby nevyzkoušeli parfém jen proto, že si přečetli recenzi. Znáte to, že odpad pro jednoho je pokladem pro druhého?

Prosím, přestaňte dělat osobní narážky a věnujte se recenzování a hodnocení parfémů, jak uznáte za vhodné.

Matheus de Lima

Toto křídlo se opravdu vymyká sportovní nomenklatuře. Navazuje na návrh asabonetado každé Prady, ale s hřejivým základem z vanilky a fazolí tonka, který z něj dělá sladší parfém než ten tradiční. Otevírá se aromaticky, ale hned zpočátku je jasné, že jde o mírně sladší parfém, který je univerzální díky palčivým a aromatickým nuancím levandule a jalovcových bobulí.
Neoblíbila jsem si ji hned, protože dávám přednost svěžejším vůním, ale po několika nošeních se mi začala velmi líbit, protože je jemná, příjemná a působí mladistvě a smyslně.
Připomíná Le Male, ale je to jen čichová vzpomínka a ne klon; tento parfém Prada je mnohem modernější a snadno si ho oblíbíte.
Jen jeden důležitý postřeh: je to parfém, který se opravdu líbí ženám, i když nepatří k mým nejoblíbenějším v kolekci, překvapuje mě, že od ženského publika sklízí spoustu komplimentů.

hab

Nečekaně podobná vůni Fourreau Noir od Serge Lutense. Měla jsem ji na sobě den před testem, takže překvapení bylo velmi vysoké. Na J'ose respektive něčem taky, ale taková káva tu není. Na rozdíl od Lutense zde nejsou mandle, ale zázvor. K finále se však vytrácí do sóla fazole tonka, což podobnost ještě umocňuje.

Lutens má samozřejmě kvalitnější materiály, je tu jakási ušlechtilá hořkost, které je dosaženo levandulí. Udělal jsem speciální test na papíře, strukturální podobnost je zřejmá, jen některé akcenty jsou jiné. Mandle versus zázvor. Prada má méně levandule, takže je jednodušší.

Pokud nejste vybíraví, je to dobrá vůně, slyšíte v ní charakteristické tóny Prady, hřejivý lehce retro zvuk, který je ve všech pánských vůních tohoto domu. Jsou trochu okázale staromódní, dokonce i poměrně štíhlá a dynamická stříbrná Luna Rossa. Není samozřejmě parfémovaná. Je mírně sladká.

Jediné, čemu nerozumím, je, co to sakra je Sport? Jen proto, že je to zázvor? Nevím, proč ji marketingové oddělení dalo pod tento název. Není v ní žádná lehkost, pohoda a dynamika. Připadá mi, že ji pojmenovali, aby ji dali do kontrastu s ostatními lahvemi.

beto_ruiz

Luna Rossa Sport od Prady je sladká, lehce pudrová, vanilková vůně. Souhlasím s několika kolegyněmi, že název Sport svádí k domněnce, že se jedná o svěží vůni, ale nic nemůže být dále od pravdy. Luna Rossa Sport je orientální vůně, která si zachovává čistý styl ostatních vůní Prada. Její vůně mi připomíná dětské ubrousky. Tóny, které nejvíce vynikají, jsou levandule a vanilka, z tohoto důvodu ve mně stejně jako v recenzentkách přede mnou vyvolává vzpomínky na Le Male, ale také na Pi de Givenchy.

Její vůně je příjemná a čistá, i když mně osobně se více líbí jiné vůně Prada. Její ideální nastavení se mi zdá být pro chladné dny nebo večery venku. Bez problémů vydrží 8 hodin, takže bez problémů vydrží celodenní nošení.

Fugal

Vždycky se mi líbila vůně Le Male na ostatních, ale vždycky mi na ní něco bránilo ji nosit, něco ostrého a zeleného (možná ta máta, ale nepřipadala mi jako máta). Takže když jsem poprvé ucítila tuto vůni, zavrhla jsem ji jako kopii a předpokládala, že se mi nebude líbit.

Když jsem ji před pár měsíci zkusila znovu, uvědomila jsem si, že je to víc než jen kopie. Je sice podobná, ale tato je jemnější a vyváženější, o něco vhodnější pro mladší lidi. Naprosto pohodlně se mi nosí ve dne i v noci, i když v létě ji asi moc nosit nebudu.

Zvláštní je, že i když do ní nejsem úplně zamilovaná, sáhnu po ní častěji než po čemkoli jiném. Je prostě tak příjemná a snadno se nosí, že se stala mým hloupým tahákem do chladnějšího počasí, jako je originál do teplejšího počasí.

Určitě ji doporučuji, zejména těm, kterým se líbí atmosféra Le Male, ale Le Male se jim moc nelíbila. Tenhle vám dobře poslouží!

mai-more

To je číslo! První myšlenka v mé hlavě: "jak je to mužské????". Já, naivka, jsem jím byla okouzlena před více než rokem v domnění, že tento kouzelný výtvor byl stvořen pro nás, milované (ženy):)) Pokaždé, když jsem doma zakopla o pečlivě uschovaný vzorek, jsem si řekla, no, uvidím a koupím si ho. Ale dodnes jsem ji neviděla, protože na pultech "dámských" parfumerií nemohla být:).
Teď už chápu, proč je tak tajemně-nepokojná, sexy a svůdná, takové sladké zakázané ovoce se zázvorovým kořením a chladivou dlouhohrající stopou.
Ano... Už pár dní od tohoto znepokojivého objevu se mi v hlavě potuluje záludná myšlenka.
Co takhle změnit 23. únor na 8. březen? Dát Luna Rossu svému milenci a táhnout ho za sebou. Jemu by to udělalo dobře a mně taky: jsme lidé závislí na parfémech, potřebujeme být hýčkáni, vyživováni a sytí novými vůněmi, jinak bychom mohli i zvadnout:)).

Dima1488

Myslela jsem si, že parfém vždycky hledám, ale v tomto případě si mě našel:)
1 zvědavý pish na zápěstí a je to! hodí se kamkoli, jako pro mě) Trénink? - to je to pravé, práce? - proč ne, večírek? - perfektní! Velmi jasně odráží temperament nositele. Neuvěřitelná vytrvalost, tenká stopa (jak má být), během dne se mění (v ještě lepším smyslu!).
Již druhá 100ml se blíží ke konci, bezpochyby moje nejoblíbenější!

adao.machado

Krásný parfém plný levandule a jalovce. Je to lehčí Luna Rossa, ale plná osobitosti.
Všechny tři jsem si vzala do náruče:
Luna Rossa original je vůně plná levandule a jalovce, která bude pravděpodobně krásně působit na každého, kdo se plaví na moři: slanost a kyselost vody, mořské řasy a zvláštní vůně mořských plodů, to vše dohromady vytváří velmi originální efekt.
Luna Rossa extreme je intimní, noční, absolutně zaměřená na ty, kteří nechtějí narušit prostředí, ale jakmile si jí všimnou, nezapomenou na ni.
Luna Rossa Sport, krásná alternativa k tradiční pro teplejší dny.
Omluvte špatný rým, ale obecně mě Prada neoslovuje. Prada mě neoslovuje. Luna Rossa tento vztah zlepšila.
Na zdraví voňavé!

ambrelover

Jít do obchodního centra v době uvedení velké vůně je smrt!!!!!. Prodavačky na vás na každém rohu útočí vonnými papírky a vyhrožují, že vás ve vůni vykoupou.A tentokrát je na řadě PRADA luna rosa sport, ke které se ten název vůbec nehodí, společné je to, že takzvané SPORT jsou citrusové/fougere/aromatické vůně, které když se smíchají s potem zůstanou svěží a čisté, a orientální to vůbec není, a PLRS je skvělá orientální, sladká a pobuřující ne diskrétní, která se podle mě moc nehodí v kombinaci s potem ze sportovních aktivit!!!! Je to sladká a kořeněná květinová, levandule se mísí se spoustou vanilky a tonky, které ji dělají velmi sladkou a jalovcové bobule jí dodávají mužný ovocný charakter, který na mé kůži dává téměř likérový výsledek se sladkými a velmi kořeněnými tóny, které nevím, z které noty pocházejí, opravdu se mi moc líbí, i když je příliš komerční na to, aby byla produktem PRADY, ale ne proto je špatná, předpovídám jí velký komerční úspěch a bude to nový LE MALE, se kterým se nebezpečně podobá.