Infusion d'Amande Prada pro ženy a muže

Infusion d'Amande  Prada pro ženy a muže

mandle
ořechový
anis
jemně pikantní

Infusion d'Amande podle Prada je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Infusion d'Amande byl/a uveden/a v roce 2015. "Nosem" za touto vůní je Daniela Andrier.

Vonné složky

Hořká mandle
Otočník
Fazole tonka
Anýz

eskimosko

To je ale krásná vůně! 😍 Ve Vídni jsem se nudila a vyzkoušela všechno v duty free. Tuhle řadu Prada jsem vůbec neznala, dala jsem si Amandu na flakón a byla jsem zaháčkovaná, pak jsem si ji dala na kůži a je to, nemůžu se dočkat! Vzala jsem si jich stovku. Velmi jemný mandlový pudr, zní jako mandlové mléko, miluju ho. Šla jsem porovnat ceny do našich obchodů a nikde jsem ho v Rusku nenašla v prodeji. Sedím a přemýšlím, jestli mám vzít druhou stovku 😄.

Sakura

Tento parfém je malým klenotem, vzácnou perlou v komerční parfumerii. Mám ho už asi rok, ale v těchto dnech ho miluji ještě víc. Není to gurmán, není v něm žádná medová mandle, vlastně by se mi líbilo, kdyby byla cítit víc. Místo toho je to vůně, která voní čistě, aniž by byla citrusová nebo štiplavá. Chybí jakýkoli náznak dřeva, vůně je lehká, lehce pudrová, ale zajímavá, nová, současná. Zdá se být jednoduchá, ale není, protože nikdy neomrzí.

Creme

Opakuji, že D'amande je směs Infusion de Iris se spoustou mandlí. Ale jak už název napovídá, musíte mít tento tón opravdu rádi.
Chvíli opravdu vyniká. S tím silným podtónem, který mi připomíná něco likérového. Ne že by parfém byl likérový, mluvím o silnější vůni mandlí, kterou cítíme v olejích a hydratačních krémech. Je možné, že anýz tuto charakteristiku ještě zvýraznil.
Když se zklidní, zjemní se lehce vanilkovým nádechem tonky, která vůni obejme, heliotropin dráždí a objeví se dětská vůně, díky níž je vůně velmi příjemná.
Připomněla mi vůni Moschino Toujours, která vznikla dříve, a podle mého vnímání jemnější a měkčí mandlovou. Levnější varianta pro ty, kteří mají rádi tento druh vůní.

S_Anna_S

Miluji to a žádný jiný způsob! Neuvěřitelná přírodní "kyanidová" mandle se specifickou přitažlivou anýzovou hořkostí, krásně a jemně pocukrovaná, pravděpodobně díky heliotropu.
Analogií je neochucený marcipán bez vanilky nebo mandle v prášku. Politicky korektní, žádná dlouhá stopa, ale je slyšet z oblečení i druhý den. Nejvíce se mi podobá Iris Dragées od Lancome nebo mix L'Instant Magic od Guerlain a Beautiful Day Castelbajac s černým uzávěrem. Není tak krémová jako Linstant, ale ani tak žravá jako Beautiful Day. NENÍ mi podobná Irisu z této řady (byla tam lahvička, Prada Iris je blíže pudru Chanel 19 - papírově bílý kořen Irisu).
P/S. Kdo touží po mandlové od Prady, doporučuji vyzkoušet Trussardi Aperitivo Milanese Porta Nuova, no velmi podobná! Také jsem si ji koupila, za což jsem ráda.

Mari Mattos

Nejkrásnější mandle, jaké jsem kdy ve vůni cítila.
Nastříkám ji na sebe a vybaví se mi scéna modrobílého dětského pokoje, kde si matka brouká ukolébavku, jemně houpe miminko na klíně a uspává ho po rutinní koupeli v teplé vaničce, plence, vlhčeném ubrousku, mastku, měkkém pohodlném oblečení a dětské kolínské. Možná to zní velmi snově, ale právě to mi to připomíná, dokonce se vidím, jak jsem po noční rutině houpala své děti, aby usnuly.

Pro mě doslova voní klidem a jemností, étericky, vůní anděla, nebesky, vznešeně! Jsem do ní zamilovaná!

Thanaquil

Tato vůně obsahuje mnoho z toho, co na parfému oceňuji: mandle, tonku, heliotrop, anýz... Prakticky všechny tóny odpovídají mému vkusu
a na první pohled by mě mohly vést k domněnce, že jde o vůni.
teplou, jemnou, gurmánskou vůni.
Jako zmrzlý piškot... a přitom je to všechno jiné:
To, co se objeví, je vzdušná, velmi svěží a jemná kompozice, očištěná od jakékoli sladké složky.
a jakoukoli plíživost, kterou si lze v takové pyramidě představit.
Možná je to mechovou vůní, možná mistrovstvím maison.....
může to být mandlemi, které se sbírají v jejich "hořkosti" a "hořkosti".
zelené, ale tento parfém je jemnost, delikátnost, čistota, krystalická bělost přenesená na kůži!
Extrémně bontónová, aniž by přecházela do afektované, monochordické strnulosti některých "bezpečných" vůní, zachovává si zvláštní mazlivou jemnost, byť v celé své lehkosti: je to lehce květinový, průzračný, mandlový parfém s neurčitou lymfatickou krémovitostí.... dokonce i onen více než osmdesátiletý otec medvěd si ji nesmírně oblíbil, přisuzoval jí však siláž, kterou podle mého názoru nemá: je to parfum de peau, je nám blízká, je čistě diskrétní, vytváří naprosto směšnou stopu, její výdrž je velmi nízká. Po dvou, třech hodinách je to už příjemná vzpomínka.
Přesto je to znamenitá vůně, kterou neopomenu nosit při více příležitostech a po celý rok.
Výborná!!!

Miss U

Tak křehké! Velmi krémová, lehce pudrová, pižmová, mandlová, mazlivá. Mandle a pižmo vytvářejí jemnou, sladkou krémovou vůni. Na ohybu lokte zní opojně. Výdrž je vynikající.
Mimochodem, zvláštní potěšení mám z pouhého jednoho stříknutí a pokud možno ne v chladném počasí, pak se celá něha otevře a mručí.

Kari Dil

Ideální, souhlasím, pro horké dny, používám ho i na spaní. Je nesmírně uvolňující a měkká. Nehledejte v tomto parfému příliš velkou sílu nebo intenzitu, protože je celkově velmi jemný a delikátní.

Koupila jsem si 100 ml, protože vím, že ho budu používat často! Je nesmírně šetrný k nosním dírkám nositele & jeho okolí.

Považuji ji také za velmi dobře nositelnou do kanceláře, pokud nechcete zvedat prach pokaždé, když projdete kolem svých kolegů / klientů / široké veřejnosti.

Nejvíce oceňuji tóny heliotropu a mandlí. V pozadí se objevuje anýz. Bohatá. Hřejivá, uvolňující.

Doba trvání: nízká. Určitě bude potřeba znovu použít.

kumquat2

Bože můj....to je prostě všechno, co bych si od parfému mohla přát. Je mazlivá, jemná, něžná, sladká, ale sotva sladká, elegantní, dlouhotrvající a naprosto úžasná. Je to, jako by Infusion d'Iris a Guerlain L'Instant Magic měly spolu nesmělé dítě, které i přes svůj krásný původ způsobilo, že oba rodiče vypadají ve srovnání s ním mdle. A já mám oba tyto parfémy moc ráda! Ale tahle je méně sladká než Guerlain a méně studená a pudrová než D'Iris. na mé kůži vydrží dobrých šest hodin nebo i víc, a i když sedí blízko kůže, při pohybu se k vám dostanou její závany. Nenápadná, elegantní a vyvolávající úsměv. Neuvěřitelná.ǹ

Mooniq

Miluji D'Amande. Miluji také Infusion D'Iris a Amande mi D'Iris hodně připomíná. Amande je trochu sladší, trochu jemnější, trochu více přiléhá k pokožce, ale moje oblečení voní i den poté. Myslím, že někteří lidé si myslí, že Amande se po krátké době rozplyne - ale Amande se vám dostane do oblečení a na kůži a je tam, jako duch kolem vás, a já mám ráda vůně, které se chovají jako duch - je tam, je pryč a zase je tam.

Dario40

Uchvácena touto nádhernou vůní!
Těch několik málo tónů, které obsahuje, dokáže vyjádřit jedinečné pocity v rozhodně zdrženlivém, nostalgickém a meditativním charakteru.
Možná se vám mé dojmy budou zdát poněkud přehnané, ale stává se vám, že někdy pátráte po vůni, kterou jste už dlouho necítili a která vás provázela po mnoho let vašeho života, například dětství?
No, u mě to tak bylo, tuhle "mandlovou" vůni si jasně pamatuji jako čichový rámec nejlepších let svého dětství a dospívání, nevím, s čím souvisela, ale tady jsem ji znovu našla a byla jsem jí víc než dojatá.

Osobní pocity však nechme stranou, pojďme si vůni popsat.
Absolutní tonka v úvodu, ale s mandlí jako hlavním protagonistou, která odtud okamžitě přebírá vládu až do konce.
Anýz je slabě vnímaný, ale přítomný, zatímco uprostřed se vše trochu zjemní heliotropem a pižmem.

Možná to zní banálně, ale zvu vás k vyzkoušení tohoto zázraku parfému, který není snadno dostupný a je možná trochu předražený.
Můj hlas je samozřejmě vysoký, 10/10, ÚŽASNÝ.

Casablanca77

Infusion d'Amande mě v mé úporné a nezdravé honbě za mandlovými vůněmi přiměla vzdychnout potěšením.
Autentický parfém Prada, s nikdy nevýraznou, dobře provedenou, elegantní, neformální, opalizující vrchní nótou, s oním nádechem mandlí, nikoliv protismyslným, ale velmi znatelným. Udělala mi en-kan-ta-do. Už dlouho jsem se na tyto parfémy nepodívala a když jsem viděla, že je tam i tento, využila jsem příležitosti ho vyzkoušet, protože realita je taková, že se v parfumeriích velmi těžko shání, vypadá to na polodůchod. Byla by to škoda, protože je to jedna z nejkrásnějších vůní s mandlemi, které jsem kdy cítila. Její zjevně pudrový nádech u heliotropu se svěží a lehce kovovou opalizací přináší do mého nosu lehký náznak nezaměnitelného kosatce tohoto domu, ale jen malý... Parfém si troufá na extrémní kvalitu, přirozenost pudrových mandlí, kterou lze použít v jakémkoli ročním období a cítit se jako nymfa. Pižmový základ s tonkou mu dodává lehce retro nádech, ale právě tak akorát, protože jeho svěžest se neztrácí, ani když se zvyšuje jeho hustota. Prada razítko, ve stylu Iris infusion, nikoliv složky, ale její rafinovaný a vybraný styl. Její stopa na oblečení je dobrá a její trvanlivost, stejně jako u zbytku této řady, je průměrná. Pokud chcete v létě vůni ledových mandlí: Amande.
Edit: posledních pár kapek tohoto vzorku mě přimělo chtít ji ještě víc, ideální na léto, má duhovost, což je pocit, který mě u vůní přivádí k šílenství. Jak osvěžující je pro mě najít sladký, ale osvěžující letní parfém, který není pižmově ovocný... v jistém smyslu je, ale zase není, protože Prada se tomu pižmovému bzučení vyhýbá a oprašuje ho tak akorát a dává vám Icy Iridescence.

Renata77

Infusion d'Amande má vůni, která mi okamžitě připomněla nejčistší mandlový olej. Ten starý, který zná každý. Samozřejmě se spoustou jemnosti. Byla to jemná vůně jako všechny ostatní z této řady, ale s výrazným nádechem mandlí. Jak se vyvíjí, vůně tradiční Infusion d'Iris EDP je stále zřetelnější a mandle se zjemňují, ale nemizí. Je to krémový parfém, ale zároveň svěží, s lehkou sladkostí z fazole Tonka. Úžasná vůně!

Babygia

Krásný, krémový/pudrový, velmi sofistikovaný výtvor. Velmi citronově svěží pocit na začátku - myslím, že anýz dává tuto atmosféru - následuje velmi rychle mandle a nádherný, bavlněný hebký heliotrop. Ale je toho mnohem víc, a vím, že tvůrci neodhalují přesně celý " recept", jen několik klíčových ingrediencí. Ale tato má jasný podpis klasické infuze. Nepochybně je tu také velkorysé množství pudrového kosatce , pro jistotu .
Drop dead gorgeous , gurmánské dražé , ale prvotřídní kvalita Prada.
Je to jemná , šeptavá vůně , elegantní a útulná , ale výdrž je- alespoň na mé kůži a o téměř + 40 celsia opravdu dobrá .
Stojí za každý cent.

Annie01

Tento parfém se mi velmi líbil, ideální na léto. Působí svěže, lehce a čistě.
Má velmi příjemnou a jemnou vůni hořkých mandlí podbarvenou lehkou sladkostí fazolek tonka.

Je to vůně, ve které snadno odhalíte všechny tóny čichové pyramidy.