Prada Candy Kiss by Prada Eau de Par... (17.49 USD)
FragranceNet.com 1 product for 17.49 USD
ScentDecant.com 1 product for 95.99 USD
Prada Candy Kiss podle Prada je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Prada Candy Kiss byl/a uveden/a v roce 2016. "Nosem" za touto vůní je Daniela Andrier. Vrchní tón je Pižmo ; střední tóny jsouPižmo a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Pižmo a Vanilka.

Alice69
Je to velmi hezký parfém, vůbec ne vtíravý, nositelný zralými dámami i malými dívkami, parfém, který přináší radost, nelze ho nosit a neusmívat se. Zdá se, že pižmo a pomerančový květ se zde propletly tak pevně, že vytvořily další tón, který zůstává stejný od začátku do konce, bez vývoje.
Připomíná mi citronový dort, který mi maminka dělávala k narozeninám, když jsem byla malá: je v něm prchavá kyselost pomerančového květu, která mi připomíná citronové květy, jimiž byl dort zdoben, a sladkost vanilky, která se odráží v měkkém těstě plném rozinek, jemném a vlhkém vodou z pomerančových květů, pokaždé, když si ji nasadím, je to jako ponoření se do minulosti.

Alexander Andrei
Jela jsem se sestrou do Paříže a tam jsme potkaly španělskou průvodkyni, vyzařovala květinový parfém, čistý, s lehce kyselým pozadím, jako bílé růže, tento parfém nás zaujal! Dokud se mě sestra nezeptala! Řekla: "Prada Candy Pink"!
Sestra šla do obchodu a koupila si tradiční! 🥺☹️😩
Nebyl to on!
Po roce jsem byla v parfumerii a požádala o přivonění k Prada Candy Kiss! A byl to on!
Křičela jsem!
Vyfotila jsem si ho a poslala sestře!
Koupila ho a dala mi tradiční Candy! Kkkk

Abrahao
Kdybych měla přísahat věrnost nějakému parfému a nosit ho do konce života, byl by to bezpochyby Candy Kiss.
První přivonění mi připomíná Classique JPG, ale asi 30 vteřin a pak se vyvíjí.
Voní sice čistě, ale zdaleka ne tak, aby vyčistila dům, nábytek a předměty. Je to čisticí vůně, kterou si představuji na konci odpoledne v mírném počasí, kdy se osprchujete těmi bílými tyčovými mýdly, obléknete si lehké oblečení a ulehnete do velmi pohodlné postele s nadýchanou bílou peřinou.
Je to příjemná a univerzální vůně. Klidně bych si ji vzala každý den do práce nebo večer na večer ve dvou. Jen bych si ji nevzala například do nočního klubu, protože ve mně vyvolává spíše nevinný pocit. (Neodporuji si, i když to tak může vypadat. Vzala bych si ho na noc s někým, koho jsem si už získala, ale ne proto, abych ho získala; možná je to tak jasnější).
Vanilka, ačkoli je přítomna, ji na mé kůži nedělá sladkou, přináší spíše přítomnost, něco výraznějšího. Lehkou sladkost, možná odtud pochází ta nevinná sladkost, kterou si představuji.

Soledadm
Má vůni čistého prádla, sladkou, ale ne přeplácanou. Pižmo na mé kůži naskakuje a přetrvává. Měla bych upřesnit, že všechny parfémy na mé kůži přetrvávají. Zůstává i na mém oblečení. Četla jsem recenze, které uváděly, že dlouho nevydrží, ale to není můj případ. Zůstává tam, přetrvává a když se koupu, stále ji cítím. Těší to i ostatní, kteří mi vůni chválí. Není zkaramelizovaná, jen čistá a slabá, ale přítomná.

babylasagna
Na začátek chci říct, že NEJSEM fanouškem originálních Prada Candy. Na můj vkus jsou příliš gurmánské a sladké. Proto jsem nikdy nevěnovala pozornost žádnému z přídavků. Jediný důvod, proč jsem Candy Kiss vyzkoušela, je ten, že jsem k online objednávce v Sephora dostala zdarma vzorek vlasové a tělové mlhy Moroccan Oil a četla jsem na ni recenze; našla jsem nejednu, která odkazovala na to, že CK voní "přesně jako Moroccan Oil". Miluji vůni MO, a tak jsem si v Sephoře z čiré zvědavosti přivoněla k Prada Candy Kiss a ještě ten samý den si ji koupila. Na první přičichnutí jsem byla unešená! Upřímně řečeno, připadá mi trochu podobná MO, to ano, ale Prada Candy Kiss je o tolik lepší, že to upřímně řečeno ani nejde srovnávat.
Když pominu historii, je to tak nádherný parfém. Jsem v šoku, že se mu nedostává více pozornosti a chvály. Je prostě nejkrásnější. Je to ta nejlépe zpracovaná, jemně sladká, přiměřeně jednoduchá, intimní vůně, na kterou jsem narazila. Pižmo je jedna z mých nejoblíbenějších not, to by se mělo vědět, a Candy Kiss je velmi pižmová....ale ne ve....starém školním těžkém Jovan White Musk způsobu; ale spíše ve velmi jemném, delikátním způsobu. Vyzvedávám vanilkový tón a ten dodává jemnou sladkost, je to velmi lehká čistá vanilka. Jediný další tón, pomerančový květ, dodává vůni svěžest.
Název "Kiss" mi připadá pro tento parfém velmi výstižný; stále zde opakuji přídavná jména (a budu v tom pokračovat), ale Prada Candy Kiss je opravdu jako měkký, jemný, delikátní, hřejivý malý polibek tak krásné vůně.
Ráda ji nosím kdekoli a kdykoli, ale obzvlášť ráda ji nosím večer, když se válím na gauči a bezmyšlenkovitě sleduji televizi po dlouhém pracovním dni a/nebo honím své batole/také do postele (ano, nosím parfém i na spaní, je to součást mého nočního rituálu); je prostě tak nesmírně příjemná a uklidňující.
Je třeba říci, že díky své měkké a jemné povaze je silon velmi blízko pokožce. Co se týče výdrže, není nejsilnější, a tudíž ani nejdelší, ale krásné pižmo a teplo a intimita tohoto parfému se na mé kůži drží několik hodin.
Ach jo, tohle prostě miluju! Opravdu moc doufám, že ji Prada nikdy nepřestane vyrábět. Miluju, když ji mám ve své sbírce. Je pro mě tak výjimečná. ZNOVU JSEM V ŠOKU, ŽE NENÍ VŠEOBECNĚ OBLÍBENÁ A ŽE SE O NÍ NEMLUVÍ.

Dalila1988
To nejlepší z rodiny Prada Candy. Sladké, ale ne mazlavé. Velmi mladistvá a hravá, ale také nesmírně sexy (nutno používat s rozvahou, protože z ní muži doslova ztrácejí hlavu a ocitají se v ohromení této stopy). Nevím, jestli je to květem pomerančovníku, který uvádí mužské pohlaví do extáze, nebo gurmánskými parfémy obecně, faktem je, že Prada Candy kiss je zárukou dobytí :P tolik komplimentů a také příliš mnoho záletů!
to, co já osobně na této vůni oceňuji nejvíce, je moudrost, s jakou byla vytvořena, nikdy by mě to nenapadlo, ale je výjimečně dobře vyladěná, nikdy jsem necítila tak dobře udělanou gurmánskou vůni. Neomamuje, neunavuje. Je opojná, ale ne přemáhající. Vyzkoušejte ji, abyste uvěřili!

saramurvi
Prada Candy Kiss je něha, čistota, úhlednost a ženskost. Je to jemný parfém, který se maskuje s vaší pokožkou, mně evokuje ženu ležící v posteli, pohozenou mezi bílými prostěradly za slunečného rána, s otevřenými okny a jemným vánkem, který jimi vane.
Převládá pomerančový květ s pižmem, ale není to silné, ostré pižmo jako u Narcisu, nic takového, je to měkké, sametové pižmo, vůbec ne agresivní. Voní čistě, aniž by byl vůbec citrusový, a v pozadí najdeme lehkou vanilku a bavlnu. Není to sladký parfém jako takový, ani vanilkový, má jen jemný, kořeněný nádech. Takto ji vnímám já, přijde mi smyslná a intimní, dokonce bych mohla říct, že je pro osobní potěšení, protože nemá velkou stopu ani trvání. Fascinuje mě a ráda ji nosím po dobré sprše.
Vůně: 9'5/10
Stopa: 6,5/10
Délka trvání: 4/10

SteSte
Byla to láska na první přičichnutí.
Je to velmi jednoduchá kompozice, ale tak dokonalá. Je tolik podobná vlasovým přípravkům Moroccan Oil, ale zároveň připomíná mnoho dalších vůní, které obsahují tyto 3 tóny, například mnoho vůní Narciso Rodrigueze.
Podle mého názoru se poněkud liší od promogenitoru Candy: zde není karamel a benzoin, takže postrádá onen vysloveně gurmánský tón, nicméně je lahodně sladká, a to díky jemné vanilce. Chybí také talkové tóny mateřské látky, zatímco pižmo a pomerančový květ jí dodávají krémovost, která uspokojuje smysly.
Výsledkem této dokonalé rovnováhy je zahalující, ženská, mazlivá a zároveň vzdušná a čistá vůně, kterou může nosit každá věková skupina, kdekoli a v jakémkoli ročním období.
Podle mého názoru má dobrou výdrž na kůži, a ještě více na látce, ale hrozí, že protože je tak dobrá, budete k ní vždy čichat, dokud ji kvůli únavě čichu nepřestanete vnímat.

solomeea
Velmi podobná JPG Classique^ v horních tónech, ale tak, kdyby to byla moderní klasika. Styl Prada - drahá a sladká, charakteristické světlé odstíny - krémová, nude, zlatá..... Značka Prada pro mě byla a je jedním z etalonů velmi dobrého vkusu v oblasti oblečení a doplňků a vůní. Nedávno jsem si uvědomila, že Candy není o tom jít ven a všichni kolem vás oslavovat vaše elegantní gurmánství )), jako je tomu u Black Opium nebo Belle. Candy je inteligentní gurmánský, lehký parfém. Proto jsou tyto parfémy středně trvanlivé, jak to má být - s Candy to těžko přeženete. Je tu jedna nuance - tyto vůně jsou obzvlášť jemné, vyžadují péči. Používá je jedna dáma, se kterou se stýkám kvůli práci. Je neupravená, pořád s hamburgery, smaženou katrčou a svetrem pokrytým drobky z buchet. Mám chuť ji popadnout a smýt z ní ten parfém, jak je špinavý, a říct: "Hele, kup si nový, k té slanině a smetaně nemůžeš přidat Prada Candy, smrdíš jako špinavá kuchyně. Ale na upravené ženě, s dobrým vkusem, čerstvou manikúrou a čistými lesklými vlasy (promiň, to se bohužel stává, ženy, které si myjí vlasy jednou za 5 dní), na takové lince bude Candy znít úžasně sexy a jemně žensky. S ní bude i skromný, ale vkusný šatník vnímán jako velmi stylový.
Odpusťte mi milovníci burgerů, nechci nikoho urazit - byla to součást image, pro příklad.

Sunny Marasca
Nečekaně ne dětinské, nečekaně ne sladké, nečekaně ne jednoduché.
Ne, není to mistrovské dílo, není to hvězda, ale je o čem mluvit.
Tato vůně přivádí na mysl myšlenku: Co je to vanilka?
Řekněte mi, kdyby se vanilka běžně nepoužívala do zmrzliny, bílé šlehačky a piškotového těsta - považovali byste vanilku za sladkou vůni?
Bez cukru chutná neskutečně hořce, voní klidně a táhle a barva lusků stárne ve skromně blahodárném retro: bílá a hnědá (ne jako růžové pomněnky, ale spíš jako šaty ženy z padesátých let, která čekala na svého přítele z války, připravila se na štěstí a tovární zástěru vyměnila za kuchyňskou) Tuto vůni milujeme za to, že si s vanilkou takto pohrává - smete sladké a růžové kulturní konotace a nabídne svěží pohled na přehodnocení otázky "co je to vanilka?"."
Vznikla asociace nikoliv se smetanou nebo cukrem, ale s vůní a strukturou másla. Měkká, klidná, dobrá, lahodná a výživná, stejně jako u jiných gurmánských chutí je zde možnost nasycení, ale bez pálení žáhy.
Převládá pižmo, ale všechny tóny (ano, všechny čtyři) znějí rovnoměrně, bez hlasitého křiku jednoho či druhého.

Yasi
Tohle jsem vůbec nečekal. Nikdy jsem nezkoušela žádný z cukrářských parfémů Prada. Vzhledem k názvům jsem si myslela, že jsou to veselé, dívčí, extrémně sladké vůně. Takže když jsem dostala vzorek této a poprvé ji vyzkoušela, opravdu mě překvapila.
Ne úplně sladká, ne holčičí, ale úžasná uklidňující vůně, která připomíná čerstvé prádlo a květiny a léto. (Ne však jako vůně clinique, spíše hřejivější a sofistikovanější).
Siláž i výdrž byly středně dlouhé.
Voní přesně jako mámino objetí. Vyvolala ve mně takovou nostalgii. takhle by měly vůně vypadat: skutečně ve vás něco cítit.

iamoir
Nechápu nenávist žen k pudru, pudru na obličej, ke gramům, k vůním starého stylu, k pižmům, ne, nechápu ji a snad nikdy nepochopím. Lidé jsou pokryti pižmem. Teď už můžeme mít i čisté pižmo. Měli bychom a stále máme i ty špinavější. Máme a budeme mít různé pižma s pomocí technologie. Obrovský výběr, takže je šance, že si každý najde to, co se mu líbí. A pokud se tak nestane, znamená to, že nejste pižmový typ, tak se tím ani nezabývejte.
A ženy používají pudr po celý život, jak ho mohou nenávidět? Každý den si dávají na obličej kosmetický pudr. Nosí ho v kabelce, aby si ho v případě potřeby mohly znovu nanést. V létě používají mastek, aby měly sušší pleť. Používají ho i na své děti. Jsou na něj tak zvyklé, přesto ten odpor při očichávání parfému: "blaaaaah, je to pudrovéyyyyyyyyyy!!!!!!" nebo "moc se mi líbí, ale bohužel je po některých hodinách!!!! pudrový, takže ne", mi nedává smysl. Konec řečnění. Pojďme se zabývat Prada Candy Kiss
Pro mě je to vůně šuplíku s ženským spodním prádlem. Do babičkovské má daleko a blíží se spíš tomu, čemu říkám "intimní" vůně. Je to plně vyčištěné pudrové pižmo. Sladká, jak se patří. Jemná ženským způsobem, ne holčičím, holčičím, který vůbec nemám ráda. Trochu se mění ve vanilkovou, ale nic gurmánského, jen tak akorát, a po nějaké době nošení je výrazný i pomerančový květ. Dosáhla hranice šesti hodin, které od parfému chci, takže za mě žádné problémy s výdrží. Vůně je velká v prvních dvou třech hodinách a pak se určitě drží blízko kůže.
Mám ji ráda! S řadou parfémů Candy Prada jsem si nepohrála ze strachu z cukrkandlové věci, kterou nosí. Tentokrát ne, tohle je nádhera. A komu se líbí Prada Candy Kiss, ať zkusí Infusion De Fleur D'Oranger, také od Prady, nebudete zklamaní.

IdaMida
Souhlasím s předchozím komentářem Julie. Zdá se, že nic v této vůni není tak složité a zvláštní, ale zároveň se nějak kouzelně zamiluje sama do sebe. Taková je její vraduchivá něha, jemnost, nevtíravost a tím pádem i slušná výdrž. Myslela jsem si, že je to vůně pro holky, ale nečekaně se mi zalíbila ))).

hausofgagabriel
Návykové. To byl záměr Prady, vyvolat závislost opakováním, a to se podařilo. Získala si mě na první přičichnutí, na rozdíl od té tradiční, která mi chvíli trvala, než jsem si ji oblíbila, a stále ji nemám tak ráda jako tuto. Vrchní nóta je čisté pižmo, čisté, čisté pižmo s nádechem parfému, velmi jemné a nesporně kvalitní, hodné Prady. Je návyková, nemohla jsem ji přestat cítit, jakmile jsem oddálila ruku nebo stužku od nosu, chtěla jsem ji cítit znovu. Zněla mi trochu trpce, ale pak jsem si uvědomila, že je trochu "vatová". Po chvíli se objeví pomerančový květ, velmi nesměle a jen proto, aby dodal základní odlišení božskému pižmu, které by mělo být kanonizováno, protože je tak dobré. Její projekce/výraz je úžasný, mnohem lepší a silnější než u tradiční Candy. Obě jsou si podobné, mají stejnou DNA, snadno poznáte, že jsou ze stejné linie, a právě díky této charakteristické vůni jsem si obě zamilovala. Tady ve skupinách se trochu špatně shání, buď ji někdo komentuje, nebo je na prodej, a v internetových obchodech stojí hodně, ale kdybych si ji mohla dovolit, koupila bych si ji stejně, protože stojí za každý cent. Je to skvělá vůně pro ty, co mají rádi čisté parfémy, není nikdo, kdo by si na ni stěžoval. Hodnocení 10.

Chrystiane
Prada Candy Kiss Zkoušel jsem to v prezentaci novinek a zahajuje 2016 volné zóny Iquique prostřednictvím Vicenzo Perfumerias, a našel jsem to sugestivně svěží je účinný popis, který naznačuje, voní bílou bavlnou a slabou vanilkou, je jemná a naivní vůně, připomíná mi klasickou pohádkovou princeznu, také připomíná legendární Amen kolínská pro děti, ale ve svém starém původním vydání, ne levné alkoholizované verze, která je distribuována dnes. Připadá mi jako intimní vůně, ideální k nošení při ranním probuzení pod jarním vánkem... Miluju ji!