Mi Fa Reminiscence pro ženy

Mi Fa Reminiscence pro ženy

zelený
mandle

Mi Fa podle Reminiscence je vůně pro ženy. Mi Fa byl/a uveden/a v roce 2008. Mi Fa byl/a vytvořen/a Zoe Coste a Jacques Flori. Vrchní tóny jsou Marshamallow, Hořká mandle, Máta, Levandule, Pomeranč, Sicilský bergamot, Italská mandarinka, Rozmarýn a Zelené tóny; střední tóny jsouNeroli, Jasmín, Petitgrain a Černý pepř ; základní tóny jsou Vanilka, Fazole tonka, Pižmo, Jantar (ambra), Santalové dřevo a Virginský cedr.

Marshamallow
Hořká mandle