Salvatore Ferragamo - Signorina Eau ... (22.99 USD)
Signorina podle Salvatore Ferragamo je Floral Fruity vůně pro ženy. Signorina byl/a uveden/a v roce 2011. Signorina byl/a vytvořen/a Sophie Labbe a Juliette Karagueuzoglou. Vrchní tóny jsou Růžový pepř a Černý rybíz; střední tóny jsouRůže, Pivoňka a Jasmín ; základní tóny jsou Panacotta, Pižmo a Pačuli.

Chloé Nuit d'Egypte Nomade: Bílé květiny, koření a moderní kyfi
od Anastasia Privalova

Hesperidya
Na tomto parfému se mi líbí všechno, kromě názvu 😁 připomíná mi cucáky, kteří se ptali "Madam nebo slečna".
Jako by byl důležitý rodinný stav.
Samozřejmě 'slečna' neodkazuje na tento ani na rodinný stav, ale zdůrazňuje bontónový charakter vůně,
navíc rypsová mašle typická pro boty Ferragamo je více než jen náznakem.
Pro mě jeden z nejpovedenějších a nejiskřivých akordů růžového pepře/růže/pivoňky, černý rybíz dodává tělo, aniž by ubíral lesk a zářivost, vlastně jsem si léta myslela, že je to třešňový květ
Základ je jemný a gurmánská část je jen naznačena, vnímám něco krémového/lahodného jako koktejl z červeného ovoce.
Okouzlující.

Púca
Kdo říká, že tento parfém je příšerná a laciná vůně, s vámi nesouhlasím. Moc takových parfémů mi nevoní. Je to gurmánská vůně, ale taková panna cotta. Panna cotta je obvykle jen lehce sladká a velmi krémová. Tahle vůně opravdu voní jako panna cotta ozdobená růžovou omáčkou! Nevím, kdo by nechtěl takhle vonět. Je velmi jemná, ženská, ale ne přehnaně, protože růžový pepř prosvítá. Připomíná mi něco, co by nosila baletka. Je to upřímně jedna z mých nejoblíbenějších a cenově velmi dostupná.

Mariana7945
Od první chvíle, kdy jsem viděla popis tohoto parfému, jsem byla zvědavá a chtěla jsem ho vyzkoušet kvůli pannacottovému tónu. Pro mě je to sladký a květinový parfém, ne příliš silný, myslím, že by se dal používat jak přes den, tak v noci a může být platný pro chladné i teplé dny, i když v teplých dnech je asi lepší ho používat v noci.

Naty_sinfoniaagridoce
Dostala jsem náladu na jemnější parfémy a rozhodla jsem se, že Signorinu ve svém životě opět potřebuji, i když jsem k ní necítila už více než sedm let.
Bylo to poloslepé rozhodnutí, protože navzdory všem pochvalám jsem flakon, který jsem měla a vyměnila, moc nepoužívala. Stejně už jsem si tu vůni moc nepamatovala...
Upřímně? Bylo to jako znovuobjevení staré lásky v pravou chvíli života.
Poté, co jsem poznala další Salvatore Ferragamo, mohu říct, že miluji jejich lahvičku s rozprašovačem ve stylu obláčku. Rozprašuje parfém jemně a rovnoměrně.
Když se vrátím k vůni, buď se změnil můj čich, nebo parfém přeformulovali, ale teď cítím Panacottu od začátku do konce. Signorinu považuji za nejjemnější gurmánskou vůni, s jakou jsem se kdy setkala, přesně na tenké hranici mezi gurmánskou a květinovou.
Voní po princeznách, psacích potřebách, něžných šatech... a přitom nezní dětinsky. Od chvíle, kdy mi přišla, chci nosit jen ji. Snažím se ovládat, abych mohla střídat ostatní, ale je to silný kandidát na můj podpisový parfém.
Nejsem princeznovský typ, ale když mám na sobě Signorinu, cítím se jako v objetí a může to znít jako výlet, ale i moje nutkání někoho uškrtit jsou zkrocená kkkk

Milena Dominic
Krásný parfém! Stejně krásný jako jeho flakon. Sladká, ale ne zatěžující. Růže spolu s růžovým pepřem nedělají Signorinu čistě gurmánskou. Není to nápadná vůně. Nikdy jsem ji necítila. Na rozdíl od všech gurmánských vůní, které vlastním (a miluji), s křiklavými tóny cukru a vanilky je Signorina sladká, jemná, něžná, delikátní květinová vůně s vynikající výdrží. Ten tón pannacotty je velkým hitem, protože jí dodává úžasnou mléčnou jemnost, kterou jsem nikdy předtím necítila. Verze, kterou miluji celým svým srdcem, je tato EDP. Považuji ji za skvostnou, jemnou a výraznou zároveň. Je nádherná! Je středně plná a vyzařuje z ní aura princezny, malé šťastné růžové víly. Kdyby pastelově růžová měla vůni, byla by to Signorina EDP. Přesně taková je světle růžová mašlička tohoto mistrovského díla. Chci ji mít navždy!

Eve Cerati
Prezentace velmi pěkná, ženská, elegantní, když mi dali vzorek v obchodních domech' jsem si ji zamiloval a byl jsem odhodlán přidat ji do své sbírky, na Vánoce 2016 jsem ji dostal jako dárek, ale s použitím jsem ztratil kouzlo, pokud se mi to líbí, ale nejsem fascinován, je to svěží, ženská, ideální pro výlet do kina nebo na jídlo.
Doporučuji ji.

rougetnoir
Vyzkoušela jsem tělové mléko této vůně, cestovní velikost zdarma, už si nepamatuji, ve kterém časopise. Používala jsem ji do poslední chvíle s velkým potěšením, má výdrž, která je přinejmenším výjimečná, když se mi tak líbí edt nebo edp, kdo ví, jaká jsem čichová bomba! je to jemný parfém, ale s charakterem, úvod je jiskřivý a pepřový, ale téměř okamžitě vyprchá ve prospěch pivoňky, která podle mého názoru převažuje nad ostatními květinovými tóny, základ je pižmo nasládlé panna cottou, velmi vnímatelný gurmánský tón. je to podle mého názoru velmi sofistikovaná a originální směs... která dokonale odráží vrozenou eleganci, kterou může mít mladá italka. elegantní, moderní, veselá a sladká, je to parfém vhodný pro každé roční období a každou příležitost, nejen pro dívku, ale i pro ženu.

Nina.84
Elegantní, mladá, rafinovaná a jasná. Velmi ženské a s charakterem. Zpočátku je velmi peprná a téměř šimrá v chřípí, ale vzápětí převládne květinová část, která se mísí se sladkým a nečekaným základem panna cotty. Není to lehká a jemná vůně, jak by se mohlo zdát, ale silně květinová vůně s přítomností. Je velmi vnímavá a dlouhotrvající, je třeba ji pečlivě dávkovat. Nejvíce se mi líbí lehká sladkost panna cotty, která trochu zjemňuje silný květinový nádech.

Renata77
Signorina je tak lahodná. Je to romantický, vyvážený, mladistvý parfém s tou sladkostí, která pochází z Panacotty a dělá ho velmi, velmi příjemným! Je to parfém, který lze nosit při různých příležitostech, ale myslím, že se nejlépe hodí na rande a romantické schůzky. Každý den si přivoním k některému ze svých parfémů a kdykoli ucítím Signorinu, zavřu oči a vzdychnu... delikátnost je to správné slovo.

Zuzu1980
Tohle je jeden z těch (vzácných) parfémů, které mi hned padly do oka. Po počátečním ovocném výbuchu se na mě přelije do jemné sladké mléčné růže a do hodiny je z ní čistá panna cotta. Tento parfém miluji, je ideální pro každodenní nošení a dokázala bych si představit, že se stane mou charakteristickou vůní, zejména v zimě. Žiji však v horkém podnebí a v létě mám tendenci vybírat spíše ovocné/tropické vůně. Tento parfém je lehký, sladký a elegantní.

ilatanx
Děvčata, už jsem opustil recenzi, a také není nadšený, z nějakého důvodu na mě vůně kyselé, nebo moje asociace s kvašeným kompotem a mýdlem, ale já jsem k tomu, co - pokud by tam byly žádné negativní recenze (na základě osobního názoru vůně), kolik by bylo nešťastné. ...Já například, bez testu koupil, negativní nečetl, a oh hrůza. Ale třeba se někomu moje recenze bude zdát potřebná. Nechápu, proč mazat příspěvek a dávat "mínusovou kouli", když máte jiný názor. Vždyť se tu dělíme o dojmy, ne vnucujeme svůj názor. Smazat můžete, jako jste to udělali vícekrát, ale není to fér. Proč když mám jiný názor než vy, tak je to špatně? !

Viq
Mimochodem, ano, už mě unavuje číst tady o téměř každém parfému, že je "jen pro velmi mladé". Věk, váhu a další omezení ("aha, tenhle parfém je jen pro blondýnky!") si rádi stavíme, ale je to jen o chlebu! Asi jsme všichni tak trochu zakomplexovaní, jakkoli je to nešťastné. Když čtu takové komentáře, začínám si myslet, že jakmile mi bude třicet (a mimochodem, není to daleko), koupím si sukni pod kolena a lahve bez mašlí. O čtyřicítce ani nemluvím, ale aspoň to ještě chvíli nebude..... A pak si vzpomenu, že počkat! Jsem svobodný člověk s docela normálním vkusem, a dokud jsem si do práce nepotřebovala vzít kostým jednorožce nebo růžové šaty Barbie, není co řešit. Takže na Signorinu a další "frivolní" chutě ano v každém věku. Méně vážně, dámy! Zbavme se společně komplexů )

Виташка
Krásné dámy, které a pro parfém určují věk, který jsou nebo ne! Chci říct následující - já osobně dráždí ty vůně, které radí nosit (samozřejmě po testu) ženy po .... Jsem do poslední chvíle mé ženy... věk chci být v okamžiku, a já a v 70 signorina bude mimochodem!!!!

azuriiita
Mému nosu voní jako třešňové želé (ano, želé nebo tak něco), krémové mango (je to ta panacotta s rybízem?). Také hodně voní po květinách, zejména po pivoňkách a růžích (v tomto pořadí). Růžový pepř na kůži necítím.
Myslím, že je to příjemná, veselá, ženská vůně, na denní nošení, v jakémkoli ročním období. Myslím, že je to jedna z těch, které mají potenciál, aby se chlapcům (zejména mladým chlapcům) hodně líbila.
Postupem času se stává krémovější a lahodnější :D Podle mého názoru má typickou charakteristiku vůní Ferragamo: elegantní a "stylová", vůbec ne extravagantní, umírněná a neobvyklá vůně. Flakon je pěkný, nemyslíte? Každopádně... Vzorky, které mám, si docela užiju!

marthaelena
Vypadá to, že u této vůně nepanuje shoda, na Signorinu je mnoho různých názorů. Název znamená: Signorina znamená: seňorita (jak mi někdy říká můj DH) / slečna / mademoiselle).
To je to, čeho jsem si všimla:
-Vydrží více než 7 hodin, takže netuším, proč mnoho lidí říká, že nevydrží.
-Je to sladká vůně a sušení mi trochu připomíná Givenchy Hot Couture a Jean Paul Gaultier Classic, ale trochu méně sladké.
-Je dívčí, ale ne teenagerská. Je to ženská vůně na úrovni.
-Je to celkově pěkná vůně, v úvodu je jiskřivá, ale stává se sladkou.
-Líbí se mi, ale asi si ji nekoupím jen proto, že mám raději méně sladké vůně.
-Flakón je prostě krásný. Pravděpodobně se s ním budete chtít chlubit!