Cieli di Seta Salvatore Ferragamo pro ženy a muže

Cieli di Seta Salvatore Ferragamo pro ženy a muže

Cieli di Seta podle Salvatore Ferragamo je Floral Fruity vůně pro ženy a muže. Cieli di Seta byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tón je Černý pepř ; střední tóny jsouBorůvky a Hedvábí ; základní tón je Pižmo.

Černý pepř

Borůvky
Hedvábí

Kris.Ru

Konečně důstojná novinka!
Harmonická kombinace tónů: ani nepřidávat, ani neubírat.
Černý pepř ředí sladkost borůvek, hedvábí dodává svěží fialce něhu. To vše na přísném pižmovém podkladu, pro projevení rukopisu, charakteru. Vybočuje ze vší té "kakofonie", kterou nabízí současný marketing.
Pozornost jsem věnovala také konzistenci tekutiny - je mírně mastná, díky čemuž vůně dobře drží na pokožce. Směle "seděla" více než 8 hodin. Na bundě téměř 24 hodin.

Евгения_Николаевна

Unisex. Není vůbec sladká, ale přesto jsou světlé borůvky výrazné, šťavnaté a chladivé. Hedvábí jde ruku v ruce s borůvkami a dodává křídový, minerální, kartonový závěr. Nechybí ani černý pepř. Perzistence je střední. Neoznačil bych ji za tichou, je dobře slyšet tomu, kdo ji aplikoval.

DS.Нюша

Lahvičky se mi velmi líbí. Koupila jsem si všech 6. Ze 6 lahviček je tato na 4. místě.
Nevím - moje chuť není nic zvláštního - na začátku trochu pepře, pak cítím bobule a něco krémového.
Pro sebe jsem si udělala závěr, že když je v pyramidě málo tónů, je to nuda.
P.s píšu svůj subjektivní názor

clarie

Sladká a velmi příjemná vůně čerstvých, zralých borůvek, ještě více borůvek. Hedvábný akord (nevím, které složky ho tvoří. Podle mých pocitů by ve vůni měly být květy slané fialky a kosatce), vytváří efekt sevřených bobulí.
V základu se objevuje pižmo a lehký dřevitý akord (podobný santalovému dřevu).
Vůně je teskná a letní. Příjemná bobulovitá vůně bez přebytečného sladu. Středně dlouhá výdrž a siláž. Líbila se mi.

Původní recenze od Fragrantica.ua

washudtoj

Vlastně jsem se do něj zamilovala. Cieli je určitě jeden z nejlepších v této řadě. Borůvky jsem cítila od začátku do konce - i když s postupem času se stává pižmovější.

Velmi nedoceněná. Mrzí mě, že je zde hodnocena tak nízko (3,48 v době psaní článku). Myslím, že tato vůně je solidní ovocná vůně, a pokud budu mít možnost, chytnu plnou lahvičku.

vasso_it

Klon vůně Poppy and Barley od Jo Malone s menší intenzitou a dobou trvání. Nevím, jak se jim podařilo vytvořit tak podobnou vůni, která nemá žádný společný tón, kromě pižma, které se mi nezdá tak moc... Pepř nikde není, stejně jako hedvábí. Pro mě tato konkrétní vůně nemá žádnou originalitu. Je hezká, květinová a kořeněná, ale pokud jste vyzkoušeli ekvivalent od Jo Malone, nedává to smysl. Má minimální výdrž a dobrou stopu, dokud vydrží. Nepovažovala bych ji za unisex, ale myslím, že ji mohou nosit i muži, pokud dosáhnou dobrého vrstvení. Bohužel na mě nezapůsobila...

Původní recenze od Fragrantica.gr

Versace