Signorina Misteriosa Salvatore Ferragamo pro ženy

Signorina Misteriosa Salvatore Ferragamo pro ženy

laktonický
pačuli
tuberóza

Signorina Misteriosa podle Salvatore Ferragamo je Orientální Floral vůně pro ženy. Signorina Misteriosa byl/a uveden/a v roce 2016. Signorina Misteriosa byl/a vytvořen/a Sophie Labbe, Nicolas Beaulieu a Juliette Karagueuzoglou. Vrchní tóny jsou Ostružina a Neroli; střední tóny jsouTuberóza a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Mléčná pěna, Černý vanilkový lusk a Pačuli.

Ostružina

Salvatore Ferragamo Signorina Libera

od Igor Masyukov

02/12/23 02:56

nightbelve

Miss Mysterious je dokonalá večerní vůně pro milovníky zimních sladkostí a je poměrně nedoceněnou komerční nabídkou. Od svého vzniku přecházena mlčením a málo očichávána, ačkoli není pro mě, zjišťuji, že nemá co závidět mnohem slavnějším zástupcům tohoto žánru (La Nuit Trésor, Hypnotic Poison, Crystal Noir atd.). Ovocná a krémová, je to změť ostružin, neroli a vanilky, doprovázená nádechem tuberózy a pačuli. Neuvěřitelný výkon na kůži i na oblečení (více než osm hodin), mírná projekce, ale mimořádná stopa (snadno zaplní celý byt). Muži, kteří dávají přednost sladkým vůním, si ji mohou také oblíbit, pokud se dokáží přenést přes to, že má výrazně ženský tvar flakonku. Řekněme si to na rovinu: Signorina Misteriosa je ryze příjemná vůně, která svou sladkostí a nepříliš chemickou povahou přitahuje komplimenty v pikantní intenzitě, která udeří na strunu každého v okruhu jednoho metru. Navíc skutečnost, že ji používá jen velmi málo lidí, činí tento parfém Ferragamo téměř jedinečným, přestože není ani příliš vyhledávaný, ani nikový. Výborný nápad na dárek, pokud máte omezený rozpočet, protože cena se pohybuje ve střední/nízké cenové relaci (a často ji najdete ve slevě) a zcela odpovídá výkonu výrobku. Jediná výhrada? Nepřehánějte to s vapováním a nepoužívejte ho, když je horký.

Clarida

Tuto vůni jsem si zamilovala: lahodná, hřejivá, zahalující.
Ideální pro ty, kteří mají rádi sladké vůně, ale zároveň jsou diskrétní a nevtíravé. Výdrž je průměrná.
Připomíná mi vůni Kenzo Flower l'Elixir, která se už nevyrábí.
Ferragamo mi přijde naprosto příjemná, nikdy nepřehnaná, vždy velmi dobře udělaná.

agnese

Čekal jsem od toho mnohem víc. Vůně mi přišla velmi špatná, velmi sladká. Čekala jsem, že nebude přinejmenším tak sladká.
Nepřipadala mi dospělá, zimní nebo tak něco. Testovala jsem ji v různých teplotách, ročních obdobích.... Ale rozhodně nebyla.
Tóny ostružin a svěžího ostružiníku jsou velmi sladké a velmi zřetelné, dávají jí podobu parfému pro teenagery, vůni žvýkačky, kterou jsem si kupovala, když jsem bydlela v Taubaté: ostružinový plyš. Vážně, ta vůně je opravdu podobná lol
Každopádně je to škoda, flakon je krásný, ale láska to nebyla.

Reina Amigdala

Tento parfém mě velmi příjemně překvapil. Hledala jsem sladkou vanilkovou vůni, ale s ostružinou (myslím, že je to vynikající vůně), a vlastně jsem se hnala za tím, že vyzkouším Yes I Am Fabulous, ale nikde jsem ji u nás nemohla sehnat. A tak jsem při hledání těchto tónů na internetu narazila na tuto a naslepo si ji objednala.

Voní krásně, je to vůně, která je v podstatě taková: ostružina se šlehačkou a vanilkou, ale lahodná. Všechny tóny jsou tak akorát. Není vlezlá, není vtíravá. Je velmi jednoduchá, ale ultra ženská. Vůně je umírněná a její délka je delší, než bych čekala, asi 8 hodin na kůži a o něco déle na oblečení. Opravdu ji doporučuji na každodenní nošení.

SusanaSpell

Nadutá a marnivá dáma, která při pohybu zanechává bohatou stopu vanilkové mléčné pěny, téměř lahůdku, kterou vnímají jen ti, kdo jsou ochotni hrát hru této zhýčkané dívky. Tento parfém, vždy noční, vždy se strategií, nezůstane bez povšimnutí. Můj oblíbený!

Jufusato

O parfémech nemluvím, ale o tomto parfému vám poskytnu několik informací od laika. Stačil mi jeden nástřik a vydržel mi na kůži asi 7 hodin. Celou dobu jsem cítila tón pomeranče, smíšený s trochou štiplavosti. V pozadí je lehce sladká. Parfém není v žádném případě "mazlavý". Je to úplně jiná vůně, taková, jakou jsem ještě na nikom necítila. Díky své jemnosti se dá nosit i přes den a v létě.
Opravdu se mi líbila. Jiná vůně, ale ne taková ta "přeplácaná".

Kseniya8707

Obdržel jsem tajemnou a záhadnou a tak italskou elegantní láhev. Nastříkala jsem ji na sebe a... a byl pryč! Je vynikající, miluji tento druh vůní. Takové ty šťavnaté, které dávají hlasitě najevo, že jsou. Základ vůně tvoří ostružina, vanilka a pačuli. Můj manžel se okamžitě zeptal, čím to tak lákavě voní. Protože "chutně", musí to být šlehačka nebo mléčná pěna)). Vůně na zimu, ideální pro nadýchanou hebkou srst!

Chispilla81

U parfému upřímně řečeno nesplňuje očekávání, co se týče délky a siláže, které byste od parfému očekávali...alespoň v mém případě se jedná o parfém s velmi jemnou siláží a střední délkou, ideální pro lidi, kteří na sebe neradi příliš upozorňují, protože na mé kůži má siláž asi 1 hodinu a výdrž asi 4-5 hodin, ale na kůži je velmi slizký..... i na oblečení se objeví na konci dne, ale je těžké ji cítit....

Vidím ho jako ideální parfém na denní použití nebo na romantické schůzky, kde je hodně blízkosti a mají rádi sladké parfémy... pro mě ideální na jarní, letní a podzimní období, protože aspoň díky teplu je cítit něco víc...

Při přiřazení k postavě bych ho viděla ideální pro Lunu Lovegood z filmu Harry Potter, protože podle flakonku a názvu odkazuje na tajemnou dívku a podle vůně ji definuje jako sladkou, plachou a nevinnou osobu, která se ale stejně rychle jako ona vytrácí ......

Vůně je ze začátku velmi sladká vůně citrusových ostružin s Dulce de leche a vanilkou, ale jak parfém trvá, citrusová část se ztrácí a vše je sladké, připomíná mi to krémový dort, který bude mít navrchu dobrou vrstvu ostružinové marmelády a že jeho obsah bude chutnat jako Dulce de leche s vanilkou a lehkým nádechem pomeranče. Ve vůni nedokážu ocenit tuberózu, ale dokážu ocenit pomerančový květ a trochu neroli a v pozadí možná lehký tón pačuli.

Ideální pro lidi, kteří nechtějí být nápadní parfémem, ale ocení sladké a krémové vůně. Na můj vkus bych jí dala větší intenzitu a především trvání.

Swedelish

Existuje několik značek, nad kterými jsem v průběhu let podvědomě ohrnovala nos a které byly donedávna daleko od mého radaru. Ferragamo bylo jednou z nich. Toto je mé první setkání s touto značkou a je fantastické! Co mi ještě chybí a zakázal mi snobismus, abych si ji užila!? Přiznávám, že devítislabičný název vůně je dost na to, abych ji přešla, ale dokud se mě nikdo nezeptá, co mám na sobě, budu v pohodě ;) Ať už je to jakkoli, je to pro mě dost velká škoda.

Nedávno jsem ji dostala naslepo jako výměnu a můj první dojem byl, jak působivá je váha flakonu. Rozprašovač je také velmi pěkný. Připomíná mi sprej Chanel No 19 Poudre tím, jak vypouští dlouhou, rovnoměrnou, jemnou mlhu, a ne výbuch nebo výbuch jako většina běžných sprejů. Dodává celému zážitku extra třídu, což je velmi příjemné. Obvykle o rozprašovačích nemluvím, pokud nejsou výjimečně hrozné nebo skvělé, což je v tomto případě to druhé. Stojí za zmínku, protože nejenže je příjemný na dotek, ale rovnoměrně rozptýlí vůni na větší plochu, pokud si přejete aplikovat tímto způsobem.

Vůně je nádherná. V úvodu dostávám silnou dávku pačuli, toho špinavého, pod svěžími, trpkými bobulemi a chladivou sladkou smetanou. Je hluboká a temná, ale s přibývajícím časem se osvěžuje. Bílé květiny zachytávám spíše postupně, jak přechází do střední fáze, což je moje oblíbená část. Rozhodně pomerančový květ. Trochu tuberózy. V sušení je kupodivu méně pačuli než v úvodu. Ta "špinavost" se časem vytrácí a pačuli, které zůstává, je přátelský zelený druh. SM končí na živější notě, než začala, ale po celou dobu si drží svůj charakter a hloubku. Nádhera!!! Příhodně pojmenovaná a navržená, protože vůně stoprocentně odpovídá svému zevnějšku.

Dlouhá výdrž: 8-10 hodin
Projekce: Vůně je velmi příjemná na dotek, ale zároveň je velmi příjemná na dotek: Perfektní. Ostatní vás ucítí, ale ne přes celou místnost.

smoke,the

Každopádně zima je zlá. Nakoupím všechno, co zní jedle, čtyřikrát to použiju a nechám to stát. Každou zimu se moje polička sladkobolných dobrot rozrůstá. A ano, "La vie e belle" mě nic nenaučila, "Život" mě nenaučil vůbec nic :).
Letošní zimu jsem vydržela déle než obvykle, ale včera mě přepadla Signorina Misteriosa.
Ke koupi mě přiměla monumentální bobulová a mléčná sladkost. Velmi šťavnaté a velmi sladké. V hlavě se mi okamžitě objevil obraz mléčného koktejlu z McDonaldu s ostružinami (kdyby něco takového existovalo) a tekutým karamelem (ano, vím, že to není v pyramidě, ale já ho určitě mám). V podstatě sen diabetika. Tělo se blaženě usmálo a můj osud byl zpečetěn.
Manžel šel za mnou po schodech, dohnal mě a zasněně se zeptal: "Karamelky, že?". Ale já to od sebe bohužel velmi rychle přestávám slyšet. Bojím se ho obnovit - je mi líto lidstva kolem mě. Sedím a čas od času si šťouchnu nosem do zápěstí.
Na druhou stranu je to pro mě okamžité antidepresivum.
Na mínus, pro mě opět poněkud syntetický základ. Vůbec ne tak špatný, ale znatelný. A situačnost vůně - rozhodně ne každý den a už vůbec ne při jakékoliv příležitosti. Zvláštní potřeba "dopingu" a schopnost nikoho neškrtit je nutná.
Z mystických - cena a proč tuberóza nekřičí? )
Předvídatelně k ní vychladnu, ale teď je to v pořádku, chutná )).

Luiza Cortez

To je ale láhev! Moje je 50ml lahvička, přesně jako ta na fotce, sklo je černé, stejně jako krabička, není průsvitné a základna je celá ze zlatého kovu, stejně jako detaily. Luxus sám o sobě! Ale k vůni. Každý, kdo se podívá do mého šatníku, brzy zjistí, že jsem vášnivá milovnice květinových, gurmánských a sladkých orientálních vůní. A tento flakón není výjimkou. Zpočátku cítím červené ovoce, i když popis shrnuje vrchní tóny jako ostružinu a neroli, které v parfémech miluji, ale tady šly stranou. Ruku v ruce s ní na začátku přichází tuberóza, která zpočátku chce být výraznější, jak je tomu téměř vždy, ale v průběhu dne se stává decentní, ale figuruje až do konce, nyní vedle vanilky, a je patrné, že jde opravdu o vanilkové lusky díky jejich lehce dřevitému vzhledu. K tomu všemu se přidává smetanovost mléka. V závěru jsem cítila jistou podobnost s vůní Dolce & Gabbana Pour Femme, kterou mám také. Nepřišla mi tak noční ani sexy, jak ji představuje reklama. Je pohodlná, velmi ženská a vůbec ne sdílná. Nemá vůbec žádnou vůni a také nesouhlasím s tím, že je ovocná, je spíše orientální. Záporný bod za projekci, protože mi přišla bližší kůži. Nepromítala se tolik, nebo jsem možná použila málo střiků, chystám se ji otestovat "intenzivněji", ale myslím, že si toho nikdo nevšiml, i když mě ten lahodný nadýchaný obláček pronásledoval celý den. Protože není tak inovativní a zanechává dojem, že "tohle už jsem někde cítila", a protože nemá slušnou projekci, nevím, jestli bych si ji koupila znovu, protože cena je dost vysoká.

Orchid668

Líbilo se mi to!!!! Jak je kouzelně jemná a vzdušná. Jemné sladkokyselé bobule s pačuli plynule přecházející v příjemnou vanilkovo-jahodovou pěnu, zanechává příjemnou stopu nevtíravou, nikoliv vtíravou, lehce sladkou, trochu cukrkandlovou, ale vůbec ne lacině znějící. Není drsná... dnes jsem ji třikrát testovala a nevzala si ji... teď mě to strašně mrzí. Opravdu ji chci. Spíš si ji vezmu při slevách, zahalující vůně, ale pro mě to rozhodně není osudový parfém, spíš jeho barva pro mě není černá, ale růžová. Jemná, lahodná. Opravdu ji chci teď, dokud je stav nálady na nule a ponurá zima. Pod útulné pletené krátké šaty a koketní babetku, ideální.

Druhý den ráno jsem si pro ni běžela, je tak krásná. Připomíná mi Dolce and Gabbana Pur Fam New, ale s větší něhou. Jemný vanilkovo-jahodový mléčný opar v základu bez jakýchkoli zákrut. Poisons Poisons Poisons, ale Mysterious Signorina má své místo a potěší).

MellyHelly

Signorina Misteriosa je novinka v černé barvě této řady Ferragamo s vtipným názvem, který mi připomíná písničku Neffa.
Tajemná? No, ani ne tak moc. Ne že bych očekávala triumfy dřevin, koření a myrhových balzámů, jak by se parfémy s takto prezentovaným složením parfémů prezentovaly do 80. let minulého století, ale jde o parfém, který je v porovnání s navrhovaným stylem až příliš zjednodušený.
Převládajícím tónem je především trpká ostružina, nikoli otravná jako v jiných parfémech. Připomíná oddělený zlomek z Vagabond Prince, který je založen na černém rybízu, ale jsme stále u toho: nyní dominantní bobule.
Byla bych raději, kdyby ostatní tóny byly intenzivnější a vyšly posílené, např. pomerančový květ, ale jsem spokojená s tím, že tón mléčné pěny je prakticky neslyšitelný. Cítím spíše velmi jemné pačuli.
Je to velmi dobře nositelný parfém, poměrně dlouho vydrží, s mírnou siláží. Není špatná a naštěstí není tak sladká. Mně osobně vlastně vůbec nepřipomíná Armani Sì, což mi docela vadí.
Abych parafrázovala písničku, dala by se popsat jako "me and my mystery lady are good together".

KarlekLila

Dnes jsem to vyzkoušel v obchodě. První nástřik na mě neudělal dojem. Okamžitě mi přišla jako generická sladká vůně podobná něčemu, co by Britney Spears vydala za mnohem nižší cenu než Ferragamo. Asi po 15 minutách, když se vrchní tóny usadily, jsem šla ven k autu, když kolem mě prošel chladný vánek. "Oooh... CO je to za KRÁSNOU vůni..," ozvala se poznámka kolemjdoucího? Žena se zastavila, když jsem procházela kolem. Uvědomte si, že jsem si malíček postříkal jen jednou! To je ale silná šťáva! Sladká možná je, ale k mému prvnímu dojmu z vůně z drogerie pro celebrity má daleko. Už je to skoro deset hodin a já stále příjemně voním po čerstvých ostružinách a sladké smetaně! V pozadí se tajemně skrývá náznak tuberózy a pačuli, ale nikdy se úplně neprosadí. Vskutku "Misteriosa"! Tento džus je vynikající!

Arlene-Beatrix

Jedná se o novinku na trhu. Rozkošný ostružinovo-vanilkový krém. Velmi svůdný, jako 100% sladké pokušení. Ženská, budoárová, ale ne příliš těžká. Myslím si však, že by se hodil spíše do chladného období, kvůli své sladkosti.

Aktualizace: Bohužel mi trochu vadí střední tón tuberózy.