State Of Mind Unisex Open Mind EDP S... (178.99 USD)
FragranceNet.com 1 product for 133.69 USD
Jomashop.com 1 product for 178.99 USD
FragranceX.com 1 product for 229.99 USD
Open Mind podle State of Mind je Woody Aquatic vůně pro ženy a muže. Open Mind byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Karine Dubreuil-Sereni. Vrchní tóny jsou Meloun, Limetka, Aquozone a Ozonové tóny; střední tóny jsouDřevo cypřišku tupolistého, Zelený čaj a Motar přímořský ; základní tóny jsou Cypřiš, Guajakové dřevo, Cade olej a Lotus.

Ravenielle
Pro ty, kteří jsou citliví na calone (vonná látka s aromatem melounu a ozónově-vodními tóny), zde bude převládat ozónově-vodní svěžest, stejně jako u mě, doplněná o trpkost cypřiše a jalovce. Udeří do nosu, je velmi štiplavá, souhlasím, že ne každému bude chutnat. Poměrně rychle se asimiluje do hořkého mokrého dřeva, s nádechem pěny na holení. To není nic pro mě, rozhodně ne. Myslel jsem si, když jsem četl tiskovou zprávu, že bude mnohem přívětivější a průzračnější, přirozenější. Čistě moderní vodně-pudrová syntetika.

Sheo
Lehká, svěží, průzračná a chladná. Směr je převážně vodní. Složením a vyzněním se blíží luxusním klasickým pánským svěžím vůním - citrusová kyselost, vodní lotos, trocha trpkosti jalovce a cypřiše. Žádný čaj jako takový není cítit. Žádné ostré hrany, přechody jsou plynulé. Výdrž je na tento typ vůně slušná, stopa prakticky chybí, mimořádně politicky korektní.
Pro ty, kdo hledají klasickou svěžest pánských kolínských, ale s perleťovými knoflíky, pro horké léto, pro promenádu v teskném letovisku večer podél nábřeží s cypřiši.

Наталья Гончаренко
Tuto vůni navrhl konzultant v tématu svěžích vůní. Voní velmi zajímavě. Necítím v ní akvatiku, ale meloun. Cítím suchý zelený čaj, nastrouhanou limetkovou kůru, což vše dohromady dává asociaci s lehce kouřovými prsty :). Zpočátku se mi nelíbila, ale teď ji chci mít ve své sbírce. Neobvyklá, příjemná, vážná a hlavně - není sladká!

TheDreamer
Open Mind dominuje určitý tón, kterého se nemohu nabažit. V prvních minutách je to velmi chladivá letní vůně (svěží, čajový meloun), ale po chvíli se do popředí dostanou cypřišové tóny a veškeré kouzlo se vytratí. Vůně se stává příliš trpkou a hořkou na to, abych ji nosila s potěšením. Kdyby se cypřišové tóny trochu ztišily, byl by výsledek mnohem lepší.
Parametry: výdrž ~6 hodin, projekce až na ramena po dobu ~30 minut a pak se ztiší.