Hodnocení parfému 3.85 z 5 s 117 hlasy
Varens Sweet Cerise Pistache podle Ulric de Varens je vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Varens Sweet Cerise Pistache byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Třešeň a Kyselá třešeň; střední tóny jsouPistácie a Třešňový květ ; základní tóny jsou Mandle, Pižmo a Santalové dřevo.

RB2002
Byl jsem na ně zvědavý a konečně jsem se dostal k tomu, abych vyzkoušel tento. Vůně mi připomíná tradiční italské sušenky s třešní maraschino uprostřed. Když ji poprvé nastříkáte, cítíte třešně s nádechem pistácií, ale zaschne do vůně mandlových sušenek. Jednoduchá a sladká. Vydrží několik hodin (podobný výkon jako spreje Demeter Pick Me Up).

waxworkdaughter
voní mi to jako hračky s vůní třešní z 90. let, jako plastová "sklenice třešní", kterou měla jedna z mých panenek, nebo jako voňavý třešňový plyšový pudl YumYum. Je to svým způsobem roztomilé a nostalgické, ale nechci vonět jako plastová hračka a falešná třešňová vůně rychle omrzí. Nezachytím žádné složitější tóny, jako je třešňový květ, pistácie nebo santalové dřevo. Tohle se prodává jen za nějakých 8 až 15 usd, ale stejně jsem zklamaná tbh.
edit: zkusila jsem ji znovu o pár dní později a musím říct, že je skutečně působivé, jak přesně voní jako sladká hračka s vůní třešní z 90. let. výdrž je na tento druh vůně také působivá. Pořád nechci vonět jako navoněná plastová hračka, leda bych se oklikou dostala k tomu, že bych zase nosila oblečení ve stylu Angelic Pretty, hádám lol, ale jsem v pokušení vytáhnout ze skladu svého plyšáka Cheery Cherry Poodle a důkladně ho postříkat, abych oživila jeho vůni. Taky by to byla vhodná vůně pro středoškolačku, která by si chtěla vyzkoušet nosit "parfém", ne tělový sprej.