Hodnocení parfému 4.05 z 5 s 238 hlasy
Varens Sweet Vanille Caramel podle Ulric de Varens je vůně pro ženy. Varens Sweet Vanille Caramel byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Sirup, Vanilka a Cukr; střední tóny jsouKaramela, Kokos a Hnědý cukr ; základní tóny jsou Vanilka, Pižmo a Fazole tonka.

MILANNA Moonlight
Je to ráj gurmánů ;) Levné, ale dobré.
Vanilka lehce cukrářská, těžký karamel, karamel, krémovitost náplně kornoutku. Vůně zabalená do sladkosti, lineárně znějící. Hutná, výdrž 5 hodin.
Miluji ji ♥ nosím ji večer doma, dodává pocit útulnosti, tepla, bezpečí, něhy.
Lze ji kombinovat s jinými gurmánskými, ale je velká pravděpodobnost přetažení pozornosti.

Johnunique1
Mně osobně tento parfém nevoní jako žádný z výše uvedených. Omlouvám se. Je to moc dobré a lahodné. Mmmm. Sbíhají se mi sliny. Tohle je opravdu karamelová! vůně udělaná správně. Podle mě voní víc po karamelu než po vanilce. Nemůžu přestat cítit svou ruku. Když u 1st sprej je to trochu silný a po několika sekundách se stává méně hlasité. A sedí na kůži tak nádherně. Žádné květiny ani jiné divné tóny se do ní nedostanou. Chystám se koupit další záložní lahvičku pro případ, že by se vyprodala nebo přestala vyrábět nebo tak něco. LÍBÍ SE MI.