Ambre Impérial Van Cleef & Arpels pro ženy a muže

Ambre Impérial Van Cleef & Arpels pro ženy a muže

jemně pikantní

Ambre Impérial podle Van Cleef & Arpels je Orientální Spicy vůně pro ženy a muže. Ambre Impérial byl/a uveden/a v roce 2015. "Nosem" za touto vůní je Quentin Bisch. Vrchní tóny jsou Růžový pepř a Bergamot; střední tóny jsouJantar (ambra), Fazole tonka, Vanilka a Benzoin ; základní tón je Dřevité tóny.

Parfumér

Růžový pepř

Fazole tonka
Benzoin

Dřevité tóny

Olga parfmaniac

Zajímavá ambra 😍 Nález pro gurmány)
Je to lakton, jakoby naředěný šlehačkou.
Bergamot a pepř zde dávají na začátku citrusový nádech.
Po několika minutách se objeví pryskyřičné teplé dřevo, sladkost fazolek tonka a trochu chilli vanilky.
Chuť je nepřekonatelná 💎

Shaina87

Na první přičichnutí se mi dostane závanu bergamotu a pepře, ale naštěstí to netrvá dlouho. Pak se změní v teplý, útulný jantar, který je sladký, ale ne příliš sladký. Do nosu mi také proniká lehký akord kadidla. Jakmile zaschne, cítím více vanilky, dřeva a také se na mě stává lehce pudrovou, což mám ráda.
O výdrži zatím nemohu mluvit, protože mi přišla teprve dnes. Úspěšný nákup naslepo! Na podzim a v zimě ji budu opravdu ráda nosit.

Edit// tak už ji mám asi měsíc a výdrž je na mě opravdu docela slušná. S každým dalším nošením se mi líbí víc a víc. Plnou velikost jsem sehnala na fragrancenetu za opravdu skvělou cenu.

Edit// 16. 9. 22 - právě teď mám na levé ruce Ambre Imperial a na pravé MFK Grand Soir, abych je testovala vedle sebe. AI voní sladčeji a trochu pudrově, zatímco GS voní mužněji a skoro až nasíracím a svým způsobem gumovým způsobem. Ze tří případů, kdy jsem GS měla na sobě, se mi líbila až napodruhé. Celkově mám rozhodně o 100000 % raději AI.

Juliette Cuirée

Mám na sobě tento parfém a vidím pouštní duny. Stačí jedno stříknutí, jedno rande a ocitnete se na velkém istanbulském bazaru.
Velmi pudrová vůně, v úvodu je cítit nádech citrusů, který přetrvává jako podtón pomerančové kůry završený suchou vanilkou. V sušení je slabě zažehnaná, opět evokuje obláček kouře obklopený sladkým jantarem. Medový, ale suchý parfém, možná povrchní, i když velmi elegantní. Bolestná poznámka nemá velkou stopu a trvání.
Stručně řečeno, pokud musíte jezdit na velbloudu nebo jít do opery, je to ideální vůně pro vaše orientální večery.

ManfrediGaetano14

Ambre Impérial. Quentin Bisch je jedním z mých nejoblíbenějších nosů. Nejen proto, že, jak říkají někteří zlomyslní lidé, jeho způsob konstrukce parfémů velmi připomíná Francis Kurkdjiana, ale také proto, že často experimentuje s novými kombinacemi aromaterapeutických a přírodních látek a vytváří tak podivná stvoření. French Affair, Hermann, B683, Ganymede... jsou jedny z nejneobvyklejších parfémů, které jsem kdy cítila. Akordy pačuli, ambrové dřevité tóny, ozónové tóny a fialkové suroviny vržené do hry spolu s kořeněnými aurami zatíženými eugenolem, isoeugenolem a spol. Jsou to zajímavé vůně. Ambre Impérial je však úplný opak: pryskyřice, mezi nimiž rozeznávám cistus labdanum, pudrová vanilka, kumarin, benzoinové suroviny a malý dotek heliotropinu, který celek rozhořčuje. Jako parfém je to velmi snadné. Neodvažuje se. Je to plnohodnotný francouzský mandlový jantar. Připomíná mi věci od Dyptique, Hermès, ale také Guerlain, jako je l'Homme Ideal. Zkrátka, mé pátrání po parfémech Quentin Bisch se nedaří tak, jak bych si přála. Výdrž na mé kůži je velmi dobrá, ale to je subjektivní faktor. Ambry na mně vydrží velmi, možná až příliš dlouho.

Алексей Мосин

Vůně si mě získala! V obchodě jsem uviděla osamocenou krabičku s vůní za velmi příznivou cenu. Napadlo mě, že vůni schovám, protože byla velmi osamělá. Požádala jsem konzultantku, aby mi ji předvedla, dlouho jsme hledali testerku)))). Po testu jsem se ztratila v teple, harmonii, asociacích.
Ambra, fazole tonka a vanilka - velmi útulná kombinace! Pryskyřice a pepř vytvářejí velmi příjemný podklad.
Na mé kůži zní spíše pryskyřičně a pepřově-ambrově s lehkou sladkostí.
Velmi ráda jsem si ji zakoupila!

AMajeedQT

Krásný jantar!

Jedna z nejlepších jantarových vůní, na které jsem narazila.

Je to chladivý a jemný dřevitě-pudrový jantar, podpořený dřevitě-sladkým akordem fazole tonka/vanilka. Nechybí ani akord připomínající kadidlo, který pravděpodobně vytváří kombinace benzoinu a růžového pepře.

Opravdu lehká, aniž by ovlivnila výkon.

Vřele doporučuji fanouškům jantaru.

"Love"!

Заза

Tohle je moje nejoblíbenější vůně z celé řady, no, ano, "vanilkový les", ten mám taky ráda, ale! Tady je taky. Všimla jsem si, že všechny vůně z této řady potřebují čas. Nadechnout se, nemohla jsem se nadechnout, měla jsem i slzy na krajíčku, koupila jsem hned! Ano, je tu podobnost s Thin In každá parfémářka má ideály a výběr se řídí tím, zda jich vůně dosáhne, nebo ne. Tady jsem, mám své ideály, školu, nosy. Ty jsou na jedničku s hvězdičkou.

DBF85

Nemám ráda sladké vůně, ale tahle je tak úžasná, že jsem si ji koupila hned, jak jsem ji ucítila.

Velmi jemný jantar a sladkost vanilky přichází pomalu během nošení.

Aktualizace : 31. ledna 2018
Koupila jsem si druhý flakonek. Úžasná věc.

Aktualizace : 17. ledna 2019
Koupil jsem si třetí lahvičku

Aktualizace : Čtvrtá láhev 23. listopadu 2020

Pátá láhev červenec 2022

Už to začíná být hloupé 😂 ... s pátou aktualizací končím. Ale chápete mě. Nadčasový parfém.