Moonlight Patchouli Van Cleef & Arpels pro ženy a muže

růže
zemitý
kosatec
kakao

Moonlight Patchouli podle Van Cleef & Arpels je Woody Chypre vůně pro ženy a muže. Moonlight Patchouli byl/a uveden/a v roce 2016. "Nosem" za touto vůní je Sonia Constant. Vrchní tóny jsou List pačuli, Kakao a Dřevité tóny; střední tóny jsouBulharská růže a Květ kosatce ; základní tóny jsou Semiš, Kůže a Ovocné tóny.

List pačuli

Van Cleef & Arpels Moonlight Rose

od Sanja Pekić

05/09/23 07:14

Po1s0n

Co na to říct... nádhera na pleti!
Jak už skvěle popsala @Venusia, tóny jsou dobře vyvážené a je to sametová vůně, kosatec a růže jsou dokonalou kombinací. Mám pocit, že je velmi unisexová a příjemná na nošení i pocit, vůbec není vlezlá ani sentimentální. Možná se hodí spíše na večer a do podnebí, které není příliš horké, výborně vydrží a je nádherná!

Fragranceluva4u

Před několika lety jsem ji ochutnala v Neiman Marcus a připadala mi prostě božská. Teď jsem si koupila plnou lahvičku a nelíbil se mi ten počáteční závan. Byla z ní cítit rtěnka/malíř. Postupem času se objevily růže, pačuli a kořeněné tóny a je to přesně to, co jsem si pamatovala z doby před několika lety. Tato vůně je jemná, elegantní a velmi jemná. Líbí se mi těžký černý flakon. Třída se vším všudy!!!

Celkové hodnocení 10/10

_christine_

Páni. Tato vůně mě ohromila.

Vůně je spíše bylinná a čistá než mazlavá a sladká. Růže, kosatec a kůže jsou tak dokonale vyvážené. Ovoce a kakao jsou většinou v pozadí a podporují celkovou kompozici.

Celá vůně je skvost.

Venusia

Jedna z nejkrásnějších vůní této řady Van Cleef, kterou je těžší popsat než nosit. Nevídané pačuli, kterému dodává chlad a stříbřitost kosatec a zároveň jemnost a teplo semiš, v kombinaci s intimistickou a introspektivní, spící noční růží. Název zcela souzní s vůní, je noc a všechny prvky jsou klidné a bez bujnosti, ale je v nich světlo, které osvětluje a dotýká se pocitů. Kakaové boby (které jsou leitmotivem v některých vůních Collection Extraordinaire) jsou cítit, ale v nepotravinovém klíči: jsou zavazující, jemné, mateřské. Necítím ovoce, a to je v pořádku, nejsou tu žádné hrany ani silné vůně, které by zjemňovaly, ne. Krásný, nádherný, parfém, který se za ničím a nikým nehoní. Jemná síla jako ta nejkrásnější hvězda na nebi, která žije ve stínu, ale tluče nálady a diktuje cykly, tiše. Velkolepý výtvor Constanty, vskutku mimořádný.

Елена Премудровна

Asociační hra. Vůně, stejně jako lidé, mají zcela odlišnou úroveň a kalibr. Jsou parfémoví aristokraté, jsou prosťáčci, podivíni, vyznavači trendů značek, orientální šejkové s odalisky, odalisky bez šejků... Obecně vzato, vezmete flakonek parfému, nanesete ho na sebe, vypnete racionalismus, zapnete fantazii a - ach, maminko, já jsem jel na saních se špatnou.....
Měsíční pačuli, stejně jako císařský jantar a okvětní lístky gardénie, odkážu snad na inteligenci. "Citlivost k bližnímu, takt a jemnost v projevech" (díky Wikipedii)) jsou přítomny? -Jistě. Zdrženlivost? -Ano. Charakter? -Jistě.
A ano, Moonlight Patchouli- můj osobní favorit, kouzelný vonný elixír)).

Tazahr

Tenhle je skutečně skrytým klenotem.

Růže, ovoce, pačuli a čokoládová směs.

Mimořádně krásná vůně a dlouho vydrží s velmi příjemnou projekcí. Lidé si jí všimnou a na oblečení vydrží celý den.

Pokud máte rádi Tom Ford Noir De Noir, vyzkoušejte i tuto.

natali-maniya01

Nádherná vůně pro mé uši! Na začátku je strohá, ostrá a dřevitá zároveň, postupně se rozehřívá a přidává ovocné tóny a semiš. Vůně se třpytí a hraje si, pak se otevírá červenou růží, pak pačuli, pak ovocnou sladkostí, pak kůží a semišovými tóny. Krásná jemná stopa. Pro mě je to vůně prosperity a bohatství. Nosila bych ji na důležitá jednání. Chodím s ním na rande do Letualu.)))) Moc bych si ji přála!

Shakespeare

Pačuli v měsíčním světle. Tento překlad se mi líbí nejvíc, je poetický.
Když jsem se procházel po městě Létual, jaké bylo překvapení, když jsem uviděl tuto novinku. Je dobře, že zopakovali láhev Imperial Amber, v černé barvě vypadají jejich cihly stylově. Kdybych měl tu možnost, měl bych ve sbírce téměř všechny cihly Van Cleef, jak čiré, tak černé.
Nevím, kdo je nosem tohoto parfému, ale odvedl skvělou práci-voňavka nádherně. Ano, je to pačuli, ale není zaprášená. Je to jako ovocné víno nastříkané na kůži a vedle něj pačuli. A zatímco obvykle jde o suché, lehce trpké pačuli, Van Cleef je má v lila barvě. Jsou sladké a medové.
Jsou to dámská pačuli, pro mužskou pleť jsou příliš sladká. Díky kosatci vůně ustupuje a stává se trochu pudrovou.

Je dlouhotrvající. Na mé pleti vydržela osm hodin. Samozřejmě by to mohlo být lepší, ale pro vůni si můžete odpustit vytrvalost v "pracovním dni", a pak ji obnovit a jít na procházku za svitu měsíce. Celkově je krásnější večer, na den je trochu sladká. Mimochodem, krásně voní. Voní i z lahvičky, pokud otevřete uzávěr.

Versace
Eros Flame