Twisted Lily 2 items for 8.00 - 275.00 USD
Jomashop.com 1 product for 172.04 USD
FragranceNet.com 1 product for 189.69 USD
Hodnocení parfému 4.30 z 5 s 821 hlasy
Via Cavour I podle Xerjoff je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Via Cavour I byl/a uveden/a v roce 2017. "Nosem" za touto vůní je Chris Maurice. Vrchní tóny jsou Kdoule a Bílá broskev; střední tóny jsouHořká čokoláda, Červené bobule, Marocká růže, Růže a Pačuli ; základní tóny jsou Karamel, Madagaskarská vanilka, Jantar (ambra), Agarové dřevo (oud), Kašmír a Pižmo.

Мадам Пампадура
О! Se manifique!
Krásná, ovocně-čokoládová, pačuliová oudová vůně. Slaná ambra. Kyselá kdoule. Broskev dodává klasický ovocný zvuk. Růže je velmi zahalená, jen aby zdůraznila karamelovo-vanilkové nuance. Lehká. Průzračná. Škoda, že je obtížné získat plný objem. V Moskvě není k dostání.
Skutečně na první pohled velmi podobná aurum kemi blending magic. Ten je však mnohonásobně sytější, hutnější, dokonce bych řekl, že agresivnější. Je to skutečný arab a jeho pevnost je fenomenální. Na pleti vydrží až dva dny. Cavour, stejně jako mnoho dalších xerjoffových produktů, vydrží zhruba 6 hodin.

Олвик1974
Velmi krásná vůně! Mám likér ! Děkuji své kamarádce za tento úžasný dárek! Žádné asociace s Oud Bouquet by Lancôme.... Tato je mnohem hlubší, ale ne tak jasná a sladká! Vše je velmi krásné a tak klidné! Složení je velmi jemné, jako hedvábná látka poletující mezi prsty... Vyklouzne a zase se objeví... Překvapivě jsem se bála, že mě Cavour l udusí. Ale ne, nestalo se tak, dokonce bych souhlasila, kdyby zněla jasněji! Teď mám ještě jeden sen!

Matisse D
Čistý luxus a mimořádná elegance.
Mimořádně jemná harmonie bílé broskve a marocké růže v srdci vůně Via Cavour 1 je osvěžena tóny pikantních sladkých červených bobulí a kdoule na obklopujícím základu z jemného oudu a nádherného pižma, v němž lze vycítit vanilku a lahodnou karamelizovanou čokoládu.
A ano, je to magnet na komplimenty. Výkon je také fantastický.
Hrdě 10/10

MrZayas81
Turin Exclusive 𝐂𝐀𝐕𝐎𝐔𝐑 𝐈 𝐛𝐲 𝐗𝐞𝐫𝐣𝐨𝐟𝐟 je spojením tajemných orientálních nuancí, které vytváří čichovou geometrii, na kterou nelze zapomenout.
Rozvíjí se na broskve a kdoule při prvním postřiku , a rozvíjí se do růží a karamelizované chlastové čokolády jemně políbené smyslnou přítomností kašmeranu v srdci, který zaokrouhluje suverénní vůni, pokud tyto lahodné akordy.
Pačuli a oud zahalují majestátní orientální základ.
𝐂𝐀𝐕𝐎𝐔𝐑 𝐈 je nepochybně vynikající směs, nebezpečně svůdná a nic jiného než vznešená.

Vmf
Velmi neobvyklá chuť. Je těžké ji nějak charakterizovat, protože nespadá do žádné kategorie nebo spadá do mnoha kategorií najednou. Je to směs jasných složek a všechny jsou slyšet se stejnou silou, ale není to kakofonie, nýbrž formalizovaný zvuk. Začíná broskví, lehce slaným oudem, mým oblíbeným podpisem Xerjoff musk, který je nejlépe slyšet ve Star Musc, pačuli , hořkou čokoládou, vanilkou. S takovým souborem tónů nelze vůni nazvat gurmánskou, nevyvolává přímé asociace se sladkostmi. Po chvíli se objeví růže, parfém není hlučný, poměrně elegantní, moc se neleifituje, ale dlouho vydrží. Po několika hodinách zůstává v blízkosti kůže s tenkou slaně sladkou kompozicí, kde růže sólizuje. Je chladná a pichlavá. Jaké tóny vytvářejí efekt pichlavosti, nechápu Vůně je podobná Kemi Aurum, ale mnohem lehčí. Rukopis Xerjoffa je zde jasný, rozpoznatelný. Pouze pro fanoušky nicku

KittyHeart
rozpis poznámek a % přijatých:
* ovocné bobule, kdoule 30%
* sladkosti, jako vanilková karamelová čokoláda 20%
* broskev 20%
* ostatní: růže pačuli oud 10%
* neuvedeno: silný tón cukrové vaty v suchém chmýří 20%
jak tato vůně voní:
ovocná, mléčná, vanilková cukrová vata
první závan je ovocný z červených bobulí. brzy se objeví mléčná vanilka s malou kapkou hladkého oudu. oud je tam sotva cítit , téměř nulový. dokonce se dá říct, že tam žádný oud není a je to jen marketingová představa.
jakmile zaschne, je velmi dobře cítit, lahodná, téměř gurmánská, hladká. je tu silná směs cukrové vaty, ale není uvedena v oficiálních poznámkách. představte si lehkou cukrovou vatu s ovocem a vanilkou.
víte co? voní to výborně. dost možná nejlépe vonící xerjoff, jaký byl kdy vyroben.
Není mazlavá, ani při 5 stříknutích do kanceláře. velmi jemná, hřejivá, ovocná. vynikající vibrace.
Nosila jsem ji 3 dny v kuse jako sotd, přičemž každý den jsem zvyšovala počet stříknutí, protože jsem si ji tak zamilovala.
3-6 střiků je v pořádku a je příjemná pro davy, bezpečná pro všechna prostředí. univerzální, možná ne v létě. bude dostávat komplimenty.
je velmi lehce ženská s lehkým "designovým" nádechem, jako byste ji cítili v parfému pro mladé dívky v obchodě, ale je dostatečně dobře namíchaná a komplexní, aby nepůsobila designově.
výkon a použití:
Vydrží více než 10 hodin. bezpečný pro práci.
bohužel má nízký/střední parfém, ale vysokou výdrž. bude se vám líbit.
Závěr a hodnocení:
dost možná nejlépe vonící xerjoff, jaký jsem kdy viděla (a to jsem voněla k 90 % řady). abych to uvedla na pravou míru, nosila jsem ji 3 dny v kuse s rostoucím počtem střiků v každém dalším dni. konkuruje mé sbírce spousty jiných špičkových parfémů, a cavour 1 jsem nosila 3 dny v kuse, to vám řekne, že je to výjimečné. výkon by však mohl být vyšší, pokud jde o siláž a projekci.
nemluvě o tom, že cavour 1 je ve skutečnosti levnější než ostatní vůně z řady shooting stars od xerjoffu.
Hodnocení:
9/10 (cena není zohledněna)
koupit/vyzkoušet/vynechat:
(cena je zohledněna)