Sidonie LancesseurHodnocení parfému 3.73 z 5 s 827 hlasy
This Is Her! Undressed podle Zadig & Voltaire je Floral Woody Musk vůně pro ženy. This Is Her! Undressed byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Sidonie Lancesseur. Vrchní tóny jsou Pomerančový květ a Zázvor; střední tóny jsouKůže, Ylang-Ylang a Sůl ; základní tóny jsou Pižmo, Santalové dřevo a Benzoin.
catholic_nun
Zpočátku voní jako dítě lásky klasického This is Her a plastově krásné LouLou Cacharel. Poté se rozvine v samostatnou vůni, připomínající svého předchůdce, ale chladnější. Je v ní cítit kořeněný tón zázvoru a snad i slaného karamelu - je slaná i mazlivě sladká zároveň.
Miguelicious
Touto vůní jsem naprosto posedlá! S výjimkou nádherné "To je on!" Je pravda, že každé uvedení mužské vůně na trh mě úplně nezaujalo, na rozdíl od uvedení dámských vůní, které jsou podle mého názoru silnou stránkou firmy.
Zejména tato "This is her! Undressed" je naprostým požitkem, a to jak na mé kůži, tak na oblečení. Dodává mi velmi dobrou atmosféru a pocit čistoty v každém ohledu. Dodejme, že na nošení této vůně padá mnoho komplimentů. A 10!
Молли Смит
Lahvička je ve skutečnosti hezčí než na fotografii, tekutina má jemnou lila barvu. Asi mě to zmátlo, protože jsem si byla jistá, že v pyramidě je levandule. Vůně se otevírá citrusy (představovala jsem si citron) a balancuje na hraně, skoro sklouzává do banálního mýdlového parfému, ale pak se vyrovná a přechází k jemnému svěžímu tělovému mléku s (neexistující) levandulí a kapkou citronu. Citrusy postupně ustupují a vůně sladne a splyne s pokožkou. Opravdu se mi líbila, zejména uprostřed odhalení. Právě vyhledávám pečující vůně a tato mě příjemně překvapila.
rockstarrshade
nikdy jsem nebyl fanouškem Z a V frangrance, ale tohle mě opravdu dostalo. Je tak odlišná od dnešních vůní, je tak jemná, ale zároveň přeplněná. Už jsem si objednala jednu lahvičku a jsem na ní závislá. Necítím tam kůži, ale ani zázvor. Ani to nedokážu popsat mám víc než 100 parfémů ale tenhle nemůžu s žádným srovnat. Opravdu je to něco, co jsem tak dlouho hledala, protože jsem tento druh vůní cítila v nákupních centrech nebo v některých obchodech s kosmetikou, ale nikdy v parfému a zamilovala jsem si ho.
Simara
Málokdy se mi stalo, že by mě nějaký parfém tak odpuzoval jako tento. A to mě překvapil, protože původní This is Her a další vůně této značky se mi líbí. Pocit, který ve mně vyvolala, je jako dětská kolínská smíšená s tělesným pachem; ne pot, ale vůně jako člověk, jako dítě. Tedy, vůně dítěte nebo miminka není vůbec špatná, ale cítit ji v parfému mi přišlo divné a nepříjemné. Jako byste na sobě měli pach někoho jiného, ve stylu Grenouille. Šla jsem se podívat na poznámky a vidím, že má "kožní" nótu (což je poprvé, co jsem ji viděla), takže asi právě tato nóta smíchaná s pižmem ve mně vyvolala tuhle podivnou asociaci představ.
Každopádně si mě moc nevšímejte, protože druhá recenze tohoto parfému je úplně jiná, takže možná je to jen mnou, ale pro jistotu vás upozorním!

Lamia Twilight
Nemohu to nazvat primitivním. Pro každodenní nošení je prostě dokonalá, i když tajemná a mnohotvárná.
Trochu citrusová, jsem ráda, že to není exploze oranžových cákanců. . Velmi zajímavě hraje ylang-ylang a také ve směsi s pižmem, to se v parfémech moc nelíbí, časem to začne zavánět "babiččiným kufrem". A tady je příjemná výjimka z pravidla.
A směs kožených akordů se zázvorem na mé kůži nečekaně rozehrála peprné tóny😏 Slušná vůně, odrážející mé pravé já. A dobrá výdrž, více než 15 hodin, což je s mou studenou pokožkou překvapivé.
evish
Je v něm cítit DNA This is Her, ale jen slabě. Je to pižmová, dřevitá vůně, krémová, se solí a zázvorem, když ji nastříkáte. Základ tvoří pižmové santalové dřevo, živočišné tóny a kůže jsou v ní velmi mírné, je to opravdu spíše kožený akord, zachovávající jakousi slanost. Žádný kaštan a šlehačka. Celkově příjemná, sladká, krémová komfortní vůně, takříkajíc trochu navíc. Myslím, že se k ní hodí i její název. Cena byla vyhnána trochu moc vysoko. Výdrž je velmi slabá, ale siláž je středně silná. Abych byla upřímná, moc se mi líbí.
FunkyTomo
A je to tady s tou hloupou a nedospělou sekcí "smrdí jako". ... Sigh..... No tak , jsme dospělí nebo banda školáků!?
Jsou mnohem horší a provokativnější názvy než " ji svléknout ". Doufala jsem, že by se mohly objevit nějaké pořádné recenze, když jsem to viděla na seznamu nových parfémů.