For Him Red Edition Zara pro muže

For Him Red Edition Zara pro muže

živočišný

For Him Red Edition podle Zara je Orientální vůně pro muže. For Him Red Edition byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tón je Pomeranč ; střední tón jeJantar (ambra) ; základní tón je Evernyl.

Pomeranč

Jantar (ambra)

Evernyl

Tessa03

Dámy, nenechte se zmást nápisem FOR HIM - tento produkt je zcela unisex. Miluji ji na svém manželovi, ale zároveň se cítím příjemně žensky, když ji nosím. Je sladký. Žádné latexové nebo gumové vibrace. Když ji nosím, zjišťuji, že dělá zmizík (někdy ne vždy), ale když ji nosí můj manžel, cítím ji dlouho a silně lol. Mám spoustu duplikátů a klonů BR540 (většinou proto, že se mi líbí profil vůně, ale odmítám platit ceny OG, když na ni jdu nosem) a tahle je jedna z mých nejoblíbenějších. Není to přesný duplikát OG BR540, ale Zara ji v této verzi pojala nádherně. Mám už třetí lahvičku. Red Temptation EDP ani Elixir mě nezajímají, ale Red for him je opravdu nádherný. Vyzkoušejte ji na sobě i na své SO, ať už jste muž nebo žena! Je cenově super dostupná, flakonek je roztomilý a voní božsky. Všem vřele doporučuji a doufám, že ji Zara ještě dlouho udrží ve své nabídce.

RicardoPowa123

Jaká vzácná vůně. NEMOHL jsem ji cítit... Zeptal jsem se mladého muže, který ji ochutnával vedle mě, a on řekl: "Je super silná! "

Zvláštní... velmi zvláštní. Pokud se někomu stalo to samé, prosím o komentář nebo vysvětlení, co se stalo.

(Totéž se mi stává s mraky ... necítím je).

Stává se to mnoha lidem, není to únava z pachu.

Pokud by to byla únava:
1 - musel bych ji někdy cítit (zvláště pokud je to jediná věc, kterou jsem cítil).
2- Nemohla bych pokračovat v čichání jiných parfémů.

Tento parfém je předmětem diskuse!

anamaestracorreo

Rozhodně se podobá červenému pokušení pro ženy. Pro mě má Red for Him příjemnější podání, které méně voní jako "anestezie nebo zubní klinika". Také rozprašovač v mlze je mnohem lepší než u Red Temptation. Na drydownu jsem si všimla, že se obě liší. Ženská verze je cítit spíše jako cukrová vata nebo kandovaná pryskyřice. Red for Him zasychá více mužsky a spíše jako dřevitý typ cedru. Obě jsou ale chladné. Líbila by se mi verze s rozprašovačem a svrchními tóny té mužské, ale s vysycháním té ženské 😄. Myslím, že ta ženská se promítá a vydrží déle.

Nefertum

Nevím, jak voní Baccarat, ale tento parfém voní skvěle. Nejsou v ní žádné obvazy a další nepříjemné momenty, které se Baccaratu přisuzují. Voní docela přitažlivě, spáleným cukrem, jak mnozí říkají, s několika ambrosyntetickými tóny. Je to nová parfumerie, syntetická, ale voní skvěle, jako by nějaký chemik vykouzlil lektvar přitažlivosti. Říká se, že Baccarat každého udusí, tady to tak určitě nebude, Baccarat, který neudusí) Protože je to Zara (čepice), vytrvalost tady... No, spíš se nedá jako vždy) Jak píší všichni v zahraničí, někdo vytrvalost nemá hned a někdo si na ni po nějaké době zvykne a stane se na ni naprosto anosmický. Ano četla jsem to a rozhodla jsem se to před koupí otestovat, nastříkala jsem si to na twist a na ruku. A mimochodem držel na bundě dlouho celý den a další dny blízko pišiku, na kůži také více než 4-5 hodin. Ale když už jsem si ji koupila a nosila, tak po hodině, dvou, ale i po 15 min😦 ji neslyším. Zdá se mi, že je psáno, že ji ostatní zřetelně slyší, možná díky tomu, že vůně je syntetická a odlišná od běžných vůní, i nízké koncentrace si lidé všimnou, protože parfém sám o sobě má takové složení, jak to vidím já. Možná to funguje jako Molecule(Molecular Baccarat😁), jen malá koncentrace Evernilu, neuchopitelná vůně, ale je tam. Celkově ji ještě doporučuji ke koupi, levná a parfém je úžasný, výdrž je asi jako toaletní voda obyčejná a na oblečení docela dlouho vydrží, no zase na bundě je dlouhá a na jeansovce zmizí z nějakého důvodu rychle. Karoche s vytrvalostí metamorfózu celou má, na kůži se vám možná jako mnohým stane anosmichnyh, i když druhým to bude od vás slyšet. No, obecně to pro mnohé může být plus, Baccarat, který vás neudusí).

dianesso4ka

Tento parfém jsem dala manželovi a byl velmi překvapen. Jaká podobnost s extraktem Baccarat 540.
Výdrž je neuvěřitelná, stopa je obrovská. Cena je za takovou vůni směšná.
Koncentrace převyšuje parfém Baccarat 540, nepoužívám ho, když manžel používá tuto Zaru.
Na internetu jsem viděla spoustu srovnání Baccaratu s Red Temptation od Zary, ale z nějakého důvodu jsem nikdy neviděla srovnání s tímto parfémem. A tady mimochodem není žádné "zlevňující" pižmo, které okamžitě prozradí Red Temptation, a výdrž velmi pokulhává.
Popadla jsem poslední kus na poličce, a to dokonce ve slevě. Byla jsem s ní velmi spokojená a dostalo se mi komplimentů i od mužů, poprvé měl takovou pochvalu můj manžel).

Frabra88

EDIT: Nyní k dostání v kombinaci s tělovým sprejem za stejnou cenu 🤎

Tohle je bestiálně fungující vůně! Vydrží celý den a promítá se jako blázen... že by na ni někteří lidé šli anosmicky? Protože na mě (suchá pleť, která vůně žere) funguje jako flakon za 100€.
Není úplně stejná jako Zara Red Tempation for her nebo stará Red Tempation for him (což byly opravdu stejné vůně v jiném flakonu), mají své rozdíly.
V této je v úvodu opravdu cítit pomeranč a je chvíli rozeznatelný, nicméně nic citrusového, spíš sladké ovoce. Nejsou tu žádné léčivé/zubní/šafránové/pálené gumové/latexové nuance, takže pokud hledáte zážitek z Baccaratu bez tohoto konkrétního tónu, pak je to tahle!
Tělo je zde samozřejmě krystalický jantar, stejný jako v Baccarat Rouge a všech klonech (už to znáte), teplý a sexy. Je sladká, to ano, ale je to zásluha jantaru víc než ethil maltol/pralin (je méně sladká než Red Temptation). Pořád sladká, aby bylo jasno, ale ne úplně specifická jako cukrová vata nebo spálený cukr, jako je tomu u Red Temptation.
Také se opravdu odchyluje od ostatních v použití evernylu v základu, podobná mechovost, která je v Baccarat Rouge a Red Temptation, ale mužnější a výraznější. Evernyl bych zde mohla popsat jako něco, co objímá ostatní složky a vytváří kolem nich oblak mechu. Docela vzdušný.
Je mužnější, ale stále unisex. Pravděpodobně ještě rafinovanější než Red Tempation.
Vůně je lineární, spíše komplexní vůně než pyramidová konstrukce (taková je i u Baccarat Rouge, odkud vše začalo!). Je vzdušná a obklopí vás. Skvěle se hodí k vrstvení.

Co se týče podobnosti s Baccarat Rouge... co na to říct? Ta se nyní stala žánrem sama o sobě a mimo ni, mám pocit..takže ano, podobná, ale postrádá zejména její slanost (ambru), její rafinovanost a dokonce i trochu té sladkosti.
Ne, není to duplikát Baccarat Rouge Extract...kde je ten hřejivý základ a oříšky?
Celkově velmi platný parfém, pěkné balení, které se ke šťávě dobře hodí a za tak dobrou cenu. Další výhra Zary.

ftikhar

Cítil jsem tuto vůni na 2 metry v kavárně v UaE dvakrát procházel od té osoby, zeptal se r u pomocí baccarat rouge ? Řekl, že ne, ale nechal mě to vidět. Doteď jsme se bavili o parfémech a on byl tak velkorysý, že mi daroval tento skvost. A do teď jsem ho měla na sobě třikrát a lidé se mě pokaždé ptali, když jsem ho použila. Stejně jako br lidé mohou být anosmic na to, ale pro mě je to úžasná věc od zara. Působí skvěle 👍.