Hodnocení parfému 3.98 z 5 s 82 hlasy
Frozen Pure Forest podle Zara je vůně pro muže. Toto je nová vůně. Frozen Pure Forest byl/a uveden/a v roce 2022. Frozen Pure Forest byl/a vytvořen/a Fabrice Pellegrin a Coralie Spicher.

frank_yxz
Upřímně řečeno, když jsem ho testoval poprvé, nelíbil se mi. Dostal jsem jen ostrou sladkost.
O několik týdnů později jsem ji otestoval znovu. Tentokrát jsem z ní měla jiný pocit.
Dostala jsem balzamický úvod, trochu hořký, dokonce i trochu mátový, a zjistila jsem, že levandulový tón funguje velmi dobře společně s balzamickými tóny. Vnímám ji v pozadí. Celkově je to stále sladký parfém, ale mnohem přijatelnější než poprvé.
Dejte mu trochu času a vytvoří takovou chladnou zemitou atmosféru.

Taurien
Je to velmi svěží, dřevitá, balzamická vůně. Voní po nasládlém borovém jehličí a je téměř lineární v celém svém vývoji.
Má širokou stopu a na mé pokožce vydrží více než 12 hodin. Poté, co si myslíte, že vyprchala, a po více než 24 hodinách, můžete občas ještě cítit stopy vůně pod čímkoli, co si druhý den obléknete. Samozřejmě pokud jde o výkon, nemůžete jí nic vytknout, protože je to atomická!
Ačkoli se může jednat o unisex, považuji ji za vůni mnohem více inklinující k mužské straně. Můj partner ji miluje, ale já se při jejím nošení necítím nijak zvlášť pohodlně.
Vůně 5,5/10
Délka 10/10
Vůně 9/10
Kvalita/cena 9/10
Všestrannost 7/10
Balení 6/10
Koupil/a bych si ji znovu? Ne

mattmhewitt93
Poté, co jsme s partnerem navštívili naše místní obchody Zara, jsem měla v úmyslu prohlédnout si novou nabídku. Nová řada je velmi slušivá a po vyzkoušení ostatních tří je Frozen snadno mým favoritem. Od začátku je to sladká vůně, přičemž Praline je spíše medově-truffle než čokoládová a oříšková. Je vlastně opravdu lahodná a připomíná spíš Black XS od Paco Rabanne. Co však dělá Frozen Forest opravdu krásnou, je borovice, divoké kapradí smíchané s pralinkovými a balzamikovými tóny, které přidávají teplé tóny, díky nimž tato vůně opravdu dobře voní. V sušení také převládá levandule s borovicí. O koupi naslepo bych neuvažovala..pokud můžete, vyzkoušejte si ji nejprve v obchodě; nebudete zklamaní.
Jediné, co tuto nádhernou vůni zklamává, je výdrž. Vydrží asi 3-4 hodiny bez opětovného nanášení, což je podle mého názoru na EDP příšerné. Přesto je to jedinečná vůně, která vám připomene zimní les pokrytý sněhem a ledem. 8/10, i přes mizernou výdrž.
Možná si brzy pořídím do své sbírky i edici Coastal, když se mi tato vůně také líbí.