Virtuous Oud Zara pro muže

svěží
ozonický
oud
zemitý

Virtuous Oud podle Zara je vůně pro muže. Virtuous Oud byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Alberto Morillas. Vrchní tóny jsou Bergamot, Citrón a Calone; střední tóny jsouAgarové dřevo (oud), Ambroxan, Bílé pižmo, Květiny a Levandule ; základní tóny jsou Vetiver, Pačuli a Santalové dřevo.

Citrón

Levandule

Vetiver
Santalové dřevo

LOLSON

První odpad Alberta Morillase při výrobě parfému Acqua di Giò Parfum pro Giorgia Armaniho. Můžete mít pocit, že byl vytvořen ve stejných flakonech a kádinkách jako Acqua di Giò Parfum, ale zdaleka tomu tak není. Začátek a střed jsou velmi těžkopádné, hranaté a nedotažené. Základ se již naštěstí vyhlazuje.

Celkově jsou všechny jeho produkce pro ZARA spíše chudé, odvozené a nudné. Pravděpodobně vytahuje ze šuplíku staré recepty, které by v produkci pro tyto dražší, designové značky neměly šanci.

Alberto Morillas si vytvořil vlastní značku MIZENSIR a pravděpodobně už nemá čas vytvářet dokonalost pro jiné značky.

Na druhou stranu za tuto cenu nečekejme parfémové rarity. I když i ty se v ZARA vyskytují, ale jsou většinou od Jo Malone.

Co se týče názvu koncentrace PERFUME v této řadě, je spíše neadekvátní parametrům. Projekce sice trochu pokulhává, ale zato se honosí neuvěřitelnou, někdy až několikadenní výdrží.

Původní recenze od Fragrantica.pl

Fede

Nemohla jsem jít do Zary, abych tuto kolekci vyzkoušela, a protože jsem její vášnivou fanynkou, koupila jsem si tuto vůni Virtuous Oud naslepo na základě uvedených tónů. Dnes mi přišla a včera jsem viděla video Carlose Rubia, kde říká, že tato voní jako sépie. Takže jsem tento Virtuous Oud aplikovala dnes ráno, když jsem ho obdržela, a myslela jsem si, že budu po zbytek dne vonět jako čokoládový karbanátek. A nevoněla jsem (naštěstí). Tato Virtuous Oud je citrusová vůně s velmi přirozeným a příjemným vrchním tónem, svěží a velmi vhodná pro toto letní období. Údajně má některé tóny, které jsou snadno vnímatelné (calone a ambroxan), ale já je tak jasně nevnímám, kromě calone v prvních patnácti minutách života vůně. A právě tak dlouho je tato vůně vnímatelná pro každého, kdo se k vám přiblíží: patnáct minut. Poté klesá na úroveň pokožky a zůstává asi čtyři hodiny jako citrusová vůně se slabým dřevitým podtónem santalového dřeva. A to je vše.
Totéž se mi stalo s předchozí kolekcí podepsanou Albertem Morillasem pro Zaru. Při té příležitosti mě zklamala vůně Morning sunray in Sevilla. Chápu, že výsledek je limitován rozpočtem, o který klient (Zara) Alberta Morillase požádal, ale ani to nedokážu ospravedlnit, protože Zara má skvělé parfémy, které stojí ještě méně.
Co jsi udělal, Carlosi, že to voní jako sépie (:P)?

talkaboutscents

Podpis Morillas Acqua di Gio se setkává s čistým, moderním a důvěrně známým výkladem oudu. Calone je zjemněn (žádné vaječné tóny, které někteří lidé nemají rádi, když se Calone & varieties používá ve vysokých dávkách), aromata (levandule, citrusy/bergamot, pravděpodobně rozmarýn) jsou na místě (oudový tón by mohl být tvořen cypriolem a šafránem a/nebo pravděpodobně Firmenichovým oudovým základem. Možná podobný akordu oudu ve Vibrant Leather Oud? Na papíře si zachovala dřevitou nótu oud šafránu s AdG přetrvávající v pozadí více než 24 hodin a také velmi jemný vetiver je patrný v této pozdní fázi. Podle mého prvního dojmu by to mohlo projít jako správný AdG flanker. Za cenu 25 eur je to velmi dobrá vůně. Flakon je kvalitní jako většinou u Zary, lepší než u mnoha tzv. niche značek.

Výčet poznámek na Fragrantice je velmi přesný, což se už často nestává, protože dnešní marketingové týmy na rozdíl od 90. a 00. let oznamují jen pár poznámek.

yoshki

Zcela neobvyklá oudová vůně, kterou můžete nosit v teplejších jarních a letních dnech. Oceánská, svěží, uklidňující, dobře zakulacená s nadprůměrnou výdrží (8-10 hodin) a mírnou projekcí má parfémovou koncentraci, nikoli EDP! Pro mě je to mix vůní Issey Miyake L'eau D'issey, Acqua di Gio a Kenzo Homme Eau de Parfum. Neodsuzujte ji po prvním stříknutí a na papíře - tento parfém se vyvíjí hodiny. Tato řada mě překvapila, šla jsem je do Zary vyzkoušet a odešla jsem se třemi z nich - Blooming Oud byl ten, který mě vůbec nenadchl, ale nejsem fanoušek směsi oudu a kůže - také jeho výkon nebyl na mé kůži tak dobrý.

boozya

Toto je moje druhá nejoblíbenější kniha z této sbírky. Citrusová, svěží, ozónová, vodní, pižmová, ambroxová, lehce dřevitá a aromatická. V reklamě Zary se píše o "bílém oudu" a přesně takový dojem mám - čistý, vzdušný, lehce květinový. Každodenní hloupý dosah typu vůně. V suchém nádechu mi Virtuous Oud připomíná AdG EDP, další Morillasův výtvor.

Versace
Blue Jeans