Pink Sugar Red Velvet Aquolina pro ženy

Pink Sugar Red Velvet Aquolina pro ženy

laktonický

Pink Sugar Red Velvet podle Aquolina je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Pink Sugar Red Velvet byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Jahoda a Bergamot; střední tóny jsouSladké tóny, Pomerančový květ, Fialka a Lilie ; základní tóny jsou Šlehačka, Vanilka a Ambrettolide.

Jahoda

Sladké tóny
Pomerančový květ
Fialka
Lilie

Šlehačka
Ambrettolide

Annakicik

V této vůni cítím lehkou kyselost jahod a bergamotu, které mi umožňují nadechnout se mezi ostatní přeslazeností. Cítím lehkou kyselost jahod a bergamotu, které mi umožňují nadechnout se mezi zbytkem přeslazenosti, a mezi ostatními 3, moje ruka po ní sahá častěji a lépe se nosí, i když je všechny spojuje zubobodrobilnaya trpká vanilka).

TeaLover

Rozhodně to není vůně dortu Red Velvet.
Voní po chemicky sladkých jahodách, jak si je pamatuji z filmu City Sexy, pak se prosadí základ Pink Sugar a vůně přejde v samotný krém, který se používá v Red Velvet. Na mně působí slabě a nevydrží déle než hodinu, na oblečení ještě méně, zřejmě proto, že žiji v mírném podnebí, ne ve slunné Itálii, kde se Pink Sugar vyrábí, možná v horkém počasí bude vůně mnohem silnější. Ale každopádně docela obyčejná sladká vodička, dá se ukořistit ve slevě.

Котомать

Blogerka na svém kanálu o této vůni vyprávěla tak lákavě, že jsem si ji chtěla koupit a seznámit se s ní, i když jsem si už dlouho nekoupila tak levnou vůni. První vteřiny po aplikaci a.... Zklamání a myšlenky, že jsem naletěla zbytečně ... ALE! Uběhlo pár minut a z ruky se mi začala linout velmi příjemná vůně, a čím dál v čase, tím příjemnější. Ne, nekoupila jsem si ho zbytečně. Samozřejmě si nehraje na něco složitého a komplikovaného, ale osloví každého, kdo se nebojí sladkých vůní. Voní zvláštně a originálně a pro mě velmi příjemně! Výdrž a opojení jsou docela dobré, aplikovala jsem ji před spaním a ráno jsem ji dobře slyšela.

Fritz

Takže začnu tím, že jsem si oblíbila řadu Pink Sugar už ve škole, ale pokusím se tuto vůni objektivně popsat.
DNA je úplně stejná jako u mateřské, tedy hodně a hodně cukru a je to hned poznat, i bez přítomnosti karamelu a lékořice, hlavní rozdíl je v tom, že tady převládá velmi krémová jahoda, a opakuji s hodně cukru, až do konce.
Někdo říká, že to připomíná velkou bublaninu, chvílemi ano, ale všechen ten cukr bych řekl, že spíš jahodové bonbony.
Osobně se mi moc líbí, dostala jsem několik komplimentů, ale ve srovnání s ostatními jí chybí výdrž a siláž. Tam, kde ostatní vydržely 24 hodin, tahle vydrží polovinu (to jen tak na okraj).
Dobrá na použití v polovině sezóny, trochu krátká na zimu, kdy bych raději použila ostatní.

maelleinrome

Co mám dělat, mám divnou pleť... Některé umělecké vůně vnímám jako zvláštní, ostré a "pronikavé"... A tahle na mě naopak vychází báječně 😍 Mám ji už nějakou dobu v ruce, ale brzdily mě některé recenze, které mluvily o syntetických nebo léčivých tónech. Díky skvělé slevě na známé internetové parfumerii (taky proto, že jsem tuhle flanelku Pink Sugar ve svém okolí nikdy neviděla, na rozdíl od jiných...) jsem si řekla: "Je to do or die, těch 15 euro mě nezruinuje!" a tak jsem si objednala 100 ml (myslím, že jediná dostupná velikost). Jakmile jsem k ní přičichla, nevěřila jsem vlastním očím!!! Vezměte růžovou cukrovou klasiku, zbavte ji tónů lékořice a spáleného cukru (díky bohu!!) a přidejte smetanu a jahody, spojené v tu nejsladší, nejkrémovější a nejkrémovější možnou směs. Žádné kyselé špičky (necítím efekt "citronových jahod"), ani syntetické či léčivé. Prostě krémová dobrota. Jak se vyvíjí, začíná mému nosu připomínat i Mukhallat, ale jeho éteričtější a nepostřehnutelně vanilkovou verzi (Mukhallat odlehčený a posypaný moučkovým cukrem). Jak je hezké, že nám čas od času low-costy přinášejí příjemná překvapení..... A navíc se dobře hodí k naší pleti!!! 😍

MaxieF

Dobře, takže jsem konečně dostal ruce na to a WOW. Rozhodně to není stejné jako originál. Nemůžu říct, že by voněla po dortu nebo vanilce, ale na mém oblečení je cítit jako je zebra žvýkačka. Voní naprosto úžasně a rozhodně je to výrazný flakón. Je taková ovocná a sladká. Je jedinečná. Určitě voní jako příbuzná růžovému cukru, ale je jiná. Je sladká spíše cukrářským způsobem a méně vanilkovým. Originál bude mít vždycky moje srdce, ale jsem moc ráda, že mám tuhle. Mám ještě Berry Blast, což je taková trpká umělá Berries a méně vanilková, borůvková žvýkačka. Je to mňamka. A creamy sunshine je podle mě opravdu nejjedinečnější ze všech. Voní víc po pláži a s nádechem květin, ale pořád je velmi velmi sladká. Celkově jsem ráda, že mám každou!!! S mlhou na vlasy se neobtěžujte... zbytečně jsem vyhodila peníze za mlhu na vlasy Berry Blast, protože doslova nevoní.

Creamy sunshine i red velvet mají v sobě specifický podobný tón, který je odlišuje. Nejsem si jistá, jestli je to dobře nebo špatně, ale mně osobně se to líbí. Kdo říká, že red velvet je k nerozeznání od originálu, zřejmě je nezkoušel vedle sebe.

Edit:
Po několika hodinách nošení to má slabý nádech semiše nebo kůže. Což z toho dělá opravdu sexy kousek!

Edit edit: Dobře, takže test plného nošení odhalil, že asi po 5 hodinách se opravdu objeví čokoláda! Opravdu dlouhotrvající vůně. Miluju ji.

perfume_angel

Právě jsem to dnes dostal poštou a OMG je to tak sladké a úžasné! Rozhodně voní jako původní růžový cukr, ale bez lékořicového nádechu. Místo toho se do ní přidávají jahody a dortová vanilka. stejně jako všechny flanelky růžového cukru je extrémně sladká, dlouho vydrží a má úžasnou projekci. Nepotřebovala jsem ji mít ve své sbírce, protože už vlastním několik flankerů, ale miluju růžový cukr a potřebovala jsem ho vlastnit lol. Vlastně jsem se přistihla, že po ní sahám častěji než po té původní! Pokud máte rádi dívčí a dezertní vůně, vyzkoušejte tento parfém.

KylieBooFace

Red Velvet Edition se na první nástřik z 95 % podobá původní Pink Sugar. Přesto se domnívám, že na suchu je o něco méně sladká (ale stále velmi sladká). Cítím červený sametový dort nebo čokoládu, když se usadí v posledních fázích, které jsou krásně provedené. Pravá čokoláda se zdá být těžko dobře vytvořitelná ve vůni. Vydrží velmi dlouho, aniž by byla přeplácaná. Miluji ji nadevše a dávám jí přednost před původní Pink Sugar, která má v mém srdci místo jako jedna z mých prvních vůní.

Montblanc
Individuel