Fiori D'Amore podle Bvlgari je Floral Fruity vůně pro ženy. Fiori D'Amore byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Jacques Cavallier Belletrud.
Parfumér
Značka Bvlgari
Fiori D'Amore Zprávy
Kolekce Allegra
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
Elina91109/08/22 14:52
Hodně růží a malin. Uspořádají mezi sebou přehlídku, jeden nebo druhý sólově. Někdy chcete vůni, která se otevírá bez překvapení. Fiori D'Amore je přesně taková vůně. Je příjemná, ani v horku nedusí a nevymývá se (což je na mé pleti úžasné). Výdrž je vynikající. Plnou lahvičku bych si nevzala, ale 10 ml mi pro mou náladu bohatě stačí.

SJGme09/06/22 18:04
Tento parfém naprosto miluji! Patří mezi mých pět nejlepších, které vlastním. Dům Bvlgari je jedním z mých nejoblíbenějších domů. Mám ráda růžové parfémy a s malinami mu dodávají vyzrálou trpkou smyslnou vůni. Na mně má skvělou výdrž. Přes 8 hodin a trénink v posilovně. Nemusím dělat mnoho střiků jako u jiných parfémů. Cena je nejistá, protože nejsem příznivcem toho, abych za parfém platila přes 200 dolarů. Nicméně jsem na splurge, když jsem testes to. Druhý den jsem si ho šla koupit znovu. Nelituji toho, ale pravděpodobně už nikdy neutratím takové peníze za parfém. Fiori D'Amore je nóbl drahý voňavý parfém.
Amv1007/11/22 07:49
Opravdu krásná kolekce a zvláštní zmínka o výdrži a projekci zejména u této Fiori d'Amore. Je to výrazná růže, řekla bych přesně uprostřed mezi růží ze Středního východu a lehčí růží z Grasse (neříkám, že je to růže, kterou používají, ale jen interpretace) s krásným pozadím citrusů a pižma. Malinu necítím, nebo možná ne v poněkud odložené/nepředstavitelné představě, kterou o ní mám z mnoha růžových parfémů masového trhu, které tomuto tónu napovídají. Takže pokud je to to, co cítím v pozadí, pak skvělá nóta jen lehce ovocná a ne bublinková záležitost. Bohužel cena je vysoká, ale pokud se bude promítat tak, jak se promítá, je to spíše vyvážená investice, protože se v ní nemusíte koupat, abyste ji skutečně ucítili. Celá kolekce je vlastně velmi velmi pěkná, krásný objev.
Изабо11/19/21 05:01
Nejraději jsem měla Fiori D'Amore - květ lásky. Samozřejmě je to růže v celé své kráse, uzavřená v růžové a šarlatové lahvičce. Šťavnatá, ovocná, se zřejmým tónem malin, ale cítím i šťavnaté červené jablko, trochu kyselé a trochu jahody. Chuť je velmi jemná, okvětní lístky této růže jsou doslova syté, téměř lesklé. Vůně květu, který se právě otevírá v ještě chladném ranním vzduchu v očekávání horkého dne. Kompozice rozehrává ovocné a květinové aspekty. Růže není rozplývavá, není mastná, žádný bulharský olej, který ne každý v parfémovaných růžích miluje. A není v ní cítit růžový loukoum. Je to spíše košík zralého ovoce, který stojí na stole v rozkvetlé růžové zahradě někde uprostřed června, kdy vzduch ještě není úplně prohřátý, ale síla mladého léta je plně cítit.
JessVanEgg08/30/21 09:49
To je v pořádku. Tato vůně voní po růžích a malinách, ale je cítit... levně? Nebo základní, jedno z toho. Není to nic zvláštního, ale rozhodně je to nejméně špatná z této kolekce Bvlgari (mimo Riva Solare, ta se mi vlastně líbí).
Provedení je také v pořádku. Je intimní a vydrží 2-3 hodiny. Je ženská a svěží a květinová, takže je na nošení během teplejších dnů.
4.5/10. Vůně je za 6/10, ale výkon je za 3/10, zvlášť za tu cenu. Udělejte si laskavost a nekupujte si ji. Stačí si pořídit maximálně vzorek a ten si nechat ujít.
Essential06/06/21 11:13
Navzdory jednoduché a nekomplikované pyramidě nezní vůbec jako květinový a ovocný "kompot". Zní jako parfém, krásný a rafinovaný.
Růže není těžká, není kořeněná, není koňakově vinná. Troufám si říct, že ani jako růže, ale jako jakýsi elixír na téma růže. Malinu jako samostatný tón také neslyším, vůbec neslyším bobulovitost. Slyším stejný elixír.
V základu přechází do lehkého fondánu.
Velmi ženská, velmi letní.
Anomalia Paris
Byredo
Rouge Chaotique 2025
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem