Dolce&Gabbana Pour Femme Intense Dolce&Gabbana pro ženy

Dolce&Gabbana Pour Femme Intense Dolce&Gabbana pro ženy

tuberóza
živočišný

Dolce&Gabbana Pour Femme Intense podle Dolce&Gabbana je Orientální Floral vůně pro ženy. Dolce&Gabbana Pour Femme Intense byl/a uveden/a v roce 2013. Vrchní tóny jsou Neroli a Zelená mandarinka; střední tóny jsouPomerančový květ a Tuberóza ; základní tóny jsou Marshamallow a Santalové dřevo.

Neroli
Zelená mandarinka

Pomerančový květ
Tuberóza

Marshamallow

Buckachka-lapochka

Začátek je skutečně jako ohňostroj sladkých a svěžích, citrusových a čistých tónů díky mandarince a neroli, ale bez pocitu pracího prášku nebo kondicionéru.
Kompozice se velmi rychle otevírá - nos zachytí asertivní sladkost tuberózy s velmi jemným, sotva znatelným nádechem fleurdorange.
Nakonec přichází má oblíbená fáze otevření - bahenní pudrová mléčná sladkost s dřevitými tóny santalového dřeva.
Řekla bych, že Dolce&Gabbana Pour Femme Intense se daří udržet právě tu "dokonalou rovnováhu" v parfémářství, kdy se vůně neskutálí do laciného dívčího kompotu, nevyznívá libozvučně vulgární sladkostí a nezakrývá se těžkým dámským retro pudrem. Je velmi umně kalibrovaná. Není křiklavá (navzdory předponě "Intense") mírně sladká, chutná, ale ne jedlá, květinová a pudrová, zároveň svěží vůně s kořeněným tabákovým (!) nádechem, který občas vklouzne do zvuku. Je smyslná, elegantní, ženská a správná - stopa je malá, ale svůdná, spíše je to aura - jemná a hřejivá, kterou parfémová voda vytváří kolem své nositelky. Výdrž je asi 8 hodin s postupným dozníváním, kdy vůně začíná znít v blízkosti pokožky a mohou ji cítit jen ti, kteří ji obejmou.
Pro mě osobně - je to vůně na večer, na flirtování, svádění, dlouho očekávané setkání s oblíbeným mužem nebo romantickou večeři s manželem. Na pracovní a každodenní nošení mám jiné parfémy, ale pokud preferujete dlouhodobé používání pouze jednoho parfému - vřele doporučuji pro seznámení, protože je velmi klidná, nekřiklavá, příjemná a politicky korektní - můžete ji nosit do práce i na procházku s dítětem. Ale pozor: Dolce&Gabbana Pour Femme Intense je ultra známá vůně, která vyžaduje určitý pohled na svět a image, a pokud se s ní najednou spřátelíte, věřte, že váš "románek" bude dlouhý!

Alinany

JSEM POSEDLÝ! Procházím 100 ml lahvičky jako nic!! Tohle a originál jsem koupil 5 lahví za 2 měsíce!!! ZASTAVTE MĚ NĚKDO! Můj bankovní účet pláče! Je to návykové, docela se v tom parfému koupu. Tak svůdný, nemůžu se přestat vonět!
Ano, nevydrží dlouho, ale je tak dobrý. Je to všechno, co chci od parfému, trochu sladký, trochu pudrový a jemný. Nebolí mě z ní hlava, což je plus. Tak snadno se nosí, kdykoliv a kdykoliv. Miluju ji, můžete to říct haha

Venusia

Opravdu dobré! Tyto marshmallow nejsou určeny k jídlu, ale dodávají lehkou, jemnou, lehce opečenou sladkost, která zvýrazňuje květy v jejich zářivé, bílé kráse. Vůně dokáže zahalit, aniž by ztratila svěžest, což není snadné, a je elegantní, a přitom nenucená. Z muillette testu jsem nebyla nadšená, příliš sladká i po hodinách, ale na kůži mě překvapila, květiny rozkvetly, citrusové a dřevité nuance hrají kontrastní role, je to plnohodnotný parfém, o tom není pochyb. Že ty houbovité bonbony mohou přispět k takové jemnosti, by mě nikdy nenapadlo.

Dario40

Proč tento vynikající parfém ještě nebyl recenzován?
Nejsem milovníkem D&G, zejména pokud jde o reformulaci, ale tady musím říct, že mě něco zaráží.
Nádech podle mého názoru trochu retro 90. let, sladkost, která se zdá být trendy, ale zachovává si vlastní podmanivou vervu.
Sladká a "cukrkandlová" nóta je pouze základem, kde je naopak cítit santalové dřevo a citrusové plody, akord, který by se zdál být samozřejmostí, ale který se ve své hloubce vrací k něčemu známému, co nás ve světě vůní provází už léta a léta, možná je to právě skupina Oriental Floral, která v sobě zahrnuje mnoho mistrovských děl minulosti.
Líbilo se mi to!

Další malý přírůstek k mým několika málo, ale oblíbeným vůním D&G....
VELMI DOBRÁ

Belvalery

Koupil jsem si ji náhodou, na útěku, ve změněném stavu vědomí. Doma jsem dostala spoustu komplimentů od manžela a syna, klasických zástupců nikofobního typu. Tato vůně se dá nazvat chutnou, ale přesto je jasné, že necítíte sušenky a sladkosti a jiné pochutiny, ale parfém. Sladkost není vražedná, není vlezlá, ale příjemná, nepřekračuje hranice slušnosti. Cítíte santalové dřevo, sladké marshmallow a pomerančový květ. Mimochodem, nenechte se zahanbit marshmallow notou - tento parfém samozřejmě není pro dospívající dívky, je zcela vhodný pro ženy jakéhokoli věku. Vůni je lepší nosit v chladném počasí. Na kůži vydrží několik hodin, já ji obvykle obnovuji během dne. Parfém je rozhodně svůdný, svůdný. A co je pro mě osobně nejdůležitější - ta smyslnost bez pižma a jiných "zvířátek".

MarinaRisio

Tohle je ten nejlahodnější parfém, jaký jsem kdy cítila! Připadá mi nesmírně ženský a svůdný. Výdrž je dobrá, ale hedvábnost a projekce bohužel chybí. Je velmi sladká, takže mi připadá, že ji nosím ve čtyřicetistupňových vedrech trochu otrávená.
Mám pour femme a intense a upřímně nevidím žádný rozdíl, není třeba mít obě, ale mezi nimi bych volila INTENSE, možná kvůli absenci malin, což ji dělá více sexy a méně "dětskou".

ginnywho

Jak bych si ji mohla nezamilovat, když mi ji před několika lety daroval jeden z mých synů jako vánoční dárek? Ví, jak moc miluji vůně, a během svého hektického programu si udělal trochu drahocenného času na to, aby se trápil nad tím, co mám koupit mamince. Ani ne tak co, ale co.

Zpočátku jsem z téhle krásné nebyla nijak zvlášť nadšená, protože mi připadala taková těžká, skoro až tísnivá. Během sušení se ale stalo něco nádherného, koncert bez kyselých tónů, zato v naprosté harmonii. Nadechněte se, zavřete oči a zhluboka se nadechněte. Mmmmmmmm. Samozřejmě na tom měl velký podíl i fakt, že byl vybrán s takovou láskou a TLC. Úzkostný výraz v jeho tváři, když se zeptal: "Líbí se ti, mami?" a okamžitě se rozzářil, když jsem odpověděla: "Líbí se mi!". Vydrží na mně celé hodiny a dává úžasnou siláž. Moje nejoblíbenější zimní vůně. Je to, jako bych od něj byla zabalená do velkého objetí pokaždé, když si ji vezmu na sebe.

nayaravieiram

Instense má opravdu výraznou vůni. Pro mě to není nic obyčejného. Člověk na ni nezapomene. Výborně drží, vůně je cítit ještě druhý den!
Znáte tu lahodnou, příjemnou sladkost, která není vůbec otravná? Neomrzí vás, chcete ji na sobě cítit a chcete, aby ji měli to štěstí cítit i všichni ostatní! Je to sladkost, kterou můj nos respektuje!
A je to skvělý parfém na rande! Super ženská a chválená. Reklama na tento parfém má všechno, co s tím souvisí...
MILUJU TO!

azuriiita

Líbí se mi, že na pleti má nádech zmrzliny, je sladká, krémová a lahodná (aniž by byla nejlepší zmrzlinou na světě, to zdaleka ne). Přijde mi o něco jemnější a jednodušší než předchozí "pour femme", i když se drží linie sladké a příjemné vůně, která těžko někoho, kdo má v sobě minimum sladkosti, rozladí :D Ráda bych ji používala a určitě by způsobila i dost radosti, hlavně mladým lidem :) Ať už je to jakkoli, je to pro mě příjemné. Vidím ji jako vhodnou pro ženy kolem 20 let, ale nevylučuji ji ani pro všechny mlsouny jako jsem já hehehehe.... Další věc, která se mi líbí, je, že není strohá ani obyčejná; takříkajíc je to sladkost, kterou nevyrábějí a nenajdete ji v žádné nebo ve všech pekárnách. Převládajícími tóny jsou bezpochyby marshmallow a santalové dřevo, které je místy sladké a jemné jako máslový krém (nebo zmrzlina).

silsilg

Velmi mě rozčiluje, že D & G kvůli tomu mění své mistrovské dílo ( D & G Donna ) Originál navíc nazývá intenzivní, proč?. Stále nemohu najít důvod této nesmyslné změny. Tento parfém je jen další z těch přeslazených, které jsou v současné době na trhu. Z celého srdce bych si přála, aby někdo přinesl trendovou vůni, která bude cítit na dálku a která vydrží několik hodin, jako tomu bylo před několika lety. Už mě nebaví vidět v prodeji jemné, nevýrazné parfémy. Je lepší nepoužívat nic, není nutné utrácet peníze za parfémy, které nikdo necítí. Co je to za nutnost přiložit nos ke kůži, abyste ucítili vůni parfému? Kde jste to viděli? Když si vezmu parfém, chci, aby voněl!

ArantxA87

Sexy, sexy, sexy, sexy, sexy, sexy, sexy, sexy, sexy... Nevím, jestli je to dost jasné :) Je intenzivní, sladká jako marshmallow a velmi ženská. Dokonce bych řekla, že i tajemná... Nemám slov, je to fantastický noční parfém, který vás nikdy nenechá lhostejnými. Bezpochyby jedna z mých nejoblíbenějších.

TatiORodrigues

Jedná se o dobrý gurmánský nápoj pro dospělé. Snadno srozumitelná, nic inovativního, ale velmi chutná, příjemná, svůdná, smyslná, hřejivá... Není to výrazný parfém, ale je dobře udělaný a kvalitní. Má v sobě ušlechtilost a osobitost dospělé ženy. Ze všech dezertů, které jsem kdy ochutnala, je podle mě jeden z nejlepších, protože má opravdu sofistikovanost. Podle mého názoru je lepší než Magnetism Escada (nejsou stejné, ale sledují stejnou linii!). Je tak akorát, nemá nic, co bych na těchto vatových bonbonech nějak zvlášť nesnášela (ok, v tomto případě je to marshmallow!). Ale Mariah Carey M má mnohem agresivnější marshmallow, který ve mně vyvolává pocit sladkosti), vůni rafinovaného cukru (opravdu!). Vše je vyvážené, zaoblené, nic není mimo, lineární, ale s pomalým a velmi dobře rozvinutým vývojem, žádné skoky!
Myslím, že rozdíl mezi intense a pour femme je v hloubce, kterou má intense. Zdá se, že velmi dobře přetrvává a je intimnější v projekci. Nemyslím si, že je to baladický parfém, ale rozhodně je to parfém, který má dobývat a svádět.
Ráda bych zdůraznila, že mezi dezerty mi zatím přišla nejsofistikovanější!
Je vhodná do mírných teplot a hodí se k večerům!
Barva flakonu je krásná.

lubaffka0078

Je to velmi bohatá, těžká a hutná vůně. Mám dojem, že to ani není vůně, ale živé teplé, dýchající stvoření) Tak moc je objemná. Není v ní sladkost jako taková, nenudí a celkově jsou spolu se svým mladším bratříčkem obyčejnou Pour femme mimořádně zdařilým výtvorem za poslední dobu ve světě parfémů. Zaslouží si pozornost a uznání. :)

CynthiaPOnce

Tato recenze zahrnuje D&G Pour Femme na jednom zápěstí a D&G Pour Femme Intense na druhém zápěstí jako recenzi ve formě srovnání, protože obě vůně jsou si opravdu velmi podobné.

Tyto vůně by mohly být téměř bratrskými dvojčaty, ne-li věkově velmi blízkými sestrami. Obě jsou to IMO kožní vůně. Pokud nepoužíváte těžkou ruku nebo jste se zrovna nenastříkali, nemají moc siláž. Obě jsou neškodné a bezpečné, ale opravdu povedené kousky, které dobře fungují jako podpisy. Jak již bylo řečeno, je velmi nepravděpodobné, že by kolem vás někdo prošel a skutečně je poznal podle jména, protože podobnost s jinými vůněmi v této kategorii existuje, i když podobnost je nedefinovatelná(nevoní JAKO jiný parfém, jen si v těchto kategoriích sedí velmi blízko). Žádná z nich není křiklavá. Pour Femme je jasnější svou ovocností. Díky tomu se při přičichnutí vedle sebe zdá téměř silnější, nicméně nevěřím, že je to tím, že je skutečně silnější, jen je jasnější, hravější, po otevření téměř pisklavý, ale ne tak docela, a během chvilky se usadí a stane se krásnou krémovou blaženou vůní kůže.

Intense je o něco ženštější a romantičtější. Rozhodně je to také velmi jemná něžná vůně a tuberóza je spolu se santalovým dřevem velmi jemná a krémová. Jen se tato vůně dostává do poněkud květinovějšího dvojčete než ta druhá, ale obě jsou stále bratrské v bahenní sladkosti. V úvodu je však téměř stejně jasná jako Pour Femme a citrusy se sice objeví na ten počáteční závan, ale během chvíle se ustálí na jemném, útulném, krémovém, květinovém dvojčeti obou.

Dominantním akordem obou vůní je marshmallow. Ovocnost Pour Femme zvýrazňuje citrusy více než Intense, a přestože Intense obsahuje neroli a pomerančový květ, je stále méně citrusová a více krémově květinová. I když Intense nemá vanilku, její nádherně jemné a krémové santalové dřevo ji udržuje velmi blízko vůni její sestry. Řekla bych, že bez vanilky je Intense o něco pudrovější.

Stále používám slova bratrská dvojčata a mírně odlišná, protože pokud je nenastříkáte vedle sebe, mohly by vám uniknout nuance a mysleli byste si, že jde o jednu a tutéž vůni. Jsou si totiž TAK podobné.

Když to shrnu, obě mám ráda a vlastním je. Mám pocit, že prozatím si pravděpodobně znovu koupím Intense a nechám si ji jako svůj podpis. Existuje možnost, že v létě, pokud zatoužím po trochu světlejší šťavnatější verzi, že si koupím Pour femme.

Jak už bylo řečeno, obě vůně lze použít kdykoli během roku, protože bahenní a santalové dřevo v obou se hodí k pudrovým,vanilkovým akordům a samozřejmě v Pour Femme má příjemnou dávku vanilky, a obě mohou být v zimě uklidňující. Na léto obě zazáří, přičemž Pour Femme začíná mírně jasnější, šťavnatou, ovocnou vůní a Intense je o něco romantičtější a květinovější.

Paradoxně mi Pour Femme připadá více "intenzivní/jasná" a Intense více "romantická" Obě jsou to denní vůně. Silně pochybuji, že by to bylo znatelné večer ve městě, pokud si ji nenastříkáte do vlasů a na oblečení a určitý člověk se vám nedostane velmi blízko ke krku.

Přistihla jsem se, že do 3 hodin znovu aplikuji, protože v té době je to sotva vůně na kůži, ale opravdu jsou obě tak krásné, že to stojí za ty peníze.

Doufám, že vám moje recenze pomohla.