Dolce Violet Dolce&Gabbana pro ženy

svěží
jemně pikantní
fialkový
zelený

Dolce Violet podle Dolce&Gabbana je Floral Fruity vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Dolce Violet byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Emilie Coppermann. Vrchní tóny jsou Černý rybíz, Brambořík a Mandarinka; střední tóny jsouČerný rybíz, Fialka a Hruška ; základní tóny jsou Pižmo, Madagaskarská vanilka a Santalové dřevo.

Černý rybíz

Hruška

Madagaskarská vanilka
Santalové dřevo

mia-ami

Nebudu nadávat, ale není vůbec co chválit. Je to jen abstraktní šamponový kompot, bez výrazných tónů, nálad..... Pokud potřebujete jen něco, co voní neutrálně a příjemně, je to ono.
Nechápu její myšlenku, když už tak jen jako první parfém pro holku - a můžete jít do školy a na procházku, a kamkoliv.

Королева снов

Bylo tam několik vzorků předchozích vůní z této řady a žádná z nich nezanechala stopu v mé paměti, ano příjemná, ne víc. Ale Dolce Violet si mě podmanila, je tak jemná, fialkovo-ovocná, jednoduchá a čistá, ale zároveň ženská a tak okouzlující! Pořád ze sebe chytám stopu a sjíždím se. Když si chcete odpočinout od složitého nicku, tohle je to, co potřebujete. Pro milovníky jasných ovocných chutí je to povinná zkouška.

solechka

Koupila jsem si ji naslepo, nejdřív se mi nelíbila, ale pak se mi zalíbila....
Myslela jsem, že je to obvyklá cukrovo-jahodovo-fialová příchuť. Je, na začátku je jasný rybíz, ve stopě fialka, ale víte co - ve stopě je krásný lázeňský košt! Nejdřív jsem přemýšlela, že ji prodám, ale teď mi to nedá, moc mě to táhne do ruky. Dejte jí čas na vyluhování a pozorujte ji)

Hesperidya

Zřejmě jsme všichni* mysleli na fialkový parfém a... ne, není to parfém černého rybízu, je to vlastně hezká pocta tomuto ovoci, i když zpočátku je to trochu obecný "parfém, který voní jako parfém", pak se objeví rybíz, živý a realistický, je tu nádech "zaprášené" fialky, je tu sladká hruška a nějaké zelené tóny. je tu sladkost hrušky a některé zelené tóny.
I když mám červené ovoce moc ráda, řadím ji mezi neutrální, protože takhle fialky neoklamete 🤔.

JackieM

Krásná, ohromující láhev, žalostně špatný výkon.

Tyto společnosti se neustále předhánějí v tom, co máme akceptovat, pokud jde o sílu a výdrž vůně. Opravdu neuvěřitelné. Sotva začnu hodnotit a přemýšlet o tom, co cítím, už je to pryč. Vážně. Stačí si umýt ruce mýdlem s vůní ranní rosy/letních květin od Bath and Body Works a cítíte to víc a déle.

KatiaCecca

V porovnání s ostatními díly série to není špatné. Čtu v ní vyzrálejší myšlenku, záměr překročit obraz okázalé a prudérní ženskosti. Snad závoj tajemného, vlhkého šera. Vydrží asi tři nebo čtyři hodiny a pak se vytrácí směrem k jemné, téměř posprchové vůni pokožky.

Spencemonster

Oh. Můj. Bože. To je úžasné.
Mám krásnou vanilkově fialovou barvu. Květinové nebe pro mě. V suchém tónu je také velmi borůvková. Jako bych dostala nejprve ostrou odvážnou květinovou fialku, než za 1 hodinu vanilkovo-borůvkovou květinu s nádechem cassis a dřeva a toho černého rybízu. TAK dobré. A taky tak nečekaná! Mám pocit, že to bude hrát různě na všech typech těl, kůžích a ročních obdobích. Velmi pěkné.

kl99

Černé bobule + ovocné tóny + ostružina.
Kam se poděly všechny violy?
Beze stopy.
Pokud rádi voníte jako borůvkový želé bonbon, je to váš parfém.

@dmd63 V Itálii a USA je tento parfém již v obchodech. Kdo je ten idiot? Ten, kdo mluví, aniž by měl v ruce základní informace.