Dolce and Gabbana Ladies Light Blue ... (39.99 USD)
Light Blue Summer Vibes podle Dolce&Gabbana je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Light Blue Summer Vibes byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Olivier Cresp. Vrchní tón je Kalábrijský bergamot ; střední tón jeBroskev ; základní tón je Cedr.

xakaranda
Koupila jsem si světle modré poté, co jsem si tisíckrát připomněla, že na mé pleti nevydrží.
Jednou jsem ji vyzkoušela v parfumerii během vlny veder a cítila jsem se tak svěží a s tak příjemnou vůní, že jsem si ji nemohla nekoupit.
No a pak doma a po několikadenním zkoušení musím říct, že vůni tohoto flankeru stále miluju, je velmi podobná originálu, ale vydrží tak dlouho, dokud nevyjdu z domu a nesejdu dolů ke dveřím..... Plýtvám eury za vteřinu hahaha.

Muza_72
Velmi nečekané.
Venku je 30, chtěl jsem vyzkoušet další křídlo, očekával jsem něco nového, ale pochopitelně pro teplo. Design flakónu je samozřejmě úžasný, pro mě velmi krásný.
Okamžitě se umyl. Dlouho jsem si neuvědomovala, co mi připomíná.
Kalmycký čaj. No jasně. Čaj mírně teplý, s mlékem, solí, nějakým kořením.
Myslím, že to nepotřebuju, ale je to zajímavé.

Olfactory Memories
🔎👃🏻EL LÉTO NEMÁ GÉNERO👃🏻🔍
UNISEX, se všemi písmeny a velkým písmem, ať se vám nikdo nesnaží prodat, že je to čistě ženské, protože je to men-ti-ra. Že to vypadá úžasně na ženách? Nepochybně, ale na muži taky, to mi věřte.
Ovocná vůně, velmi svěží a která křičí "léto" ze všech čtyř stran.
Nosila jsem ji a kromě toho, že je příjemná a podle mého názoru mnohem lepší než její velmi fádní pánská verze, vydrží i lépe vypadá.
Tak to prostě je.

HeiLi
OK - přichází další řečnění.
Když jsem ještě studovala na univerzitě, Light Blue/Original byl jeden z levnějších značkových parfémů na trhu, a to byl jeden z důvodů, proč jsem si ho koupila. Ale člověče, byla jsem s tou vůní spokojená. Byla to moje charakteristická vůně nejméně tři roky, dokud jsem ji na sobě už nemohla cítit.
Od té doby jsem strávila spoustu času hledáním náhrady.
Tu a tam jsem se pokoušela vrátit k originálu. Překvapivě jsem zjistila, že je velmi drsná a chemická, když jsem ji zkoušela naposledy. Změnili složení, nebo se změnil můj nos? Nevím.
Pak přichází Summer Vibes. Po prvním stříknutí jsem v sedmém nebi. Takhle tehdy Light Blue voněla. Jsem o dvacet let mladší (tedy mentálně) a jsem naprosto připravená koupit si celou lahvičku. Vřískot se zastaví, když se podívám na cenovku. To myslíte vážně? To je asi trojnásobek ceny, kterou jsem tehdy zaplatila za původní lahvičku. Dobře, jsem teď starší, vydělávám si sama..... Hmm. Zatímco se rozmýšlím, jestli se mám léčit, nebo ne, pořád si čichám k zápěstí. A víte co? Vůně, kterou tak miluju, je čím dál slabší. Stojím tam vedle poličky asi tři minuty, debatuju sama se sebou a teď už je vůně skoro pryč.
No tak, lidi! Když takhle zvednete cenu, člověk by mohl očekávat alespoň slušnou výdrž.
Kdysi jsem LightBlue milovala, ale teď mám pocit, že DG své zákazníky jen využívá. Člověk musí vědět, kdy je čas říct sbohem, a já od této chvíle kapitolu LightBlue definitivně uzavírám.

Apaolone04
Asi před 10 lety jsem vlastnil původní vůni Light Blue. Jednou jsem ji uviděla v Ultě a flakon mě opravdu zaujal, byl tak krásný, že jsem si k němu šla přičichnout. Zpočátku jsem nepoznala rozdíl mezi touto a původní vůní. Obě svěží dřevité vůně, silně citronové. Summer vibes se v zaschlém tónu stává o něco sladší a broskvová, ale kdybych to nevěděla z pohledu na tóny, asi bych si toho nevšimla. Hned jsem si ji koupila kvůli nostalgii a flakonku. Když jsem přišla domů, byla jsem strašně zklamaná z výdrže, myslím, že originál byl taky edt, ale síla byla o něco lepší. U téhle se mi ani nepodařilo vytvořit bublinku vůně. Možná, že když ji nechám chvíli odstát, tak se to zlepší, pokud ano, budu aktualizovat.

jessica_chinos
Tuhle vůni jsem si zamilovala. Je ideální pro léto s teplotou 30 °C a vyšší, přesně taková, na jakou jsem zvyklá ve svém městě. Miluju ji. Jediný problém je, že nevydrží. Maximálně 3 hodiny, potom, i když se zeptáte někoho jiného, jestli se mu váš parfém líbí, tak ho na vaší kůži nenajde. Škoda... Začíná šťavnatým žlutým citronem v úvodu (bergamotem ani moc ne), velmi připomíná OG Light Blue, pak, když se přidá broskev je úžasná. Dřevitý tón je docela jemný, jen trochu doplňuje celý ten citrusový pocit, který je na mé kůži silnější než broskev. LÍBÍ SE MI TO. Zachovává si původní DNA LB, ale nepůsobí to zastarale.
Kéž by vydržela déle. Ale je mi to jedno, mám Pacific Lime od Atelier Cologne a LB Summer Vibes vydrží déle, takže, chci FB tohoto miláčka!

Perepelka
Myslím, že vůně má problémy s výdrží. Působí méně citrusově než ta klasická. Ale je lahodná a trochu sladká a jedlá. Stála by za to, kdyby na mně vydržela alespoň 2 hodiny! Do hodiny ji přestávám vnímat. Jelikož na sebe naliji 100 ml, koupím si Moskkino lav od lav, tam se zdá, že je s výdrží méně problémů.

Belle Epoque
Mám nádherné porcelánové figurky z Nizozemska, ale také malované dlaždice s čísly domů ve Španělsku a azulejo v Portugalsku a Gzhel a anglické manufaktury Johnson Brothers milují tmavě modrou. Milují ji ale také na Sicílii, vlasti Domenica Dolceho a Stefana Gabbany. Lahvička je nádherná!
A ano - je to další verze klasické Light Blue, ale jak je dobrá!
Žádné stříkance šampaňského tu nejsou, ale přesto jsou v nose "bublinky" z italského prosecca; trochu sladkosti sluncem zalité mandarinky, vánek z pačuli listů přinesl chlad. A broskev, ano ! - Pukrle od maestra Oliviera Crespa.
Radostná, pozitivní, ženská, svůdná, elegantní a půvabná.
Přes den k "baletním lodičkám" a lehkým džínům, ale na letní večer vás promění! Obujte si podpatky, oblékněte hedvábný kabátek - a voilá! Poslední tečkou elegantního vzhledu je flauš z kolekce Light Blue Summer Vibes.
Stezka, vytrvalost - stejně jako v celé linii - na vrcholu! Výborně, Dolce a Gabbana!