Molecule 01 + Black Tea Escentric Molecules pro ženy a muže

Molecule 01 + Black Tea  Escentric Molecules pro ženy a muže

zelený
svěží
ozonický

Molecule 01 + Black Tea podle Escentric Molecules je Aromatic vůně pro ženy a muže. Molecule 01 + Black Tea byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Geza Schoen.

Parfumér

Parfémový horoskop: 1. leden - 6. leden

Parfémový horoskop: 1. leden - 6. leden

od Zoran Cerar

12/31/23 14:10
Best in Show: Uklidňující čajové vůně (2023)

Best in Show: Uklidňující čajové vůně (2023)

od Jernê Knowles, John Biebel, Raluca Kirschner, Iulia Halatz, Igor Masyukov, Markéta Rybínová, Sandra Raičević Petrović

12/03/23 04:45

Nishivano

Dobrý den! Včera jsem to dostala jako dárek! Oh, jaká svěží vůně! Nevím, co je to za čaj, ale cítím z něj svěží bylinnou vůni, asi to není fermentovaný čaj, jen natrhaný, moc, moc krásná kombinace vůní! Pokud mohu použít termín - "Moaré efekt! Prostě vrstvení čichových látek na sebe! Je to úchvatné, vhodné i na zimu 😊, ale ne v silných mrazech 🎅! Doporučujeme 👍

SimpleButch

Někdo naznačil, že voní spíše jako suchý černý čaj, a já nemohu než souhlasit. Voní to, jako byste strčili nos do sáčku nebo sklenice se suchými lístky černého čaje. Trochu hořký, trochu jemný: přesně takový je suchý černý čaj. Je v něm také něco magnetického a okouzlujícího, co vás nutí se k němu znovu a znovu vracet (nejspíš Iso E Super). Má docela dobrou výdrž a je úžasná pro vrstvení, s tím, jak je naprosto jednoduchá, lineární a předvídatelná. Označila bych ji za důvěryhodnou a nyní šetřím na plnou lahvičku.

jennajesens

Mně to voní jako velmi sofistikovaný profesor, který je závislý na kofeinu, nosí manšestrové nebo tvídové sako a nikdy nespí, ale v tom nejlepším slova smyslu. Mám z ní spoustu temných akademických vibrací. Akordy černého čaje jsou jednoduché a přímočaré. Černý čaj bez příkras - bez cukru a mléka. Iso E Super dodává jemnou, dřevitou, uklidňující vůni, která na mé kůži voní jako teplá kašmírová deka nebo kožená bunda. Je dokonale unisexová a jen trochu citrusová, jako by byl černý čaj provoněn bergamotem nebo citronem. Skvěle se hodí k vůni čaje Earl Grey a rozhodně bych si ji dokázala představit ve vrstvení buď s něčím sladkým a laktonickým, nebo s levandulí/květinami, a vytvořit tak vůni londýnské mlhy, ale krásná je i sama o sobě. Spousta recenzentů zmiňuje slabou vůni, ale když jsem ji včera měla na sobě, vydržela mi na kůži dobrých 6-8 hodin. Když zkouším novou vůni, vždy se osprchuji a navlhčím, aby měl parfém co největší šanci. Možná na suché pokožce nevydrží tak dlouho.

Enrium

Po přezkoumání vzorků Escentric Molecules je považuji za dost nevyrovnané a občas za trik. Trik, kdy se do lahvičky stáčí jediná syntetická aromatická látka a prodává se jako parfém, se už vyčerpává a určitě nejlépe fungoval u dřívějších, abstraktnějších "molekul" 01 a 02, tedy Iso-E-Super a ambroxanu. Protějšky Escentric, obsahující stejnou aromaterapii, ale s jinými tóny vybranými k jejímu "vylepšení", podle mého názoru nefungovaly - všechny působily jako kyselé syntetické "osvěžovače". Ale přiznám se, že na mě udělala dojem novější kolekce M+. Zatímco Molekula 02 je mým favoritem, přidání jedné noty k Iso-E-Super z Molekuly 01 má podle mě za následek slušné, příjemné parfémy, aniž by to bylo na úkor přitažlivosti původní M01. Abstraktní teplé dřevité pižmo Iso-E-Super se k tomuto úkolu dobře hodí, je ze své podstaty univerzální.

V tomto případě se jedná o tóny černého čaje, které se s Iso-E-Super pěkně prolínají. Černý čaj je realistický, svěží a bylinný, rozvíjí se na mé kůži a postupem času se stává výraznějším. Má jemné květinové nuance, které krásně umocňují jeho zelenou barvu. Iso-E-Super zůstává v pozadí, lehce sladký a dřevitý - nezaměnitelný. Krásně vyzdvihuje čajový tón, staví ho do středu pozornosti a působí jako fixátor. Čaj vydrží déle, než jsem očekávala, ale vyprchá a zůstane jen jeden tón vůně Iso-E-Super. Vůně je středně dlouhá a dlouho vydrží. Je to unisexová, jarní/letní vůně.

Čaj je tón, který ve svěží vůni vždy ocením, jeho výrazná čistá bylinná kvalita hluboce osvěžuje. M01+Black Tea je krásným příkladem vůně s převahou čaje. Jednoduchá a přímočará, ale příjemná a neškodná, Iso-E-Super zde dokonale plní svou roli v pozadí. Stejně jako zbytek kolekce M+ je i tato vůně vylepšením vůně M01. 3.5/5.

AlinaMonvid

Jaká nádherná vůně! Při pohybu mi tak dobře seděla na studené kůži - vůně starého dřeva z vytopených lázní a voňavého černého čaje s nějakou bylinou. Žádná Alžběta tu není. Vytrvalost pro molekulu je v pořádku. Tady + mandarinka, na mně, no, prostě kyselá. No, obecně si myslím, že milovníci molekul se v oblacích vznášejí s touto neviditelnou molekulou, takže jsem ráda za příměsi. Čaj je elegantní, ne gurmánský, výběrový, jemný a atmosférický.

Мария Матвеева

Úzkostlivě hledám "svou" příchuť černého čaje. Myslím, že jsem našel jednu, která se blíží dokonalosti. Před touto molekulou jsem nikdy neměla na sobě žádnou vůni z tohoto domu. Jednou se v obchodě přiblížila k 01 a 02, ale nic jsem na sobě neslyšela a nechala všechny pokusy o spřátelení. Tady však naděje převážila nad obavami, a tak jsem si objednala zkušební verzi. Kouzelný, vzdušný, opalizující černý čaj s několika citrusovými inkluzemi inspirovanými bergamotem. Mate jsem neslyšela. A je to sotva první vzorek, na který můj manžel okamžitě zareagoval. Okamžitě jsem se stala jeho "čajovou" dívkou. Jediné, co mu připadá, je, že tento čaj je trochu silný. A tchyně, když jsme přijeli na návštěvu, se hned ptala: "Co to máš za příchuť? Já jsem zatahala za nos a šla jsem si k němu přičichnout jako pes." A tak jsem se na to podívala. Ale má to jeden háček. Molekula je žena rozmarná. Měla jsem s sebou vzorek, dala jsem ho tchyni a... nic ze mě neslyší. A já ten čaj z jejího zápěstí sotva slyším! Už je skoro pryč. Jdu za ní a nic necítím. Ale ze mě to teče a je to voňavé. Je to velmi voňavé! A nikoho to nedráždí. Někdo psal, že to okamžitě vyprchá. U mě se ukázalo, že je to jedna z nejvytrvalejších. Zpod vlasů jsem ji zřetelně slyšela ještě po jednom dni (a nejen já), a tam, kde se mi dostala na oblečení - ještě déle. Celkově je to "moje", devět z deseti. K naprostému ideálu mu chybí doslova pár procent něhy, ale to jsem ochotná odpustit. Velmi podobný zvuk jako Tea & Rock'n Roll voyages imaginaires, ale tam je vše více ukřičené.

Versace
Eros Flame