Pivoine Suzhou Giorgio Armani pro ženy

Pivoine Suzhou Giorgio Armani pro ženy

růže
svěží
jemně pikantní

Pivoine Suzhou podle Giorgio Armani je Chypre Floral vůně pro ženy. Pivoine Suzhou byl/a uveden/a v roce 2014. Pivoine Suzhou byl/a vytvořen/a Cecile Matton a Julie Massé. Vrchní tóny jsou Maliny, Růžový pepř a Mandarinka; střední tóny jsouPivoňka, Květná růže a Růže ; základní tóny jsou Pižmo, Jantar (ambra) a Pačuli.

Maliny

Růžový pepř: Koření pro Barbie

od Matvey Yudov

02/08/25 13:15

зеленка синяя

Lidé píší o laku na vlasy, vůni čínských hraček, nestabilní, kde jste koupili a cítili tuto vůni? Na křižovatce nebo na avitu? Překvapuje mě množství padělků, které se teď objevují.
Ano, není to pro "znalce" bacharů, kirke a dalších nedostatkových, dusivých, mysl ohromujících vůní. Není pro lidi, pro které je kritériem dobrého parfému týdenní výdrž a nesmazatelnost.
Je to jemná, inteligentní vůně, mladá růže, tenký, elegantní fleur malin a krásný, beztížný květinový pyl, dá se říci pudr. Není v ní pivoňka ve smyslu, na který jsme zvyklí. Obvykle pivoňka voní chemicky, jako pivoňka Yves Rocher a jí podobné.
Pivoňka Suzhou je jemná, mladistvá vůně. Má stopu a je jemná, beztížná.
V komentářích jsem viděla srovnání s Empress, a co je na Empress špatného? Raději to od lidí slyším než nějakou "drogu", "kokain" a podobně.

SirCharlie

Pivoine Suzhou je vůně, která mě příjemně překvapila, protože přestože je velmi svěží, čistá a snadno se nosí, má mnoho jemných nuancí, které ji činí originální a nesmírně příjemnou.

Vrchní nótu tvoří šťavnatá a přirozená malina s citrusy, květinové akordy připomínající růži, aniž by byly tak vodové, se sladkým základem (jako by to byla vanilka, i když není deklarovaná) a pižmem. Kompozice mi přijde super uvolňující a krásná, myslím, že ovocný a květinový aspekt zachovává přirozenost, která je velmi sugestivní.

Určitě je to spíše ženská než mužská vůně, ale troufla bych si ji nosit při velmi uvolněných příležitostech, na dovolené, v horku nebo na odpočinkové odpoledne. Její výkon je průměrný a cena je trochu vysoká, ale kvalita v tomto případě podle mě stojí za to. Vřele ji doporučuji k vyzkoušení a seznámení.

Hodnocení: 8,5/10

hab

Pivoňka je zde opravdu trochu problém, vůně je spíše o růži, malinách a pižmu. Ale s fukcí bych nespěchala, i když ta pyramida mi vadila už před testem. Ze začátku velmi mazlavá vůně, hned se rozjede malinami a pepřem, květinové tóny někde v hloubi. Po půl hodině se však zklidní, přechází do růže a malin. A prvních pár hodin se mi líbilo všechno. Jsem připravena vůni obhajovat. Pižmo je čisté, maliny a růže jsou přirozené, nikoliv chemické. A to je pro mě na ní to hlavní. Možná to není moje ani vaše pyramida, ale záleží na provedení. Bez příšerné syntetiky, líbivosti a dalších hříchů moderní parfumerie. Čímž sám dům Armani hřeší na luxus. Ale ne v tomto případě. Tady je všechno čisté. Až do určitého bodu. Protože základ autoři zmačkali. Někde na 3-4 hodinách života se vůně náhle spojí v jeden celek, kde ambra, pačuli, malina, růže a pivoňka tvoří jeden celek. Ne že by byla plochá, ale chybí jí hloubka, tedy něco, co bylo srdcem vůně. Tam se kompozice nemohla pochlubit originalitou, ale zněla skvěle, ale pak se vytratila. Pižmo v základu je příliš rušivé a směs květin a malin ho nedokáže zamaskovat. A emoce vůně se změnila. Pokud jsem si předtím myslela, že je to hezká kompozice, zvukomalebná a jasná, výsledný příběh mě zklamal.

Ale velmi vytrvalá, na mě pod 12 hodin, základ není statický, tóny v něm zajímavě odletují, mírně se mění odhalení, ale dojem se nemění. Ve finále se vyprázdnil.

IllumineArt

Recenze třetí strany, protože jsem ji koupil pro svou ženu (speciální sezónní verze s třpytkami).

Moje nejoblíbenější vůně na ní. Je to pro mě jemná a ženská vůně. Růžový pepř, květinové a ovocné tóny jsou velmi dobře namíchány. Jistě, není převratná ani bestiální, ale voní skvěle. Je to jemná terapie nálady v lahvičce.

MrBolton

Nechápu, jak se to někomu může nelíbit. Je to dokonalý odklon od průměrné vůně dámského parfému. Správné množství všeho květinového, množství síly, které nepřebije, výdrž a svěžest. Jedním slovem: třída. Vhodná pro každou příležitost.

Koupila jsem ji pro svou přítelkyni, která je poněkud zdrženlivá a nechce, aby se o ní mluvilo kvůli tomu, jak voní. Dokončuje vysokou školu, aby se stala učitelkou, a já jsem si řekla, že tohle bude skvělá vůně pro děti a rodiče, aby si ji pamatovali!

Dostala jsem skvělou nabídku na tester na eBay. Upřímně řečeno, 90 dolarů, které jsem zaplatila, byla naprostá krádež; v současné době stojí plnou cenu 175 dolarů.

10/10 mistrovská vůně pro dámu, 8,5/10 výdrž, 10/10 ticho - je tam, ale není příliš silná a neohlásí se dřív, než dámu uvidíte.

Panta

Pivoine Suzhou je krásná, jednoduchá, ale kvalitní vůně.
Na mé kůži se točí kolem růže, ale je to sladká a velmi ženská interpretace tohoto tónu.
Působí svěže a je vhodná do horkých dnů. Nosila jsem ji i v chladnějších dnech a projevují se v ní jiné nuance, podle mého názoru v teplejších dnech působí veseleji a v chladnějších trochu vážněji.
Ze všech vůní Armani Privé, které jsem očichala, se mi tato líbila nejvíce.
Doporučuji ji vyzkoušet mladým dívkám, které hledají nepříliš vážnou květinovou vůni.

Orchids Jasmine lover

Toto je moje první recenze. Jeden náš přítel se u nás zastavil a přinesl krásné růžové a tmavě červené pivoňky. Ty pocházely z jejího dvorku, původně je zasadil zahradní nadšenec, na rozdíl od komerčně prodávaných pivoněk byly krásné a voňavé. Postavila jsem je do vázy na stůl, celý dům se naplnil krásnou a sladkou vůní pivoněk. Když jsem si k nim přivoněla, snažila jsem si vůni spojit s pivoňkovými parfémy, které znám, uvědomila jsem si, že právě pivoine Suzhou nejvíce vystihuje jemného ducha kvetoucí pivoňky, téměř si lze představit, jak vůně stoupá z jemných okvětních lístků do vzduchu a zanechává za sebou sladkou stopu. I když stále nechápu souvislost mezi su-čou (město vedle šanghaje na jihovýchodě) a pivoňkami, tyto květiny rostou typicky ve střední části Číny. Su-čou je známé spíše svými čínskými zahradami.

Existují vůně křičící pivoňky, tedy nejnovější Peonia Nobile Edizione Speciale od Acqua di Parma a Jo Malone peony and suede. Pokud milujete květiny pro jejich jemnou povahu, je to ideální parfém.