Jean-Claude EllenaHermes Unisex Concentre Pamplemousse... (54.99 USD)
Jomashop.com 2 items for 54.99 - 71.99 USD
Macy's 1 product for 171.00 USD
Hodnocení parfému 4.22 z 5 s 149 hlasy
Concentré de Pamplemousse Rose podle Hermès je Citrus Aromatic vůně pro ženy a muže. Concentré de Pamplemousse Rose byl/a uveden/a v roce 2011. "Nosem" za touto vůní je Jean-Claude Ellena. Vrchní tón je Grapefruit ; střední tón jeRůže ; základní tón je Vetiver.

JonP
Velmi svěží šťavnatý závan hyperrealistického grapefruitu s travnatým vetiverem. Můj partner si myslel, že je to Terre d'Hermes, a když jsem je cítil vedle sebe, rozhodně měly dost společného DNA. Na rozdíl od TdH a této se přiklání více k unisexu, je svěžejší a letnější. Po použití této vůně jsem si musela vzít sáček růžového grapefruitu, abych ukojila chuť. Výdrž není velká, ale je to citrusová kolínská, já ji například ráda nosím u sebe a aplikuji znovu během dne.
Arber Cami
Další skvost od pana Elleny z jeho skvělých výtvorů u Hermes. V úvodu je dokonale vyvážená kombinace pikantního/realistického grapefruitu, dřevitého vetiveru a jemné růže. Dry down je více dřevitého grapefruitu a méně růže, ale celkově je opravdu příjemný. Unisex vůně, ideální pro teplejší měsíce.
Ирина Любопытная
Miluji vůni grapefruitu! Je to moje slabost.
Hermès mě prostě dostal! Po prvním nadechnutí jsem zapomněla, proč jsem přišla. Popadla jsem lahvičku a utíkala k pokladně.
Je to čistý grapefruit! Ostrá, čistá, čerstvě nakrájená, bez příměsí.
Asi by se tato toaletní voda stala mou stálou vůní, nebýt jednoho ALE.
Mám jednu zvláštnost. Velmi špatně na sobě udržuji pachy.
Takže tato toaletní voda nevydrží déle než 20-30 minut. A to je vše 😭.
No, nemůžu chodit s kanystrem parfému a každou půlhodinu aktualizovat vůni. Moje práce mi to nedovoluje a cena není nejlevnější.
Takže Grapefruit moc často nepoužívám. Jen když chci zase cítit zářivou ovocnou explozi, která mi zvedne náladu a vykouzlí blažený úsměv.
rinaMD
Láska od prvního nádechu! Vydrží asi 4 hodiny (kolínskou verzi jsem nezkoušela). Nemá žádnou stopu, sedí jako kokon. Jemná, cinkavá, akvarelová, průzračná, nedusivá, můžete se do ní namočit (působí jako průzračný křišťál, třpytí se na slunci). Mimo stránky tvrdí, že okvětní lístky růží (chladné neslazené). Jednoznačně působí svěže a jemně (jak se tam píše). Spíše ženská. Dá se užívat i bez testu.
KöbiD
Grapefruitová kůra v této vůni je nádherná. Krátce po nastříkání se k grapefruitu přidává zemitý vetiver a od té chvíle je vůně spíše lineární. Já osobně růži příliš necítím. Ve srovnání s Eau de Pamplemousse Rose je Concentré méně osvěžující a šťavnatá, ale přesto je opravdu krásná.