Hodnocení parfému 3.55 z 5 s 128 hlasy
Soleil Thé podle Kenzo je Floral Woody Musk vůně pro ženy a muže. Soleil Thé byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Jérôme di Marino. Vrchní tóny jsou Čaj a Ženšen; střední tón jeKosatec ; základní tón je Bílé pižmo.

Seductive parrot
Nevím nic, pokaždé, když jdu kolem parfumerie, mám chuť se párkrát stříknout. Nemůžu se jí nabažit, ta vůně je neuvěřitelně příjemná, připomíná mi pšenici a mléko, které pak přechází do vůně pečujícího přípravku. Je to jako návrat do dětství (ze kterého jsem se nedávno vrátila, hah). Podle mého názoru - je vhodná pro dívky ve věku 18-26 let. stopa je přítomná, ale není silná, po hodině a půl se usadí blízko pokožky, takže ji ucítí jen vyvolení :).

vanilka133
Je to krásné. Uklidňující čaj s lehkou šťavnatou zelení. Uvolňující vůně, dokonalá ve své jednoduchosti, která však přináší výrazný zážitek. Ano, je v ní cítit nádech mýdlového pižma, který je však v dokonalé harmonii s atmosférou parfému, a dalo by se namítnout, že se časem kvůli mandlovým nuancím stává trochu nevýraznou, ale to celkový dojem nekazí.
Vůně je postupem času hřejivá a hutná. Dostává se na poličku "neutratit".

You_and_Me_2
divan kenzo z velké a málo oceňované sbírky memori...meni se osobno ne svidja šidja što je odjednom izbačeno nieco mirisa jer je mi to onda naporno za pratiti, probala sam ih prvo par puta u prolaz i na místo više nieisam nazna koji je koji...ipak, přitahuje mě více než jednou několik let a rozhodl jsem se jim věnovat trochu lépe.
soleil the se mi vryl do paměti mezi prvními několika romány kvůli "soleil" v názvu, už jsem psala, že propadám všemu slunečnému, jsem pravý letní typ. na stránce kenzo se píše, že mír je inspirován letními odpoledny, slunečním světlem, čajem a cvičením.
Je lehká, opečovávaná, pudrová, krémová, třpytivá, příjemná - rozhodně podle mého gusta. rozhodně dámský miris.
Výdrž na mé pleti je více než 8 hodin.
svi iz ove kolekcije su u bočicama od 75 ml, a redovna cijena je poprilična, to uzimam kao još jedan minus.
Obávám se, že to nevydržím;)

violet666
Velmi jasná vůně čaje a květin.
Říká se, že je nejtrvalejší z této japonské linie, pro kterou je charakteristická vyváženost a prchavost v typické japonské kultuře a jejich způsobu rámování reality a společnosti.
Tento parfém se otevírá lehce aromatický, ale pak přechází do květin, kosatce, který je naprosto jasný a slunečný.
Pižmový kosatec, tak si představte pocit aromatické a zahalující čistoty.
Na můj vkus a nos ženská.
Příjemná a velmi bílá.

Jidki
Zbožňuji ženšen v čaji, ale tady ženšen téměř není a není tu ani žádný čaj. Co je zde přítomno, je hodně kosatce, nikoliv květ kokoříku, ale kořeny. Voní velmi jemně a pudrově, jako dětské ubrousky nebo dětský pudr. Trochu mi připomíná vůni Glossier You, ale ta je sladší a tato je neutrální a pudrová. Nemám ráda pudrové vůně, takže se mi moc nelíbila, ale pokud máte rádi pudrové vůně, podívejte se na celou kolekci Memori, protože jsou téměř všechny pudrové.

0elise
Krásná sbírka Memori, u které jsem nečekal, že bude tak úspěšná. Mohla jsem si přivonět k sedmi a nakonec jsem si toto čajové slunce zamilovala natolik, že jsem si koupila lahvičku. Na kůži čajové tóny příliš nevnímám. Když ji nastříkáte, je docela svěží a povzbuzující, ale pak se promění v téměř slanou, sluneční krémovou vůni. Sluníčko v lahvičce, velmi příjemné v tomto letním počasí.