Fabrice PellegrinHodnocení parfému 4.12 z 5 s 156 hlasy
Vibrant Scent podle M.INT je Floral Woody Musk vůně pro ženy a muže. Vibrant Scent byl/a uveden/a v roce 2016. "Nosem" za touto vůní je Fabrice Pellegrin. Vrchní tóny jsou Růžový pepř, Frézie a Konvalinka; střední tóny jsouKořen orris, Cedr a Jasmín ; základní tóny jsou Bílé pižmo, Kašmírové dřevo a Vanilka.

TashaBrusnika
Je to neobyčejně krásná vůně.
Dala jsem si ji na hedvábný šátek a šla do Velkého divadla na balet. Bylo příjemné přijímat komplimenty od diváků na sousedních sedadlech.
Rozkoš, chci hodně velkou lahvičku.
A proč nikdo nepíše, že je vůně podobná Clima Lancome nebo si to jen myslím))).
Houdini4
Nikdo?
Ještě nikdo ji nehodnotil, a to pro mě tuto značku a vůni vystihuje.
Na vůni není nic špatného. Do této vůně jsem se bezhlavě zamilovala je vynikající, Problém je, že jsou to oběti nesmyslného balení a marketingu. Parfuméři, které mají na palubě, jsou velmi kompetentní a některé nápady jsou opravdu skvělé, všechny působí trochu bezpečně nebo ne příliš řemeslně či indiánsky, spíše jako designové davové líbivky (samozřejmě to neplatí o VŠECH) a to je do značné míry vůně Vibrant.
Začněme názvem... No tak, je to trochu bez lesku, ne? Ale je to vůně a je vibrant, takže je nikdo nemůže obvinit z klamavé reklamy a já jsem tu asi za blbce?
V úvodu je růžový pepř a vyhlazený muškátový oříšek/kardamon pro můj nos a je to nebeské myslím opravdu zvláštní věci, ale nositelné a přístupné. Obecně je ve vůni Vibrant cítit syntetika, řekla bych, ale v dobrém slova smyslu. Kdyby to byla značková vůně, dokonce i dražší, ale stále "značkový" Tom Ford, pochodovala bych s ní k pultu, ale není. Nějaká podivná značka, která vypadá jako flakón Montale, kdyby byla obsazena do marvelovské série (Opět se cituji z předchozích recenzí....Jsem takový kokot!) a to je částečně to, co mě asi odradilo. Nicméně možná to jednou bude zlevněné a budu si to moct vybrat levně na internetu, tahle značka má ten pocit, že to nebude trvat dlouho.
Základ je takové mazlivé útulné santalové dřevo krémové orris a kašerean, které zbožňuji, a myslím, že to je to, co dává muškátové vibrace v úvodu.
Vlastně jsem se do této vůně zamilovala, ale je příliš drahá, jinak bych si ji koupila, také provedení není zrovna oslnivé, ale dokážu to odpustit, protože její nošení byl velmi příjemný zážitek. Připomíná mi styl pánských značkových věcí z 90./2000. let jako By D&G, Gucci Envy a Rush. Všechny se bohužel přestaly vyrábět.
Chci mít značku rád a opravdu nejsem ten, kdo by si tolik stěžoval na peníze, myslím tím, že pokud to milujete, můžete najít peníze, ale s tolika jinými věcmi, které se ucházejí o mou náklonnost, se toto dostává na nižší příčky.
Přesto ji prosím vyzkoušejte, protože pokud máte rádi věci, které mám ráda já, je to broskvová vůně.
sowunya
Jakmile jsem si ho koupil, používám jen ho, nic jiného nechci. Vůně je spíše neutrální, cítím v ní dřevitost, růžový pepř a samozřejmě pižmo. Jemná klidná vůně, hlasitost není moc výrazná, musíte zalévat )))). Hned chci značku poznat blíže - kvalita je špičková, to je fakt.
Attar
Případ, kdy název vůně přesně definuje její podstatu - vibrující, rezonující. Sotva znatelná, ale přesto jasně slyšitelná, téměř hmatatelná. V hlavě mi vyvstávají surrealistické obrazy, představy jevů, lidí, kteří se beze stopy objevují nebo mizí....
Vyváženost a profesionalita, s jakou jsou všechny vůně M.INT vytvářeny, nepřestává těšit.
VS je podle mého názoru vůně, která udává trendy, nezapomenutelná a magická, harmonicky kombinující aldehydické a dřevitě-květinové tóny.
Kromě toho se vůně dokonale mísí s dalšími parfémy M.INT: moje osobní zkušenost VS + Time to Target - vzpomínky a pocity nelze vyjádřit slovy, takový duet (mix) okouzlí celý svět kolem).
ps. nemohu si nevšimnout mistrovského rukopisu Fabrice Pellegrina - ta vzdušnost, lehkost, neurčitost (a tyto charakteristiky platí pro všechny 3 vůně z řady M.INT vytvořené Pellegrinem: jsou kouzelné, lehké, téměř beztížné, nevtíravé a nezapomenutelné).