Shakira Ladies Dance Midnight Muse E... (20.99 USD)
FragranceNet.com 1 product for 18.84 USD
Jomashop.com 1 product for 20.99 USD
Dance Midnight Muse podle Shakira je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Dance Midnight Muse byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Hruška, Růžový pepř a Bergamot; střední tóny jsouPomerančový květ, Otočník, Jasmín a Lilie ; základní tóny jsou Vanilka, Šlehačka, Pižmo, Dřevité tóny a Jantar (ambra).
Кристи333
Vůně se mi velmi líbila! Byla jsem mile překvapená, když jsem si ji nanesla na zápěstí v kosmetice magnet, krásně se projevila a ještě ten den jsem si ji koupila. Souhlasím, že připomíná By night od Christiny Aguilery a Black opium, jen bez kávového nádechu. By night od Christiny Aguilery jsem nosila By night, teď se špatně shání a našla jsem za ni skvělou náhradu, je velmi podobná v základu. Teď je studená a čím dál víc mě k ní táhne ruka. Odhalení je krásné, nepůsobí lacině. Jedinou citelnou nevýhodou je pro mě pevnost. Prostě jako by neexistovala. Ale je to škoda, chci tu krásu poslouchat déle. Všimla jsem si, že tester v obchodě byl sytější a vytrvalejší, když jsem si přinesla domů lahvičku, vůně nebyla tak hutná a mnohem horší ve výdrži. Nechte ji stát, třeba z ní něco vyleze.

Даша.Гезенко
Zřídkakdy píšu recenze, ale teď jsem se rozhodla, že to opravdu musím udělat, protože vůně je nová. Pro všeobecné pochopení, už mi došla. Koupila jsem si ji v červnu, 50ml mi vystačilo na 3 měsíce, ale byla jsem s nimi zalitá a moc se mi líbily. A poté, co mi došla, jsem ji zopakovala jako dárek pro přítelkyni. Proč myslíte, že to tak je? Krásná vůně za skvělou cenu, zní draze, sladká, ale ne vlezlá, vytrvalá a bohatá, ale ostatní neudusí, univerzální večerní vůně, v mém pojetí se mi dokonce spojila s určitým obdobím v mém životě, období nebylo lehké, ale zvládla jsem ho a díky vůni včetně, mi zvedla náladu,
Cítila jsem se sebevědomější 😊 Tato vůně mi připomněla By night od Christiny Aguilery a Black opium, ale bez kávy, také je miluji. Všem vřele doporučuji, dá se koupit i bez vyzkoušení. Myslím, že tato vůně nemůže nesednout nebo se nelíbit, mimochodem přítel ji taky miluje 😘.
Аминокис
Jsem ráda, že jsem překonala své předsudky vůči hvězdným parfémům a rozhodla se ji koupit.
Je to opravdu luxusní kvalita. Jsem moc spokojená.
Zaujal mě flakon s pyramidou. No a některé recenze na různých zdrojích mě přesvědčily, že je to moje.
Ach ano, flakon je úžasný. Na můj vkus ještě hezčí než legendární Gaultierova torza. Měla jsem vlajkovou loď z této řady, láhev sice sexy, ale ne tak půvabná. Shakira má sice tanečně ladné křivky, mm. Gradient, hladké sklo. V ruce působí opravdu příjemně.
A pyramida slibovala mnoho věcí, které mám ráda. A nakonec, hurá, hurá, mám to všechno. Lehkou pepřovitost, hrušku a smetanu a krásné bílé květy v kombinaci s nádherným heliotropem. Vanilka je velmi umírněná. Pižmo je jemné. Dřevo a ambra jsou také jemné v pozadí. Nádherné tóny jsou krásně poskládané dohromady. Trochu mi připomíná vůni Guess 1981 Los Angeles. A je zajímavé, že při pomyšlení na Gaultiera se mi vybavily vzpomínky na jeho Scandal. Ta je ovšem mnohem hlasitější, silnější. Jen je tu společné směřování. Také jsem zavětřil Kašarelevovo Yas I Am. Ale to jsou jen jednotlivé tóny. Přesto jsem nenašel pro mě úplnou shodu. Ale rozhodně je to moje vůně. Trefila se do černého.
Překvapila mě výdrž. Jasně ji cítím 5-6 hodin, pak se vůně položí těsně k pokožce a vydrží ještě minimálně 5 hodin.
Stopa je kouzelná. Mnoho lidí hned vykřikne, že velmi příjemně voní po jablku, když jdu kolem )). Zřejmě to hraje hruška ) Stezka je krásná a politicky korektní, nikoho nemůže udusit, takže souhlasím s mnoha majiteli vůně, že je vhodná do kanceláře a na obchodní jednání. Ale se stejným úspěchem se její jemná tvář hodí i na rande nebo jen tak na procházku. Vůně je sladká, ale ne vtíravá. Není dívčí. Je ženská, erotická. Ale ne nespoutaná. Jako krásný ladný tanec.
Uziel_14
Je to vůně připomínající mnoho Victoria Secret tělové mlhy, ale s mnohem lepší výkon, myslím, že může být použit jak ve dne i v noci, aunq jeho jméno evokuje uprostřed noci, najdu vůni docela snesitelné pro denní použití. Co se týče svrchních tónů, hrušku ani bergamot necítím, co cítím okamžitě, je kombinace bílých květů s vanilkou a lahodnou šlehačkou, i když můj nos není moc na sladké vůně, přijde mi to velmi snesitelné a vůbec neurážející, myslím, že je to velmi správné, a navíc za svou cenu. Rozhodně pokud máte rádi sladké vůně, je to ekonomická volba, možná nevoní nijak nově, ale je to bohatá a velmi snesitelná vůně.
Co se týče výkonu, přijde mi, že se promítá jednu až dvě hodiny a její výdrž možná tak 4 hodiny, ale za tu cenu není problém ji znovu aplikovat a připravit se na návrat do hry.