Tempest podle Xerjoff je vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Tempest byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Brazilský pomeranč, Zázvor, Elimi, Kalábrijský bergamot, Citrón, Levandule a Paraguajský petitgrain; střední tóny jsouJantarové dřevo, Bulharská růže, Cypriolový olej, Jasmín Sambac, Atlasový cedr a Gurjanský balzám ; základní tóny jsou Laoský oud, Haitský vetiver, Pižmo, Jantar (ambra), Santalové dřevo a Singapurské pačuli.

dabearjew82
Jsem fanouškem Tempestu už od doby, kdy byl součástí směsné řady Kemi. Žila jsem jí a nakonec jsem se přetrhla a koupila si lahvičku, když byla ve slevě na luckyscentu. Musí mi začít platit, kolik se o nich tady zmiňuji lol. Každopádně tuhle vůni miluju, pořídila jsem si ji, protože se chystám na Den díkůvzdání do zimy a miluju oudové vůně do zimy. Líbí se mi, že mi nevoní jako ostatním lidem, ale není to urážlivá vůně, jako mohou být některé jiné s obsahem oudu. Každopádně vydrží věčně a budete vonět jako šéf, není urážlivá, ale možná také není globálně milovaná.

Bajav
Mýdlová vůně, lehce fekální oud, květinové akcenty a kapka civetu. Stručně řečeno, není pro začátečníky, zejména v ostrém úvodu. Čím dále se však otevírá, tím více se kompozice zklidňuje a dřevité tóny spolu s pryskyřicemi vyvažují zvuk oudu a kyselého pižma.
Vynikající výdrž - přes 8 hodin. Je zde stopa, ale za dvě hodiny se usadí v blízkosti kůže, i když to může být způsobeno tím, že je uvolnění nové. Unisex pro chladné roční období. Může zaujmout příznivce oudu s animalikou a řady Kemi.

Aleksxs
Vůně neklidné růže a jasmínu. Růže a jasmín jsou rozcuchané ve větru během bouřky. Kromě toho je tu intenzivní, suchá a zemitá vůně vetiveru v kombinaci s terpentýnovými elemi, sladkými pryskyřicemi, ale také štiplavým zázvorem, stejně jako krémovým jantarem a santalovým dřevem. Mezi jantarem se navíc objevuje lehká sladkost pomeranče, kterou rozbíjí svěžest levandule, suchost dřevitých tónů cedru, agaru a kouřového cypriolu. Vedle toho je smyslná vůně růže umocněna smyslným pižmem a dalšími živočišnými tóny. Myslím, že je v nich také civet. Nepochybně se jedná o zajímavou kompozici, která je sama o sobě plná neklidu.
Tato vůně vydrží na těle asi 12h. Projekce je vysoká po dobu 3h a pak velmi pomalu klesá.

Bach_rules
Nevím, která složka, možná oud s živočišnými frakcemi, možná gurjan balzám (protože nevím, jak voní), nebo možná kombinace jasmínu a pačuli působí na mou pokožku extrémně nepříjemně živočišně, dokonce vyvolává lehký zvracecí reflex. Jak už bylo řečeno, jakýkoli citrus nepřipadá v úvahu. Tj. citrusy tam určitě jsou, ale není to citrusový osvěžovač na léto, plný nenucené radosti a lehkosti. Je to jedna z těch mála vůní, které jsem musela půl hodiny po aplikaci smýt.....
Nechci nikoho odrazovat, možná to bylo mojí pletí, která takto reagovala, vyzkoušejte sami.....